VIDEO Dr. Alice Weidel: IK KLAAG AAN. Mevrouw Merkel, treed af!

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Susanna is dood. Een afgewezen “asielzoeker” uit Irak en zijn Turkse kameraad, die eveneens in een asielonderkomen woonde, hebben het 14-jarige meisje urenlang mishandeld, verkracht en op gruwelijke wijze vermoord. Een brute misdaad, die ieder denkend en voelend mens diep moet choqueren. Maria uit Freiburg, Mia uit Kandel, Mireille uit Flensburg en nu Susanna uit Mainz. Wie zelf kinderen heeft, wellicht zelfs een dochter in deze leeftijd, kent de angst voor zijn geliefden die met elk van deze misdaden toeneemt.

Susanna´s ouders, haar vrienden, familieleden en vrienden van school, ze rouwen om het jonge leven dat uit hun midden werd weggerukt en ik rouw met hen. En ik klaag aan. Want de dood van Susanna is geen blinde slag van het noodlot. Susanna´s dood is het gevolg van jarenlange georganiseerde onverantwoordelijkheid en eclatant politiek falen in de asiel- en immigratiepolitiek.

Susanna is het slachtoffer van een linkse multiculti ideologie, die over lijken gaat om de eigen morele superioriteit te ensceneren. Susanna is een nieuw slachtoffer van de huichelachtige en egoïstische welkomstpolitiek van Bondskanselier Angela Merkel. Ali Bascha, de vermeende Irakese verkrachter van Susanna, kwam met de asiel-bestorming in 2015 het land binnen. Volgens de wet zou hij niet alleen nooit Duitsland hebben mogen binnenkomen, maar het land al lang hebben moeten verlaten. Zijn asielaanvraag werd namelijk afgewezen.

Ali Bascha was een bekende van de politie wegens het toebrengen van lichamelijk letsel, beroving, aanvallen op politieagenten, illegaal wapenbezit. Hij werd ervan verdacht om al in maart een 11-jarig meisje in het vluchtelingenonderkomen verkracht te hebben. Volgens de wet zou hij Duitsland al lang hebben moeten verlaten of opgesloten moeten zijn. Zijn asielaanvraag werd twee jaar geleden al afgewezen. Desondanks mocht hij blijven, omdat hij hiertegen in beroep ging. Een absurd asielrecht en een groteske asielpolitiek die met asiel-bedreigers en criminelen net zoveel rekening houdt als ze de terechte zorgen van de eigen burgers negeert, maken het mogelijk.

Ali Bascha, zijn ouders en vijf broers en zussen leefden hier op onze kosten. Ze konden niet uitgezet worden, maar na zijn misdaad konden ze laf vluchten met vervalste papieren, in een vliegtuig stappen en in Irak onderduiken. Vliegtickets, valse paspoorten, allemaal geen probleem in het Duitsland van de open grenzen, waarin blijkbaar een ieder die zich niet aan de wet wil houden in- en uit kan reizen wanneer hij maar wil.

Op de dag dat het lichaam van Susanna werd gevonden, beweerde Bondskanselier Merkel als antwoord op de beschuldigingen door mijn collega Gottfried Curio in het parlement dat ze in de vluchtelingencrisis verantwoordelijk en legaal gehandeld zou hebben. Durft u dat ook tegen de ouders van Susanna te zeggen, mevrouw Merkel? Maar nee, uw hardvochtigheid en de eigengerechtigheid van uw hele kabinet staan het immers niet toe de familieleden van de slachtoffers van uw politiek een persoonlijk woord waardig te keuren.

Maar wij burgers zullen ons daar niet bij neerleggen, neemt u eindelijk de verantwoordelijkheid op u, mevrouw Merkel. Treed eindelijk af, samen met uw hele kabinet, en maakt u de weg vrij voor een andere, een op de wet gerichte asielpolitiek, opdat de vaders en moeders in ons land niet langer bang hoeven zijn dat hun kinderen iets overkomt.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Dr. Alice Weidel: IK KLAAG AAN. Mevrouw Merkel, treed af!

 1. droevige mof zegt:

  Hoe kon een heel gezin zonder paspoort van een Duitse luchthaven naar Irak vertrekken?
  Ik zou graag deze vraag hebben beantwoord. Anders zijn we altijd zo gründlich.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije

  https://www.bitchute.com/video/M5SV7XXrKu9E/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Merkel en de rest van haar meeregerend krapuul hebben schijt aan de autochtone Duitsers, alleen oppakken en ophangen is effectieve remedie tegen dat soort !

  Like

 4. GT zegt:

  Nu vraag ik mij het volgende af, waar zijn die Moffen veeg dat land schoon waar zijn jullie…… aan de andere kant vraag ik mij af wanneer er een aanslag op Merkel komt!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Merkel is een gevangene van haar eigen denkbeelden en zit op slot in haar hoofd, dat een dergelijk persoon zoveel macht heeft over een land is absurd.

  Like

 6. ildiko zegt:

  de laffe overheid, met zijn pro liberale sekte is schuldig aan alles wat hier in onze westerse samenleving plaatsvindt. Weg met alles en met iedereen die deze tragedie van Europa hebben veroorzaakt. OPSTAND is het enige manier om alles schoon te vegen.

  Like

 7. Pingback: WTF IS WRONG WITH EUROPE? | eunmask

 8. BigLJohn zegt:

  Een eventueel aftreden van Merkel zet totaal geen zoden aan de dijk. Na Merkel komt er sowieso een andere rotzak voor in de plaats die (door allerlei malversaties) ook weer in staat zal zijn de kiezers op zijn hand te krijgen. Het probleem wat Merkel een kans gegeven heeft moet eerst aangepakt worden. Dat probleem heet – Brussel – en alle lidstaten die aan de leiband van Brussel meelopen, de MSM media, en het nieuwe wapen van de oude politiek; stembusfraude. Velen laten zich gek maken door dit alles en menen bij de verkiezingen voortdurend op foute politieke partijen te moeten stemmen. Tot op de dag van vandaag laten de mensen over zich heen walsen en vertikken het om hun hersens te gebruiken. Hun oplossing na iedere aanslag; Stille protestmarsen, bloemetjes en knuffels neerleggen, duffe toespraken door linkse fatsoenrakkers. Maar dit is geen manier om HET probleem aan te pakken. Of al deze problemen ooit opgelost gaan worden is nog maar zeer de vraag.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Ja, diegene die ‘doodgemarteld ‘ is, heeft er absoluut niets meer aan,……..( absurd eigenlijk, in feite is het eigenlijk allemaal.maar ‘voor de show!’

  Like

 10. Cathja zegt:

  Mevrouw Dr. Alice Weidel zou een prima Bondskanselier zijn! Recht en gerechtigheid zouden onder haar regering weer terug kunnen keren in Duitsland!

  Mevrouw Weidel zou de redding van de Duitsers kunnen zijn.
  Mits het volk op de AfD stemt en haar die kans wil geven natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s