VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriërs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .

 

Duizenden Syrische “vluchtelingen” en “migranten” zijn de Turkse grens naar Syrië overgestoken om het einde van de heilige maand ramadan te vieren, zoals de in de buurt van de grens in de zuidelijke Turkse provincie Kilis gemaakte opnames van maandag laten zien. Volgens informatie van de Turkse autoriteiten hebben meer dan 74.000 Syriërs zich speciaal online laten registreren om de Turkse grens naar Syrië te kunnen oversteken, waarbij het alleen maandagmorgen al om 30.000 Syriërs ging.

RT

Vertaling:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, ramadan, Rotzakken, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

36 reacties op VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriërs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .

 1. annah zegt:

  als het daar zo lekker feesten is …… lekker daar blijven

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  Daarna komen ze weer terug om in Europa te sparen voor het volgende suikerfeest.

  Geliked door 4 people

 3. Jean zegt:

  Stop nu eens met die gewelddadige barbaren “vluchtelingen” te noemen want het zijn geen vluchtelingen maar wel parasieten.

  Geliked door 3 people

 4. hslot4 zegt:

  Zag hier vanmiddag bij de haatkazerne ook weer een zootje van die isis gasten aankomen zo uit de zandbak gerold .
  Staan er een paar van die kopvodden te kijken ik zeg nog hey de taliban is ook aangekomen volgens mij begrepen ze maar een woord van wat ik zij en dat was niet het woord aangekomen .
  Altijd leuk 3 voor 12 spelen lingo of get the picture met mohamedanen .

  Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  Dus die hebben allemaal geen asiel nodig, misschien kunnen Denemarken en Oostenrijk die gelijk in de deportatiekampen opvangen buiten Europa als ze dreigen terug te komen om opnieuw geld te komen innen in Europa voor het volgende feestje in Syrië.

  Geliked door 1 persoon

 6. Vluchten naar veilige westerse landen wil nog niet zeggen dat ze de overbodige ballast van hun veroveringsideologie overboord gooien, het tegendeel is waar ze zwelgen in de roes van het Suikerfeest, alles is dan weer oké, Assad ziet ze liever wegblijven dan komen denk ik.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Adriaan Jansens, Assad wil graag dat ze terugkeren naar Syrië om hun land weer mee op te bouwen.

   Like

   • Al die jonge gasten die naar Europa ‘gevlucht’ zijn met hun moderne kleding, gsm’s en dure sportschoenen, die hebben volgens mij helemaal geen trek om Syrië op te bouwen, het westerse meisje gaat voor hard werken tegen een karig loontje, dus deze blijven hier. Zie ook de cijfers omtrent de arbeidsparticipatie, deze zijn gewoon lachwekkend laag te noemen voor de hoogopgeleide Apothekers, hesenchirurgen en studiebollen uit Aleppo.

    Like

   • texel zegt:

    Gezien het merendeel van de z.g.n vluchtelingen uit Syria die hier op de uitkeringen en gratis huizen afkomt salafisten zijn ziet Assad ze liever niet meer terug komen. De salafisten hebben nooit mee gewerkt om hun land op te bouwen omdat ze liever kinderen maken dan echt werken. Je weet de salafisten wijken in de steden dus ook zo te vinden, dat is niet zo moeilijk. Daar waar veel vuilnis op straat ligt, het zwermt van de kinderen, waar je kans loopt berooft te worden, en waar je als vrouw niet veilig over straat kan lopen tenzij je gesluierd bent.

    Like

   • Mee eens texel geen speld er tussen te krijgen.

    Dat is dus een gemiddelde van 36.000 euro per asielzoeker per jaar!

    https://www.pvv.nl/36-fj-related/geert-wilders/8385-asielzoeker-kost-nederland-36-000-euro-per-asielzoeker-per-jaar-wilders-stop-met-deze-waanzin.html

    Nu is het 2018 en dik 150.000 besnedenlanders erbij reken maar na wat een gigantisch bedrag deze onproductieve “ons” kosten.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Adriaan Jansens, er zijn Syriërs en Syriërs. Vele jongemannen uit Syrië wilden niet in het leger om te vechten tegen IS. Zij zijn dus gedeserteerd en dat is net als bij ons ook in Syrië strafbaar en daarom willen ze niet terug. Kwalijk omdat wij met de ellende zitten.
    Toch wil Assad graag dat alle Syriërs terugkeren en of hij al iets heeft gezegd over gedeserteerde mannen weet ik niet. Het is wel een gespreksonderwerp in Syrië want omdat vele jongemannen niet in het leger wilden vechten zijn er veel oudere mannen in het Syrische leger.
    Veel van deze jongemannen waren in Syrië welvarend en konden dus ook de smokkelaars betalen on naar Europa te vertrekken.

    Dan zijn er Syriërs die helemaal geen Syriërs zijn maar een illegaal paspoort hebben. Deze lui zijn nog nooit in Syrië geweest en moeten gewoon terug naar hun eigen land waar dat ook moge zijn. Verder zijn er christenen uit Syrië en van hun zullen we weinig last hebben maar Assad en ook de geestelijk leiders in Syrië willen graag dat ze terugkeren naar Syrië. Dan zijn er de Koerden uit Syrië en vaak zit daar gewelddadig volk tussen. Veder zijn er Palestijnse Syriërs waarvan enkelen in Nederland al het nieuws haalden door geweld en antisemitisme. Veder zijn er de Jezidi’s uit Syrië, de alevieten en nog tientallen andere minderheidsgroeperingen uit Syrië.

    Ik vind dat alle Syriërs die moslim zijn terug moeten naar Syrië.

    Gisteren werd bekend dat de Duitse IND (BAMF) vele Roemenen de Syrische identiteit hebben gegeven zodat ze in Duitsland een verblijfsvergunning kregen.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @texel, de zogenaamde salafisten uit Syrië zijn in de meeste gevallen geen Syriërs maar moslims uit andere landen met een illegaal Syrische paspoort. Assad en de meerderheid van de Syriërs moeten inderdaad niks van wahabieten/salafisten hebben en verafschuwen Saoedi Arabië.

    Like

 7. Hovawart zegt:

  En Nederlandse burgers maar betalen voor ‘een Turkije-deal’, en dan geen uitnodiging krijgen om ook in Syrië te komen suikerfeesten…….wat een dankbaarheid.
  Ergens vraag ik het u af of de leugens van dit kabinet wel waarheid zijn…..

  Like

 8. Peter zegt:

  Ongelofelijk !!
  Ik hoop dat Turkije ze niet meer binnen laat !
  Laat deze lieden weer hun vaderland gaan opbouwen.

  Like

 9. Kees Mastenbroek zegt:

  Tering ,ik zie er allemaal chirurgen, architecten en tandartsen, tussen lopen …jullie ook ? lol

  Like

 10. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/zwaar-terecht-koerden-willen-jihadbruiden-terug-naar-is-sturen/
  Zwaar terecht: Koerden willen jihadbruiden terug naar IS sturen
  Ze zijn het helemaal zat daar, van die zeurende vrouwen en huilende kinderen die met hun IS-man/vader mee gingen naar Syrië. De Koerden willen dat ze terug worden gestuurd naar waar ze vandaan kwamen en anders sturen ze hun gevangenen gewoon IS-gebied in! Zo meldt het AD.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Stuur ze maar IS-gebied in…..dat wilden ze toch zo graag !

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Elisah, er is bijna geen IS gebied meer in Syrië. Wellicht bedoelen ze Idlib waar nog IS-ers zitten maar verder vooral al Qaida/al Nusra aanhangers. Is van hetzelfde laken een pak maar IS is daar niet de baas. Stuur ze daar dan maar heen want dat gebied word nog aangepakt om daar de jihadisten op te ruimen.

   Like

 11. Bezorgde burger zegt:

  Hier kan de NOS een leuk thema van maken: “Wederom proberen tienduizenden vluchtelingen het geweld in Syrie te ontvluchten. Het geweld is veroorzaakt door Assad, Putin en Trump. Trump noemde hen zelfs beesten, wij hebben er een filmpje van gemonteerd”.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Zo. Nu weer het land gaan opbouwen en asad verjagen dan is er weer vreden

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En wie komt er in de plaats van Assad denkt u!? . . .

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jan, gaat niet gebeuren en dat is maar goed ook want de christenen in Syrië worden door Assad beschermd.

   Geliked door 2 people

  • Frans Brassens zegt:

   Vreden is nooit weggeweest Jan.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Vreden

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De Assad-familie zal nooit wijken…
    Assad heeft niet voor niets voor Rusland gekozen.
    Amerika is in de eerste plaats ’n te onbetrouwbare partner, en hij zou tevens als onderdanige pion van de VS geen enkel respect meer kunnen verlangen van diegenen die hem steunen.

    Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Als Assad verjaagd zou worden zal waarschijnlijk voor de Syriers helemaal de pleuris uit breken want dan kun je er vergif op innemen dat een of andere shiitische club de dienst gaat uitmaken met het gevolg een Iran 2.0

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Henk der Niederlander, Assad is een alewiet en dat is voortgekomen uit de sjiitische islam met kenmerken van het christendom. De alawieten hebben geen moskeeën.
    Als Assad verjaagd zou worden, wat niet meer gebeurd, dan word het ’t wahabisme wat aan de macht komt want dat komt de deepstate beter uit.

    Syrië word geen Iran 2.0. want Syrië wil seculier zijn met ruimte voor alle 60 religies van de Jezidi’s, de Syrische orthodoxe kerk, de Armeense kerk, de alawieten, de sjiieten, de soenniten, de Druzen, de Rooms Katholieke kerk enz.
    Assad zijn vrouw is soennitisch (geboren in Engeland uit Syrische ouders) en samen strijden ze voor alle Syriërs. Door deze proxy oorlog komen vooral de Syriërs in het gebied rondom Damascus er achter dat de oorsprong van Syrië christelijk is en daar zijn ze trots op. De alewieten zijn gewoon net zo modern en liberaal als vele Nederlanders en willen absoluut geen islamitische staat.

    Afgelopen week heeft Assad in een interview verteld dat er geen legeronderdeel van Iran in Syrië is en dat er alleen Iraanse officieren in Syrië zijn om het Syrische leger te ondersteunen. Verder is Hezbollah in Syrië maar die komen uit Libanon. Hezbollah is sjiitisch maar heeft op zich niks met Iran van doen. Ze delen alleen dezelfde ideologie.

    Like

 13. hora zegt:

  Die gelukszoekers hebben het druk met profiteren en suiker-feesten , en wij maar betalen

  Geliked door 1 persoon

 14. Jean zegt:

  En zeggen dat ze in ONZE westerse seculiere landen ‘rekening’ houden met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij, de jeugd moet zelfs niet aanwezig zijn om examens af te leggen tijdens dat klotenfeest? Voor mij zouden ze dan gebuisd zijn maar niet voor de linkse smerige reetlikkers onder eigen volk.
  Van lafaards gesproken….
  Eruit met die achterlijke troep, geef enkel uw stem aan PVV, VB, FN, AfD, FPÖ enz. dan zal “het probleem” heel snel verleden tijd zijn en leven wij terug zonder overlast zonder barbaren zonder geweldplegers.

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/06/mhp-campagneadvertentie-beeldt-cyprus-af-als-turks-grondgebied-video/
  In een nieuwe campagneadvertentie voor de Turkse nationalistische MHP-partij, die Recep Tayyip Erdogan steunt bij de komende vervroegde verkiezingen, wordt het eiland Cyprus als Turks grondgebied afgeschilderd.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Mooi grenzen dicht, dan kunnen deze parasieten beginnen hun land weer op te bouwen !!

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Na dat suikerfeest zo snel mogelijk terug naar Europa voor het leefloon , de medische verzorging die hun niets kost , af en toe een pintje “als Allah het niet ziet” , voor de justitie en zijn rechters die alle begrip tonen voor die arme getraumatiseerde fluchtelingen (och laten we ze gemakshalve zo noemen) Voor de correcte politiekers die hun handen boven het hoofd houden en de zegening van het woord “verward” en “rascist” Het vervolgen van personen die de Islamieten niet echt symphatiek vinden …Wilders en Tommy twee toekomstige helden , kunnen ervan meespreken

  Like

 18. Corrie Bruin zegt:

  Ik geloof dat geen een land die die opvreters opvangt heeft begrepen dat het niet meer op te brengen is wij gaan met ze’n allen dadelijk honger krijgen. De werkende Nederlanders liggen dadelijk onder de zooien of opgeslagen in een potje voor de as. Deze zogezegde vluchteling zullen hier echt niet gaan werken zij zullen eerst het land kapot maken en weer lekker terug waar zij vandaan komen. Ben geen waarzegster maar als de mensen een beetje nadenken dan staat dat gewoon te gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s