Nieuwsuur diep door het stof

Screenshot_93

AMSTERDAM – Het tv-programma Nieuwsuur heeft excuses gemaakt voor een item waarin Trump ten onrechte werd uitgemaakt voor een migrantenhater.

In het onderdeel over de VN-mensenrechtencommissie die tegen opsluiting van migrantenkinderen in Amerika is, werd door Nieuwsuur een toespraak van Trump ’geplakt’ die niets met het onderwerp te maken had. „Dit zijn geen mensen, dit zijn beesten”, lijkt de president te zeggen over migranten. In werkelijkheid had hij dit ooit gezegd over een Mexicaanse jeugdbende.

„Daarbij is een fout gemaakt, die wij zeer betreuren,” schrijft de NOS nu op de eigen site. „Trump bedoelde met ‘beesten’ specifiek de gewelddadige bendes die actief zijn in Midden-Amerika.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuwsuur diep door het stof

 1. Mary zegt:

  Ach zijn ze nu te ver gegaan, dit soort selectie van “plakken” is anders wel heel typerend voor de NOS, maakt niets uit niemand kijkt meer naar hun nep nieuws.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nemesis zegt:

  Ten eerste geloof ik beslist niet dat Nieuwsuur een “fout” heeft gemaakt, ze hebben die toespraak er welbewust ingelast.
  Die zogenaamde excuses die kunnen zich sparen, want iedereen of bijna iedereen die Nieuwsuur kijkt is er nu vast van overtuigd, dat de president daadwerkelijk het migrantenkroost, beesten heeft genoemd.

  Geliked door 3 people

 3. louis-portugal zegt:

  Op de am. sites werd meteen duidlijk dat CNN en de andere antitrumpsites dat die opmerking van Trunp duidelijk een reactie was op een dame die zei dat zij veel problemen hadden met die MS 13 bendes.
  Het geeft weer duidelijk aan hoe antitrump dat Niiewsuur is.
  Journalisme is dood.
  Alleen maar napraten is de regel en dat van de verkeerde bronnen.

  Geliked door 3 people

 4. Corrie Bruin zegt:

  Dat was niet per ongeluk maar expres zij weten dat er genoeg labiele mensen kijken naar hun zender het enige wat die zenders doen is de waarheid verdraaien.

  Geliked door 1 persoon

 5. alwine kerkhof zegt:

  Trump heeft gelijk, wat de media betreft.

  Like

 6. laura van der storm zegt:

  Dat excuus moet gehoord worden bij Nieuwsuur op de TV, niet op hun NOS site!!

  Geliked door 4 people

 7. Eva110 zegt:

  Het is een schande dat je als Nederlander gedwongen word aan dit nepotisme mee te betalen!
  Door dit soort manipulaties weet je meteen hoeveel waarde je moet hechten aan de echtheid en de waarheid op de Ned. televisie en in de media, want de telegraaf kan dit nu wel brengen maar die kunnen er zelf ook wat van.
  Wij met z’n allen zijn toch wel een ontzettend zwak, laf en dom volk geworden, we betalen voor de eigen ondergang zowel door alles en iedereen hier maar toe te laten en vervolgens betalen we om hier maar niets slechts over te hoeven lezen of horen.
  En nog steeds zagen de meesten dat het goed was en zijn drukker met vakantie boeken dan zich hier druk over te maken.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  actie tegen ms13

  Like

 9. Pingback: Nieuwsuur “fout gemaakt”? Nee, volksverraders, het was opzettelijk. | toodlessss

 10. Jan zegt:

  Amnesty: De aanvallen van het Amerikaanse leger op ISIS zijn een schending van het internationaal recht

  AI=handlangers van moordenaars en terroristen

  Like

 11. hslot4 zegt:

  Ik kende het interview al en daar hadt Trump het over MS13 en dat ze net weer een politie agent vermoord hadden en er eentje onthoofd om als voorbeeld te stellen vandaar dat ie ze beesten noemde .

  Geliked door 2 people

 12. Sabeltant zegt:

  NOS het Nederlandstalige EU propagandakanaal.
  Het maakt niet uit wat de NOS zegt, het is allemaal gelogen of ze “vergeten” de feitelijke details te vertellen.
  Bij de NOS zit je goed bij het ramaadamhoernaal voor de rest komen ze niet verder dan; Trump is slecht, Rusland is slecht, de EU is geweldig, migranten zijn heel hard nodig, migranten zijn zielig, migranten zijn onze handen aan bed, migranten uit Syrië zijn allemaal apotheker en raketgeleerden, Wilders is slecht, Orban is slecht, de PVDA, GL en D66 zijn goed. etc. etc.
  Ik kijk al drie jaar geen NOS meer en het bevalt uitstekend.

  Geliked door 2 people

 13. elena zegt:

  smerig, vuil en gemeen zijn de mensen die werken bij het nieuws uur, altijd krijgt Trump overal de schuld voor, echt hoor nederland is ziek in hun gedachten

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Wie nog TV kijkt, vraagt er zelf om. Het zijn smerige oplichters, worden dik betaald om de waarheid van meneer Rutte verspreiden. Rutte / waarheid??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s