Screenshot_167

“Dat is mijn man in Europa”, zou je Trump in de richting van de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte in de mond kunnen leggen.

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

G7/G8: Behalve Trump ook Giuseppe Conte voor terugkeer van Rusland

Sinds in Italië de Vijfsterrenbeweging en de Lega de verkiezingen hebben gewonnen, bestaat dit land voor de Duitse pers niet meer en is het in feite lucht. Het jongste voorbeeld is de G7-top in Canada.

PI News (2)

Nadat de Amerikaanse president Trump Rusland er weer bij wil hebben en terug wil keren naar de oude G8, meldde de systeem-pers onmiddellijk dat alle andere G7-leden het met Merkel eens en hiertegen zouden zijn. Poetin zou wegens de Krim nog langer moeten boeten.

Iemand die politiek enigszins geïnformeerd is, wreef zijn ogen uit. Is er dan niets gebeurd in Italië? Daar is de regering toch tegen Merkel en eerder voor Trump, tegen de EU en Brussel, tegen de dictatuur van de euro enzovoort? En Italië is lid van vele internationale politieke organisaties en is een van de oprichtingsleden van de EU en haar voorlopers.

Pas een blik in de buitenlandse pers laat zien dat Italië natuurlijk samen met Trump voor de terugkeer van Poetin in de G&/G8 was. Alleen de Duitse media vonden dat ze Merkel als aanvoerster van Europa moesten presenteren, die door iedereen zonder tegenspraak wordt gevolgd.

Men krijgt echter eerder de tegenovergestelde indruk: grote delen van Europa hebben schoon genoeg van Merkel´s Duitse recepten! De wereld wilde nog nooit aan het Duitse wezen genezen, hoogstens aan het Duitse geld.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Italië, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op

 1. Bob Fleumer zegt:

  Merkel behoeft een vestje zonder mouwen en voor best lang!

  Like

 2. peter zegt:

  Er komen steeds meer landen bij die helemaal klaar zijn met Merkel,Tjechie loopt ook niet meer in de pas .Mensen ,blijf zagen aan de stoelpoten van dit monster .

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Trump, een echte Berliner.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s