HET GALGENMAAL…

Screenshot_86

(Door: “Driek”)

Voor het eerst in de geschiedenis is er een Nationale Iftar gehouden. Aan deze maaltijd, die georganiseerd werd door het Contactorgaan Moslims en Overheid (waar halen ze toch al die contactorganen vandaan), deden ook Joden en christenen mee. Het is gewoon niet te verkroppen, dat die politionele labbekakken hebben deelgenomen aan zo’n achterlijke schranspartij van een barbaarse sekte. Het dringt nog steeds niet tot onze overheidsdienaren door dat de islam een verderfelijke veroveringsideologie is die met moord en doodslag ons allen tot onderwerping dwingt. Joden en ongelovigen en andersdenkenden zijn straks het haasje. Reken maar!

Zijn die genodigden nou werkelijk zo naïef? Mijn hemel, wat een droevig gezicht. Zij proeven van al dat voedsel doch het is hun galgenmaal dat hun straks zuur zal opbreken. Ik ben werkelijk verbijsterd dat ons hoogste gezag zich verlaagd tot zulk een barbaars festijn. Als ik zo die vreetgiganten zie zitten met al die schalen voedsel – ik krijg er bijkans oprispingen van – wellen toch de herinneringen aan de oorlogsjaren bij mij naar boven. Want ook toen namen de volgelingen van een foute ideologie deel aan zulke verbroederingsfeesten. Alleen waren er toen geen Joden bij aanwezig. Nu wel! En dat stoort mij!

Ach, ik kan hier wel blijven waarschuwen, doch ik blijf een roepende in den woestijn. Want de vrijheid je religie te beleven geldt nog altijd niet voor Joden. Want een Loofhut bouwen lokt antisemitisme uit. Doch, let wel, spitse lezer van “E.J. Bron”, islam is antisemitisme in zijn puurste vorm. De koran bevat meer Jodenhaat dan het Mein Kampf van Adolf Hitler. Edoch, als een Joods gebedshuisje antisemitisme uitlokt, dan lokt een moskee ook afkeer van de islam uit en zouden we die haatpaleizen dan niet direct moeten sluiten als we consequent zijn?

Ik begin nu toch steeds meer overtuigd te raken dat Lucifer uit de hel is nedergedaald om ons aan hem te onderwerpen. Ongemerkt is het Grote Kwaad in ons midden getreden en miljoenen mensen hebben naar zijn Leugens geluisterd en hebben ervoor gekozen hem te volgen. Een weg terug is er niet.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op HET GALGENMAAL…

 1. Cathja zegt:

  Volledig met u eens Driek!! Het is niet te bevatten dat steeds meer mensen heulen met onze grootste vijand, de islam!
  Het lijkt allemaal zo onschuldig en het zou moeten ‘verbinden’, dat samen eten, maar ook ik walg van zoveel naïviteit en islam-gevlei. Het zal niet verbinden, maar net zoals u opmerkt, we zullen onderworpen worden aan de overheersing van deze smerige ideologie.

  Dat ook Joden aan deze iftar hebben meegedaan is iets wat ik ook niet kan begrijpen. Maar vraag eens een Jood hoe hij over de islam denkt, dan zul je meestal een mild antwoord krijgen.

  Niet te geloven!

  U ook een mooie dag gewenst Driek!

  Geliked door 2 people

  • louis-portugal zegt:

   Weer goed stuk Driek.
   Er zijn genoeg “foute” joden in Nederland Cathja.
   Is er niet een soort joodse club, een ander joods geluid, of zoiets dergelijks, die met de palestijnen denken te kunnen samenleven- en werken en vooral tegen Israel zijn?

   Like

  • fleckie zegt:

   Van de Joden was men gewend, dat die zich niet ‘konden’ verweren, overal, NU weten en kunnen ze zich goed te verdedigen. ( wat de iftar betreft, als men gedineerd heeft, worden de …’TONGEN WAT. LOSSER!! door het voldaan gevoel, ( psychologisch bevestigd)

   Like

 2. T.Troubadour zegt:

  ,uw laatste stelling is juist.Zeker voor christenen die zich wel zorgen maken om”de tekenen der tijdn”en voor allen die in het goede en het kwade geloven

  Like

 3. Onze overheid geeft met deze handelingen aan dat de Islam gewoon de dominerende Staatsreligie in Nederland is. Al die praatjes en gezever over het verbieden van kruisjes en keppeltjes op de werkvloer of het gekut over ritueel slachten is blaten voor de vaak.

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  De boven ons gestelden schijten in de broek voor de islam en zijn volgelingen.
  Dat is rede voor het organiseren van iftars en geen andere.

  Geliked door 2 people

 5. BM Fidel zegt:

  Lucifer (lichtdrager) was een goeie peer, hij bracht licht en kennis naar de mensen. God werd pissig daarover omdat hij de mensheid in duisternis wilde houden.
  En de misdaad van Baal (Beëlzebub)was dat hij lol onder de mensen bracht, ook zoiets waar Jahweh niks van moest hebben.
  Conclusie: God is een humorloze, ziekelijk jaloerse megalomaan, die al zijn miskleunen afschuift op zijn tegenstanders. Lekker makkelijk; het is de schuld van Wilders, het is de schuld van Poetin, het is de schuld van satan (tegenstander).

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Van een Nationale Iftar in Frankrijk heb ik nog niet gehoord.
  Zeker niet via Politie-instanties.
  Maar ook hier zijn ze erg toegeeflijk
  * *
  Het gemeentehuis van Compiegne, Frankrijk [ten Noorden Paris ], organiseert een “Ramadan-maaltijd” = Iftar op kosten van de Gemeente in de open lucht.
  De maaltijd wordt vooraf gegaan door een oproep tot gebed die in de hele wijk te horen is.
  ( het geheel is georganiseerd door een “moslim”- ambtenaar van de Gemeente, die zelf tegen het Salafisme aanleunt. ) !

  * * *
  De oproep tot gebed weerklinkt in de wijk Clos-des-roses in Compiègne.
  Mouhssine Assiz, in Khamis, met lange tuniek en volle baard, kondigt de zonsondergang en het breken van het vasten aan.
  Om 21:50 uur kan de Iftar avondmaaltijd tijdens de Ramadan, beginnen.
  / / /
  Compiègne rompt-elle avec la laïcité? (VIDEO)
  Breekt Compiegne met de “LAÍCITÉ” ?
  ( de burgemeester gevraagd of hij ook een “hapje”komt mee-eten”?
  Ik hou niet zo van Couscous, maar ik zie wel…….
  http://www.courrier-picard.fr/114269/article/2018-06-03/compiegne-rompt-elle-avec-la-laicite-video

  Like

 7. Bezorgde burger zegt:

  Driek, u heeft een uitzonderlijke gave. Heel mooi geschreven!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Bij de zogenaamde overheid zitten de grootste landverraders !

  Geliked door 1 persoon

 9. Wachteres zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/06/05/schokkende-beelden-bewijzen-waarom-misdaad-in-amsterdam-volledig-vrij-spel-heeft/

  Schokkende beelden bewijzen waarom misdaad in Amsterdam volledig vrij spel heeft
  Politie afwezig, want ‘verbinden’ op Iftar, soumission nog altijd strak op schema

  Geliked door 2 people

 10. Bob Fleumer zegt:

  Hoe zo een seculiere maatschappij? Het zijn verdorie verraders in de hoogste regionen!

  Geliked door 1 persoon

 11. Hendrik zegt:

  Wat er nu gebeurd met de Islam die zich over heel de wereld aan het verspreiden is, heeft te maken met de grote verdrukking die voor de wederkomst van de Here Jezus zal plaatsvinden. Dit staat beschreven in de bijbel. Deze verdrukking zal over heel de wereld komen. Omdat de mensen God verlaten hebben, krijgen ze een andere god.
  En ja, we leven in het einde der tijden, dit kun je onder andere lezen in Matheüs 24.
  Straks zal er een vervolging uitbreken die er nog nooit zo erg is geweest, de voortekenen kunnen we nu al wereldwijd zien. Ook zal straks ieder een merkteken (chip) in de hand of voorhoofd krijgen.
  Lieve mensen, neem dit teken niet aan, het is het merkteken van de antichrist, de misleider (Openbaringen 13:13-17) die de wereld zal misleiden door te doen alsof hij de Messias, de Christus is. In o.a. Zweden is de eerste proef gestart met betalen met de onderhuidse chip. Het merkteken van het beest uit Openbaringen 13 wordt al uitgedeeld. Nu is het nog vrijwillig, straks is het verplicht…….

  Openbaring 13: 16 en 17 (Herziene Statenvertaling)
  16 “En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.”
  In de King James bible staat:
  16 “And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads:…….”

  Maar er is redding en hoop voor een ieder die Jezus wil aannemen!

  Als je je bekeerd van dit zondige, zonder God, leven.
  Neem de Here Jezus aan; Hij is de weg, de waarheid en het leven. Alleen door het volbrachte werk van Jezus worden al onze zonden vergeven en Hij wil ons reinigen van alle ongerechtigheid.
  Door in Jezus te geloven; door te geloven dat Hij ook voor jouw zonden aan het kruis is gegaan, gestorven en weer opgestaan uit de dood, en Hem aan aan te nemen, komen we niet onder het oordeel, wat heel spoedig over deze zondige wereld gaat komen.

  Als je Jezus aanneemt en in Hem geloofd, zul je behouden worden (Johannes 3:16)

  Lieve mensen, een ieder die dit leest, kies voor Jezus, doe het vandaag nog; Hij houdt van je en wacht totdat je naar Hem toekomt!

  Als je Jezus hebt aangenomen en Hem blijft verwachten tot Hij wederkomt, zal Hij ook jou behoeden voor de grote verderukking die over heel de wereld zal komen (Openbaringen 3:10)
  We hoeven dan de keuze voor het wel of niet aannemen van het merkteken dan niet te maken omdat we dan al bij Jezus zullen zijn. Dit is de opname of rapture van de gemeente van Christus vlak voor de grote verdrukking.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  De kruiperige stommelingen die meedoen aan zo’n vreetfestijn met hun grootste vijand, de mohammedaan, hebben nog nooit gehoord van TAQIYYA!

  Geliked door 1 persoon

 13. A.Ruygrok zegt:

  Helemaal eens en zeker een christen kan hier niet aan meedoen daar er maar 1 Zaligmaker is en Dat is de Zoon van God, Jezus Christus…, en zeker geen mohammed en/of allah..,lucht figuren zijn het,afgoden, weg ermee..,
  A. Ruygrok, Monster

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  **Ik wens U allen nog een gezegende dag.**

  Dat zal alleen lukken voor degenen die een spijkerhard geloof vanaf geboorte zijn opgevoed/geprogrammeerd. Alle geloof/vermenselijkte metaforen als hersenspinsels, zullen in de toekomst, bestuurlijk wat zwaar op de maag blijken te liggen. Bizar, het fenomeen geloof versus Staat.

  Dank voor uw artikel,”Driek”.

  Algemeen, ik heb een vraagje: wie heeft “gezegd”: wie niet voor me is, is tegen mij?

  Jezus; Boeddha of Mohammed?

  MVG.

  Geliked door 2 people

  • Dat was die hippie op die slippers natuurlijk maar er schijnt ook een andere versie te zijn die zegt: Wie niet tegen ons is, is voor ons.

   Geliked door 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    Life of Brian (1979) – Terry Jones – Trailer – [HD]

    versus “die hippie” :

    Sam Bacile – The Innocence of Muslims Trailer

    Over de eerste film was de christelijke kerk er niet blij mee maar de acteurs van de laatste film zijn in Egypte bij verstek tot de dood veroordeeld…….

    Geliked door 1 persoon

 15. elena zegt:

  het is onbegrijpelijk dat inderdaad christenen en joden hier aan mee doen, satan doet zich voor als een engel des lichts.
  houd hem in de gaten met wijsheid van YEHOVA

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Ik zie op de foto en videootje alleen maar Orange-Juice en Cola en Orangina als drank.
  Bij een goede maaltijd hoort ook een goed glas wijn………..
  / /
  Voor de onderbreking van de Rammeldan, zorg voor een gezonde en uitgebalanceerde voeding……………

  Geliked door 1 persoon

 17. De duivel stinkt een uur in de wind, heeft allerlei kenmerken, jaagt niet altijd schrik aan omdat ie zich aanpast aan de gewone mens maar mij valt op……….onder de studenten komt steeds meer schurft voor….. uh……?

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Ikzelf zou al in geen eeuwigheid aan een soortgelijk galgenmaal van die akelige moslims hebben deelgenomen daar het gewoon wolven in schapenvachten zijn (zelfs echte wolven zijn nog stukken onschuldiger!) maar zelfs talloze Russen, Oekraïners, Wit-Russen, Balten, Kozakken, Tartaren, Kaukasiërs en OOK joden waren in 1941 nog bereid om (toen de nazi’s Rusland binnenvielen) met de Duitsers brood, ham, eieren, honing, worst, erwten, wortels, sla melk, wodka etc. te nuttigen omdat zij die eveneens zo beschaafd vonden en hoe dat afliep was later alom bekend!
  Niettemin wou Peter Kürten, de beruchte Vampier van Düsseldorf, op 1 juli 1931 in de Klingelpütz-gevangenis van Keulen nog gewoon als (guillotine)maal een Wienerschnitzel, gebakken aardappels en een fles witte wijn consumeren, in plaats van het bloed dat hij uit talloze afgeslachte vrouwen en kinderen dronk, en dat smaakte hem vast veel beter al wenste Kürten de volgende dag nog dat hij zijn bloed, na zijn executie, nog uit zijn nek zou horen gorgelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s