Susanna´s vermeende moordenaar zou nog vandaag in Frankfurt landen

Screenshot_148

(Vertaling: E.J. Bron)

De 20-jarige Ali Bascha (foto) zou volgens de Koerdisch-Irakese tv-zender Rudaw de moord op Susanna F. (14) bekend hebben en vandaag nog aan Duitsland worden uitgeleverd.

journalistenwatch

Bascha was na de verkrachting en de moord met zijn hele familie naar Irak gevlucht. Daar werd hij gisteren tegen 05.30 uur gearresteerd. Vandaag zou hij uit Noor-Irak worden uitgevlogen en in de middag aankomen in Frankfurt. Dat zou de chef van de politie van Erbil, Abdul Khaliq, bevestigd hebben, bericht “Bild”.

De verdachte in de zaak van de vermoorde 14-jarige Susanna F. zou volgens een bericht in Irak de daad bekend hebben. De in Irak gearresteerde Ali B. heeft de moord op de 14-jarige Susanna bekend. Dat bericht de “Bild-Zeitung” onder verwijzing naar een interview van de chef van de politie in het Irakese Dohuk. De 20-jarige zou hebben gesproken van een ruzie tussen hem en het meisje. Als gevolg daarvan zou het tot de misdaad zijn gekomen, aldus generaal Tarek Ahmed.

Volgens informatie van de “Wiesbadener Kurier” en de “Allgemeine Zeitung Mainz” zou Ali B. zaterdagavond onder begeleiding van de Duitse federale politie op het vliegveld van Frankfurt landen, aldus de “Focus”.

Tot nu toe hebben het ministerie van Justitie, het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Hessen en de federale politie nog niet gereageerd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Duitsland, Irak, Islam, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Susanna´s vermeende moordenaar zou nog vandaag in Frankfurt landen

 1. rs zegt:

  waarom moet die smeerhond terug naar Duitsland ? In Irak kunnen ze hem wel een kopje kleiner maken……..

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Precies. Enig voordeel: de familie is ook vertrokken!

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Binnen één dag uitgeleverd vanuit Irak door wie en is daar staatsrechtelijk uitleveringsverdrag mee?
    Neen, dat zal door Duitse puriteinse rechters en als verdediging door advocaten nauwkeurig worden getoetst aan het internationaal en vigerende nationaal recht.

    Zelfs DIE mogelijkheid om bijvoorbeeld Belgische terroristen het recht te verschaffen tegen hun uitlevering elders, is deze MOORDENAAR ontnomen.

    Het spijt me dat ik dit moet schrijven. De Koerden hadden moeten doen wat passend is in hun cultuur.

    Like

 2. hslot4 zegt:

  Geloof er geen fuck van eerst zien

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Hij zal wel een uitbrander hebben gekregen van zijn mama , papa broers en zusters , niet omwille van die moord maar om het leefloon ,de gratise , dit en dat , de luxuese woning enz enz adt is een echte tegenslag

  Like

 4. Steven zegt:

  In Duitsland wordt hij getrakteerd op een LUXE hotel behandeling voor een paar jaar.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Wij zouden maar hopen dat de hij geen ‘D66 rechters’ en zachte advocaten cq. Officiers van Justitie zou tegenkomen. Hij moeten levenslang in de cel rotten. Wij kunnen ook maar hopen dat zijn ouders en de rest van ‘la Famiglia’ hen rechten in de Europese eldorado hadden verspeeld. Dat zijn geen recht hebben naar Duitsland terug te keren.

  Like

 6. Thom zegt:

  Duitsland heeft toch geen donder met die vent te maken. Nou moet de Jan L.. de belastingbetaler opdraaien voor de kosten van een jarenlange gevangenisstraf. Ze hadden beter wat geld kunnen sturen naar de Koerdische politie met de mededeling, “Hou hem daar en doe maar net of het Saddam Hoessein is”.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Een medemens vermoorden, iedereen is er toe instaat, right or wrong place/time.
  Wat bezielt zo’n leipo echter.

  Like

 8. Ja natuurlijk verhuist die hele ellendige familie weer mee naar Duitsland, heb geen vertrouwen in de Nederlandse rechtspraak evenmin in die van de Duitse deelstaten.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Nu heeft hij alle hoop gericht op bijstand van , liefst , een moslim advocaat en het begrip van de rechters . Hij handelde volledig naar de koran ….zijn ongelovigen geen varkens en apen ? bovendien, zij was joods , deed Duitsland niet alles om ze uit te roeien , och eentje meer of minder, Verwardheid en getraumatiseerd kan ook een rol spelen. Waarom hem niet laten te verkrachten door een beroepshomo en daarna een langzame en pijnlijke dood laten sterven .Maar dat mag en kan niet in het beschaafde Duitsland zeventig jaar geleden waren ze iets minder beschaafd

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Staat de brandstapel al klaar, of word het weer pamperen ?

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Als de rechterlijke macht in Duitsland net zo gepolitiseerd is als in Nederland zal de strafmaat bij het vonnis ongetwijfeld minstens 30% lager uitvallen dan wanneer het een autochtone Duitser zou zijn. Want, moslim, oorlogsvluchteling, getraumatiseerd, institutioneel gediscrimineerd, vreemdelingenhaat en racisme mogen op geen enkele wijze in het vonnis meespelen, etc..
  Wat mij echt verbaast is dat men in Irak zo snel gehoor heeft gegeven aan het uitleveringsverzoek en dat ze hem ook zo snel gearresteerd hebben.

  @kampersrene
  Bingo!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  De verdachte in de zaak van de vermoorde 14-jarige Susanna F. zou volgens een bericht in Irak de daad bekend hebben.

  Hm dat hebben ze snel gedaan in Irak. Hebben ze daar geen pro deo en asiel advocaten die adviseren zo lang mogelijk de mond te houden. Mond houden U weet wel het “recht” om te zwijgen.

  Like

 13. droevige mof zegt:

  Deze zaak van migrantencriminaliteit is anders dan de vele duizenden die de afgelopen jaren zijn gebeurd:
  De misdaad zou naar verluidt zijn blootgelegd, de verdachten opgespoord. De ene wordt gearresteerd, de ander vlucht met zijn gezin (hoeveel mensen?) naar Irak, maar wordt daar na een korte tijd ook gearresteerd en aan Duitsland uitgeleverd, hoewel er geen uitleveringsovereenkomst is. De officiële media blijven rapporteren. En plotseling beginnen zelfs de stompzinnigsten mensen erover te praten.
  Er klopt hier iets niet. Het systeem reageert anders dan normaal. Misschien is het gewoon een koerswijziging of (ik kan het niet geloven) het begin van een systeemverandering.

  Like

 14. hans zegt:

  Hmm na internationale ophef kan het gedrocht opeens makkelijk aangehouden worden.
  Tal van zaken daarvoor niet. Hieraan kan men zien dat het een crimineel en volksvijandig experiment of plan is die omvolking, want er kan als opinies dreigen af te takken normaliter vrij veel natuurlijk.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  @droevige mof
  De enige reden waarom deze zaak zich van de vele anderen onderscheidt is dat men er hier niet in geslaagd is om de feiten verborgen te houden. Het systeem van overheden, media en politie/justitie moet daarom in dit specifieke geval wel anders handelen dan gebruikelijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s