VIDEO Paul Weston: Tommy Robinson en de verradersklasse


(Klik rechts onderin voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Seks, Slavernij, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Paul Weston: Tommy Robinson en de verradersklasse

 1. koddebeier zegt:

  De Britse overheid/politietop/OM etc verdienen de galg !!

  Like

 2. Cenep zegt:

  Remember Kosovo.
  De achtergrond na eeuwen van vreedzaam samenleven is daar ingeset door dezelfde voorvallen.
  Uiteindelijk is er nog maar één ding mogelijk, en dat station is gepasseerd!
  Verenig u! Duidelijk en krachtig!

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Het woord verradersklasse is geheel op zijn plaats. Er vindt al jarenlang, in toenemende mate, verraad plaats door overheden en haar vertegenwoordigers, die zich schuldig maken aan het verraden van de belangen, de plichten en de rechten van de gezeten burgerij.
  De overheid schiet volledig tekort in de bescherming van de eigen burgers.
  De bewoners van het land zijn tweederangs burgers geworden, want de overheden zijn volledig gefixeerd op de belangenbehartiging van medebewoners van het land die zich graag presenteren als mensen die altijd gediscrimineerd worden.

  Ooit kwamen velen van hen als hardwerkende arbeidsmigranten, die hier uiteindelijk een thuis vonden en via de gezinshereniging in aantal toenamen, maar de immigratie die wij nu zien, is van een totaal andere orde. Die blijft groeien, omdat de EU daar een voorstanders van is (de EU wil het blanke ras op grote schaal met andere rassen VERMENGEN) en de massale intocht uit Afrika zal nog VELE jaren voortgaan, als de EU haar zin krijgt en zodra deze voornamelijk islamitische ”ingeburgerde” allochtonen zich gevestigd hebben zullen zij zich sterk uitbreiden, omdat slechts weinigen onder hen zich bezig lijken te houden met een strakke geboortebeperking.
  Deze nieuwe Nederlanders genieten eigenlijk al sinds 1975 de volledige bescherming van de EU. De moslims zijn de ENIGEN die onder speciale bescherming van de EU staan!
  Bedenk even dat al jaren geleden de leiding van de EU ”Europa” niet als .Joods-christelijk en humanistisch wenste te identificeren. Over de grondslag van de beoogde superstaat wilde de leiding GEEN uitspraak doen.

  Het is nu duidelijk waarom niet. Bij de instroom van vele miljoenen mensen met een moslim achtergrond, is het duidelijk dat de EU de islam inderdaad alle speelruimte geeft die deze nodig wil hebben..
  Maar bedenk dit goed! Moslims denken NIET WESTERS!. Zij houden in het leven een doel in het oog, dat is ontleend aan hun religieuze opvoeding: de islam MOET dominant worden, overal waar die zich vestigt.
  Daarom moeten moslims consequent een zekere afstand bewaren tegenover de ”ongelovigen”, die zich uiteindelijk hoe dan ook – of ze dat willen of niet – zullen moeten onderwerpen aan de islam.
  Dit alles weet ook de EU, maar dat maakt niet uit. Deze EU pleegt dus hoogverraad aan het Westen, aan onze westerse cultuur, aan de westerse bevolking die zich uiteindelijk zal moeten buigen onder het juk van de islam. De EU WIL dat eigenlijk ook, maar zegt dat slechts indirect.
  Zo zegt Frans Timmermans dat de islam in het verleden al deel van Europa was, dat die nu deel van Europa is en in de toekomst zeker deel zal uitmaken van Europa,.

  Daar hebben WIJ alvast niet om gevraagd, maar ja, de wil van Timmermans en zijn kornuiten is blijkbaar wet. Dus gaat de invloed van de islam verder en verder.
  Dat zullen de goed gelovige, naïeve burgers tot hun schade gaan merken.
  ALLE ontsporingen in het maatschappelijk verkeer door islamitisch toedoen, alle krankzinnig inadequate reacties van het juridische apparaat daarop en van de pers, die graag de kantjes van elk probleem afschaaft – wanneer sprake is van een aantoonbare betrokkenheid van moslimzijde- zijn allemaal heel goed verklaarbaar wanneer wij beseffen dat linkse politiekcorrecte elementen in de samenleving willens en wetens de overgang naar een sharia stelsel bewerkstelligen.
  Daarbij zullen de rechtsopvattingen die ooit golden in de rechtspraak, stap voor stap terzijde worden geschoven. Dit alles tot groot VOORDEEL van de islamitische burgers.

  Hoe is dat mogelijk?
  De sharia bewerkstelligt een tweedeling in de maatschappij!: die bevoordeelt de ”gelovige” en maakt de ”ongelovige” tot een tweederangsburger.
  Eigenlijk komt het er op neer dat de ”gelovigen” zich heel veel kunnen veroorloven tegenover de “ongelovigen”, terwijl de niet-moslim nauwelijks beschikt over passend verweer daartegen!!!.
  Wanneer een moslim een niet-moslim een klap verkoopt, dan is het onder de sharia niet toegestaan dat die hem met gelijke munt betaalt.
  De rechten van de ”gelovigen” reiken veel verder dan die van de ”ongelovigen” Deze ontwikkeling tekent zich nu al af. De slachtoffers van het grootschalige, jarenlange seksuele misbruik in Engeland staan, tezamen met hun familieleden, VOLLEDIG IN DE KOU!
  Een overheid die zoiets toestaat, wekt de indruk dat die zich letterlijk (!) heeft verkocht aan de islam . Deze bestuurders, die nu alvast anticiperen op de komende islamitische dominantie, plegen op grote schaal hoogverraad.
  Zij moet hoe dan ook vervangen worden door een overheid die op een rechtvaardige manier op komt voor het volk.
  Mijns inziens hebben de plegers van hoogverraad het recht op een vrij leven definitief verspeeld.

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  HOE. VER zijn MOSLEMS al. GEINFILTREERD in. OVERHEIDSINSTANTIES? trouwens? …..
  VEEEL VERDER. dan wij. WETEN , of VERMOEDEN,…blijkt elke keer weer.

  Like

 5. Pingback: E.J. Bron

 6. Jan zegt:

  ‘Mensenrechtencommissie’ peinst er niet over Tommy Robinson te helpen, zietislamisering van Europa als prioriteit

  The Human Rights Commissioner of the Council of Europe has denied a request by German MP Petr Bystron to help imprisoned independent journalist Tommy Robinson.

  The rejection came in the same week that the Commissioner called for an end to the prosecution of NGOs that are aiding illegal immigrants.


  https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/european-human-rights-commissioner-refuses-to-help-tommy-robinson-wants-more-illegal-migrants-instead/

  Petr Bystron heeft blijkbaar nog steeds niet door dat een ‘mensenrechtencommissie’ niets te maken heeft met ‘mensenrechten’ maar onderdeel is van een fascistische groepering, in dit geval de EU

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s