Annegret Kramp-Karrenbauer – “Authentiek, duidelijk en dapper!”

Screenshot_87

(Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

Kan men Merkel overtreffen?

Deze vraag stel ik mezelf, sinds Annegret Kramp-Karrenbauer voor mij een begrip is. Een qua vrouw zeldzame verschijning, die zichzelf op haar Facebook-pagina overstelpt ziet met duizenden kots- en lach-smileys en ons vertelt wat voor een frisgewassen paardenbloemen-christendom zij vertegenwoordigt en waarom, houdt U zich vast, de AfD “antisemitisme” in de parlementen gebracht zou hebben.

Jonge Duitser

Het Alternatief voor Duitsland zou een bedreiging zijn voor het Joodse leven, zou bestaan uit “rattenvangers”, en hoe dan ook schijnt mevrouw Kramp-Karrenbauer er helemaal verzot op te zijn om Angela Merkel links in te halen. Zij behoort geheel zonder twijfel tot de ideologische kant van de CDU die tijdens de ambtsperiode van Merkel naar de top is geglibberd met behulp van de fysieke talenten van een paling en lichtelijk rood-groen getint. Haar politieke ideologie is nauwelijks te onderscheiden van die van de Groenen en zelfs zou men zo op het oog denken dat zij toch dichtbij de ouder wordende geëmancipeerde vrouwen in de Berlijnse republiek komt. Maar mevrouw Kramp-Karrenbauer is zowaar moeder, en daarmee heeft ze tenminste iets buiten de partij om gepresteerd waarvoor ik haar positief kan beschouwen. Spijtig voor de kinderen, natuurlijk.

Maar hoe zit het met de stelling dat de AfD het “antisemitisme” de parlementen binnengehaald zou hebben? Was het er daarvoor dan niet? Is het niet Joden-vijandig (dat bedoelt ze namelijk) als men 2 miljoen islamitische migranten naar Europa smokkelt en het “islamisme” in eigen land zogezegd als bijkomstige bedreiging incalculeert? De Jodenhaat is immers bewijsbaar in de islamitische cultuurkring bijzonder groot en het zou bijna naïef zijn om aan te nemen dat mensen bij het overschrijden van de grens hun oude ideeën over de wereld onmiddellijk afleggen. Voor zover ik weet, was de Joden- en riemranselaar van de Prenzlauer Berg geen lid van de AfD, maar een geïmmigreerde geschoolde arbeidskracht (19 jaar oud) uit Syrië, die zijn Jodenhaat al met de moedermelk opgezogen heeft.

Aan de ene kant begroet mevrouw Kramp-Karrenbauer het openen van de grenzen, en aan de andere kant zegt ze dat de CDU zich inzet voor recht, orde en veiligheid! De Berlijner in mij zou er over zeggen:

“En gij gleufde da’?”

De nieuwe speelkameraad van Angela Merkel en haar mogelijke opvolgster, tenminste als men ziet hoe ze in de media wordt behandeld, past perfect in de nieuwe CDU. Inhoudsloos gezwets, geen charisma en het talent om te liegen zonder rood aan te lopen.

“Authentiek, duidelijk en dapper!”

Enige weken geleden spraken wij hier al over het A-team van de SPD. Inmiddels moet ik echter zeggen dat het er bij de CDU werkelijk nog beroerder uitziet. Daar hebben wij ene Armin “de CDU was nooit conservatief!” Laschet, die de geschiedenis van de CDU wil groen wassen, ene Annegret, die dunnere en linksere uitgave van ene Merkel. Ene Herbert Reul, die de burgers aanraadt om, als ze in het dagelijks leven bang zijn voor aanvallen, je nu eenmaal eenvoudigweg mensen niet bij je in de buurt hoeft laten komen. Of wat denkt U van Thomas Strobl, die tegen alle burgers zegt dat ze zich in geen geval zouden moeten oefenen in zelfverdediging! Alleen de politie zou namelijk de burgers moeten beschermen en zelf zou men daarvan moeten afzien.

En dan hebben wij natuurlijk ook nog Ursula vonder Leyen, Peter Tauber en Peter Altmaier. En over deze figuren hoef ik, denk ik, niet meer veel te zeggen, wel?

Bron:
https://younggerman.com
Door: Young German

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Annegret Kramp-Karrenbauer – “Authentiek, duidelijk en dapper!”

 1. hendrikush zegt:

  Leuk vertaald; triest gegeven.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Annegret Kramp-Karrenbauer, in het Saarland “die Karrenkrampe” genoemd (zonder vertaling te begrijpen) , hardwerkend, ambitieus en ideologisch volledig op de lijn van Bergoglio en zijn Duitse vertegenwoordiger kardinaal Marx. Ze lijkt zelfs te geloven dat de ideologie van een multiculturele samenleving en eenheid religie het beste is voor de mensheid.
  In 2017 was ze te gast op de Bilderberg-conferentie.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De Duitse regering geeft elk jaar € 80.000.000 onder aanvoering van het rood groene krapuul aan de Palestijnse autoriteit en via UNWRA aan Gaza. Over voeden van antisemitisme gesproken. De huichelaars moeten allemaal met hun voeten 10 centimeter boven de grond gehangen worden.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  het zou bijna naïef zijn om aan te nemen dat mensen bij het overschrijden van de grens hun oude ideeën over de wereld onmiddellijk afleggen.

  Maar natuurlijk is dat zo. Hier vergist schrijver zich deerlijk.
  Al die aanwinsten, die meer waard zijn dan puur goud, die onze cultuur komen verrijken zijn juist het tegenovergestelde van vossen. Zij verliezen hun streken zodra zij voet op West-Europese bodem zetten.
  Immers, zou dat niet zo zijn, dan zou alle inspanning die mensen, maar vooral regeringen zich getroosten om de nieuwe aanwinst te laten integreren, volstrekt verspilde moeite zijn.
  Dat zouden onze leiders nooit, maar dan ook echt helemaal nooit doen en ze zouden er al helemaal niet over liegen.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Maar mevrouw Kramp-Karrenbauer is zowaar moeder, en daarmee heeft ze tenminste iets buiten de partij om gepresteerd…”

  Tjonge, wat een prestatie! Het enige wat een vrouw hoeft te doen om moeder te worden is te gaan liggen en dingen te laten gebeuren… De rest gaat vanzelf. 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. De duivel en zijn lokmiddelen…….dat er telkens zulke onmenschen opstaan uit diezelfde baarmoeder en veranderen in zijn duivelse handlangers om het proces voort te zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s