Golf van protest in Rheinland-Pfalz na moord op 14-jarige Susanna

Screenshot_136

PROTESTWAKE. HET IS GENOEG! Eindelijk consequenties trekken!

(Door: Markus Wiener – Vertaling: E.J. Bron)

Manifestaties en protestwakes in Mainz, Kaiserslautern, Homburg en Pirmasens

De verkrachting van en moord op het 14-jarige schoolmeisje Susanna F. uit Mainz door een 20-jarige Irakese “vluchteling” maakt steeds meer mensen boos. Opnieuw werd een jong leven opnieuw alleen maar daarom gedoofd, omdat onze verantwoordelijke politici dagelijks hun ambtseed breken, “het welzijn van het Duitse volk te vergroten en schade van hem af te wenden”.

PI News (2)

In plaats daarvan lieten en laten ze ongehinderd vreemde “beschermingzoekers” het land binnen, die zich niet zelden tot brute criminelen of terroristen ontpoppen, en leveren ze de eigen bevolking – waaronder vooral de zwaksten – uit aan de weerloosheid. Ook de uitvluchten van “incidentele gevallen” overtuigt na de vele verkrachtingen en de moorden op Mia, Mireille, Maria en Susanna niemand meer. Kandel is helaas inderdaad overal. Het patroon is onmiskenbaar.

Opdat hier eindelijk een eind aan komt, is niet alleen rouw en deelneming met de slachtoffers en hun familieleden noodzakelijk, maar ook de verandering van woede en verontwaardiging in politieke druk.

Daarom is het juist en de moeite waard om te ondersteunen dat de AfD de verschrikkelijke daad onmiddellijk op verschillende niveaus tot onderwerp heeft gemaakt – bijvoorbeeld in actuele videoboodschappen van Alice Weidel en de parlementariër uit Mainz, Sebastian Münzenmaier.

Bovendien heeft de AfD vrijdag in het Duitse parlement de geschonden en vermoorde Susanna herdacht met een minuut stilte, die door de Groene parlementsvoorzitter Claudia Roth meermaals zonder enige eerbied werd onderbroken:

 

Andere notoire “goedmenschen”, zoals de politicus van Die Linke, Tupac Orellana, misbruiken ondertussen de dood van Susanna om opnieuw critici van Merkel´s welkomstpolitiek te bedreigen. Deze modeldemocraat heeft onverholen tot geweld opgeroepen wanneer patriotten in Mainz zouden demonstreren.

Toen daarop een shitstorm boven de politicus van Die Linke losbarstte, verwijderde hij zijn tweet weer.

Desalniettemin zal er de komende dagen een golf van protest door de regio rollen. De AfD heeft voor vandaag al tot een protestwake voor de staatskanselarij in Mainz opgeroepen: zaterdag 9 juni om 15.00 uur.

Het bondgenootschap “Kandel is overal” wil de komende week op vier regionale manifestaties consequenties uit de vreselijke misdaad eisen:

 • Maandag 11 juni om 18.00 uur op het marktplein in Mainz
 • Zaterdag 16 juni op de Schlossplatz in Pirmasens
 • Zaterdag 16 juni op de Christian-Weber-Platz in Homburg
 • Zaterdag 16 juni op de Schillerplatz in Kaiserslautern
 • Bovendien zal het burgerinitiatief “Merkel muss weg” uit Mainz, “Beweg was Deutschland”, zondag 10 juni van 15.00 uur tot 17.00 uur demonstreren op de Helmut Kohl-Platz in Mainz.

De komende dagen heeft dus iedere criticus van de omstandigheden ruimschoots de gelegenheid om duidelijk zijn mening te kennen te geven in plaats van thuis op de bank te mekkeren. De vele onschuldig verwoeste mensenlevens zijn het in ieder geval waard om samen in opstand te komen!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Markus Wiener

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Golf van protest in Rheinland-Pfalz na moord op 14-jarige Susanna

 1. koddebeier zegt:

  Wat een smerige Groene linkse trut, ophangen dat stuk ellende !

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Ondertussen is er weer een meisje vermist: https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1005050786894708737

  Like

 3. Tanya zegt:

  Zelfs het verstoren van 1 minuut stilte door de AFD blijkt maar weer de minachting voor het eigen volk door regerende partijen en deze rooie bakfiets muts. SCHANDALIG !!!.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Stomme Moffen hebben hier zelf voor gekozen. Niewieder-deugisme.

  Like

 5. Jean zegt:

  Protesteren helpt niet, nu overgaan tot totale verwijdering van het grondgebied van “allen” die verziekt en verpest zijn door die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam, die smeerlapperij hoort niet thuis in onze seculiere samenleving, onze seculiere samenleving is gebaseerd op respect en geweldloosheid twee items die islamieten totaal wereldvreemd zijn, zij houden van kinderverkrachters, geweldplegers, moordenaars groepen waar wij van walgen.
  Politiekers die deze zwijnerij blijven beschermen moeten uitgeschakeld worden zodat ze niet meer verder ons leven kunnen verpesten én vernietigen door hun wangedrag en door achterlijke barbaren.

  Like

 6. GT zegt:

  Zet de namen van alle verantwoordelijken uit dit linkse gedrochten kabinet op het internet met adressen mail account enz .Zo doende ze straks niet kunnen ontsnappen en we ze kunnen achterhalen want dat ze straks moeten onderduiken wees daar maar van overtuigd!
  Deze monsters verschuilen zich , maak ze openbaar geloof mij zet geheel dit linkse kabinet met naam en toenaam op het Net nogmaals of geef mij de bron waar dit volledige linkse moorddadige kabinet de complete profilering en hoe deze is opgezet want …….dit zal waarde volle informatie zijn want ze zullen zich proberen uit te wissen …….geef ze deze kans niet!

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Angela Merkel, haar ambtgenoten en politici over heel west en noord Europa moeten eens beslissen welke agenda is voor hen belangrijk? Wie dienen zij eigenlijk? Hun eigen volk en hen eigen land? Of de agenda van de islam? En de EUSSR (de vazal van de NWO). Ieder zinnig mens weet dat Merkel speelt met vuur . Naarmate haar zielige beschermelingen uit verre (islamitische)landen in grote getallen het land binnenstromen en zware misdaden plegen tegenover haar volk, des te meer groeit de haat binnen de bevolking. Nu gaan ze demonstreren. Mensen zoals de AfD-leden en Identitaire proberen hun boosheid in geordend protestdemonstraties te kanaliseren. Maar voor hoe lang nog? De zandloper loopt leeg. Morgen zou er geen plaats meer zijn voor demonstraties en politiek protest. Als woede en haat hen kookpunt bereiken, veranderd de houding van demonstraties in geweldpleging. Men kan in Duitsland binnen afzienbare tijd bloedige etnisch geweld tegen vluchtelingen en migranten verwachten. In deze burgeroorlog zal de woede ook tegen autochtone politici worden gericht. De chaos zal compleet zijn.
  Vraag is of dat is wat de huidige politiek werkelijk wil?

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Thomasson, Angela Merkel, Claudia Roth, Tupac Orellana en ander links tuig zijn gewoon blauwe jakhalzen die vreemden al tijden boven hun eigen soort verkozen en eens ZELF ten prooi gaan vallen aan de radicale moslims! Arrogante bestuurders leren helaas totaal NIETS van de geschiedenis (gelijk naar Scooby Doo en Shaggy die constant voor “monsters spoken, geesten” etc. op de vlucht slaan terwijl dezen vaak hartstikke nep zijn!) omdat het soms jaren duurt eer mensen in opstand komen tegen hun vreselijke bestuurders!
   De opkomende haat tegen links en de islam is godzijdank in geheel Europa NIET meer in de fles te stoppen en gaat zich eens ontladen als een atoombom!

   Like

 8. Cenep zegt:

  ……….. moeten uitgeschakeld worden; ……. zet de namen van de verantwoordelijken etc.
  Wie gaat dat doen, er wordt heel veel gepraat, maar er gebeurt weinig.
  Protesten, bovengronds, worden de kop ingedrukt, door politie, politiek en links tuig, kijk maar in Amstelveen.
  De tijd van handelen is nabij, maar dan moeten wij elkaar vinden.

  Like

 9. T.Troubadour zegt:

  Dat groene stuk crepuul moest zich doodschamen .Het zegt alles over de mentaliteit van groen en groen links

  Like

 10. Haksteeg Anton zegt:

  Kennelijk begint het nu zelfs bij de Duitsers door te dringen wat voor een monster Merkel eigenlijk is met haar import van moslim tuig die dan ook nog beginnen met en tweede Holocaust en de schuld ligt alleen en uitsluitend bij Merkel die het niet laten kan haar eigenwijze en dodelijke politiek te continueren en de meeste Duitsers sukkelen achter haar aan en dat is dan de E.U.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s