ALLE ZEGEN KOMT VAN BOVEN…

Screenshot_110

(Door: “Driek”)

Vroeger, lang geleden, lieten kerkklokken op vaste tijd hun roepstem weerklinken om de mensen ten tempel te noden. En trouw waren ze altijd gegaan. Want tenslotte komt alle zegen van boven. Nu zijn er zijn nog maar weinigen die aan dien roepstem gevolg geven. Waarom zouden ze? Waarom Nederland dan nog steeds drie christelijke partijen overeind houdt, is mij een raadsel. We kunnen ze missen als kiespijn. Want we hebben nu een nieuwe religie die de plaats inneemt van het aloude Joden– en christendom. We hebben nu den islam die ons geestesleven een ruime voldoening schenkt. Wat wil den burger nog meer?

Vernietig die Bijbel en al die Gebedenboeken en Missalen. Verpulver al die Vrijdenkerijgeschriften en dat vrijzinnig gedachtegoed. Den Nederlandse burgers hongeren geestdriftig met de mohammedanen mee tijdens de Ramadan. Vinden een moskee of gebedsoproepende minaret in hun voortuin geen enkel probleem. Ze verwelkomen al die vrome mohammedanen alsof ze de wereldvrede komen brengen. Welnu, fijne brave Nederlanders, jullie verdienen niet beter!

Ik wens al die buigende Nederlanders nog een fijne toekomst.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, sarcasme. Bookmark de permalink .

27 reacties op ALLE ZEGEN KOMT VAN BOVEN…

 1. Comerius. zegt:

  Sorry Driek, de Bijbel is het woord van God dat via mensenhanden tot ons in gekomen. Het is een liefdesverklaring: God heeft je lief Driek, ook al loop je er voor weg en verstop je je achter een omhaal van woorden.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Zeg alstublieft!
   Wat is dit voor ’n onzin?
   Driek heeft het over die vermaledijde Christenpartijen.
   Poliitieke huichelaars ja!
   Niet over het woord van God, waarvoor hij weg zou lopen.
   Dit is geen site voor kanselgestoorden.

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…de Bijbel is het woord van God dat via mensenhanden tot ons is gekomen.”

   Net zo’n lulverhaal als dat mohamed de koran van allah heeft ontvangen. Wie gelooft in vredesnaam die onzin?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Ik geef wel like, maar Driek bedoelt het toch anders, wat ik er uit begrijp dat Driek toch staat achter het jodendom en het christendom.

   Like

 2. bozeoudeman zegt:

  Ze worden dom gehouden en kunnen dat zelf niet helpen, ze worden bedrogen en weten niet (meer) wat waarheid is, ze geloven hun ‘leiders’ tegen beter weten in omdat ze bang zijn dat er anders anarchie komt, iets dat hen keer op keer als dreigement voor hun neus wordt gehouden.

  Zoals de bijstand gebruikt wordt om de werkende massa alles te laten slikken, liever een later pensioen en een dag langer doorwerken dan protesteren, het werk neerleggen, om wellicht in de bijstand terecht te komen en dan de huur of hypotheek niet meer te kunnen betalen.

  We zijn allemaal van alle kanten tot slaafse consumerende geldaanbidders gemaakt, vanwege alle leuke dingen die je met geld kan doen en waar een grote meute vandaag de dag niet meer zonder kan, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daar ligt helaas de reden van hun stupiditeit, hun reden bij uitstek om niet te willen zien, lijkt mij.

  Begrijpelijk als je (voor een groot deel) door Kok aangemoedigd als miljonair bent gaan leven maar geen miljonair bent dus alles op de pof moet doen en daarmee gevangene van de bankiers en hiermee weer van onbetrouwbare politici en de werkelijke miljonairs die vervolgens nog meer van je gaan eisen. Een vicieuze cirkel dus.

  En daar komt bovenop dat er vanaf de jaren zeventig (Den Uyl) geen echt socialisme meer bestaat maar salon- carnaval- lifestyle- en bakfietssocialisme en meer van dat soort Kennedy/Clinton/Obama prietpraat, waar niemand iets aan heeft behalve de veel verdienende oplichters zelf, die zich graag als Messias aanbieden.

  Geliked door 2 people

 3. Neerbuigend gezwatel waarin de gewone boerelul voor lul wordt uitgemaakt. Het overgrote deel van de inwoners van dit mooie land heeft geen idee van al die schijtbaarden en proberen gewoon de bus te halen, hun kinderen naar school te brengen en de eindjes aan elkaar te knopen. En als ze dan massaal op de goeien stemmen worden ze beflikkerd door welwillende stemmentellers en criminele en staatsgevaarlijke coalitiesmeden. Richt je pijlen op die tiefuslijers en blijf van Het Volk af.,

  Geliked door 4 people

  • Republikein zegt:

   Eigenlijk is dat zo.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Opgelegd door de boven ons gestelden, sinds Thorbecke 1848 i.o.v. Leep&Co, later Slim&Bedrog, toen alras bleek dat leep niet zo leep was, zat een rauw randje aan en toen slim veranderd.
    Hoe is dat zo gekomen, een korte samenvatting van een groot vermeend misverstand.

    https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vi9hbusd0zy6/artikel_6_vrijheid_van_godsdienst_en

    1.
    Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

    2.
    De wet kan ter zake van de uitoefening van dit recht buiten gebouwen en besloten plaatsen regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden.

    1.
    Ontwikkeling artikel
    1798
    Artikel 20: Uit lidmaatschap Kerkelijk Leerstelsel volgen geen burgerlijke voordeelen of nadeelen

    Geene burgerlijke voordeelen, of nadeelen, zijn aan de belijdenis van eenig Kerkelijk Leerstelsel gehegt.

    Als klap op de vuurpijl ook dit nog:

    Hoofdstuk 1. Grondrechten
    Artikel 1
    Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
    Artikel 2
    1.
    De wet regelt wie Nederlander is.
    2.
    De wet regelt de toelating en de uitzetting van vreemdelingen.
    3.
    Uitlevering kan slechts geschieden krachtens verdrag. Verdere voorschriften omtrent uitlevering worden bij de wet gegeven.
    4.
    Ieder heeft het recht het land te verlaten, behoudens in de gevallen, bij de wet bepaald.
    Artikel 3
    Alle Nederlanders zijn op gelijke voet in openbare dienst benoembaar.
    http://maxius.nl/grondwet/hoofdstuk1

    En nu komt ie:

    Artikel 120:De rechter treedt niet in de beoordeling van de grondwettigheid van wetten en verdragen

    Geliked door 2 people

 4. bozeoudeman zegt:

  PS
  En de ironie verder is dat al dat soort mooipraters in werkelijkheid precies dat doen wat zij de populisten en rechtse fascisten verwijten: looking after number one. Kijk maar naar al die types met hun fraaie praatjes en hun forse inkomens. Links lullen en rechts zakken vullen. Helaas hebben de meeste gewone mensen niet voldoende inzicht om hun ‘helden’ te zien voor wat die werkelijk zijn: bijna allemaal ‘eerst ik en daarna ik nogmaals, want ik heb nog niet genoeg’ types.

  Een leuk voorbeeld is mevrouw SP met haar prietpraat. Zij en, zoals zij stelde, haar vader, houden niet van vriendjespolitiek…Maar wel van dynastieën in de politiek? In hoeverre is dat in praktijk anders dan nepotisme?

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Goed geschreven “Driek”

  Like

 6. Johan de derde zegt:

  Beste Driek, helaas slaat u de spijker op zijn kop ik.
  Ik kan de moslims nog wel begrijpen dat zij zich zo gedragen ze krijgen namelijk de gelegenheid, je geef ze een vinger en ze nemen je hele lijf is een menselijke karaktertrek. Wie ik het wel kwalijk neem zijn de linkse neo fascistische en christelijke partijen zoals pvda d66 gl sp cu.
  Ik stem al sinds het onstaan van de PVV op dhr Wilders en in de gemeente op dhr Baudett, helpt het helaas minder dan ik had verwacht, omdat de linkse partijen zich aaneen sluiten op bovengenoemde heren uit te sluiten van vorm van democratie.
  Zo begon dus ook WO2

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Hongarije begint steeds aanlokkelijker te worden !!

  Like

 8. kampersrene zegt:

  binnen afzienbare tijd wie weet , reeds de volgende generatie ALLE ZEGEN KOMT van ……Het midden oosten…ze zijn al goed bezig onze correcte politiekers

  Like

 9. Thoth zegt:

  Vind ik ook Driek. De afgelopen jaren hebben we in feite de religie terug gedwongen naar iets wat ze maar in privacy moeten doen en ja hoor, krijgen we nu ineens een nieuwe ‘religie’ erbij, die op alle momenten een vijand had kunnen zijn. Nu hebben ze zelf moskeeën die vrijdag de mensen oproepen om te gaan ‘bidden’. Gat, gat, gatverdammme…

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob Fleumer zegt:

  Een toekomst als een zwart gat!

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Driek, wederom een goed stuk van u, chapeau ! De mensen van tegenwoordig zijn niet meer in staat om zelfstandig na te denken en daar naar te oordelen. Ze zijn verworden tot willoze zombies van Rutte, Pechtold of Klaver. Als die tijdens de verkiezingen met de meest leugenachtige verhalen komen aanzeilen, dan nemen ze dat meteen aan voor waarheid en geven hun stem massaal aan deze griezels. Bovendien hebben de meeste Nederlanders hun kerk verlaten, terwijl het ontstane gat word opgevuld door moskeeën. En dit kon alleen maar gebeuren doordat de voormalige gelovigen dit alles gelaten over zich heen lieten komen en totaal geen weerstand boden aan de islam ! Ze hebben er alleen maar voor gezorgd dat het bedje voor de islam gespreid is. De moslims hoeven er alleen nog maar in te stappen !

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  **Ze verwelkomen al die vrome mohammedanen alsof ze de wereldvrede komen brengen. Welnu, fijne brave Nederlanders, jullie verdienen niet beter!**

  Is dat nu echt waar? Zou die waarheid/conclusie niet kunnen liggen bij het bestuur, terwijl iedereen met zijn maatschappelijke besognes bezig is als werk, gezondheid en gezin? Voorheen liep dat bestuurlijk wat anders en de jeugd werd o.a. in de loopgraven gesommeerd. Nooit meer oorlog is het adagio van de EU.

  Welnu, dan moet er echt wat gaan veranderen……!

  Geliked door 1 persoon

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nederlanders mogen dan de kerk verlaten hebben dat wil niet zeggen dat ze de christelijke waarden bij het grofvuil hebben gezet. En laten we eerlijk zijn, wie had in de zestiger jaren gedacht dat die Turkse en Marokkaanse arbeiders zo’n verfoeilijke ideologie/religie met zich meenamen ?

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Waar woonde u in die tijd? In de steden werd je door hen van het trottoir afgedwongen, want zij waren de betere mensen, steden liepen leeg wat Nederlanders betrof omdat het echt niet ‘leuk’ was om een schaap op het balkon boven je te horen gillen, het bloed naar beneden zien druipen en van de PvdA fascisten niets te mogen zeggen hierover, want als je dat deed dan was je een Janmaat fascist en een Nazi. In sommige straten zag je meerdere Turkse vlaggen voor de ramen hangen als soort van gordijn. Dus komt u niet aan met ‘hoe hebben we dat kunnen weten’. Sorry hoor maar dit soort prietpraat maakt mij woest. Dit is dezelfde lulkoek die straks 90% van de domme enkel voor nog meer gadgets wakker wordende Nederlanders uitkraamt als ze door DENK naar dat eiland worden getransporteerd voor de Endlösung. We hebben het kunnen weten, ze lieten het duidelijk genoeg zien. Sommigen wisten het ook en lieten het weten, een hevig geëmotioneerde Pim liet het zien, daarom moest hij worden geëxecuteerd door de namaak socialisten en ander fascistisch tuig.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Recht uit het hart en ik zie het helemaal voor mij.
    Iedereen MOET het weten.
    Niemand kan zich verschuilen achter het “Ik ben maar een eenvoudige boerenlul en ik had geen flauw benul.”
    Iedere Nederlander die net doet of er niets aan de hand is, de kerken trouw bezoekt en ook nog geld in de bedelende mandjes gooit, is ’n hele grote lul die zich geen Nederlander mag noemen.
    Paspoort innemen en radioactieve straling gaan meten in de Arabische landen alwaar Israël de wraak van Jahweh heeft losgelaten.
    Diegenen die nog verder gingen door hand in hand beschermende menselijke kordons om moskeeën te vormen tegen zg. “rechtse Nazi’s” en vrijwilligerswerk deden zoals seksuele dienstverlening en wc-potten reiniging, zullen na de oorlog op de klassieke wijze helemaal kaal geknipt worden op ’n platje.
    Van onderen ook zou ik zeggen.
    Hebben de vrouwen ook wat.
    Diegenen waarvan overtuigend bewezen is dat ze hand en spandiensten aan de islam verleenden, bijvoorbeeld D66-rechters, zullen ter plekke standrechtelijk geëxecuteerd worden door ze te laten dood slaan door familieleden van door moslims verkrachte en vermoorde meisjes vanaf 14 jaar.
    Niveau Rutte en zijn mede politieke landverraders zoals die wijven-heksen van het kwaad, Kaag en Ollengrun, de Christelijke CDA-partijvoorzitters, de turkse provocateurs van DENK en de verraders van de D66-top plus die van GroenLinks zullen feestelijk in het openbaar terechtgesteld worden.
    Plaats, altijd de grote markt van de gemeente.
    Plek schavot met bottenbrekende en vierendelende accommodatie, plus galgen voor het ophangen van de daders nadat zij de geest gegeven hebben.
    Speciale kramen alwaar souvenirs van de daders kunnen worden gekocht zoals geprepareerde tatoos en oorringen.
    Voor veel geld kunnen ook andere lichaamsfragmenten zoals geslachtsdelen geheel geslacht of delen daarvan, aangekocht worden.
    Alles gegarandeerd voor 100 jaar door langdurige aftrek op sterk water.
    Voor iedereen wordt een individuele straf met persoonlijke uitstraling bepaald.
    Zo wordt mocro Jesse Klaver in eikeltjes-pyama opgehangen.
    Rutte zal worden gekieteld onder beide voeten totdat hij schaterlachend de geest zal geven.
    Het bizarre zal echter zijn dat hij tezelfdertijd op een van grove balken gemaakt X-kruis van boven naar beneden zal worden doormidden gezaagd door een tweetal op lendedoek na naakte mannen.
    Schaterlachend zal hij zijn leven beëindigen en als hij in twee delen uiteen zal vallen zal aan het volk worden medegedeeld dat zijn dood opnieuw een bewijs was van zijn dubbele persoonlijkheid!….

    Baudet zal de gehele avond het muzikale gedeelte moeten verzorgen

    Like

  • Waarheid als een koe. Maar ‘demense’ die geen ene sodemieter aan deze toestand konden veranderen kregen er ook nog eens de schuld van. #verkiezingsfraude #cordonsanitaire als ze al eens op ‘de goeien’ stemden of braaf mee aan een #referendum deden waar de gesettelde macht de reet mee afveegde. Met spandoekjes, fluitjes en hesjes op een veld voor lul gaan staan en luisteren naar de woorden van gestaalde kaders die ook geen flikker durfden was het hoogst haalbare. En als ze durfden te bekennen dat ze op de #PVV stemden kregen ze de zak, mochten hun kinderen niet meer met de vriendjes spelen of als ze een speklapje tegen de muur van een moskeet aangooiden mochten ze jarenlang de lik in tussen lui die geen speklappen mochten eten en liepen ze verhoogde kans om de bajes horizontaal en in stukjes te verlaten. Dus wat de opa’s en vaders ook doen of zeggen, de schuld krijgen ze toch.

   Daar zijn trouwens de globalistische sociaalfascistische corpocratiecommunisten briljant in, om ervoor te zorgen dat het slachtoffer de schuld krijgt. Doen ze al honderden jaren. Het knapste was de stunt die ze met de Moffen uithaalden.

   Geliked door 1 persoon

 14. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/moskeeen-gebruiken-pegida-varkensbarbecues-om-donaties-te-scoren-kom-maar-door-wij-maken-er-iets-moois-van/
  Moskeeën gebruiken Pegida-varkensbarbecues om donaties te scoren: ‘Kom maar door, wij maken er iets moois van!’
  Terwijl Pegida probeert om in Ramadantijd een aantal Nederlandse moskeeën in verlegenheid te brengen door voor de deur varkens te roosteren op barbecues, maken een aantal islamitische gebedshuizen in ons land zich niet druk. Sterker nog: ze gebruiken de barbecue-actie van Pegida om hun eigen kas te spekken. Voor ieder stuk vlees dat op het rooster gegooid wordt en iedere aanwezigheid rinkelt de islamitische kassa in Utrecht, Arnhem, Den Haag en Gouda.

  Like

 15. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/denk-dictator-ozturk-laat-plaatjes-zien-van-pvvers-die-wat-hem-betreft-nederland-moeten-worden-uitgezet/

  DENK-dictator Öztürk laat plaatjes zien van PVV’ers die wat hem betreft Nederland moeten worden uitgezet
  De logica van DENK: de PVV mag niet opperen om criminele Antillianen uit te zetten, want er zijn ook een paar PVV’ers met een smetje op hun blazoen. Die moeten het land worden uitgezet, vindt de DENK-partijvoorzitter.

  Like

 16. Elisah zegt:

  Uit het ‘genderneutrale’ zweden…
  https://fenixx.org/2018/06/07/dhimmi-zweden-27-van-de-40-kleuterscholen-zijn-bereid-kinderen-te-dwingen-een-sluier-te-dragen/
  Dhimmi-Zweden: 27 van de 40 kleuterscholen zijn bereid kinderen te dwingen een sluier te dragen
  Verschillende gemeentelijke kleuterscholen in Stockholm, Gotenburg en Malmo hebben verklaard dat ze kinderen zullen dwingen om een ​​sluier te dragen als de ouders het willen. Van de 40 gemeentelijke kleuterscholen antwoordden er 27 dat ze geen probleem hebben met het controleren of de kinderen een sluier dragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s