AfD geeft Merkel medeschuld aan moord op Susanna

Screenshot_118

Politieagenten op de plaats delict en de vermoedelijke dader Ali Bascha.

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD heeft Bondskanselier Angela Merkel mede de schuld gegeven van de dood van de 14-jarige Susanna F. “Mevrouw Merkel is medeverantwoordelijk voor de gruwelijke dood, want deze is ook een resultaat van haar mislukte welkomstpolitiek”, zei de AfD-parlementariër Sebastian Münzenmaier tegen de “Junge Freiheit”. “De zogenaamde humanitaire geste van de zomer van 2015 ontpopt zich nu als moorddadige geste”, kritiseerde hij.

Junge Freiheit

Het lichaam van het meisje was woensdag in het stadsdeel Erbenheim in Wiesbaden door de politie gevonden. Het schoolmeisje, dat lid van de joodse gemeenschap was, werd sinds ongeveer twee weken vermist. Ze zou op 22 mei door twee “asielzoekers” uit Irak en Turkije zijn verkracht en vermoord.

Münzenmaier eist consequenties

De 35-jarige Turk werd inmiddels gearresteerd. De 20-jarige Irakees daarentegen vluchtte met zijn familie terug naar Irak. Hij zou met een andere identiteit als waarmee hij in Duitsland verbleef enkele dagen geleden via Turkije zijn vertrokken. De Irakees was bij de politie al bekend wegens meerdere delicten. Hij werd er ook van beschuldigd een 11-jarig vluchtelingenmeisje verkracht te hebben. Hij was met zijn familie in oktober 2015 naar Duitsland gekomen. In december 2016 werd zijn asielaanvraag afgewezen.

Münzenmaier eiste als consequentie uit de misdaad om alle asieldocumenten sinds de zomer van 2015 nogmaals te controleren. “We moeten weten wie zich bij ons ophoudt. Dat is vanwege de chaotische toestanden bij de asielautoriteiten niet het geval. Het wordt nu tijd om hier rigoureus schoon schip te maken en door te pakken.”

Volgens de AfD-parlementariër zouden ook de uitzettingsmaatregelen geïntensiveerd en “alle afgewezen asielzoekers eindelijk het land uitgezet moeten worden”. Dat zou ook gelden voor criminele vluchtelingen. “Zulke mensen zoals de vermoedelijke moordenaar van Susanna F., die al meermaals delicten heeft gepleegd, hebben hun verblijfsrecht bij ons verspeeld”, benadrukte Münzenmaier.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

76 reacties op AfD geeft Merkel medeschuld aan moord op Susanna

 1. flo zegt:

  En daar heeft hij 100% gelijk, kijk naar die primitieve moslim kop van die verkrachter en moordenaar. De grote stasi hoer merkel zou voor een volkstribunaal moeten komen en daarna gehangen, als 1 van de grootste veroorzakers van de import van verkrachters, moordenaars en verwoesters van een mooi continent, en laten we vooral niet het schuim als Timmerfrans de vetklep die op zn knieën ging voor de pislam, net als de andere EU elite.

  Geliked door 4 people

  • deze genuanceerde reactie wekt het onwenselijke toekomstbeeld al in een islamitische staat te leven of in de Middeleeuwen, wat mag het zijn?

   Like

   • flo zegt:

    De vraag is wanneer, het zal nog wat duren, maar kijk om u heen naar Engeland, Duitsland en Zweden en ook hier naar het snel veranderende straat beeld alleen al.
    Of naar het brutale geteisem van Denk. Afijn zo kun je wel door mijmeren, het is griezelig……

    Like

 2. Haksteeg Anton zegt:

  De AfD heeft gewoon gelijk Merkel is medeschuldig aan dit soort moorden door het binnenhalen van dat syrisch tuig. Het wordt tijd dat ze eens schuld bekend

  Like

  • Nemesis zegt:

   Merkel en schuld bekennen? Ik had u al eens eerder gezegd, u moet u eens beter informeren en haar uitlatingen in de medis lezen en/of er eens naar luisteren. Ze voelt zich helemaal niet schuldig, in tegendeel. Voor de rest u papagaait.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Haksteeg heeft ’n meterdikke plaat bestaande uit betonijzer, enkele delen zand, grof grind en cement voor z’n kop.
    Geen aandacht aan schenken.
    Hij woont in Venezuela.
    Dus dan weet je genoeg.

    Papegaaien zat en wil ’n eigen koningshuisje.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Gezellig land op het ogenblik, dat Venezuela (sarc.)

    Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Nemesis je bent een sufferd en niet zo’n kleintje ook. Ik woon niet in Venezuela maar was een aantal malen in dat land. Ik zou er nooit willen wonen en laat dat aan jouw over.

    Like

   • Nemesis zegt:

    En jij bent een stomme, onbehouwen zak. Ga ergens anders trollen domme boer.

    Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Ik zit wat ver weg dus kan het meeste alleen door lezen volgen en ben niet zo goed met video’s en zo. Wij hebben 7 uut tijd verscvhil dus dan zit te echt een eind weg maar dat beperkt mijn commentaar op het moster Merkel zeker niet en weet ik ook dat haar “vriend” Soros is.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Sorry, dat wist ik niet. Ik nam aan je woon de gewoon in Nederland, waar je alle Duitse TV programma’s kunt ontvangen. Mag ik je dan een tip geven? E.J. Bron heeft alle links naar interessante blogs en websites op zijn blog staan. Daar je internet hebt kun je die ook gewoon lezen. Probeer er eens een paar en lees ook de comments, waar dikwijls ook interessante links in vermeld staan. O.A. nieuws wat nooit in de kranten of op TV komt. Succes.

    Like

   • lamme Marietje zegt:

    zo te lezen; u papagaait ook of zijn die uitspraken in de media van U?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @lamme Marietje

    Een beetje meer bescheidenheid als nieuweling zou u niet misstaan . . .! Zeker tegenover een oudgediende als “Nemesis”.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Haksteeg Anton 8 juni 2018 om 18:23

    U heeft het al enkele keren gehad over uw ‘tijdverschil’. Waarom vertelt u niet gewoon in welk land u woont?
    wat ik ook niet begrijp, is dat u zo dol bent op ‘uw/ons’ islamofiele ‘koningshuis’, bestaande uit genotzuchtige ‘oranjes’.
    Welke verstandig denkende mens heeft respect voor deze hebberige miljardairs, die zich op onze kosten wentelen in schaamteloze weelde en die volkomen schijt aan ons hebben?
    Dergelijke schertsfiguren verdienen ons respect niet, zolang ze maling hebben aan (hoog)bejaarde mensen die de hele dag in een strontluier liggen met uitzicht op stenen muren en die gaarkeukenvoer krijgen.
    Zélf genieten de ‘oranjes’ van de mooiste landschappen op aarde, doen ze zich tegoed aan de meest verrukkelijke gerechten, en dan durven ze zich nog ‘christelijk’ te noemen ook, deze ‘allah’-aanbidders (olie brengt zo lekker veel poen in het laatje, hè?).

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    @tistochwat, ik kreeg te horen dat dit heerschap in het prachtige ulzta linkse land Venezuela woont, dat regeert wordt door een ex buschauffeur zonder verdere opleiding als president.
    Nee hij weet helemaal niks van Nederland. Dat wat hij schrijft zijn een paar zinnetjes die hij afschrijft uit reacties van anderen. En ook mij doet die (nep)oranje liefde kotsen, sorry.
    Weet niet wat hij daar in Venezuela uitspookt. Is hij ergens voor gevlucht of is hij een gelukzoeker die helpt het regenwoud om te jassen voor de palmolie bomen om rijk te worden. Schijnbaar lijdt hij geen gebrek zoals het grootste deel van het Venezulaanse volk.

    Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Dat Syriese tuig moet je met een korreltje zout nemen @ Anton.
   Elke opvreter die aan de Europese grenzen staat noemt zich Syrier maar het gross komt uit andere landen zoals Irak Iran Saudi Arabie Pakistan Afganistan Yemen Somalie meer van die hellholes.
   Ze flikkeren hun paspoort weg en vanaf dat moment zijn ze vluchtelingen voor Assad of IS en gaat het sociale dienst checkbook open.
   Dat is op alle niveau’s in Europa maar al te bekend maar regeringen willen er niks aan doen omdat dat wel zo makkelijk is en het hele drama betaald word uit belasting geld.
   Dan komt de oplichteer Soros ook nog even eisen dat Europa 30 miljard moet over maken naar Afrika omdat zielugh en zo.
   Ik vraag me dan alleen nog af hoeveel oplichters in Brussel op de Soros loonlijst staan omdat niemand zich af vraagt of Soros iets te eisen heeft.
   Zit die ouwe zak dan toevallijg in het Europeese parlement of zo.
   Dat zou in Brussel de eerste vraag moeten zijn.

   Like

 3. Yvonne zegt:

  Hoe kan opperhoofd Merkel met zich zelf leven
  Hoeveel mensen moeten nog vermoord worden voor er maatregelen worden genomen
  Maar dat zal dat hangbuikzwijn M een worst zijn

  Like

 4. lamme Marietje zegt:

  De moord speelt de Afd toch in de kaart, laat hen nu dus geen domme, emotionele dingen zeggen

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat zal wel ,meevallen, heb nog niet veel domd van de AfD gehoord. Buiten dat het zijn alleen maar die paar moorden die veel stof hebben opgewerveld en de Nederlandse MSM niet omheen kwam daar iets over te vermelden. De vele doden door kopschoppers en messenstekers en velen met onherstelbaar letsel en andere zwaar criminele gevallen daar hoort men hier niets van. In de BRD overigens ook alleen maar met moeite, maar er zijn vele ooggetuigen die het op de diverse blogs daar wel laten weten. Ik denk bijna dat de emotionele tijd voorbij is en plaats heeft gemaakt voor intense boosheid en woede,

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hoe intenser de razernij hoe beter.
    Laat nog maar ’n tijdje gaan.
    Hoe langer het duurt hoe zwaarder de schuld van de tegenpartij en hoe groter, hoger, intenser en heviger de woede van de bevrijders van Duitsland…!

    Like

   • howel ik achter de Afd sta doe en zeggen zij toch echt zo nu en dan domme dingen, wat dan weer voor veel ophef zorgt en de Afd negatief voor het voetlicht brengt:http://www.spiegel.de/politik/deutschland/holocaust-afd-abgeordneter-hansjoerg-mueller-nennt-gedenken-im-bundestag-heuchlerisch-a-1194521.html
    is toch wel een beetje dom!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Uitgerekend uit “Der Spiegel” Auwww.
    Nee, maar wat bijvoorbeeld die Roth van de Grünen uitkrammt, dat is dan intelligent?
    Iedereen van alle partijen zegt wel wat, wat anderen dom vinden, maar daar het grootste gedeelte erg links is georienteerd en de AfD een nieuwe partij moeten die het ontgelden en is de opheft het grootste.
    Is Hansjoerg Mueller Afd en heeft hij dat werkelijk gezegd? Moet ik straks het artikel gaan opzoeken. Moet nu proberen of ik wel kan slapen.

    Like

 5. Neilven zegt:

  Helemaal akkoord en ze moeten ze sneller uitzetten als ze geen verblijfsvergunning krijgen, op het moment dat ze te horen krijgen nee, dan ook dezelfde dag uitzetten, weg er mee, was dit gedaan in dit geval dan had het meisje nog geleefd. Merkel heeft al weer bloed aan haar handen, dat wijf moet opgesloten worden en dan liefst de sleutel weggooien.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die heeft zoveel bloed aan haar handen, ze wordt niet voor niks “die Blutraute” genoemd.
   Bovendien wat de BRD volgens jou moest doen, zou Nederland ook eens heel snel mee kunnen beginnen. Niet altijd alleen maar naar anderen wijzen als het in eigen land net zo geschift toegaat.

   Like

   • lamme Marietje zegt:

    redelijkerwijs mogen we toch wel aannemen dat als zij ergens spijt van heeft, dan is het wel….. Maar er komt een moment dat ze dat ook zal zeggen, heus!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ach Marietje (en waarom “lamme”) jij geeft er blijk van ook hele niks, nada, niente van ene Frau Merkel te weten en deze is uitspraak doe ik niet redelijkerwijs. Mijn hemel ben jij een goedgelovig schaapje.

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    @lamme Marietje doet inmiddels niet meer met ons mee. Ze vond het nodig de webmaster te beledigen. Ze was een beetje dom . . .

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Wat dacht je waarom@Tistochwat en ondergetekende zich altijd zo braaf gedragen… 😛

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 10 juni 2018 om 18:38

    Wat dacht je waarom@Tistochwat en ondergetekende zich altijd zo braaf gedragen…

    Daarom mag hij bij mij elke week koffie komen drinken.
    Ik overweeg zelfs om hem de volgende keer Irish Coffee aan te bieden.
    😛

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Mensen met een handicap zijn niet te benijden .
    Ofdat je nu “lam” bent of iets anders mankeert , gehandicapten hebben toch ook vaak een heel vervelend karakter .
    Ze hebben alleen het voordeel dat ze door vele anderen ontzien worden .

    Maar het is wel héél stom , om als je ergens vers binnenkomt , meteen de boel te vergallemiezen .

    Het gezegde : een gezonde geest in een gezond lichaam , heeft ook een keerzijde die je gewoon om kunt draaien !

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Op wie heb jij het nu afgezien?

    Like

   • Nemesis zegt:

    Sorry Harry, ik zag het al nu ik het topic nog even heb gelezen. Dacht dat je mij bedoelde. Ben ook zoiets als gehandicapt, maar al helemaal niet nieuw hier, eerder oeroud 😀 En by the way, niet alle gehandicapten hebben een vervelend karakter, mij is dit 4 jaar geleden overkomen, maar ik heb m’n humor wel behouden hoor, hoewel ik ook af en toe uit mijn slof schiet. Maar dat gebeurt zelden, maar vandaag voor de verandering zelfs 2 keer en dat is voor voorlopig dan wel weer genoeg 😀

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ik probeer me ook netjes te gedragen, lukt me bij sommige reacties niet altijd. 😀 En de webmaster beledigen is wel het toppunt van oerdom.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 10 juni 2018 om 21:13

    Hee Harry! Ik dacht al: waar zit-ie toch?
    Heb je trouwens gelezen dat ik mijn geselecteerde gasten veel lekkerdere koffie aanbied dan Wachteres met haar Senseo? 😛

    Like

   • Nemesis zegt:

    LOL, ik heb Dolce Gusto, diverse variaties.

    Like

  • Wachteres zegt:

   SLIJMBAL! ….. :p

   Denk er wel om dst hij ook nog de oprijlaan af moet rijden. Dat kan nooit goed gaan; een hoge snelheid en irish coffee.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 10 juni 2018 om 20:59

    Dat kan nooit goed gaan; een hoge snelheid en irish coffee.

    Jawel, hoor. Hij zal dan waarschijnlijk halverwege de oprijlaan al opstijgen.
    En zolang hij mijn peperdure, metershoge rododendrons aan weerszijden van de oprijlaan niet omverrijdt, vind ik het prima.

    Stiekem ben ik heel jaloers op de rijstijl van heer Bronmaster. Moet je nou bijv. eens zien hoe ik hier heb staan tobben met die parkeerplaats. Ach, ze maken die dingen ook veel te krap:

    Like

   • Wachteres zegt:

    Je moet gewoon een kleiner autootje; een dinky toys bijvoorbeeld. 😛

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 11 juni 2018 om 13:02

    Je moet gewoon een kleiner autootje; een dinky toys bijvoorbeeld.

    Ik zat juist te denken aan zoiets:

    Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Onze linkse vrienden – waaronder Merkel- zijn compleet gestoord. We zijn in oorlog met de islam dus haar soldaten- en dit was er duidelijk één- horen hier alleen maar tussen 6 plankjes met een goed christelijk kruis op hun inteelt koppies.

  Sterph met je islam! Sterph!

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  De 14-jarige Susanna Feldmann is een joods meisje. Nu heeft Merkel een Duits probleem. De cirkels om haar heen worden smaller. Het lijkt erop dat de Bild-Zeitung van kant is veranderd.

  Zelfs de Tagesschau en het NOS-Journal kunnen plotseling objectief rapporteren en alleen de waarheid vertellen. Hier zeg je ,,Denen geht der Arsch auf Grundeis”. Slecht vertaald ,,Ze zitten nu met hun kont op het ijs”

  Like

  • lamme Marietje zegt:

   wat dacht u van op de zelf veroorzaakte blaren zitten?

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @droevige mof, de BILD zeitung speelt een hele nare en rare rol in deze. Voor augustus 2015 waren ze meestal tegen vluchtelingen en asieleisers maar vanaf het moment dat Merkel in augustus 2015 de vluchtelingen uit met name Syrië welkom heette, deden zij het ook. Ze speelden toen een hele belangrijke rol in de “Willkommen” politiek.

   Julian Reichelt van de BILD steunt altijd de jihadisten in de proxy oorlog in Syrië en daarmee ook Israël want Israël heeft belang bij een “regime change” in Syrië. Door Syriërs die achter Assad staan en geen islamitische staat willen word Julian Reichelt ook wel Jihadi Julian genoemd.

   De BILD is van Springer Media en die heeft in de statuten opgenomen dat ze achter de Joden en Israël staan, en dit meisje is een Jodin en daarom besteden ze zoveel aandacht aan haar, evenals aan alles wat met o.a. antisemitisme van doen heeft. Op zich een hele goede zaak maar hun eigen beleid keert zich tegen hunzelf en de Joden in Duitsland want door hun eigen “Willkommen” beleid hebben ook zij meegewerkt om de vele “vluchtelingen” in Duitsland op te nemen, en moslims houden niet zo van Joden en christenen oftewel ongelovigen, met als gevolg dat de Joden in Duitsland niet meer met een keppeltje op straat kunnen lopen en worden bedreigd. Nu dus een moord op een Joods meisje.

   Ik vind de BILD zeer hypocriet en Julian Reichelt een vreselijke vent want wie Jihadisten promoot zoals de “White Helmets” heeft voor mij afgedaan.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, Bild is van Springer en Frau Springer de eigenaresse is de beste vriendin van Merkel. Tel uit je winst. Dus houdt Bild maar even in de gaten.

    Like

 8. BigLJohn zegt:

  Bij al degenen die de islam beschermen kleeft bloed aan hun handen. Merkel, Timmermans, Rutte, Klaver, noem ze maar op. Het begint knap te vervelen om na iedere 4 jaar weet tegen die rotkop van een Rutte te moeten aankijken. Zij allemaal verdienen een langzame dood op de brandstapel. Dan zitten ze er nog een keer warmpjes bij ! De elektrische stoel of de guillotine zijn nog te lief voor hun. Ik hoop de tijd nog mee te maken dat deze notoire criminelen hun welverdiende straf krijgen. Als het dan op de TV komt ga ik er graag de hele dag voor zitten !

  Geliked door 2 people

 9. hslot4 zegt:

  Mensen kleine moeite klik eens wat meer op de sterren van rating het artikel .
  Als zo rond de 50 mensen dat constant doen staat het artikel bovenaan in de wordpress sites .
  Lijkt me een kleine moeite om er een gewoonte van te maken het eerste wat je doet als je bezoekt ffe klikken

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Ja juist en zo is het, echter dat uitzetten moet dan niet betekenen dat ze elders in Europa kunnen verblijven waar ze hetzelfde kunnen doen, zoals die moordenaar van de Duitse kerstmarkt die even later in Italie opdook en pas daar gedood werd. Merkel heeft ze uitgenodigd, Duitsland zorgt dan ook maar dat ze uit Europa gezet worden en geen gevaar op uitnodiging van b.v. Rutte en Co. met zijn open grenzen kan worden.

  Like

 11. Ruud Beijer zegt:

  Ach ook heel veel Nederlanders huichelen mee met de islam en de vluchtelingen. Hopelijk zijn zij als eerste aan de beurt.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bagul zegt:

  Te lezen via landelijke media. Verrassend! Ik kan het mij niet heugen. Voorheen ging het om diefstal en andere troep. Nu om moord met als voorgerecht onvrijwillige beestachtige seks. Wat een verhaal. Wat een moment van walgelijk besef. Ja, mooie tijden komen eraan. Kunnen we ook nog wel erbij hebben!

  Like

 13. Ergste is nog dat hij weer ongezien met de hele familie het land uit kon vluchten, misschien wel met hulp van frauduleuze ambtenaartjes.

  Like

 14. ReaGluurder zegt:

  Iedereen die meegewerkt heeft aan het binnenhalen en ondersteunen van dit VULLES is medeschuldig aan al deze ellende. En dan te weten dat dit volk aan het rondneuken is van ONZE CENTEN!! In Nieuwsuur weer zo’n shititem over het terughalen van achtergebleven kinderen in het land van herkomst (van de ouders). Een organisatie heeft het daar druk mee. Ga er maar van uit dat dit ook weer miljoenen kost! Tuurlijk betaalt met de van ONS AFGEJATTE CENTEN!! Wat een afgegleden en verklootte Zooi is het geworden in Het land van Onze Voorouders!

  Like

  • Bagul zegt:

   Reagluurder…moet steeds denken bij ‘onze centen’…aan een bericht van gisteren ergens. Belastingdienst in grote problemen. Bla bla…en ergens stond in het bericht dat door geneuzel en amateurisme misschien wel 100 miljard aan loonheffing niet kan worden geïnd. 100 miljard! Alleen al aan loonheffing! Te bizar voor woorden en besef. Wat dat krapuul binnenhaalt per jaar moet meer dan 2000 miljard zijn. Te triest als je bekijkt wat wij in verhouding ervoor terugkrijgen..

   Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  Een beginnend baard , naar het voorbeeld van de grooote profeet , een monster , een moordenaar in andere woorden , een moslim , verkleed alls een symphatiek ogende exotische jongeman toch blijven die gutmenschen “willkommen refugees” scanderen De islam heeft zich een reputatie opgebouwd die niet meer kan goedgepraat worden Wanneer gaan de ogen van de correcte politiek open ?

  Like

 16. T.Troubadour zegt:

  Overigens was dot meisje lid van de Joodse gemeenschap in ainz

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Terecht. Mevrouw Merkel is schuldig. Helaas stemmen Duitsers massaal CDU en geven haar democratisch mandaat om Duitsland kapot te maken. Der Untergang 2.0

  Like

 18. Henk der Niederlander zegt:
 19. Taljaard zegt:

  Een meisje van 13.
  Haar kinderleven ondergedompeld in idealisme en links utopisme.
  Haar ouders deugen met een grote ”D”, stemmen waarschijnlijk Groen of SPD en zijn, als Joden, openlijk kritisch jegens Israel, want dat deugt niet.
  Zowel van huis uit als op school gedrild en diepgaand geestelijk en psychisch geconditioneerd om een welhaast genetische afkeer te hebben jegens alles wat ook maar enigszins naar rechts zweemt, want rechts=Hitler.

  Ze krijgt het idee mee dat zij iets terug moet geven aan de samenleving, daarmee ook haar medewerking heeft te verlenen aan de nieuwe toekomst zonder grenzen of verschillen tussen mensen. En ze heeft op school, waar ze heel goed kan meekomen, al heel wat Engels geleerd om daarmee te communiceren met die fascinerende nieuwkomers, die een deel zullen uitmaken van deze haar thuis en op school voorgespiegelde nieuwe toekomst van Samen en Open, van liefde, empathie, mededogen en grenzeloos begrip.

  Om dan ten prooi te vallen aan een islamitisch roofdier, die dit allemaal niets zegt, maar in haar slechts een stuk vlees zag om zijn lusten op te botvieren. En haar daarna te vermoorden met dezelfde achteloosheid waarmee hij een schaap (waarop hij het evengoed kunnen doen) tijdens het offerfeest de keel afsnijdt.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Taljaard, het meisje is Joods en waarschijnlijk voor Israël maar zoals vele Joden zullen haar ouders vast van de linkse kerk zijn.

   Like

 20. Jan zegt:

  Niks los in Noord-Afrika, maar de Groenen weigeren om mee te werken de parasieten het land uit te zetten. Er is altijd wel een groepering die ‘gediscrimineerd’ wordt en dus is het niet ‘veilig’.

  Grüne: “Instrument der sicheren Herkunftsländer hochproblematisch”
  Die Grünen wollen auch den neuen Versuch der Bundesregierung blockieren, die Maghreb-Staaten zu sicheren Herkunftsländern für Asylbewerber zu erklären und so Abschiebungen zu erleichtern. “Das Bundesverfassungsgericht hat klar gemacht, dass in einem ‚sicheren Herkunftsland‘ alle Gruppen sicher sein müssen vor Verfolgung. In den Maghreb-Staaten aber werden Homosexuelle und kritische Journalisten verfolgt”, sagte Grünen-Chefin Annalena Baerbock der “Passauer Neuen Presse”

  https://www.pnp.de/nachrichten/politik/2969507_Gruene-Instrument-der-sicheren-Herkunftslaender-hochproblematisch.html

  Like

 21. Jan zegt:

  Claudia-Deutchland verrecke- Roth: Ik heb geen zier met die dooie Jodin te maken

  Like

 22. Jan zegt:

  De verrotte mentaliteit van socialisten

  CDA politicus: Susanna had ook op een andere manier kunnen sterven
  ….
  De Christlich-Demokratische Arbeitnehmerschaft (CDA) is een samenwerkingsverband van de CDU en beschrijft zichzelf als de sociale vleugel van de CDU

  …..
  https://www.mmnews.de/politik/71847-cda-politikerin-susanna-haette-auch-anders-sterben-koennen

  Like

 23. Jan zegt:

  Merkel:

  “EU-Recht steht an erster Stelle und ein nationaler Alleingang bei Zurückweisungen an der Grenze ist der falsche Weg.” Und: „Die Entscheidung ist nach wie vor richtig, die Flüchtlinge aufzunehmen. Dass mancher Deutsche nicht glücklich ist mit einigen Entscheidungen, muss man in Kauf nehmen“.
  ….

  Like

 24. Jan zegt:

  ++ Tödliche Messer-Attacke in Viersen ++


  Ein der Optik nach Nordafrikaner hat eine junge Frau im Casinogarten mit einem Messer attackiert. Das Opfer wurde mit dem Krankenwagen in eine Klinik gebracht und erlag wenig später seinen schweren Stichverletzungen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s