VIDEO: Geert Wilders op de demonstratie voor Tommy Robinson in Londen (09-06-2018)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Geert Wilders op de demonstratie voor Tommy Robinson in Londen (09-06-2018)

 1. Wachteres zegt:

  https://www.express.co.uk/news/uk/971931/tommy-robinson-march-london-rally-police

  Tommy Robinson march CHAOS: Protestors clash with police as London rally turns violent
  PROTESTORS have clashed with Metropolitan Police officers at a march in support of Tommy Robinson in London this afternoon.

  Like

 2. aad zegt:

  Ik weet niet wie de ondertiteling geschreven heeft!

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Geen woord erover op de Nederlandstalige EU propagandakanalen.
  Het wordt compleet doodgezwegen.

  Like

 4. John van antwerpen zegt:

  Vandaag ga ik voor het eerst een T shirt ter opleving van de Vikingcultuur dragen. Zij
  waren het immers die Sicillie bevrijde van de Moren. En vanuit Oostenrijk is the battle
  of Vienna weer begonnen. Gelukkig is de turkse Lira in vrije val. Hoop doet leven,
  nog steeds Geert, nog steeds. De moslim,s lijden aan collectieve waanzin.
  Zware strijd leveren als het hek as echt van de dam is zit in de genen van onze voorouders,.
  Here we start again. Go ahead pattriots and go further and further.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  En nu naar huis, allemaal.
  Mensen zoals May hangen we op, in haar keuken.
  Erg he!
  Go away in may but remember,come back in september, iets eerder is ook goed.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Die demo voor Thommy vond ik goed, veel mensen op de been. Maar dat Wilders daar nu perse naar toe moest en flinke toespraak ging houden, moet hij weten, maar goed vind ik dat niet. Ik zal waarschijnlijk welde enige zijn die dat vindt, maar dan kan ik gelijk een antwoord geven aan die, die gereageerd hebben op mijn reactie vanwege demonstratiemoe. Hoewel ik eerst wilopmerken, hoe kun je nu demonstratiemoe zijn als je nog nooit hebt deelgenomen. Maar goed, Wilders zou zulke toespraken in Nederland moeten houden, samen met z’n collegae uit de TK, waar je ook al niks van ziet of van hoort, net zo als de AfD doet. Die stonden namelijk laatst op een van de drukste Duitse Autokruispunten, ’s morgens al voor zessen te demonstreren tegen die idiote dieselkwestie en zo demonstreren voor veel diverse dingen in heel Duitsland, vooral tegen de regering vanwege de zogenaamde vluchtelingen die honing in hun achterwek gesmeerd krijgen, tegen de gehate EU idioten en hun ongevraagde wetgevingen, tegen mosketen en hun haatpredikers die met buitenlandsgeld worden gefinancierd, tegen dat hun kinderen die naar openbare scholen gaan, excursies moeten maken naar juist die mosketen, tegen de moorden, messerstekerijen, doodschoppers en de verkrachters. Ik kan zo nog een hele rits noemen. Hetzelfde doet de ID, die ondanks dat men geprobeerd heeft ze van de kaart te vegen, gewoon vrolijk verder gaan met hun demo’s en meer dan ludieke acties. Er vinden op dit ogenblik o was de vrouwenmars in Berlijn tegen de verkrachtingen en Merkel moet weg, zo goed als onbehelligd en zelfs de politie liep er tamelijk ontspannen bij. Waarschijnlijk blijk, dat ze nu eens geen vuurwerk, stenen naar hun hoofd kregen of bespuugd werden.
  Daar zou Wilders eens aan moeten werken, geef je 2de kamergenoten de opdracht die dingen goed te organiseren, want op dit ogenblik lijken ze me net zo ingeslapen als de rest. Zij zouden de gangmaker kunnen en moeten zijn en Wilders hoeft niet te staan brullen in UK, dat kunnen die daar best zelf, maar in Nederland en niet alleen maar af en toe een beetje nog staan miauwen alleeen vanwege de migranten. Er zijn nog heel veel andere belangrijke items, namelijk de EU die opgedoekt moet worden.
  Hopenlijk zijn dan onze demo vermoeide Nederlanders dan weer eens klaar wakker en hebben ze er zin in.

  En wat ik nog wilde zeggen is, geen demo houden omdat er misschien een paar NVU of Hooligans in meesjouwen. Laat ze, want die reden is te doorzichtig.. Het is burgers voor burgers, of je nu voor de PVV, de mooie pianospeler, de NVU, een voetbalgek of de opa van de bejaardensoos of oma van de breiclub bent. Het gaat om ons eigen land met grenzen, om ons allemaal, onze vrijheid, ons erfgoed. En een regering die er voor ons, het volk zit en niet voor de pecunia en om heel Afrika te plezieren.

  En als het Wilders behaagt op z’n kont op z’n stoel in de TK te plakken en zijn toch wel goede debatkunsten aan te wenden om dat te doen, wat hij n.m.m. zou moeten doen, hoef ik en vele met mij ons niet meer de moeite nemen om aan verkiezingen deel te nemen. Dan krijgen we Rutte 4, als die al niet door een imam eruit gekegeld wordt, met alle ellende van dien, berovingen van huis en goed, van je leven, simpelweg van alles.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s