Italië valt Soros scherp aan: “De wind is gedraaid…voor al diegenen…die aan de dood van honderden verdiend hebben.”

Screenshot_120

(Door: Andreas Lilge – Vertaling: E.J. Bron)

Speculatieve uitlatingen van de bekende Amerikaanse multimiljardair van Hongaarse afkomst, George Soros, hebben bij Italiaanse politici voor heftige reacties gezorgd.

journalistenwatch

De Amerikaanse miljardair George Soros, die zich met behulp van zijn “open Society Foundation” graag in de nationale politiek van andere landen mengt, had op het Economy Festival in het Italiaanse Tarente geïnsinueerd dat de Lega door de Russische president Vladimir Poetin gefinancierd zou worden.

Ook had hij na de vorming van de regering in Italië in de “Corriere della Sera” en diverse andere Europese kranten, ook in de “Focus”, een gastcommentaar over de Europese vluchtelingenpolitiek en de Europapolitiek laten publiceren.

De kunst van de indirecte insinuatie

Georges Soros schijnt te proberen om vooral de partij Lega van de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlands eZaken, Matteo Salvini, in gelijksoortige moeilijkheden te brengen als de Amerikaanse president Donald Trump, bij wie de speciale onderzoeker Rober Mueller nu al meer dan een jaar vergeefs naar bewijzen zoekt dat Rusland in de verkiezingscampagne afspraken gemaakt zou hebben met het Trump-team. Soros zei

“Ik weet niet of Poetin zijn partij effectief financiert, maar het is een aangelegenheid die het Italiaanse publiek mag onderzoeken.”

Hij liet zich ook kritisch uit over de plannen van de nieuwe Italiaanse regering wat betreft de uitzetting van zich illegaal in het land bevindende migranten en de Europapolitiek.

“Dat is een grote bedreiging en ik maak ze grote zorgen dat er een nauwe relatie bestaat tussen Matteo Slavini en Poetin”, aldus Soros.

Ook hier opnieuw de insinuatie dat Salvini´s partij afhankelijk zou zijn van Rusland. Omdat Italië onder de nieuwe regering waarschijnlijk of uit de euro zal stappen, of het systeem zo sterk zal belasten dat diens feitelijke ontbinding het gevolg zou kunnen zijn, zouden vermoedelijk ook de financieel-politieke belangen van Soros enorm geschaad worden.

Wie niet voor Soros´ agenda is, wordt door de miljardair graag genoemd als door Rusland gekocht

Dat Georges Soros het constant als daad van mensvriendelijkheid verkoopt dat hij het Europese centralisme met het van de macht beroven van de nationale parlementen en de voortgezette te zware schuldenlast van de EU-landen door ongebreidelde kredieten van Centrale Banken bevordert, breekt inmiddels veel Italianen op. En Soros noemt de tegenstanders van zijn agenda immers graag als door Rusland gekocht, of het nu de Italianen, of Hongarije met Viktor Orbán of president Trump in de VS zijn, waarbij Soros wezenlijk deelnam aan de verbreiding van de afraak met Rusland theorie tegen Trump.

Salvini counterde en zei:

“Poetin is een van de beste staatsmannen van de wereld – Soros is gewetenloos. Wij hebben nog nooit een lire, een euro of een roebel uit Rusland gekregen.”

Claudio Borghi, politicus van de Lega, viel Soros´ houding over de vluchtelingenkwestie scherp aan:

“Soros maakt zich zorgen over de Italiaanse regering? Dat betekent dus dat we de goed kant op gaan. Wij maakten ons zorgen toen hij Gentilonni [ex-minister-president van Italië] stiekem ontmoette. Wij begrijpen dat diegenen die jarenlang over de ruggen van immigranten heen gespeculeerd hebben, die NGO´s en schippers financieren om hen naar Italië te brengen, nu weten dat het met deze activiteiten afgelopen is en zij ieder voorwendsel verwelkomen om ons aan te vallen. De wind is voor hem en voor al diegenen gedraaid die verdiend hebben aan de dood van honderden mensen.”

Als de resultaten van de nieuwste peilingen kloppen, dan zouden, hoewel er ook in Italië verschillende wordt gedacht over de vluchtelingenkwestie, op dit moment ongeveer 30% van de Italianen op de Lega en nog eens 30% op de Vijfsterrenbeweging stemmen, wat de partijen voldoende handelingsspeelruimte biedt.

Op dit moment wordt er in Italië heftig gediscussieerd over de vluchtelingenkwestie. Dat het probleem, ook gezien de gevoeligheid van de Italianen als natie, niet alleen met EU-miljarden valt op te lossen, komt daar nog bij.

Soros had in zijn artikel gezegd dat men in de EU immers nog meer kredieten zou kunnen opnemen. Hoe de beursspeculant er bijkomt dat de EU zich nog meer miljardenkredieten zou kunnen permitteren, heeft hij niet gezegd.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Andreas Lilge

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, belangenverstrengeling, demoniseren, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Lega Nord, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

40 reacties op Italië valt Soros scherp aan: “De wind is gedraaid…voor al diegenen…die aan de dood van honderden verdiend hebben.”

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Soros is de financier van de ondergang van Europa, hij doet niets liever dan dat financieren met zijn 2 zonen want hijzelf begint wat wankel te worden. Het is te hopen dat die nazis voorgoed weg gezet worden voordat ze heel Europa vergiftigd hebben met hun islam sympathieën.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Helemaal eens met Salvini en Borghi en dat laatste geldt natuurlijk net zo hard voor de horror EU club alles waar ze ademnood van krijgen is een goede zaak!! Dat Soros alles en iedereen tegen Putin opzet geeft een heel positief beeld van Putin!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. hans zegt:

  Mooi zo. Gaat idd de goed kant op, maar het mag heus wel sneller!

  Like

 5. mahoog zegt:

  Het is oorverdovend stil met Soros bachen….ze zijn tòch wat aungstig voor die ouwe duvel.

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Ik moet het nog zien, het blijft tenslotte de Camorra van de EU daar.

  Like

 7. Flo zegt:

  Ouwe seniele dwaas strooit met miljoenen en de maffia in Brussel vreet uit zijn hand .

  Like

 8. Elisah zegt:

  Weer wat nieuws van die duivel
  https://fenixx.org/2018/06/07/soros-eist-dat-europa-afrika-30-miljard-euro-per-jaar-geeft-om-instorting-van-de-eu-te-voorkomen/
  Soros eist dat Europa Afrika 30 miljard euro per jaar geeft om instorting van de EU te voorkomen
  De linkse Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros heeft de lidstaten van de Europese Unie opgeroepen om jaarlijks 30 miljard euro aan Afrika te geven voor een aantal jaren om de stroom migranten te beteugelen waarvan hij nu beweert dat deze het politieke blok zou kunnen omverwerpen.
  http://www.breitbart.com/london/2018/06/07/soros-demands-europe-give-africa-30-billion-euros-year/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Elisah 8 juni 2018 om 00:17

   Nog even en niemand in Europa – de partijbonzen in Brussel uitgezonderd – kan nog genoeg eten kopen om in leven te blijven.
   Maar Jan Kloot Dronker zal er geen flesje wijn – van zo’n slordige 250 euro per stuk – minder om slobberen.

   Like

 9. anton smit zegt:

  Het plaatje van de schietschijf op het hoofd van Soros vind ik ongepast. Gaat te ver. Doe liever iets met humor of met argumenten.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Mooi gericht op het doel ,… nu nog de trekker overhalen en we zijn weer een beetje dichter bij onze oorspronkelijke beschaving

  Geliked door 1 persoon

 11. T.Troubadour zegt:

  Soros is de linkerhand van de duivel.Hij moet te vuur en te zwaard bestreden worden,omdat hij aan de basis staat can de vernietiging van de identiteit van de vollen.

  Geliked door 2 people

 12. Janszn zegt:

  Dit beest verdient miljarden aan de ellende van anderen: hij geeft een stuiver en pakt een miljard. God heeft hem gezegd dat het zo moet.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Janszn, God heeft dat niet gezegd. Soros is religieus Joods opgevoed maar is allang geen religieuze Jood meer maar atheïstisch.

   Like

 13. Wie is George Soros?

  György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeeld misdadiger en opengrens globalist. Hij is beschreven als ‘de meest destructieve linkse demagoog ter wereld’. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande ‘kwaadaardige messiaanse narcist’ van de wereld.

  Hij werd geboren in Boedapest op 12 augustus 1930, aan rijke, goed opgeleide ouders Tivadar en Elizabeth Schwartz. Ergens in de jaren 1930, toen George en zijn oudere broer Paul nog jong waren, veranderden de Schwartzen hun achternaam in Soros om zich beter te assimileren in de Hongaarse christelijke bevolking, omdat antisemitisme zich onophoudelijk over het Europese continent verspreidde.

  George Soros was slechts 13 jaar oud toen Adolf Eichmann, een van de beste luitenanten van Hitler, in Hongarije aankwam om de logistieke inspanningen te controleren en beheren die betrokken waren bij de massale deportatie van Hongaarse Joden naar getto’s en vernietigingskampen in Oost-Europa.

  Op dit moment slaagde de familie Soros er in officiële documenten aan te kopen die beweerden dat zij christen waren. Bovendien heeft Tivadar Soros een nazi-ambtenaar omgekocht om George te laten poseren als zijn christelijke peetzoon. De beschermer van de jonge George was een nazi, wiens taak het was om goederen van de Joodse bevolking van Hongarije in beslag te nemen. De veertienjarige Soros vergezelde deze functionaris tijdens zijn inbeslagname.

  Ook in 1944, in slechts tien maanden tijd, werd 70 procent van Soros ‘mede-Joden in Hongarije, bijna een half miljoen mensen, vernietigd. Overal om hem heen stierven en verdwenen Hongaarse Joden. Het is niet onredelijk om daaruit af te leiden dat hij op zijn minst een aantal van deze mensen persoonlijk kende.

  Ook in 1944, in slechts tien maanden tijd, werd 70 procent van Soros ‘mede-Joden in Hongarije, bijna een half miljoen mensen, vernietigd. Overal om hem heen stierven en verdwenen Hongaarse Joden. Het is niet onredelijk om daaruit af te leiden dat hij op zijn minst een aantal van deze mensen persoonlijk kende.

  Tijdens een interview in 1998 met ’60 minuten’, vroeg Steve Kroft aan Soros of het moeilijk was om aan deze activiteiten deel te nemen. Soros antwoordde prompt: “Nee, helemaal niet.” Kroft vervolgde toen en vroeg of hij ooit schuldgevoelens had gehad omdat hij had deelgenomen aan de inbeslagname van het bezit van zijn joodse buren. Opnieuw antwoordde Soros zonder aarzeling: “Nee, als ik niet degene was die het weghaalde, zou iemand anders het toch doen.”

  Het 60 minuten durende interview waarin George Soros zijn rol in de ateïstische, criminele holocaust samenzwering probeerde te verbloemen.

  Naar verluidt heeft George Soros zich tot het uiterste ingespannen om dit interview te onderdrukken en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Eind 1944 en begin 1945 woedde de Slag om Boedapest, met Sovjet-troepen aan de ene kant, en Axis en Hongaarse troepen aan de andere, verwikkeld in woeste stedelijke oorlogsvoering door de hele stad. Soros is er op de een of andere manier in geslaagd om de belegering te overleven, wat resulteerde in 38.000 burgerdoden in de loop van ongeveer drie maanden.

  Na de oorlog woonde Soros de prestigieuze London School of Economics bij – niet alleen een van de beste universiteiten in Groot-Brittannië, maar ook een van de beste academische instellingen ter wereld. Na zijn afstuderen met een BA en vervolgens een Ph.D., Soros ging naar Amerika, waar hij zijn illustere carrière begon als een hedge fund manager.

  Hoe hij rijk werd

  “Nou, weet je, ik was een mens voordat ik een zakenman werd.” -George Soros

  Tegenwoordig is George Soros een van de meest succesvolle beheerders van hedgefondsen en beleggers in de wereld. Vanaf februari 2018 heeft Soros, na 18 miljard dollar te hebben geschonken aan zijn Open Society Foundations https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Foundations nog steeds een persoonlijk vermogen van 8 miljard dollar.

  Soros ‘Quantum Fund, https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_Group_of_Funds dat hij in 1973 samen met Jim Rogers oprichtte, is misschien wel het meest winstgevende hedgefonds ter wereld. Op de een of andere manier, vermoedelijk door politieke corruptie, heeft Soros een gemiddeld jaarlijks rendement van 30 procent kunnen genereren voor investeerders in het Quantum Fund. Het zou niet onredelijk zijn om dit aan te nemen, aangezien de transacties van Quantum Fund bijna volledig gebaseerd zijn op de economische en politieke omstandigheden in bepaalde markten.

  Bovendien heeft Soros een staat van dienst om vies te willen spelen om te winnen. In 2002 werd hij veroordeeld voor handel in voorkennis met misdrijven in Frankrijk. De rechtbank bepaalde dat hij “handelde met de wetenschap dat de bank een overnamedoelwit zou kunnen zijn”, aldus Bloomberg. De rechtbank veroordeelde Soros vervolgens tot betaling van 2,2 miljoen euro restitutie.

  Soros heeft het grootste deel van zijn enorme rijkdom van een miljoen dollar vergaard via de moreel twijfelachtige praktijk van wereldwijde valutaspeculatie en -manipulatie. Hij verdiende zijn eerste miljard in 1992, toen hij USD 10 miljard aan Britse ponden dumpte, waarmee hij de devaluatie van de valuta en de daaropvolgende financiële crisis in het VK initieerde. Na deze verhuizing, werd hij bekend als “De man die de bank van Engeland brak.” En hij brak het over de ruggen van arbeidersklasse-Britten die onmiddellijk zagen dat de waarde van hun huizen drastisch daalde en hun levensbesparingen ernstig waren gedevalueerd, in feite ’s nachts . Deze enkele korte verkoop versterkte zijn reputatie als een van de belangrijkste valutaspeculanten ter wereld.

  De Maleisische premier Mahathir bin Mohamad beschuldigde Soros ervan de valuta van de natie te verlagen met zijn agressieve speculatieve aanvallen op zwakke valuta’s in Zuidoost-Azië. Regeringsfunctionarissen in Thailand hebben Soros als een “economische oorlogsmisdadiger” beschouwd vanwege de integrale rol die hij speelde in de Aziatische financiële crisis van 1997. Velen hebben gespeculeerd dat Soros vanwege zijn grote inzet tegen de Thaise baht heeft geholpen de Aziatische crisis te ontwikkelen via zijn uitgebreide netwerk van politieke connecties in de regio.

  Soros ‘invloed van westerse regeringen

  “Iedereen zegt dat ik veel macht heb. Maar waaruit bestaat die macht? … Kan ik regeringen beïnvloeden? Ik begin in staat te zijn om … “- George Soros

  Wat doet een miljardair atheïst, met dubieuze morele waarden en een gebrek aan geweten van een sociopaat, nadat ze al het geld hebben gemaakt dat ze ooit persoonlijk nodig zouden hebben en meer? Blijkbaar: regeringen manipuleren, het publieke bewustzijn vormgeven en de nationale en internationale politiek beïnvloeden.

  Soros besteedt enorme hoeveelheden geld om regeringen en andere organisaties te delegitimeren waarmee hij het niet eens is. De multi-miljardair financier is een van ’s werelds grootste donoren van radicaal-linkse instituten en politici over de hele wereld. Door de jaren heen hebben door Soros gefinancierde groepen consequent geprobeerd de natiestaat wereldwijd te ondermijnen. Soros wil niets liever dan dat Amerika – en alle natiestaten overigens – ondergeschikt wordt aan internationale instanties zoals de Verenigde Naties, de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds.

  Volgens de Federal Election Commission schonk Soros tijdens de presidentiële campagne van 2016 meer dan $ 9 miljoen aan pro-Clinton Super PAC’s – meer dan wie dan ook. Dit is niet verwonderlijk gezien het feit dat Clinton een mede-globalist is waarvan herhaaldelijk is aangetoond dat hij tot in de kern corrupt is.

  Een massale hack van de Open Society Foundations van de linkse miljardair door een groep met de naam DC Leaks onthulde een memo die de ‘Lijst van Europese verkiezingen 2014 Projecten’ werd genoemd. De memo schetste uitgebreide inspanningen van het goed gefinancierde wereldwijde netwerk van Soros om de Europese verkiezingsresultaten te manipuleren. . De memo beschrijft meer dan 90 Soros-projecten in Europa die de verkiezingen probeerden te beïnvloeden.

  Soros ‘invloed op de internationale mainstream media

  In 2011 onthulde het Media Research Centre (MRC) https://www.mrc.org/commentary/over-30-major-news-organizations-linked-george-soros dat Soros belangrijke banden heeft met meer dan 30 nieuwszenders in de reguliere media, waaronder The New York Times, The Washington Post, Associated Press, NBC, NPR, CBS en ABC. Ten tijde van het MRC-rapport bevatte de Soros-gefinancierde Pro-Publica Journalism Advisory Board de volgende productieve mainstream media “journalisten”:

  -Jill Abramson – uitvoerend redacteur van The New York Times;
  -Kerry Smith – senior vice-president voor redactionele kwaliteit bij ABC News;
  -Cynthia A. Tucker – redacteur van de redactiepagina van The Atlanta Journal-Constitution

  Volgens hetzelfde MRC-rapport hebben de volgende leden van de reguliere media ook deel uitgemaakt van de raden van Soros-aangesloten groepen:

  -Christiane Amanpour – anker van ABC’s programma voor politieke zaken op zondagmorgen, “Deze week met Christiane Amanpour.” Een betrouwbare Lefty, ze noemt belastingverlagingen “giveaways”, the Tea Party “extreme,” en verwees naar Obama als zijnde “very Reaganesque” ;”
  -Matt Thompson – redactioneel productmanager bij National Public Radio en adjunct-faculteitslid bij het prominente Poynter Institute;
  -Ben Sherwood – ABC News President en voormalig uitvoerend producent van “Good Morning America;”
  -Kathleen Hall Jamieson – auteur en Walter H. Annenberg Decaan van de Annenberg School voor Communicatie van de Universiteit van Pennsylvania;
  -Michele Norris – gastheer van NPR’s nieuwsmagazine “All Things Considered”, het langstlopende nationale programma van de Amerikaanse publieke radio;
  -Phil Bronstein – directeur van content development en editor-at-large voor Hearst Newspapers;
  -David Boardman – uitvoerend redacteur van The Seattle Times;
  -Len Downie – voormalig uitvoerend redacteur van The Washington Post, en nu vice-president;
  -George Osterkamp – CBS Nieuws producent.

  Dus, George Soros bankrollt globalistische politici, pro-open grenzen NGO’s en prominente mainstream media-figuren? En dissidente grassroots-organisaties ook? Ongetwijfeld.

  Soros’s Invloed op Grassroots Dissidente Groepen

  Volgens een analyse van de belastingaangiften van de Open Society Foundations die werd uitgevoerd door The Washington Times, financierde de organisatie Black Lives Matter voor een bedrag van $ 33 miljoen in één jaar. Prominente individuen binnen de wetshandhavingsgemeenschap hebben opgeroepen om BLM als een haatgroep te bestempelen.

  Op 7 juli 2016 schoot een eenzame sluipschutter vijf blanke Dallas-politieagenten dood tijdens een Black Lives Matter-protest in reactie op de moorden op zwarte mannen door politieagenten. Een FBI-inlichtingenrapport dat een jaar na de schietpartij in Dallas werd uitgegeven, werd verkregen door het tijdschrift Foreign Policy. Het rapport waarschuwde dat “zwarte identiteits-extremisten” gewelddadig zijn gericht op de politie.

  Anderen hebben beweerd dat de retoriek van Black Lives Matter-leiders de veteraan US Marine Sergeant Gavin Eugene Long inspireerde om een ​​hagel van kogels op Baton Rouge-politieagenten los te laten op 17 juli 2016, drie officieren dood achterlatend en drie anderen gewond. Leiders van Black Lives Matter hebben voortdurend ontkend dat hun beweging om geweld tegen de politie vraagt.

  Wie verzet zich tegen George Soros?

  George Soros heeft een lange lijst met vijanden en tegenstanders, en terecht. Prominente overheidsfunctionarissen in de VS, het VK, Rusland, Israël, Roemenië, Hongarije, Servië en anderen hebben anti-Soros-standpunten ingenomen, sommige meer dan anderen. Wat hebben al deze landen gemeen? Simpel gezegd, ze hebben allemaal het pathologische verlangen om soevereine natiestaten te blijven en om controle te houden over hun eigen lot.

  Voormalig leider van de UKIP en Brexiteer, Nigel Farage, hebben opgeroepen tot een formeel onderzoek naar Soros nadat hij £ 500.000 had geschonken aan Best for Britain, een overblijfsel in de EU-organisatie. Soros zei dat hij er trots op was om het te doneren, bewerend dat het zijn liefde voor het Verenigd Koninkrijk was die zijn beslissing motiveerde.

  In een FOX News-interview http://insider.foxnews.com/2018/02/11/george-soros-billionaire-donor-left-wing-causes-against-brexit benadrukte Farage terecht dat de media zich zouden moeten concentreren op Soros ‘Open Society Foundations in plaats van uitsluitend op vermeende Russische inmenging in de Europese en Noord-Amerikaanse politiek. Iedereen die gelooft dat George Soros zorgt voor het welzijn van het Britse volk nadat hij ervoor heeft gezorgd dat tientallen van hen hun spaargeld en in sommige gevallen zelfs hun huizen verloren, is in 1992 volkomen naïef.

  De vooraanstaande Eurosceptische en anti-immigratiekampioen van Hongarije, premier Viktor Orbán, heeft Soros er persoonlijk van beschuldigd ‘in het geheim te proberen en met buitenlandse middelen de Hongaarse politiek te beïnvloeden’.

  De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zich bij Orbán aangesloten om Soros aan te klagen en onderschrijft de propaganda-inspanningen van de Hongaarse regering tegen hem.

  Afgelopen maart ondertekenden zes Amerikaanse senatoren een brief waarin ze het personeel van minister Rex Tillerson dringend drongen om onderzoek te doen naar financiering door de Amerikaanse overheid bij door Soros gesteunde organisaties.

  Polen’s regeringspartij, Law and Justice, geleid door de conservatieve voorzitter Jarosław Kaczyńsk, heeft Soros beschuldigd van pogingen om traditionele samenlevingen te vernietigen.

  Conclusie

  Soros heeft vaak gezegd dat hij zichzelf als een Messiaanse figuur ziet. “Ik geef toe dat ik altijd een overdreven kijk heb gehad op mijn eigendunk – om het botweg te zeggen, ik zag mezelf als een soort van god,” zei hij bij één gelegenheid. Aan de andere kant zei hij: “Ik droeg vanaf mijn kindertijd een paar behoorlijk krachtige messiaanse fantasieën met me mee, wat ik voelde dat ik moest beheersen, anders belandde ik misschien in de knettergekke bak.” Als we George Soros alleen maar in een gek konden zetten. bin tot een stemming.

  Stel jezelf de vraag, is het mogelijk dat één persoon de basis legt voor een wereldwijde financiële kernsmelting, de radicalisering van de linkse partijen in Noord-Amerika en Europa, en bijdraagt ​​aan de morele achteruitgang van het Westen? Het is zeker een overdrijving om Soros als enige verantwoordelijk te houden voor deze verschijnselen, maar het bewijsmateriaal geeft niettemin duidelijk aan dat hij de spil was en blijft van een massale en gecoördineerde inspanning om niet alleen onstoffelijke instellingen en anderen die hij als tegenstanders van tegenstanders beschouwt, te ondermijnen. zijn agenda, maar de democratie zelf over de hele wereld. Hoe eerder de bedreiging die hij overal voor echte vrijheid vormt aan het licht komt, hoe eerder dit probleem kan worden aangepakt. Beter laat dan nooit.

  Bron:
  https://voiceofeurope.com/2018/02/what-you-need-to-know-about-dangerous-globalist-george-soros/#.WpRFlrhcy1I.twitter

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Adriaan Jansens, bedankt voor het plaatsen, ook al ken ik de inhoud en het interview, want het kan niet vaak genoeg geplaatst worden.

   Soros heeft ook in Nederland, in de aanloop naar het Oekraïne referendum, bepaalde groeperingen en mensen financieel ondersteund zoals Joshua Livestro voor een “nee” stem.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Een heel goed samenvattend stuk over die manipulerende viespeuk Soros.
   Lang, maar alleszins de moeite waard.
   Dank, Adriaan. Ik kende dit nog niet.

   Like

  • Sjoe! zegt:

   Het lijkt erop dat hij heeft de rest van de mensheid nooit vergeven de gedwongen afvalligheid van de godsdienst van ziin voorouders , en dat hij gedwongen is zijn familiale achternaam te veranderen. Of zijn voornaam als je wilt. Omdt zeggen en schrijven de Hongaren hun familiale achternamen VOOR hun voornamen, zoals de Chinezen, Koreanen en Japanners, en soms Russen).

   Like

 14. annah zegt:

  het criminelenliefje van Bruinsma is weer 131 miljoen rijker

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Soros is een van de smerige tentakels van de NWO. Maar in tegenstelling tot zijn makkers bij de POENGODEN, is hij zichtbaar. Via zijn activiteiten weten wij waar de rest van zijn ‘vriendjes’ ons heen willen leiden: naar een totale vernietiging van de nationale staten en het vervangen van de Europese oervolkeren in troetelbeestjes uit de Derde Wereld. De EU is het instrument om de Kalergi-Plan uit te voeren. Kennelijk is er aan de top van de Olympus niet echt rustig. Er is een ‘ kink in de kabel’ ontstaan. De ‘Poengoden’ zijn zeer bezorgd over het afwijkende gedrag van de Viségrad landen. Viktor Orban, Milos Zeman en anderen zijn voor hen een complete verrassing. Wie tegenwoordig verkiest zijn eigen land en eigen volk op een grote zak geld? De onzichtbare heersers van de wereld moeten toegeven dat de stinkers van het Europese Parlement in Straatsburg en de viespeuken uit Brussel zijn veel makkelijker in omgaan. Zij begrijpen de taal van de pecunia. https://www.youtube.com/watch?v=I8P80A8vy9I

  Geliked door 2 people

 16. Marja zegt:

  Soros en humor! Dit beest helpt mee aan de ondergang van Europa. Ik kan er de humor niet van in zien!

  Geliked door 1 persoon

 17. Tistochwat zegt:

  Soros:

  Like

 18. Qvic zegt:

  Toch heel simpel stuur Sorros de rekeningen van alle kosten van alle zogenaamde vluchtelingen in het land i.p.v. dat dit door de belastingbetaler gedekt wordt, betaald hij niet op tijd stuur ze dan allemaal terug richting Libië. Waar zij vandaan kwamen en stuur dan ook deze rekeningen naar Sorros. Betaald hij ook deze niet, dan verbied je niet alleen alle Sorros organisaties in het land, maar leg je beslag ook op alle bank te goeden en al het onroerend vastgoed van Sorros organisaties in het land. Zo zet je Sorros buitenspel in je land en leid hij gezichtsverlies. De zogenaamde vluchtelingen zijn dan al in Libië gedropt.

  Like

 19. Armani zegt:

  Het word rijd dat ze het Beest Soros en zijn familie , die zwaar verdienen aan de ellende in de wereld die zij creëren om zeep helpen , deze losgeslagen op geld beluste familie heeft het recht niet om te leven , gewoon drones met bommen op al zijn huizen in de wereld neer laten dalen ook van zijn zoons en verdere familie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s