Aan de Nederturken

Screenshot_138

(Door: Jan Dijkgraaf)

Dat wordt geen baklava in het all-inclusive resort, hè?

Beste Nederturken,

Jullie kennen Ak Saray, neem ik aan? Ja, precies. Het pandje met meer dan duizend kamers, bunkers en een ondergrondse war room in Ankara waar jullie president woont.

Stel je eens voor dat een paar honderd Nederlandse toeristen met hun luie reet van de Corendon-strandbedjes af zouden komen en zich verzamelden op de Cumhurbaşkanlığı Blv in jullie hoofdstad. Dat ze er met Nederlandse vlaggen zouden gaan zwaaien. Dat ze ‘Onze God is groter’ zouden scanderen. Dat ze jullie president “hoerenjong” en “hoerenzoon” zouden toeschreeuwen.

Wat denken jullie? Dat ze die avond allemaal rustig terug naar moeder de vrouw kunnen? Of dat jullie president er even de lange lat overheen gooit (of erger) en de Nederlandse toeristen de cel in laat flikkeren?

Dat wordt geen baklava in het all-inclusive resort, hè?

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, lafheid, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan de Nederturken

 1. delamontagne zegt:

  Ik zie het hélemaal voor me, de NL-ers die dat zouden [willen] doen.
  Zij, de NL-ers denken dat ’t : “moet toch kunnen”, zoals in NL , wel te doen is.
  De TURKEN weten wel beter………….

  Zo zou het eigenlijk moeten zijn:


  Wij zijn er voor om jullie meer van je land van oorsprong te laten houden !

  Geliked door 1 persoon

 2. hslot4 zegt:

  Zou er mn hond nog niet laten schijten vakantie in turkije van mn leven niet

  Geliked door 3 people

 3. T.Troubadour zegt:

  Ik begrijp niet dat afgezien van Nederturken een Nederlander hier naar toe gaat het land van de Erdogan dictatuur

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Wegens het zeer slappe beleid van Europese overheden, komen er steeds meer exoten richting West Europa. Zij weten gewoon dat ze hier de beest uit kunnen hangen zonder noemenswaardig daarvoor gestraft te worden. Dit heeft een aanzuigende werking tot gevolg. Niemand word er nog uitgezet, ook illegalen niet. Gezinshereniging en het stichten van zeer grote gezinnen doen de rest. Hoe lang denken wij dit nog vol te houden eer wij totaal ondergesneeuwd zullen zijn ?

  Like

 5. Ik las ergens dat in januari 2019 belasting moet gaan worden betaald voor je spaarvermogen. Om die barbaren een luxe leventje te kunnen bieden in Nederland!!!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Ben ik blij dat ik geen spaarvermogen heb. Ik kan dat ook niet, want mijn geld gaat telkens op. En wat heeft iemand nu aan spaarvermogen, met die 0,3 % rente en het percentage IB wat wel 10 x zo groot is. Je teert er dan elk jaar flink op in !

   Like

 6. Jesus is King of kings. (JOHN 3:16) zegt:

  Allemaal kolen voor de Hell!! Hun god (demon) is groter?? Laat me niet lachen!! Hun halve maan staat voor de maangodin (Diana) Semiramis. Die ster staat voor de gevallen ster (Satan) Nimrod. Dezelfde ster op de kerstboom. Ze hebben geen god. De echte God is de God van Israël. En de enigste Redding voor de mensheid is Jezus (Yahshua) Christus. Landgenoten verdedig onze Joods/Christelijke normen en waarden! Wees anders bereid om te knielen voor Satan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s