HET EILAND “DENK”…

Screenshot_124

(Door: “Driek”)

In dit eens zo vredig schoon polderland, doch nu volkomen verpauperd, waar ijselijke misdaden worden gepleegd door schorem uit islamitische landen en die van onze regering een vrijbrief hebben om onze woningen te kraken en argeloze burgers met geweld te beroven – in dit verworden land is werkelijk alles mogelijk. Ik ben weer eens volkomen verbijsterd. En waarom? Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, op deze niets verhullende site las ik dat Selçuk Öztürk,  een onwaardig sujet, Tweede Kamerlid en voorzitter van Politieke Beweging DENK, het plan poneerde om voor Nederlanders, die niet wensen samen te leven met die misdadige volgelingen van Mohammed, een eiland te creëren waar die getergde Nederlanders, xenofoben genoemd, naartoe kunnen worden gedeporteerd, het zogenaamde xenofobeneiland.

Het idee van deze criminele Turk is waarschijnlijk afkomstig van het Nationaal Socialistische gedachtegoed. Allang voor de Holocaust plaatsvond, werd er in Europa gesproken over een manier om van de Joden af te komen. De bedoeling was om hen naar het eiland Madagaskar te deporteren. In 1937 stuurt de Poolse regering een commissie naar het Afrikaanse eiland om te onderzoeken of zo’n deportatie mogelijk is.

Screenshot_125.png

Een jaar later doet Adolf Eichmann (foto boven) hetzelfde. Goed, van dat plan is gelukkig niets terechtgekomen. Doch het is een misdadige gedachte. Je moet er toch maar opkomen!

Edoch, in plaats van die onwillige andersdenkende Nederlanders naar een eiland te verkassen, lijkt het mij een beter plan om alle mohammedanen – en in het bijzonder de aanhangers van Beweging Denk – voorgoed naar zo’n onbewoond eiland te deporteren. Dan zijn we eindelijk van dat gesodemieter af. Niks geen ramadan en verbinding en dialogen met die onwaardige sujetten. Die lui beginnen me zo verschrikkelijk de keel uit de hangen. Doch op dat eiland kunnen ze hun eigen barbaarse primitieve religie praktiseren zonder ons er langer mee lastig te vallen. Ze kunnen er vrouwen stenigen, halzen afsnijden, ophangen en volstouwen met moskeeën en minaretten en bidden tot ze een ons wegen.

Het lijkt wel alsof wij steeds dieper weg zinken in een stinkend moeras van een verschrikkelijk barbarendom. En hoewel die lieden qua niveau ver beneden mij staan, zit het mij toch niet helemaal lekker. Zo’n Turk met twee paspoorten en een vals ponem kan dat hier gewoon maar straffeloos verkondigen. In het Turkije van dictator Erdoğan wordt zo’n opmerking niet getolereerd. Dan word je opgesloten in een onderaardse kerker op water en brood.

Maar goed, dank zij onze onnozele slappe bewindslieden is in Nederland alles mogelijk. Zelfs verbanning van andersdenkende Nederlanders naar een onbewoond eiland is een normale gedachte. Nederlanders, blijven jullie vooral stemmen op die corrupte land verradende partijen. Ik hoef ze hier niet allemaal te noemen. Want het zijn er teveel!

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op HET EILAND “DENK”…

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Goed, van dat plan is gelukkig niets terechtgekomen.”

  Was dat plan maar wel uitgevoerd, Driek. Dan zouden heel wat meer Joden de oorlog hebben overleefd, al was het dan op Madagaskar. Hadden ze na de oorlog terug kunnen komen, terug naar hun huizen, hun bedrijven en bovenal terug naar de moederschoot van hun gezin en familie.
  Ik begrijp de strekking van je artikel, Driek, maar hier sla je de plank, volgens mij dan, toch wel een ietsepietsie mis.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   SURINAME was ook een mogelijkheid geweest !
   * * *
   In 1938 publiceerde de Nederlands NSB-leider Anton Mussert in de nationaal-socialistische krant Volk en Vaderland een artikel over de vraag waar de nieuwe joodse nationale staat gevestigd zou moeten worden. Daarover had hij namelijk een briljante gedachte ontwikkeld. Wat lag er meer voor de hand dan het ‘volk zonder land’, te transporteren naar het ‘land zonder volk’? Temeer nu dit zou kunnen volgens een verdeelsleutel die de last ongeveer gelijk zou verdelen over de oude koloniale staten Engeland, Frankrijk, Nederland, Portugal en België.
   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/een-joodse-staat-in-zuid-amerika~b2c935b7/

   Geliked door 1 persoon

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Denk ?
  .

  Er wordt gedacht uit alle macht
  zoals Erdogan heeft opgedragen
  door 5e wielen aan de wagen
  het heeft slechts ergernis gebracht !
  .
  ook wordt gehandeld volgens plan
  op plaatsen waar geen “denkers” horen
  die zelfrespect hebben verloren
  dus daar wordt niemand wijzer van !
  .
  we zien het met verbazing aan
  dat onze Machthebbers zó falen
  niet alles uit de kasten halen
  zodat wij niet naar de bliksem gaan !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Wout Vink zegt:

  Zou best op een eiland willen wonen zonder Moslims, en zonder EU. k redt mezelf wel.
  Alleen als ze zien dat je het goed hebt, willen ze daar ook heen met bootjes om je nog een keer te beroven, te overheersen of tot slaaf te maken.
  Maar het idee alleen al ,leven zonder corrupte politici en verwarde suikerspiegel idioten, maakt me wel blij.

  Like

  • Remco zegt:

   Jahoo … Ik zou er ook zo voor teken! Maar dan wel echt ALLEEN voor Xenofoben en niet stiekem toch weer al die klaplopers binnen laten als ze zien dat het er zo goed gaat ..Zoals het er nu uit ziet ben ik gedwongen naar Hongarije te verhuizen na mijn pensioen

   Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Werkelijk prachtig geschreven, Driek!
  En het zal nog veel erger worden, zoals wij al heel lang weten.
  Geert Wilders staat al voor het hekje vanwege het woord ‘minder’ en de Turk van DENK doet de meest verschrikkelijke uitspraken en loopt nog steeds los.
  Sterker nog: het stomme linkse volk zal hem een held vinden.
  Wie weet hoeveel PVV-haters op deze smerige mohammedaanse partij zullen stemmen…

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Goed gezegd Driek. Het begrip Lebensraum doet weer opgeld. In de tweede wereldoorlog stelden de Duitsers zich tot doel Rusland te koloniseren. Duitse boeren trokken met hun gezinnen naar Rusland om daar grond in bezit te nemen, enclaves te stichten. Hetzelfde ziet men vandaag de dag in west Europa. Islamieten lopen met de intentie rond west Europa te koloniseren, en tegelijkertijd de oorspronkelijk bevolking te verdrijven. De No-Go zones zijn daar ook een voorbeeld van. Dat DENK met zulke uitspraken kwam, is slechts de voorbode wat ons allemaal te wachten staat. Deportatie en eventueel vernietiging, gelijk wat de Joden in de tweede wereldoorlog overkwam. Laat DENK zijn gang maar gaan, met welwillende hulp van de rest van de tweede kamer, en voor ons leven word geen cent meer gegeven. Vrede behoudt men niet door vriendschap en afspraken te gaan maken met de vijand, maar wel door hem te bestrijden !

  Like

 7. Frans zegt:

  Het lijkt mij een heerlijk eiland, met alleen oorsprokelijke Nederlandse normen en waarden.
  Het was overigens een grote scheldpartij tegen personen in de kamer.

  Like

 8. NETWAKZOG zegt:

  Waarom, WAAROM….. Laten die fractieleden van de PVV, die op het moment dat die “VUILE, VIEZE TURKSE RAT” sprak, dit zonder enig commentaar (a la minuut) over hun kant gaan? Men had naar de interruptie microfoon moeten rennen en tegen deze TURKSE RAT met een ENORM SPEKTAKEL flink van leer moeten trekken.

  Dit spektakel had zo groot “MOETEN” zijn, dat het groots in al het nieuws vermeld zou worden!

  Maar NEE, ze blijven gewoon als “LULLETJES ROZENWATER” op hun mooie blauwe stoeltjes zitten!!!!

  Bah, bah, bah PVV, ik walg van jullie houding!!!! LOSERS……..

  Like

 9. Eva110 zegt:

  Ik kijk hier helemaal niet van op, eigenlijk vertolkt deze idioot het gedachten goed van de regeringspartijen.
  ZIJ zijn het die de PVV en daarmee hun kiezers demoniseren,
  Zij zijn het die alles wat de PVV naar voren brengt afkraken,
  ZIJ zijn het die de PVV en daarmee hun kiezers wegzetten als Xenofoben,
  ZIJ zijn het die na de verkiezingen ondanks het grote aantal zetels de PVV vakkundig buiten spel hebben gezet voor wat betreft regeringsdeelname.
  ZIJ zijn het die het mogelijk maakte dat dit wangedrocht een kamerzetel heeft,
  ZIJ zijn het die het voortouw genomen hebben in de PVV hetze.
  ZIJ staan aan de bron van dit alles en vinden zichzelf ver boven het PVV gepeupel verheven en menen daardoor dat ze zich dit alles kunnen veroorloven.
  Zolang het partijkartel bestaat en niemand ergens voor verantwoordelijk kan worden gesteld zal dit soort gedrag de norm worden in democratisch Nederigland, dus wen er maar vast aan.

  Geliked door 1 persoon

 10. ieznogoedh zegt:

  Ha, een goed plan van DENK. Er is goed over nagedacht.
  Echter, een kleine wijziging maakt het een vele malen beter plan.
  We noemen het eiland APENROTS, bouwen er een grote moskee op (willen Nederlanders wel voor betalen als…) en dan huisvesten we alle, maar dan ook echt alle aanhangers van de religie van vrede en verrijking die thans in Nederland verblijven, op die Apenrots.
  Iedereen blij.
  Voor wat betreft hun lichamelijke verzorging, hun Kuchie zeg maar, kunnen ze contact opnemen met hun thuislanden. Daar is men vast graag bereid om hun broeders en zusters der Umma te verzorgen. Immers, het is een vrijgevige ideologie die zij aanhangen.
  Zo is iedereen blij.
  Oh ja, de Partijen Denk en Nida mogen de scepter zwaaien op hun eigen eiland!
  Hoe mooi kan het leven zijn.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Ach, Denk…..:
  Van Riessen oud hoofdcommissaris van de politie Amsterdam: deporteren

  Een slecht idee kan goed bruikbaar zijn.

  Like

 12. Driek, voor de nog fatsoenlijke Nederlander als die nog te vinden is in zijn eigen land, is het een hele zure appel om in te bijten. Zelfs politiek haalt het niets uit, want je wordt gewoon als partij zoals Leefbaar Rotterdam gewoon buitenspel gezet op een lafhartige smerige manier. Zou het over voetbal gaan, dan zou de scheidsrechter niet fluiten voor dat buitenspel, maar misschien voor het smerige uitlokken en zien als obstructie.
  Maar wat we ook schrijven en protesteren, ze laten straks nog meer moordenaars vrij die hun korte straf hebben mogen uitzitten. Het is wel zeker dat onder deze lui, een heleboel zitten die wraak zullen nemen met opnieuw een aanslag. Ze kunnen dan wel in het vizier zitten van geheime diensten, ze wachten opnieuw hun kansen af.
  Fijne dag Driek en denk aan uw hart.

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Alle zegen kwam vandaag wel van boven…, enfin het is goed voor de tuin…

  Ik had op zoveel bullshit van een Turk liever niet gereageerd, al is het alleen maar vanwege het feit dat ik me absoluut niet wil verlagen tot hetzelfde niveau.

  Wij zijn gewoonweg niet verenigbaar, islam in het westen, is als een luis in de pels. Als het er teveel luizen worden gaat het vreselijk jeuken en ik ben het gedrag wat velen tentoonspreiden inderdaad meer dan spuugzat!

  Ik kan ook alleen maar hopen dat diegene die ons land zo slecht, waardeloos en xenofoob vinden, gewoon lekker weggaan! Ga weg, laat ons met rust met je troep, je rotzooi, eeuwig gejank & gezeik en vooral je kutgeloof!

  Jullie kosten ook nog eens klauwen met geld en juist daar wens ik nu eens niet langer voor op te moeten draaien! Want laten we wel wezen, wat hadden we het goed kunnen hebben als we al deze shit niet door ons strot hadden laten duwen en vergeet daarbij vooral ook dat dictatoriale, geldverslindende, ongekozen zooitje van de EU niet!

  Like

 14. Yvonne zegt:

  de wereld op zijn kop, wij moeten oprotten, tuurlijk weer een stel huizen vrij als wij idd weg gaan
  geef mij maar een zak met geld dan ben ik weg, o iets klopt er niet, als wij oprotten krijgen we geen eurootje mee, de mensen die hier komen en eventueel terug willen krijgen wel poen mee

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Dat komt beste Dries omdat we een land van onnozelaars zijn geworden, gehersenspoeld vanaf de lagere school tot en met de universiteiten en verder door de kranten en de tv media, veruit het merendeel kan niet meer zelfstandig denken en zijn in een soort zombies veranderd !!
  En daar maken de “slimme” landverradelijke partijen gebruik van omdat ze denken hun nek te kunnen redden als de import barbaren aan de macht komen.
  Maar daar zullen ze zich lelijk in vergissen !!

  Like

 16. P. Puk zegt:

  Zelfde aanpak als in Oostenrijk is noodzakelijk, maar het linkse gajes zal dat wel tegenhouden. Hoe een land en een volk naar de kloten wordt geholpen.

  Like

 17. Pingback: Politieke islamieten: go home! | toodlessss

 18. Qvic zegt:

  Ik heb er geen probleem mee, zo lang dat eiland het huidige Nederland mee bedoelt wordt. Zodat iedere andersdenkende in hun eigen land kunnen wonen, met hun cultuur, taal en zijn geschiedenis en de rest naar andere oorden-landen vertrekt. Dan kunnen de andersdenkende er een mooie hoge muur om heen bouwen, zoals ze vroeger in de middeleeuwen bij kastelen en steden deden. Iedereen die er in of uit wilde gecontroleerd werd.

  Like

 19. Bob Fleumer zegt:

  Wij hebben een regering die bestaat uit waskaarsen in de zon, je ziet ze smelten!
  Het gaat er al lang niet meer om wat ze doen, het gaat er om wat ze nalaten en dat is Nederland verlossen van een ondermijnende organisatie die zich onaantastbaar waant want religie. Als er vandaag een organisatie zou worden opgericht met dezelfde doeleinden als de islam zou die onmiddellijk worden verboden. Dus waarom de islam niet? Is dat omdat er veel mensen in die onzin geloven? Daarom wordt het nog niet waar!

  Like

 20. Johan van Vught zegt:

  Harde taal… maar de spijker op z’n kop!

  Like

 21. Haksteeg Anton zegt:

  Volkomen met je eens Driek. Ik ben vanwege mijn anti-moslim uitingen weer eens 30 dagen (Nu de 6e keer) op het strafbankje gezet vanwege mijn uitspraak over moslims zoals we dat zien van DENK het is werkelijk krankzinnig dat dit tuig toegelaten wordt in het zgn. Nederlandse parlement. Denk niet dat je in Midden of Zuid Amerika als Nederlander stemrecht krijgt dat bestaat gewoon niet (Ik heb er ook geen behoefte aan) maar Nederland laat dubbel paspoort en stemrecht voor zulk moslim tuig volkomen toe wat zijn het toch een stel kl**tz*kken in Den Haag, werkelijk ze weten niet wat er in Nederland gaande is laat staan in de EU of de wereld. Werkelijk ik heb Nederland in 1996 verlaten omdat ik (wonend in mijn geboortestad Rotterdam) als je op een feestdag een Rotterdammer tegen kwam je mekaar de hand schudde. Ja zo ging dat.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   En heeft u het lekker in Spanje?

   Like

  • alwine kerkhof zegt:

   Ik lees op Fakeboek, dat mensen NU een ban krijgen , omdat ze 1 jaar geleden uitspraken deden, over moslims. Ik heb zelf heel wat 30 bans achter de rug, maar omzeil het door op mijn instellingen en blokkeren elke dag FB voor te zijn. Mensen zeggen is toeval, nou dan maar toeval, ben al maanden ban vrij.

   Like

 22. Thomasson zegt:

  Wij zouden ten eerste het onderwerp brengen waarover het debat ging. Namelijk: het terugsturen van criminele Antillianen terug naar de Antillen. Het debat is alles behalve misplaatst. Het aantal gevaarlijke criminele Antillianen is torenhoog. Ze zijn tot een risicofactor geworden voor de Nederlandse samenleving. In principe hebben ze hier niets te zoeken. Als een Nederlander zich in de Antillen wil vestigen, moet hij aan een hele lading eisen voldoen. Hij kan zich daar niet zomaar vestigen. Vraag: waarom hoeven de Antillianen die naar Nederland komen, aan geen enkele eis voldoen? Vraag 2: Als een Nederlander zich op de Antillen misdraagt, wordt hij persona non grata verklaard. Hij moet per direct terug naar Nederland. Waarom gelden voor criminele Antillianen in Nederland andere regels? Leuk dat mevrouw Van Toorenburg en haar vrienden zo hen best doen om de zielige Antillianen met internationale verdragen te beschermen. Waar zijn de verdragen die voor de rechten van Nederlanders opkomen? Of zijn Nederlanders niet de moeite waard om ze met internationale verdragen te beschermen?
  Dat (criminele)Antillianen zo goed worden beschermd, heeft een reden. Dan komen wij weer bij …Juist! ..De Kalergi-Plan. De elite en alle ‘bobo’s met internationale verdragen’ beschouwen ze als eerste klas genetisch materiaal om mee de oer Nederlanders te kruizen. In april 2012 kwam uit diverse psychologische onderzoeken naar voren dat veel Antillianen (m.n. criminelen) zijn zwakbegaafd. Zie hier het artikel van D.J. Vinkers in het tijdschrift voor psychiatrie :

  Klik om toegang te krijgen tot TvP10-11_p9-14.pdf


  Ook het actualiteitenprogramma NOVA van 3 februari 2007 belicht de leefwijze van deze groep. https://www.youtube.com/watch?v=rzkR_OsEDmI
  Ik heb eens een Surinaamse buurman gevraagd naar de reden voor het verschil tussen Antillianen en Surinamers. Hij gaf een treffende uitleg: Het begon al tijdens de slavernij. De lichamelijk en geestelijk sterke slaven werden naar Suriname verscheept. De wat minderen slaven zijn voor lagere prijs op de Antillen verkocht. De eilanden waren geïsoleerd. Behalve piraten kwam daar niemand. Dus er kwam van buitenaf weinig nieuw bloed. Tevens hadden de zwarte mannen de neiging met zoveel mogelijke vrouwen te scharrelen. Zorg voor vrouw en kinderen kenden ze niet. Op gegeven moment leefden er honderden zo niet duizenden half broers en half zusters op de eilanden die het met elkaar hadden. En vaak had een man in zijn ’30 een oogje op een jong tiener meisje; zonder te weten dat zij is …zijn eigen dochter. Daarom zijn voor de elitaire ontwerpers van de NIEUWE NEDERLANDERS de Antillianen (en ook zwakbegaafde Marokkanen) GOUD WAARD. Zo kan men nieuwe Nederlanders creëren waar men zeker weet dat ze dom zijn. In elk geval dom genoeg om ze later als slaven te gebruiken.
  DEEL 2

  Like

  • delamontagne zegt:

   In de jaren ’50 kwamen er voornamelijk Antilianen naar NL om te studeren.
   De gewone Antiliaan die werkt en een normaal leven leidt, schaamt zich ook ’n beetje voor die “vaut-rien” die hen in NL een slechte naam geven.
   Dat er nu allerlei ongeregeld Gajus naar NL komt, vinden de Antiliaanse autoriteiten wel best.
   Zijn zij ervan af.
   Tegenwoordig kunnen NL-ers op de Antillen gaan wonen, er wonen 1000-den pensionados.

   Like

 23. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Partijen zoals DENK en BIJ1 zijn bij zulke debatten echt in hun sas. Ze vinden het geweldig dat ze Nederlanders – terecht of niet – kunnen betichten voor discriminatie en het zielige slachtoffer spelen. https://www.youtube.com/watch?v=hYS9sirL3F8
  Otzürk durft zonder schroom te vragen: Welke bevolkingsgroepen na de Antillianen moeten het land verlaten nadat ze begaan een criminele daad? Hij vraagt vol pathos: zijn dat de Marokkanen? Zijn dat de Turkse gemeenschap? Is dat de Surinaamse gemeenschap? De Joodse gemeenschap? Kennelijk vergeet hij dat de Surinaamse gemeenschap heeft (de merendeel van hen) uitsluitend de Nederlandse nationaliteit. De Joodse gemeenschap woont in Nederland sinds 1492 – 1495 en hebben allang niet meer de paspoort van het Portugese Koninkrijk van toen. Zij zijn ook geen onderdanen meer van Filips I. ‘de Schone’ van Castilië. Dus als Joden rottigheden uitvreten, gaan ze net als alle Nederlanders gewoon naar een Nederlandse bak. Hij vindt dat zo vreemd dat een autochtone Nederlander gewoon naar een Nederlandse gevangenis gaat en een buitenlander wordt gedeporteerd. Waar wil deze Turk de Nederlandse PVV’ers sturen? Ze uitgooien uit hun eigen land? Het antwoord op zijn vraag m.b.t. criminele buitenlanders is als volgt: criminele Marokkanen horen Nederland te verlaten nadat ze hun straf hadden gezeten en zo ook criminele Turken en alle andere buitenlandse criminelen. Er is geen enkele reden om ze hier te houden. Ze zijn op de eerste plaats Marokkanen en Turken. Bij slecht gedrag kan hun Heidelandschap van hen worden afgepakt. Niemand hier heeft plicht om last van hen te hebben.

  Geliked door 1 persoon

 24. Jan zegt:

  Kuzu: Nederlanders hebben hier niets te zoeken maar dienen op te rotten als zij de islamisering van Nederland niet willen

  Netherlands: Muslim politician says if Dutch people “don’t like a changing Netherlands, they should get lost”

  Tunahan Kuzu, the political leader of the DENK party in the Netherlands, has caused some serious controversy, Dutch broadcaster NOS reports.

  “If they don’t like a changing Netherlands in which people with different cultures live… like in the city of Zaandam or the neighbourhood of Poelenburg, they should get lost,” Kuzu says in an interview.

  https://www.jihadwatch.org/2018/07/netherlands-muslim-politician-says-if-dutch-people-dont-like-a-changing-netherlands-they-should-get-lost

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s