De aanmatiging van “DENK” gaat alle perken te buiten!

Screenshot_121

(Door: Theresa Geissler)

(En wezenloze Rutte c.s. maar weer een beetje lachen zeker)

Het kan af en toe verkeren, beste lezers van “E. J. Bron”: de halve dag zat ik al te zwoegen op een nieuw onderwerp dat niet lekker ging – misschien net iets te ambitieus van opzet of zoiets. Ik ging tussendoor eens even op de site kijken en viel precies hierin. Meteen wist ik: ophouden met dat gemartel en wel onmiddellijk! Er is belangrijker werk aan de winkel: DIT moet even dringend aan de kaak worden gesteld! WAT EEN ONGELOFELIJKE GOTSPE!

Het is waar dat we op dit gebied inmiddels al het één en ander gewend zijn: na de voormalige omhooggevallen juut, tevens doorgedraaide, goedmensch Joop van Riessen, die op televisie welhaast opriep tot “deportatie van alle PVV’ers”, volgde er in 2016 bijvoorbeeld de oproep van een ontoerekeningsvatbare twitteraar om “alle PVV’ers naar de gaskamer te sturen”, eveneens zo’n akkefietje waarvan je je afvraagt of het voor de roeptoeteraar in kwestie nog gevolgen heeft gehad (niets over gehoord, dus zal wel weer niet). Maar uit deze gevallen, hoe abominabel ook, proef je nog het uitgesproken zíelige van de situatie: de wanhopige drang van gestoorde linksgekkies onder de Nederlanders die met alle geweld roomser dan de paus wensen te zijn. Niet, dat je er dan maar smalend om moet lachen; daarvoor is het verschijnsel te wansmakelijk. Tóch betekent deze hernieuwde schoffering uit de mond van een Selçuk Öztürk voor mijn gevoel nog weer iets anders. Hij betekent: “Wij winden er geen doekjes meer om: jullie land is óns land en het is tijd dat jullie, Nederlanders, je aan onze wil onder werpen. Deportatie voor wie dat weigert!” Met andere woorden: De lange arm van Erdoğan is definitief uit de kast en gaat orde op zaken stellen hier. (Althans, dat is wat hij WIL.)

Een verrassing is het natuurlijk niet echt: met name Öztürks partner-in-crime Kuzu heeft zich nooit anders opgesteld. Al dacht hij zelf waarschijnlijk dat hij het buitengewoon tactisch aanpakte met zijn gehamer op “het creëren van een béter Nederland, waarin iederéén zich fijn voelt blablabla….” , hij had om te beginnen al niet door dat dit gedirigeer vanuit zijn positie als uit het niets (lees: de PvdA) opgedoken TURK doodgewoon ongepást was, zodat hij daarmee tenminste van autochtóne zijde niet op goodwill hoefde te rekenen: de Turkse (Grijze?) Weerwolf had niet het flauwste idee en denderde van meet af aan maar dóór, hondsbrutaal en tegelijkertijd verbijsterend stompzinnig! En nu heeft zijn tot dan toe zwijgzamere kompaan eens diep adem gehaald en de laatste stormram op het armzalige restje twijfel (NIET aanwezig bij de Realisten, overigens) genomen: de aanmatigende inbeelding bij dit miserabele partijtje van gastarbeiders-wolven-in-schaapskleren gaat dusdanig alle perken te buiten dat hiertegen krachtig zou moeten worden opgetreden! Zou moeten wórden…… Evenwel rijst hier de vraag: door wie…?

Rutte…? Ik zie hem in gedachten alweer zo’n beetje wezenloos lachen, eerlijk gezegd. Wilders? De PVV? Ik zou er eerlijk gezegd van opkijken als ze tegen deze schoffering géén motie van wantrouwen indienden, maar je kunt tevens op je vingers natellen dat die weer verworpen zal worden: ik zie het Rutte c.s. (dus Penthouse-Peggie, Buma, Segers en wat dies meer zij, alweer op de vrijheid van meningsuiting gooien: daarmee zijn ze traditioneel in zúlke gevallen héél wat scheutiger dan bijv. in het geval van collega Wilders (de judassen!)

Eh….goed: Kuzu, dat was van meet af aan al duidelijk, heeft de handschoen systematisch aangesleept en Oztürk heeft hem realistisch Nederland thans toegeworpen. Wat doen we nu? Zelf zou ik zeggen: oppakken en het hele zooitje op welke manier dan ook met de grond gelijk maken: kunnen ze erváren wie er gedeporteerd gaan worden….richting moederland Turkije, de enige plek waar dat schorum écht thuishoort!

“Hij, die zich verheft, zal worden vernederd….” Maar nee, laat ik maar liever niet al te Bijbels worden: er zijn hier mede-lezers, die dat beter past dan een agnostica als ik. Houdt U het er maar op, beste mede-Bronners, dat ik LAAIEND ben! En dat elke dag dat deze twee nieuwe N….Túrken en hun infiltranten-bende ermee wegkomen mij er één te veel is!

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Integratie", "Religie van de vrede", Barbarisme, democratie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op De aanmatiging van “DENK” gaat alle perken te buiten!

 1. Elisah zegt:

  De aap komt steeds brutaler uit de mouw, en hij heeft een zeer lelijk gezicht….

  Geliked door 6 people

 2. Dat wat ik eigenlijk over die gore turkse rascist wil zeggen, kan ik maar beter niet doen. Anders heb ik voor het einde van de dag ongewenst bezoek. Wat een stuk ellendig genetisch afval is het ook. Brrrrr.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou dat zal wel meevallen Erik.
   Schrijf ’s nachts, dan zit de hele NL-politiemacht aan de iftar te hikken en te boeren

   Wilt u nog ’n beetje kameel commissaris?
   Probeer ook die kamelenurine eens mensen…

   Like

 3. ildiko zegt:

  Nederlanders knielen en knielen alsof ze geprogrammeerd zijn om te knielen. Ik begrijp echt niks meer van, geen enkele volk zou dit zo lang pieken. Wat doet eigenlijk de OM? onze veiligheidsdienst ???wie beschermen ze ? door wie zijn ze betaald??? onbegrijpelijk en diep triest.

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Wat doet eigenlijk de OM? Onze veiligheidsdienst? Wie beschermen ze? Door wie zijn ze betaald? Onbegrijpelijk en diep triest.”

   Ze doen zo weinig mogelijk, want ze zijn allemaal gebonden aan het Verdrag van Straatsburg. Zolang die Arabische opperislammelingen nog op die olieplas zitten, durft geen regering dat verdrag op te zeggen. Riyad en z’n handlangers zouden de oliekraan eens dicht draaien…
   Dat is het achterliggende motief, waarom de islam een bevoorrechte positie heeft. Voor de bühne wordt wel wat ketelmuziek gemaakt, maar stilzwijgend wordt dat verdrag uitgevoerd.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Onderstaan de tekst zoals deze op 8 augustus 2016 op GeenStijl stond werd geplaatst door een Turk. Dus nu deze grijze wolf van DENK, die we aan de fascisten van de PvdA te danken hebben, zijn schapenvacht afwerpt door te stellen wat hij stelt, verbaast mij geen millimeter. Lees wat een Turk Nederlanders toewenst. Letterlijk inclusief de taal en typefouten. Niet dat het wat uitmaakt, 90% van de brave Nederlanders blijven wegkijken, zelfs als ze op transport worden gezet zal 90% blijven geloven ‘dat het voor het beste is’en ‘dat het allemaal wel gaat meevallen’.

  Ik bid tot Allah de machtige.
  Met hulp van Allah heet eiffel toren over max.10 jaar
  SULTAN ABDUL TAYYIP ERDOGAN toren.
  Dom in Koln Sultan Tayyip Moskee.
  Europa wordt verdeeld tussen Rusland en Ottoman Empire 2.0 (Turkije).
  Nog heel even. Vandaag zwoor 5 miljoen Turken in Istanbul en
  75 miljoen in heel Turkije om wraak te nemen en het westen kapot te maken.
  Dinsdag een vergadering in Moskou tussen Erdogan en Putin.
  8 uur tijd is voor de afspraak uitgetrokken.
  Plannen zullen besproken worden. Vernietig het kwade geest.
  Usa gaat europa ook niet redden dit keer.
  Jullie vrouwen worden onze sletjes in onze harem.
  Jullie kerken zullen branden.
  Jullie mannen zullen onze dwang arbeiders zijn!
  Jullie tijd is gekomen.
  Wraak zullen we nemen van sultan Abdulhamit Han de tweede!
  We zullen delen/heersen/kapot maken.
  Moge Allah deze tijd spoedig laten komen!
  Allah is groot!

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ bozeoudeman 8 juni 2018 om 08:49

   Het stinkende vuil dat de mohammedaan die u citeert, uitbraakt, zal realiteit worden.
   Daaraan twijfel ik geen moment. Eigenlijk is het ook niet verwonderlijk als je ervan uitgaat dat ‘allah’ = satan.
   Er is geen idioot zo gevaarlijk en fanatiek als een mohammedaan.
   NIETS HOUDT HEM TEGEN!

   Ja, ja, ik weet het: atheïsten vinden ‘allah’= satan een belachelijk en ergerlijk idee, maar ik kan de huidige kwaadaardige gekte op geen enkele andere manier verklaren.
   Iedereen ‘aan de top’ en hun volgelingen lijken wel bezeten te zijn. 😦

   Like

  • Taljaard zegt:

   @bozeoudeman
   Wanneer Erdogan zoiets daadwerkelijk met Putin had willen bespreken zou die hem vierkant in zijn gezicht hebben uitgelachen. Want Rusland zal zich nooit van zijn leven voor het karretje van een dergelijk neo-Ottomaans droombeeld laten spannen. Maar naar alle waarschijnlijkheid hadden ze het toen over de toestand in Syrie en de speelruimte die zij elkaar daar zouden gunnen zonder dat er opnieuw ongelukken, zoals neergehaalde vliegtuigen, zouden gebeuren.

   Like

 5. Crista zegt:

  Drie losgelopen 🐵🐵🐵 op een rij wat moet dat worden hier zit wat achter en moet je ze is kijken de apen gauw wegbrengen die horen hier niet eers 🇮🇱 slecht maken nu dit brutaaler dan ooit deze drie zou zeggen denk na voor wat je doet apen 🇮🇱🇮🇱 en stem nooit op die denk wand dan ben je er slecht af op die hele politiek moeten ze een bom op gooien dan eindelijk rust

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Crista 8 juni 2018 om 09:26 Dit zijn de apen van horen, zien, en zwijgen. Zwijgen doen ze al niet meer, want hun intentie is om ons te gaan verdelgen als ratten ! Iedere dag dat DENK nog langer in de tweede kamer zit is, gezien de grote risico’s die er aan kleven, EEN teveel.

   Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Had iemand iets anders verwacht, dan?
  NIETS KAN DE GEPLANDE ISLAMISERING STOPPEN!
  Dankzij de site van heer Bronmaster zijn wij voorbereid op wat gaat komen, maar redding zit er voor ons niet meer in.
  De volledige islamisering is de kers op de snode plannen van de zeer kwaadaardige – duivelse – ‘elite’.
  Ik hoop de koppen van de ‘feministische’, linkse, jij-bent-welkom-blatende deugdwazen als eerste te zien rollen.

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   Apeldoorners zingen voor AZC Americahal (03-09-2015)

   Hier zijn al vast een paar, @Tistochwat. 😛

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 8 juni 2018 om 15:08

    Nou vooruit, een ‘like’ voor het plaatsen van deze video.
    NIET voor de inhoud ervan.
    Ik kan hem maar beter niet nog eens gaan bekijken, want dan begin ik te koken.

    Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Plaatsvervangende schaamte voelde ik toen ik die randdebielen hoor zingen. Die koppen, die tekst, walgelijk. Ik vraag me af of zij zich inmiddels ook niet schamen of toch op zijn minst een beetje teleurgesteld zijn in die horde mohammedanen en negers die overduidelijk zo’n verrijking voor ons gebleken zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Kijk mij eens sociaal, invoelend en barmhartig zijn, jaja, ik ben veel beter dan wie dan ook.

    Like

  • Harrie Vaes zegt:

   Die koppen moeten eigenlijk als laatste rollen….zodat ze tot de laatste kop kunnen zien en voelen wat ze door hun toedoen aangericht hebben.

   Geliked door 1 persoon

 7. aquarius4422 zegt:

  Dit stuk is dus geschreven voordat in Rotterdam Turks schorem de straat overnam om een Pegida demonstratie tegen te houden.
  Voor de politie een rede om in de dhimmistatus te schieten en de demonstratie te verbieden.
  Nederland 2018 waar de politie een verlengstuk van het islamofascisme geworden is.

  Geliked door 2 people

 8. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Theresa ik leef helemaal mee met je, ben er ook nog steeds woest over. Er is inderdaad iets heel bijzonders aan de hand met de vrijheid van meningsuiting in Nederland. Ten eerste die geldt in de eerste plaats voor mensen die hier niet thuis horen en ook toch nog wel voor alle (extreem) linksen. Voor PVV’ers geldt dit recht niet, heeft het trouwens ook nooit voor gegolden. Als Wilders dit nou eens gezegd had maar dan dus over alle stemmers op Denk, Bij1 en meer van dat soort criminele organisaties, wat dan? Nou een proces natuurlijk i.v.m haatzaaien, niks vrijheid van meningsuiting. Sterker ik denk dat er dan echt wel een vervolging met straf zou volgen. Wilders zou afgemaakt worden als rascist xenofoob etc etc

  Geliked door 1 persoon

 9. Janszn zegt:

  Laten wij dit gebeuren? Denk aan de gebr’s de Witt

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Het zijn gevaarlijke kalifaatkleuters, en jodenhaters.

  Like

 11. T.Troubadour zegt:

  Wat had je anders verwacht?

  Geliked door 1 persoon

 12. ed zegt:

  Aap leert klimmen gooit hij/zij het de kokosnoten op je kop,verstandelijk niet veel verschil!geloofswaanzin opsluiten die klanten of naar die zandbak .

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Tot de volgende opdracht van Erdogan

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Kuzu en Ozturk, Laurel & Hardy, Peppie en Kokkie.
  In 2014 was het een backbencher van de PvdA duidelijk dat de partij, die hem vanwege zijn Turkse achtergrond als knuffel-allochtoon nummer zoveel in de Tweede Kamer had neergezet, bij de volgende verkiezingen aanzienlijk zou verliezen. Enige tijd daarvoor was er in de partijburelen en onder de leden ontevredenheid ontstaan over het onbeschaamde clientelisme binnen het Turks-etnische segment van de PvdA in de Rijnmond waar deze backbencher uit voortkwam. Dus het zag er naar uit dat hij na de volgende verkiezingen zijn lucratieve kamerzetel zou verliezen.
  Een andere backbencher van Turkse origine was verwikkeld geraakt in een frauduleuze onroerend goed transactie in zijn woonplaats Roermond. En de Limbo-Turk Ozturk realiseerde zich dat hij in hetzelfde schuitje zat als zijn Maassluisse maatje Kuzu.

  En zij namen beiden de gok om met ”de Partij” te breken en dat met zoveel mogelijk media-ophef te doen. Dit met het oogmerk om een flink deel van het Turkse electoraat van de PvdA met zich mee te nemen. En zo beiden hun kamerzetels te kunnen behouden. Wanneer zij zich, naar het voorbeeld van D’66, maar genoeg publiekelijk tegen de PVV zouden afzetten zou dit misschien nog wel eens kunnen lukken. Maar voor de zekerheid gingen ze daarnaast ook in de vijver van andere allochtone kiezersgroepen vissen. Daarvoor trokken zij eerst Sylvana Simons aan. Maar die had geen zin om zich te onderwerpen aan de directieven van een hanig baasje als Kuzu.
  En bovendien was zij geen moslima. Zij werd er daarom al snel weer uitgewerkt.

  De Laurel & Hardy van de Tweede Kamer wierpen daarna het netten uit in het electorale viswater van het Marokkaanse segment en trokken voor dat doel een vlot gebekt straatschoffie als Farid Azarkan aan. Zijn beoogde carrierre als schrijver-columnist was nogal in het slob geraakt. Dus hij greep deze kans met zijn beide graaihandjes aan; dure pakken, een dikke BMW en alle vrouwtjes die hij maar begeerde lonkten voor hem in het verschiet.

  En op 15 maart 2017 bleek dat de gok van deze beide voormalige Turkse backbenchers van ”de Partij” gunstig voor hen beiden was uitgepakt. En dat zelfs hun nieuwe aanwinst Azarkan zich in een kamerlidmaatschap kon verheugen. Farid spoedde zich na zijn beediging ijlings richting Bijenkorf om zich aldaar een aantal dure herenpakken aan te schaffen. En vervolgens naar de BMW-dealer, alwaar hij zich de nieuwste en snelste 5 serie eigen maakte. Op de pof weliswaar, maar met zijn riante inkomen was de afbetaling geen probleem. Leren stoelen en bling-bling velgen hoorden daar natuurlijk ook bij. En dat hij zich voortaan in alles had te onderwerpen aan baasje Kuzu was het offer dat hij daarvoor moest brengen.

  Kortom; wij hebben hier te maken met een drietal politieke opportunisten pur sang, wiens verdienmodel het is om zich tegen ”de populisten”, ”islamofoben”, ”racisten”, etc. af te zetten.
  En dat het liefst met zoveel mogelijk ophef, hype en media-aandacht.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Taljaard 8 juni 2018 om 12:07

   naar het voorbeeld van D’66, maar genoeg publiekelijk tegen de PVV zouden afzetten

   Daar kun je toch zó ontzettend goed mee ‘scoren’!

   wij hebben hier te maken met een drietal politieke opportunisten pur sang, wiens verdienmodel het is om zich tegen ”de populisten”, ”islamofoben”, ”racisten”, etc. af te zetten.

   Het zal niet lang meer duren of ze hebben 50 of zelfs meer Kamerzetels.
   Zou zomaar kunnen bij volgende verkiezingen.
   Het herstelde Ottomaanse rijk móét en zál er immers komen?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    50 Kamerzetels….?
    Dat zou een keigoeie ontwikkeling betekenen!
    Dit zou nl. resulteren in een cordon sanitaire van de andere gevestigde partijen, inclusief de PVV.
    Je weet hoe het gaat.
    Datgene wat ze tegen Wilders gebruiken zullen ze dan ook tegen islamitische partijen toepassen.
    Maar dàn zal het pas beginnen…
    Het geïmporteerde tuig zal massaal oproer plegen…
    Die zullen geen democratisch genoegen nemen met de gang van zaken.
    En die situatie zal onze echte laatste kans betekenen om de islam te vernietigen.
    Dàn pas zal het ècht vijf voor twaalf zijn.

    Als we die kans, om ze het land uit te flikkeren, voorbij laten gaan (en dat zullen we zéér waarschijnlijk) dan zijn we echt overgeleverd aan de daar opvolgende moord en doodslag-revolutie in een strijd op leven en dood!!!

    Geliked door 1 persoon

 15. fredjohan zegt:

  Tja Theresa dit zijn de eerste dreigementen van het komende Nieuw Ottomaanse rijk.

  Geliked door 1 persoon

 16. Dewevoga zegt:

  Zag vrijdagavond/nacht een docu van de VPRO over Timboektoe en wat schetste mijn verbazing? Ik zag het evenbeeld van een medepartijgenoot als shariarechter. Er mocht geen muziek gemaakt worden, doodstraf door steniging etc. Men kan dus weten wat Eurabië te wachten staat. De meeste mocro’s Dekken zich al in.

  Geliked door 1 persoon

 17. Cleo zegt:

  Dubbele paspoorthouders blijken slechts ÉÉN LOYALITEIT erop na te houden: voldoende grond om het Nederlandse paspoort DIRECT van deze NEP-Nederlanders af te nemen. Geen actief noch passief kiesrecht meer voor deze NEP-Nederlanders in ONS Nederland. Geen rechten meer op uitkeringen, toeslagen, subsidies, etc. Dat scheelt miljarden euro’s Nederlands belastinggeld. Stoppen met dat eten van twee walletjes door deze NEP-Nederlanders!

  Like

 18. Haksteeg Anton zegt:

  Het is niet alleen die vuile troep van DENK maar het hele islamiserings program van erdogan en z’n maten die onder sturing van Merkel heel Europa naar de bliksem helpt. En Nederland? die laten zich gewoon naar de islamitische concentratiekampen voeren binnen 5 jaar indien niet korter is het zgn. Nederland totaal verislamiseerd en worden de jonge meisjes vanaf 6 jaar gewoon verkracht door dat volk. Wedden dat meer dan half Nederland denkt: Die vent die dat schrijft is gek nu we zullen zien. Heb de moed om eens PVV te stemmen dan kan het tij misschien nog gekeerd worden.
  Ah die suffert die dit schrijft doet dat om stemmen te winnen dus is het niet waar. Ga zo verder Nederland en ga naar de bliksem ik zal het niet meer mee maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s