Mallorca: Vakantie in de No-Go-Zone Magaluf

Screenshot_107

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Op Mallorca is Magaluf vooral bij jonge Britten de favoriete vakantiebestemming. Nu veroveren bendes uit Nigeria, Senegal en prostituees uit Afrika de “feesttent” van de Britten. De toeristen worden door de Afrikanen beroofd – onder de ogen van de politie. De plaatselijke kroegeigenaren zijn wanhopig en gaan tot actie over. Dat blijkt effect te hebben en ook de eerste arrestaties vonden al plaats – maar niet de rovers worden opgepakt, maar de “recalcitrante” Britse vakantiegangers – wegens “haatcriminaliteit”.

journalistenwatch

Op een beveiligingsvideo van afgelopen zondag is te zien hoe twee jonge, aangeschoten Britten met een pizza op de weg terug zijn naar hun hotel. Twee als straathandelaars gecamoufleerde Afrikaanse zakkenrollers ruiken onmiddellijk hun kans. Ze gaan om hen heen staan, de ene Brit probeert nog zijn pizza te “redden”, maar de bedreven Afrikanen tasten ongegeneerd toe. Seconden later verdwijnen de beide criminelen in alle rust met de buit. De beide blijkbaar volledig verraste en verblufte vakantiegangers lopen door en zien eruit alsof ze helemaal niet zouden hebben meegekregen dat ze zojuist beroofd werden.

De video van deze roof werd door bareigenaren in Magaluf doorgespeeld aan de Britse krant “MailOnline”. Zij zeggen dat de plaats door de Afrikaanse criminelen zou veranderen in een No-Go-Zone voor toeristen.

Bendes, vaak van wel 50 personen, prostituees uit Nigeria en Senegal lokken dronken toeristen om hen te beroven. De vrouwen worden uit de verarmde steden van West-Afrika gehaald. Omdat zij zich de reis naar Europa niet kunnen veroorloven, worden ze – vaak met gebruik van voodoo en bedreiging van hun families – gedwongen hun schulden op deze manier af te betalen.

Bij de autochtonen zorgt dit voor protest. Zij beschuldigen de vrouwen er van de toeristen weg te jagen. En inderdaad hebben in de afgelopen 12 maanden 7% minder mensen Magaluf bezocht.

Drugshandelaars en zakkenrollers camoufleren zichzelf als straathandelaars, die met de verkoop van zonnebrillen en hoeden proberen geld te verdienen. De handelaars, ook wel “looky looky-men” genoemd, omdat zij met deze woorden hun waren aanprijzen, behoren al jarenlang tot het straatbeeld van de zuidelijke vakantieplaats.

“De zakkenrollers en prostituees horen bij de bendes die in de vroege ochtenduren voor de bars rondhangen en op feestvierders wachten. De vrouwen omarmen deze jonge kerels en beroven hen. De mannen werken op dezelfde manier. Eerst leiden ze hun slachtoffers af, om ze daarna te kunnen beroven”, vertelt een Britse bareigenaar. “Ik ben hier al jaren en ik ken de echte ´looky looky-men´. Zij werken hard om een beetje contant geld te verdienen”, vertelt de ex-inwoner van Londen. De criminelen zouden er misbruik van maken dat de toeristen vaak iets kopen van de echte straathandelaars en hen daarom vertrouwen.

De politie zou helemaal niets doen: “Wij hebben het opgegeven om de video´s uit onze bewakingscamera´s aan de politie te geven. Verleden jaar hadden wij haar zelfs opnames van een man laten zien die een barmedewerker met een mes bedreigde en duidelijk herkenbaar was. Maar de agenten zeiden dat ze niet konden doen, want hij zou hem niet verwond hebben”, aldus de Brit.

Nu zijn de plaatselijke bewoners het beu. Ze hebben een Facebook-groep met de naam “Cleaning Up Magaluf” opgericht, via welke zij elkaar informeren en waarschuwen als de Afrikaanse bendes er aan komen. Via de groep, die inmiddels meer dan 2600 leden heeft, werd ook een eerste officiële demonstratie georganiseerd. Aan de demonstratie namen ongeveer 100 burgers deel. Zij stonden weldra tegenover ongeveer 20 Afrikaanse vrouwen, die de politie riepen, omdat zij zich door de demonstratie “lastig gevallen en geïntimideerd” zouden voelen. Daarop werden vijf Britten op verdenking van “haatcriminaliteit” gearresteerd.

Een van de demonstranten is de 32-jarige festivalmanager John Carr uit Glasgow, die al 10 jaar op Mallorca woont. Wat hem betreft is het duidelijk dat het bij de Afrikaanse vrouwen minder om prostituees dan om dievegges gaat, die doelbewust tegen toeristen worden ingezet. “Het zijn gewoon straatrovers. Ze hebben het voorzien op jonge mannen van rond de 20, die teveel gedronken hebben. Vaak bieden zij hen voor de schijn seksuele diensten aan, echter alleen maar om ze af te leiden en het zodoende voor hun handlangsters mogelijk te maken hen te beroven. We weten dat ze gewapend zijn met pepperspray en we hebben ook al gehoord van slachtoffers van messteken. Dit gaat nu al 15 jaar lang zo en hier gaat het niet om hun huidskleur. Wij bezitten allemaal hetzelfde rode bloed – het gaat er om wat ze doen en dat hen helemaal niets overkomt. Dit gaat al veel te lang zo”, zegt John Carr.

Vannacht vond er opnieuw een ruzie tussen burgers van Mallorca en de prostituees uit Afrika plaats. Ongeveer 35 taxichauffeurs, barmedewerkers en winkelpersoneel beschuldigden 10 Nigeriaanse vrouwen van diefstal. De Guardia Civil rukte aan, gewapend met gummiknuppels, en beval de woedende menigte zich terug te trekken. Er zouden twee Afrikanen zijn gearresteerd. Waarom maakte de politie niet bekend.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Graaien, Groot-Brittannië, Illegalen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, Spanje, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Mallorca: Vakantie in de No-Go-Zone Magaluf

 1. paulzwueste zegt:

  Mallorca is ’n eiland.
  We zullen er nog veel over horen.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Dit is wat Amsterdam ook staat te wachten. Het is slechts een kwestie van tijd eer daar de meeste toeristen zullen wegblijven wegens de steeds verder toenemende criminaliteit, en het feit dat de (illegale) allochtonen een wit voetje hebben gehaald bij de Amsterdamse gemeenteraad. Compleet Amsterdam als een grote No Go zone, het zal niet lang meer duren !

  Like

  • Mary zegt:

   Ik gun het Amsterdam van harte, ze hebben er altijd op gestemd PvdA en hun multikul verhalen en de grachtengordel types de D66ers, Groen Links en nu VVD, het ergste is dat als ze het te heet onder de voeten wordt ze Amsterdam uit trekken en met hun stemgedrag (en andere hersenkronkels) weer een ander deel van Nederland gaan verwoesten. Ik ben net zoals Martin Bosma een voorstander voor een afscheiding van Amsterdam of zoiets als een grote Berlijnse muur er omheen.

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Voor deze parasieten is de hele wereld vogelvrij.

  Like

 4. annah zegt:

  drank en drugs … geen wonder dat al die bezopen éngelsen beroofd worden … maar de politie laat het oogluikend toe …. inkomsten!!!!!!!

  Like

 5. hans zegt:

  Het gaat WEL OM HUIDSKLEUR, want die negers zijn zelf RACISTISCH! Daarom worden alleen blanke toeristen beroofd en overigens heb ik liever een dronken Brit dan dit door soros binnen gehaalde vieze zwarte racistentuig!

  Like

 6. Zwa………….rte…………………pest

  Like

 7. A.Ruygrok zegt:

  Feesten..,drank,drugs..,kortom dronken en onbekwaam wel een beetje dom allemaal..,elders las ik dat de wereld geen Disney land is, van harte mee eens blijf gewoon nuchter en helder.., bespaar je een hoop ellende.
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s