Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

Screenshot_139

(Vertaling: E.J. Bron)

Het stadsdeel Rinkeby in Stockholm staat bekend als No-Go-Area. Het wordt overwegend bewoond door migranten. De aanvallen door bewoners op personeel van hulpdiensten zorgen steeds opnieuw voor krantenkoppen. Ambulancepersoneel vertelt van aanvallen met straatstenen, in brand gestoken voertuigen en woedende mensenmenigtes die hun werk zouden hinderen. In enkele straten, zo staat het in meerdere artikelen, zou alleen onder bescherming van de politie hulp geboden kunnen worden. Ook worden bewoners er in noodgevallen toe opgeroepen zelf naar het ziekenhuis te komen.

journalistenwatch

Nu echter moet alles mooier worden. De geplande islamitische prachtbouw meet 5000 m² en bezit 18 koepels. De kosten worden becijferd op 100 miljoen Zweedse Kronen (ongeveer € 9,8 miljoen). Tot nu toe werd er echter nog maar ongeveer 3 miljoen geschonken. Desondanks willen de planners in de zomer met de bouw beginnen en de moskee uiterlijk in 2020 in gebruik nemen.

Wat is er toch terechtgekomen van het land van Pipi Langkous en Michiel van de Hazelhoeve uit Lönneberga? De Amerikaanse documentairemaker Ami Horowitz wilde daar vorig jaar achter zien te komen en werd prompt aangevallen voor de draaiende camera:

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

 1. Cathja zegt:

  De Zweden zelf lijken er niet veel moeite mee te hebben dat er zoveel immigranten in hun land zijn neergestreken. En ik denk dan ook niet dat er veel Zweden zijn die zullen protesteren bij de bouw van deze mega-grote moskee.

  Zweden wordt een islamitisch land. Dat staat voor mij vast. En de autochtone bevolking lijkt het weinig te interesseren.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Vanaf 2.54 is goed te zien hoe de Zweden met hun kop in hun eigen kont zitten.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Webmaster: 100 miljoen Zweedse Kronen is ca. 9,8 miljoen Euro, geen 98 miljoen Euro.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Wie wil er naar toe? Ik wel, in de jaren ’70. Toen waren ze nog leuk, Abba en nog meer onzin. Nu… helemaal niet meer. De mensen zijn monddood gemaakt. De jonge mensen hebben het constant over de ‘vluchtelingen’, die zijn zielig, hebben hun huis moeten verlaten en nog meer van deze nonsense. Niets over de migranten die vele duizenden dollars hebben betaald om naar Europa te komen. Waar vele verkrachtingen plaatsvindt door de migranten, waar sharia een hoofdrol speelt, waar de vrouw een ondergeschikte rol speelt, waar een hoeveelheid auto’s branden elk jaar, waar hier documentairemaker Ami Horowitz aangevallen wordt, etc.

  Nee, nee, géén Zweden voor mij…

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Al krijgt iedere moslim een zak goud van de Zweedse appeasers, het zal niet genoeg zijn, het is nooit genoeg totdat Zweden volledig geislamiseerd is. In Rinkeby wordt alvast een feestje gevierd met een nieuwe moskee terwijl het nog steeds een no-go zone is.
  Kortom, de Zweden zijn de baas al niet meer in eigen land.

  Like

 6. Wilma Grunn. zegt:

  Hier wordt ik echt misselijk van. Dat een achtelijke wijven! Gewoon geen verstand!

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/09/raciale-vreemdelingen-smijten-taarten-in-het-gezicht-van-onschuldige-zweden-zetten-het-op-youtube-en-noemen-het-humor/
  In een video op Youtube die dinsdag is gepubliceerd, gooien twee raciale vreemdelingen taarten in het gezicht van onbekende mensen in de stad.

  Jaja, het zou eens andersom moeten zijn…..dan maak je wat mee.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Elisah

   Wat een vuil tuig!!

   Dit is echt geen humor, dit is gewoon laten zien dat ZIJ (die laffe gasten dus) de baas zijn. Ze doen precies wat in hun ongezonde koppen opkomt. Primaten zijn het. Anders niks. Ze deugen nergens voor en kunnen niet normaal doen. Fijn, Zweden, dit zijn de jongeren waar jullie het in de toekomst mee zullen moeten doen.

   Het wordt tijd dat de huizen van dat tuig bespoten worden met varkensdrek.
   Dan hebben zij ook eens iets ‘leuks’….

   Ja, je moet er wel de humor van inzien….toch?

   Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Zweden “krijgt” megamoskee met 18 koepels van wie?! Zo’n schaapskot wordt veelal gefinancierd vanuit ’n zandwoestijn dat toevallig olie onder grond had……

  Like

 9. Neilven zegt:

  De Zweden laten zich gewillig naar de slachtbank leiden, watjes zijn het die hun land laten innemen door dat islamitisch tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s