“Door politie mishandelde zwarte” opgesloten als bedrieger

Screenshot_111

(Door: Roeland Van Walleghem)

Herinnert u zich misschien Théo nog, de neger die in 2017 in het Franse stadje Aulnay-sous-Bois (voorstadje Parijs) zogezegd ‘met een politieknuppel anaal gepenetreerd werd’? Enfin, dat was tenminste het verhaaltje dat hij vertelde en dat door de leugenmedia klakkeloos werd overgenomen. Ook bij ons werd die onzin kritiekloos door de leugenpers overgenomen.

Het ‘slachtoffer’ mocht het nadien in verschillende tv-programma’s gaan uitleggen, en de toenmalige president Hollande bracht hem zelfs een bezoek aan zijn ziekenhuisbed (foto). Gedurende weken was het multicultureel feest in Aulnay, waarbij politieagenten werden aangevallen en tientallen auto’s in vlammen opgingen. De schade liep in de miljoenen euro’s.

Maar de ballon werd zeer snel doorprikt: Théo liep anale verwondingen op bij het verstoppen van drugs (in een glazen buisje dat stuk ging), zo bleek later. Natuurlijk zweeg het journaille daarover als de moord.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Lügenpresse", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Parijs, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Door politie mishandelde zwarte” opgesloten als bedrieger

 1. Jean zegt:

  De troep niet én nooit binnenlaten dan zijn wij automatisch verlost van enorm veel ellende én profitariaat.
  Halverwege de zee ze tegenhouden en verplichten om te keren richting vertrekpunt, kost ons niet en bespaard ons van veel miserie én overlast.
  De clubjes die er op liggen te parasiteren moeten we ook grondig opruimen te beginnen met die EU stal die volgepropt zit met leeglopers die voor niets goed zijn buiten eigen bevolking belazeren en besodemieteren.
  Een jaar volle energie erin steken en wij zijn verlost van veel zeer veel ellende.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  En wederom komt de islamitische aap uit de mouw.

  Er zal wel weer geen rectificatie komen op de Nederlandstalige EU propagandakanalen.
  Stel je voor dat men moet bekennen dat de verrijking van onze cultuur een grote vergissing is.

  Goed dat er alternatief nieuws is.

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Volgens de Franse media ging het glazen buisje stuk omdat een de agent ,die neger penetreerde met zijn matrak , opnieuw auto’s in brand , politie aangevallen Macron en zijn schooljuf bracht een bezoek aan het slachtoffer,weliswaar dans la prison maar Macron beloofde er alles aan te doen om….

  Like

 4. Mary zegt:

  Liegen en bedriegen, zit in de genen bij dat “ras” maar dat de westerse gekkies hen geloven is pas rampzalig, de Franse president aan zijn bed, eigenlijk heel lachwekkend.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  De media links tuig, krapuul en rapalje !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Deze smerige oplichtersbende verdient niets anders dan een zeer langdurig verblijf in één van de bekende ‘luxe hotels’, waar ze niet van hun vrijheid mogen genieten, maar gelukkig wel ‘gezellig samenzijn met soortgenoten’.

  Nou jongens, ik wens jullie een zeer aangenaam verblijf toe in jullie luxe onderkomen! Dat is nog eens wat anders hè, dan thuis op de bank zitten?

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Wat sommige mensen al niet voor de kost doen. Hij gebruikte daar zijn achterwerk voor en verzon een leugen. Typisch geval van een bruinwerker. Voor straf zou hij alsnog gepenetreerd moeten worden in zijn achterwerk met een gummieknuppel ! Echter; Op een eerlijke manier je kost verdienen is wit, dan ben je dus een witwerker. Dan zijn er ook nog de zwartwerkers. De Belastingdienst zou eens naar Afrika moeten gaan, want daar zitten heel veel zwartwerkers….

  Geliked door 3 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Herinnert u zich misschien Théo nog, de neger die in 2017 in het Franse stadje Aulnay-sous-Bois (voorstadje Parijs) zogezegd ‘met een politiematrak anaal gepenetreerd werd’?

  Mijn dag is voorlopig weer goed. Een neger is een neger en geen zwarte.

  Geliked door 2 people

 9. Jean zegt:

  Wij burgers moeten die smerige linkse media drastisch aanpakken.
  Hoe? Poepsimpel door geen kranten te kopen en door politiekers op hun plichten te wijzen nl. “zij staan ten dienste van de burgers en niet andersom”.
  Als ik politiekers bezig hoor “ik wil dit…, ik wil dat…” dan moet ik kokhalzen want zij hebben niets te willen maar enkel uit te voeren wat hun opgedragen wordt door de meerderheid van de eigen bevolking.
  Wat vreemdelingen willen interesseert me al helemaal niets, zij hebben niets te willen, niets te eisen en vooral niets te vangen, wat die moeten is ons land asap verlaten.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Jean.Ook de politici van de europeese landen hebben niets te vertellen,die voeren de bevelen van de nazi bilderberg groep uit.

   Like

 10. Aegolius cs zegt:

  **“Théo en zijn familie worden ervan verdacht grote zwier te maken met gelden van de belastingbetaler. Het gaat over fictieve jobs bij een vereniging van ‘straathoekwerkers’, waarvoor het gezin Luhaka verantwoordelijk was”. Toen was er sprake van 678.000 €. Maar naar verluidt zouden de achteroverdrukte bedragen nog veel hoger liggen. **

  Franse justitie en de pers….. Idioten!

  Geliked door 1 persoon

 11. kruisridder zegt:

  Echt weer een negerstreek.

  Like

 12. abouneenee zegt:

  Iedereen zag dit natuurlijk aankomen, Théo in het bijzonder, omdat hij de boel aan ’t oplichten was. Waarschijnlijk was Hollande ervan op de hoogte dat hij en zijn kompanen onder het vergrootglas lagen van de autoriteiten, maar heeft hij het bezoek toch afgelegd om geen argwaan te wekken en om te voorkomen dat er binnen de kortste keren een black lives matter rel op handen zou zijn. Het is natuurlijk een mooie PR-stunt om mensen te laten denken dat je om ze geeft. De sukkels.

  Like

 13. jackholland zegt:

  Een liegende neger .wie had dat nu toch verwacht.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Théo liep anale verwondingen op bij het verstoppen van drugs (in een glazen buisje dat stuk ging), zo bleek later.

  Deze vlijtige, eerlijke, getinte ondernemer had gewoon botte pech.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Het huidige soort journalisten bij de leugenpers is als een kankergezwel, ze gaan er zelf aan kapot (hun leugenkrantjes worden steeds minder verkocht) maar ook de samenleving !

  Like

 16. Haksteeg Anton zegt:

  Iets anders dan liegen kan dat volk niet ik hoop dat z’n hele “binnenwerk” voor goed beschadigd is en dat die zgn controle geleerd heeft dat ze eerst moeten controleren voordat ze zo’n stomme uitleg (waar je vroeger nooit van hoorde) accepteren. Toen hij “behandeld” was in het ziekenhuis wisten ze daar donders goed wat er gebeurd was en als gebruikelijk Macron gaat af door de zijdeur met een kop zo rood as rode kool, wederom belazerd door een “zwarte”

  Like

 17. Johan zegt:

  Vreemd verhaal, als een glazen buis stuk gaat in zijn aars zaten er vast stukjes glas in, zou me zeer vreemd lijken dat dit van een matrak zou zijn. Men is hier wellicht zeer snel achter gekomen in het ziekenhuis. Dat dit verzwegen werd stemt tot nadenken…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s