O◦ISLAM◦O◦PHOOOBIA

Screenshot_140

(Door: Petra de Geus)

De islamiseringsmachine draait op volle toeren. Terwijl Tommy nog steeds in de bak zit, werd in Merkel-land weer een jong meisje vermoord door enkele kansenparels: de 14-jarige Susanna. En hoe zit het met de dwangmatige systeem-islamisering? Hoe zit het met dat enge woord “islamofobie”? En met Tommy in gedachten; hoe staat het met de islamofobie in Engeland?

De Pakistaanse burgemeester van Londen, Sadiq Kahn, die zei geen budget te hebben om teruggekeerde ISIS-jihadisten, die een regelrecht gevaar vormen voor de Britse maatschappij, te controleren, had wel budget voor het promoten van de strijd tegen islamofobie. De Londense politie heeft islamofobie uitgebreid geoperationaliseerd in acht punten. Ik heb deze voor de lezer in het Nederlands vertaald. Dit zijn de acht punten waar de Londense politie mee werkt en waarvoor u voor hate crime kunt worden opgepakt:

 1. Islam wordt gezien als een monolithisch blok, statisch, onverschillig ten aanzien van verandering.
 2. Islam wordt gezien als afgescheiden en “anders”. Hij heeft geen waarden die overeenkomen met andere culturen/religies, wordt niet beïnvloed door hen en heeft geen invloed op hen.
 3. Islam wordt gezien als inferieur aan het zogenaamde “Westen”. Hij wordt gezien als barbaars, irrationeel, primitief en seksistisch.
 4. Islam wordt gezien als gewelddadig, agressief, bedreigend, ondersteunend voor terrorisme en betrokken bij een “botsing der beschavingen”.
 5. Islam wordt gezien als een politieke ideologie en wordt gebruikt voor politiek en militair voordeel.
 6. Kritiek op het Westen door de islam wordt op voorhand afgewezen.
 7. Vijandigheid jegens de islam wordt gebruikt om discriminerende praktijken jegens moslims te rechtvaardigen en om moslims uit te sluiten van de ‘mainstream’-samenleving.
 8. Anti-moslimvijandigheid wordt als natuurlijk of normaal gezien.

Ik zal kort de punten langs lopen. U bent dus islamofoob als U de islam ziet als een monolithisch blok, als iets statisch, of als iets dat onverschillig staat ten aanzien van verandering. Merkwaardig, aangezien de Koran zelf tegen verandering is.

U bent islamofoob als U de islam ziet als afgescheiden en “anders”. Alweer merkwaardig, aangezien de islam de hele tijd niets anders doet dan zich opstellen als afgescheiden en “anders” en vooral als beter. U bent islamofoob als U vindt dat de islam geen waarden heeft die overeenkomen met andere culturen/religies, niet beïnvloed wordt door hen en geen invloed heeft op hen. Deze bepaling is  bijzonder wollig.

U bent islamofoob als U de islam ziet als inferieur aan het zogenaamde “Westen”. Als U de islam ziet als barbaars, irrationeel, primitief en seksistisch. Ik snap de strekking van de eerste zin niet goed. Er wordt gesteld als u … ziet als inferieur … Moet het straks verder opgerekt worden tot: U bent islamofoob als U de islam niet ziet als superieur? En hoe moet dat met de tweede zin: U mag de islam niet ervaren als barbaars, irrationeel, primitief of seksistisch? Het vermoorden van andersdenkenden is niet barbaars? 72 maagden in het paradijs is niet irrationeel? Denken dat de aarde plat is en de sterren geschapen zijn als stenen om naar de duivel te gooien, is niet irrationeel? En zijn niet alle religies irrationeel? De islam is niet seksistisch als de getuigenis van een vrouw voor de helft geldt van die van een man?

U bent islamofoob als U de islam ziet als een gewelddadige, agressieve, bedreigende, religie, die terrorisme ondersteunt en betrokken is bij een “botsing der beschavingen”. Tja … wat moet je hier op zeggen? Het is een schande voor alle slachtoffers van de islam. En Huntington’s boek zou dus ook verboden moeten worden als het aan de Londense politie ligt.

U bent islamofoob als U de islam ziet als een politieke ideologie, die bovendien wordt gebruikt voor politiek en militair voordeel. Wederom een merkwaardige bepaling aangezien verovering – met alle mogelijk middelen – door de Koran in detail wordt voorgeschreven.

U bent islamofoob als U kritiek op het Westen door de islam op voorhand afwijst.  Met andere woorden; U mag niets vinden, maar zij mogen alles vinden.

U bent islamofoob indien U vijandigheid jegens de islam gebruikt om discriminerende praktijken jegens moslims te rechtvaardigen en om moslims uit te sluiten van de ‘mainstream’-samenleving. Deze passage lijkt bedoeld om het begrip discriminatie een groot gewicht te geven.

Tenslotte, U bent islamofoob als U anti-moslimvijandigheid ziet als natuurlijk of normaal. Dat de islam U vijandig gezind is, gezien het grote aantal vijandige en gewelddadige soera’s in de Koran, maakt blijkbaar niet uit.

De operationalisering van het vage begrip islamofoob tot deze acht bepalingen is in meerdere opzichten problematisch. Allereerst zijn sommige punten in strijd met de feiten. Ten tweede zijn sommige punten in strijd met de Koran zelf. Ten derde gaat het om eenrichtingsverkeer: de niet-moslim wordt onduidelijke beperkingen opgelegd en de moslim mag wel alles te berde brengen. Ten vierde maken deze bepalingen iedere discussie onmogelijk. Het lijkt alsof men bang is dat er over de islam wordt gediscussieerd en daardoor worden negatieve opinies over de islam bij voorbaat gecriminaliseerd om mensen de mond te snoeren. Ten vijfde is deze lijst met bepalingen dictatoriaal, aangezien er wordt voorgeschreven hoe er gedacht moet worden. Ten zesde, de meeste van deze punten zijn nauwelijks objectief meetbaar, waardoor de deur voor willekeur wordt opengezet. De bepalingen lijken eerder uit de sharia te komen dan uit een westers politiebureau.

Angst voor een gewelddadige overheersingsideologie van uitverkoren Übermenschen, die geen middel schuwen om de ongelovigen te doden en zijn bezittingen, inclusief vrouw en kinderen, af te pakken, lijkt me een gezonde reactie.

De bepalingen lijken maar één doel te hebben, namelijk de blanke westerling de mond te snoeren. Deze moet het maar goed vinden gekoloniseerd te worden en mag daar niets over zeggen. Het maakt blijkbaar niet uit hoe, want deze bepalingen rammelen aan alle kanten, zijn feitelijk onjuist, zelfs in tegenspraak met de Koran, eenzijdig – enkel tegen de westerling gericht – en dictatoriaal. Deze politieke correctheid is een aanval op het gezond verstand. Weg er mee!

Leve een Vrij Nederland!

Door:
Petra de Geus (juni 2018)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op O◦ISLAM◦O◦PHOOOBIA

 1. Elisah zegt:

  Debiele duitsers offeren hun dochters….?
  https://fenixx.org/2018/06/09/ondanks-moslimmoord-op-susanna-f-duitse-scholen-laten-jonge-schoolmeisjes-de-vluchtelingen-tegemoet-dansen/
  Ondanks moslimmoord op Susanna F.: Duitse Scholen laten jonge schoolmeisjes de vluchtelingen “tegemoet dansen”
  De 14-jarige Susanna Feldmann – voor haar dood urenlang gemarteld en verkracht door haar moordenaar, de 20-jarige Iraakse vluchtelinge Ali Bashar – was op dezelfde leeftijd als de schoolmeisjes van Eldenburg Gymnasium Lübz en Freie Schule Güstrow.

  Geliked door 1 persoon

 2. Al wat langer dringt het besef in verschillende Europese natiestaten door dat politici moeten worden vervangen voordat zij het volk laten vervangen. Stop de etnocide op Europeanen en hun culturen. Behoudt uitingsvrijheid door politici en bestaand beleid van omkeren, bagatelliseren, verdraaien en wegkijken te vervangen nu dat nog kan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Allemaal voortvloeisels van die doodenge EU-resolutie 1743.
  Waarin de autochtone Europeaan met huid en haar door de islam is opgevreten en dus aan de duivel is verkocht.

  Like

 4. jeanette k zegt:

  Hierbij wat leesvoer voor degenen die nog steeds niet op de hoogte zijn, alsmede het toenemende
  leger Nieuwe NSBers:
  http://www.barenakedislam/com/?s=islamophobia
  Zelf aanvullen met =headbag =taqiyya =halal =islam is islam
  Voor de goede orde: islamofobie werd in 1979 door Iraanse mullah’s verzonnen, nadat Khomeini
  aan de macht was gekomen.

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Dood aan de linkse en islam ideologie! Dood links, dood de islam..

  Like

 6. Lars030 zegt:

  Google eens op o.a. ‘Resolutie 1743′ (2010) van de Raad van Europa aka de EU zelf, en bekijk dan ook de -zeer terechte- bezwaren (o.a. bij EJ Bron) ertegen. Daarin staat overduidelijk dat moslims een soort van heiligenstatus en onschendbaarheid krijgen opgelegd vanuit de Bende-van-Brussel. On-voor-stel-baar maar waar, en linksch c.s. zagen dat het goed was. 😦

  Het anti-ons en pro-islam beleid vanuit Brussel zal vooral in het slappe laffe West-EU-ropa nog voor heel veel ellende gaan zorgen… We ain’t seen nothing yet.

  #Stopislamisering #Kominverzet #Pakjelandterug

  Like

 7. Steven zegt:

  Er schijnt al weer een meisje van 14 spoorloos te zijn…
  Kan niet wachten totdat de het explodeert in Duitsland!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s