Over tempelhoeren en paleis-eunuchen

Screenshot_152

(Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

Hebt u het gezien? Onze Claudia Roth (foto), vicevoorzitter van het Duitse parlement en als zodanig af en toe voorzitster van de vergadering, krijgt de modusverandering tussen goede en foute Joden spontaan niet voor elkaar; dode Joden waren immers tot nu toe eigenlijk altijd een Groene troef tegen “rechts”, hoe onverschillig de Joden hen anders ook zijn, en nu wilden deze rechtse vuurduivels & boeven uitgerekend op de dag waarop zij, Claudia Roth, de vergadering voorzit, een minuut stilte voor het op zichzelf staande geval Susanna F. inlassen, die bij een intercultureel misverstand op ongelukkige wijze om het leven kwam.

journalistenwatch

De rechtsen wilden een dode Jodin in-stru-men-ta-li-se-ren! Niet met Claudia! Hoezeer zal de vice-voorzitster in deze bange seconden geleden hebben, en hoe weinig liet ze merken van de smaak van rot vlees in haar binnenste! Het halve parlement schoot haar solidair te hulp.

Aan het gedrag van de parlementariërs ter linkerzijde van de haat-zwijgers (de leden van de AfD-fractie) is af te lezen dat deze tempelhoeren en paleis-eunuchen werkelijk elke smakeloosheid en iedere gemeenheid goed genoeg is om de nieuwe politieke concurrent te weerstaan respectievelijk kiezers in haar armen te drijven.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Michael Klonovsky

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sarcasme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Over tempelhoeren en paleis-eunuchen

 1. Aegolius cs zegt:

  Duitsers weten sowieso geen raad met hun eigen leven en willen daarbij geholpen worden door de kerk, industrie en bestuur. Zo herkenbaar ziektebeeld dat men de Cliniclowns inzet.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik heb me nog het meest geërgerd aan het applaus dat ‘Claudia’ kreeg.
  Er zijn nog steeds te veel land- en volksverraders.

  Wát een respectloos loeder, die ‘Claudia’. Ik weet zeker dat een vermoorde mohammedaanse wél herdacht mag worden. Zelfs met langer dan één minuut stilte.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  AfD-parlementslid Thomas Seitz doet afstand van zijn toespraak en houdt een minuut stilte voor de vermoorde Jodin Susanne Feldmann. Claudia Roth (Groenen), als voorzitster dringt er bij hem op aan hiervan af te zien omdat het reglement en de agenda daar niet op voorzien.
  Dat is de taal van de koude bureaucraten, ze spreken vaak Duits.

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Waarbij ook ineens duidelijk word gemaakt hoezeer ze de bevolking minachten.
  Van mij had ze ter plekke een hartstilstand mogen krijgen.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Video:

  Claudia Roth tegen Thomas Seitz (AfD): Sodemieter op met je Jodin!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Claudia Roth laat ons overduidelijk zien tot welke niveau hebben politici aan de linkse vleugel gedaald. Het gedrag van deze Claudia Roth toont overduidelijk de kenmerken van een psychopate. De vraag is hoe kunnen normatieve mensen nog enige vertrouwen hebben in gedrochten van haar soort? Ieder meisje kan tegenwoordig ten prooi vallen aan de geïmporteerde monsters uit islamitische landen en Afrika. Ook een dochter van een linksige politici. Deze vrouw moet gewoon uit de Bundestag eruit worden gegooid. Zij is haar ambt niet waard.

  Geliked door 1 persoon

 7. Roeland zegt:

  Dit is nu Groen links. Dit staat Nederland ook te wachten. De meeste Duitsers zijn wel ok. Ik heb altijd heel prettige ervaringen gehad in Duitsland en met Duitsers.
  De AFD heeft mijn volledige ondersteuning. Helaas zit er ook een keerzijde aan Duitsers en Duitsland, maar Nederland is (was) ook niet veel beter. Hoeveel Joden zijn hier niet.. ik herhaal NIET.. teruggekomen?
  Hoe werden de overlevenden van de Jodenvervolging ontvangen in het Nederland van 1945?
  Diep triest dus.
  We leven nu wederom in een nare tijd. Niets geleerd van het verleden.
  Ik was onder de indruk van Geert Wilders in Londen vandaag. Moedig. Ik denk , dat ik toch maar weer PVV ga stemmen i.p.v. Baudet.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Voor Susanne voor Mia en voor Maria geen Antonio Amadeu Stiftung.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  “Gedenk wat Amalek u gedaan heeft…….vergeet het niet”. Deut. 25:17-19.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Wie weet, waarom MEN Tommy heeft gearresteerd, …….W E E T. hij T E V E E L, …en misschien zelfs…NAMEN, ( achter de. coulissen v.h.canaille) …..want net zo goed als men jonge meisjes tot PROSTITUTIE dwong, …kan men OOK jongens ‘geexploiteerd ‘ hebben? ‘.( hoe Ik op dat idee kom , op de Duitstalige site van TANGSIR heb Ik afbeeldingen gezien, waarop een BLANKE bijna naakte jongeman, een …GROOT-VIZIER ?…( TURK,? zo te zien, , met tulband om zijn misdadige kop) moet bedienen, …….en dat beeld viel me in toen Ik in een bepaald blad las dat er ook zoiets als een …’mannenharem’ toendertijd ? bestond? …..doordenkende: dan zal zich hetzelfde voor doen? , als TURKEN ( denken) hier met hun brutale bekken etc. overwonnen te hebben? … en ..wat .. moslem- PELGRIMS betreft: een ‘kortstondig huwelijk’ te kunnen sluiten , misschien met o.a. een .’blank slavinnetje ?? , voor 1 of enkele dagen. , tegen betaling uiteraard, aan de…’Mohammedaanse huwelijksmakelaar. ……………(SLAVERNIJ dus, waaronder o.a. Castreren, waarin moslims vroeger ook AL uitblonken, door mannen te degraderen tot …EUNUCHEN)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s