Bataclan: Moslim-rapper Médine treedt daar op, waar zijn geloofsbroeders 90 mensen afslachtten

Screenshot_184

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Frankrijk is de verontwaardiging groot, nadat de islamitische rapper Médine twee optredens in de Parijse concertzaal Bataclan heeft aangekondigd. In oktober wil hij op het podium staan en daar rappen, waar bijna drie jaar geleden 90 mensen door drie koran-gelovigen met Kalasjnikovs regelrecht werden afgeslacht. De rapper Médine, die Algerijnse wortels heeft, heeft in 2005 een album met de titel “Jihad” gepubliceerd, dat nu o.a. de steen des aanstoots wordt.

journalistenwatch

In het nummer “Don´t Laïk” kritiseert hij op het “Jihad”-album de scheiding van kerk en staat en eist “kruisig de laïcisten net zoals in Golgotha”. Daartoe poseerde hij media-effectief in een T-shirt met een islamitisch zwaard en het opschrift “Jihad”, dat zijn fans in een gelimiteerde oplage konden kopen. De tekst en het optreden noemt de gelovige moslim nu een “provocatie”, die een debat op gang dient te brengen.

Screenshot_186

Vooral bij conservatieve politici en burgers stuit de aankondiging voor het concert van de 35-jarige islamgelovige Médine Zaouiche op verontrust verzet. Marine Le Pen nam op Twitter het woord: “Geen Fransman kan accepteren dat dit figuur zijn shit ten gehore brengt op de plek van de afslachting #Bataclan. Zelfingenomenheid of erger, aanzetten tot radicaalislamitisch fundamentalisme, het is genoeg!”, zegt de politica verontwaardigd.

Ook andere politici eisen met het oog op het bloedbad van 13 november 2015 een verbod op het optreden van Médine op deze plek. “Laten we allemaal opstaan om het concert van Médine in het Bataclan te stoppen, geen podium voor het islamisme!”, aldus ook de Rassemblent-National-politicus Stéphane Ravier, volgens de “Huffington Post”. “Als de vrijheid van mening een fundamenteel recht is, dan zijn er symbolen die niet ontwijd mogen worden. We roepen president Emmanuel Macron op om dit concert te verbieden”, zei men in een verklaring. Het geplande optreden zou “een heiligschennis en een schande voor Frankrijk zijn”, aldus de voorzitter van de partij, Laurent Wauquiez.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, provoceren, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Bataclan: Moslim-rapper Médine treedt daar op, waar zijn geloofsbroeders 90 mensen afslachtten

 1. alwine kerkhof zegt:

  Snap die lui waar die club van is ook niet. Boycotten die handel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Ze wilden toch ook een moskee bouwen in Amerika naast de plaats van de Twin Towers waar duizenden onschuldigen door de vliegende gekken zijn vermoord. Obama vond dat een uitstekend idee! Zo zal het in Frankrijk ook wel gaan, vermoord het volk en de politici lopen een showprotestmars met Abbas er zelfs bij en daarna dragen ze de handel over aan de moslims.

  Like

 3. Pingback: Een grove belediging. | toodlessss

 4. dondorp zegt:

  de man zou niet eens de mogelijkheid mogen/kunnen hebben een zaal te huren moet onmiddelijk bij binnekomst worden gearesteerd!!

  Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Zakkenvullers – allen!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Sommige families van de slachtoffers van de terroristische aanslag die in 2015 in het concertgebouw plaatsvond, wendden zich tot hun advocaat, Caroline Wassermann, om hem te vragen actie te ondernemen.

  “Ze kunnen en willen niet begrijpen dat als je een zoon of dochter hebt, die stierven of gewond raakten in Bataclan, dat dan nu op dezelfde plaats die het toneel was van de islamistische verschrikkingen, we zo iemand kunnen toestaan.

  Iemand die zingt “Ik draag een baard, ik heb niet het juiste haar, laten we de “secularisten”aan ’t kruis nagelen zoals op Golgotha”, dat we dat zullen toestaan, zei de advocaat op 24NEWS.
  “We zijn geschokt, we vragen ons af hoe we zoiets kunnen laten plaatshebben” zei Caroline Wassermann.
  De advocaat zei tegen 24NEWS dat zij de prefect van politie in Parijs ging schrijven, zodat hij maatregelen kan nemen of besluiten om deze show te verbieden”.

  Men is ook van plan om het ministerie van Cultuur en verschillende andere nationale autoriteiten officieel te waarschuwen”, voegde ze eraan toe.

  24NEWS
  https://www.i24news.tv/fr/actu/france/176830-180610-les-concerts-du-rappeur-medine-au-bataclan-suscitent-la-polemique

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ook meneer Ramadan, de islam-kenner-profeseur, die beschuldigd wordt van verkrachting van verschillende vrouwen, heeft een mening.
   * * *
   Ariq Ramadan: “Medine dat is iemand die ik persoonlijk ken van dichtbij en die mijn lessen volgt”.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Een controversieël, opstandig persoon;
    * * *

    Frankrijk ik ben hier en ik blijf.
    Anti kolonial een Jean Jaurès
    Ik ben een nieuwe Frans – Algerijn
    Ik ben een explosieve cocktail:Ramadan, Brassens en Edwy Plenel
    Wij werden gekolonialiseerd, ik kom hier om er antwoord op-te-geven.

    Ik roep op tot een Sociaal Jihaadt, om het analfabetisme tegen te gaan.
    Mijn naam “Medine” is een Ge=europiseerde versie van de heilige arabishe stad Medina.
    Als ze me “assimileren” wordt mijn origine ontnomen, maar het volk zal me Madiba blijven noemen.

    Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @delamontagne

   Ik mag hopen dat jij daar ergens in een plattelandsdistrict bent gaan wonen en dat het je tijd zal duren, los van je eventuele nakomelingen.
   Een paar jaar terug was ik in Parijs met mijn meisje en ik vond daar een merkwaardige sfeer hangen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Wij wonen inderdaad niet in een grote stad maar in een klein gehucht in de Campagne in Zuid-Fr.
    Platteland kun je het hier niet noemen.
    Aan een kant van onze tuin gaan de rotsen zowat loodrecht >50 m omhoog.
    Maar in Parijs ben ik al 25 jaar niet geweest, geen behoefte aan.
    Moslims zien wij hier vrijwel nooit, ook niet in de grotere plaatsen.
    Het hele gebied, Midi-Pyrénées = 45.348 km² groot, terwijl Nederland = 41.543 km².
    Er wonen hier in Midi +- 3 Miljoen mensen, waarvan 1 Miljoen in Toulouse en omstreken.
    Dus erg dun bevolkt buiten die grote stad.
    Wat er in NL gebeurt vind ik heel erg en mensen die de islamisering ontkennen zijn niet alleen dom, maar verraden hun land……………….

    Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Klaas

   Klaas is ons wandelende geschiedenisboek, dank daarvoor Klaas.

   En een collectief geheugen, bestaat dat wel denk ik dan?

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Bij een aantal mensen wel, de rest heeft het geheugen van een goudvis, namelijk zoals het eruit ziet helemaal geen geheugen. Ze leven met de dag en wat daarvoor gebeurd is weten ze al niet meer.

    Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Degenen die protesteren hebben het boek van Rushdie “De Duivelsverzen” nooit gelezen. Het merendeel van die lui spreken amper Nederlands en kunnen meestal niet eens lezen of schrijven. maar de imam heeft gezegd dat Rushdie dood moet van Khomeiny. Dan is het goed.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  BATACLAN: De Families van de Slachtoffers
  vragen de Staat om Uitleg……..
  * * *
  Twee en een half jaar na de aanslag dienen zeventien slachtoffers en rechthebbenden een aanklacht in tegen de Staat.
  Volgens hen zou het aantal slachtoffers minder hoog zijn geweest als de ter plaatse aanwezige soldaten van de Operatie Sentinel hadden [ mogen ] ingrijpen.
  De officier van justitie van de Republiek kan aanstaande vrijdag op zijn bureau een bepaalde aanklacht aantreffen.

  Tweeënhalf jaar na de tragedie van Bataclan op 13 november 2015, waarbij 90 mensen werden gedood, kwamen zeventien slachtoffers of families van slachtoffers bijeen in een collectief.
  Hun drie advocaten dienden gezamenlijk een klacht in, geïnitieerd door advocaat Lyon Océane Bimbeau, van de firma Sannier and Associates, “tegen X”.
  Dit voor het niet verlenen van hulp aan personen in gevaar en de afwezigheid van de militairen tijdens de gepleegde aanslag in Bataclan.
  Tijdens deze tragische avond, toen honderden slachtoffers gegijzeld werden in de Bataclan, mochten acht soldaten van Operatie Sentinel, bewapend met Famas, oorlogswapens, niet tot aktie overgaan.
  Dit was in opdracht van hun “bovengestelden”.
  Zij mochten niet gezamenlijk met de Politie-Brigade van de BAC ( de anti-terreur-brigade ) naar binnen, terwijl een politiecommissaris samen met zijn chauffeur dit wel deden en een van de terroristen neerschoot.

  Deze, niet-goed-uitgeruste politieagenten, die werden neergeschoten door de terroristen die zelf gewapend waren met Kalashnikovs, vroegen de soldaten om hen hun Famas te lenen.

  Het leger, GEHOORZAAM AAN DE REGELS [ ! ], gaven hun wapens niet af.
  Dit is niet de eerste keer dat de gezinnen om gerechtigheid vragen om licht te werpen op dit punt. Gérard Chemla, een strafpleiter uit Reims, die tachtig andere slachtoffers vertegenwoordigt en recht heeft op het Bataclan-onderzoek, had in 2016 een verzoek ingediend om de onderzoekrechter te laten uitzoeken waarom de soldaten hun wapens niet mochten uitlenen.
  De rechter antwoordde me:”ik hou me niet bezig met deze vragen”.
  Advocaat Chemla wendde zich vervolgens tot het Hof van Beroep, dat er verder niet op inging.

  BRON:
  https://actu.orange.fr/societe/fait-divers/bataclan-des-familles-de-victimes-demandent-des-comptes-a-l-etat-leparisien-CNT0000013QVQ3.html

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Kom dat zien….Kom dat zien …..vanavond een optreden van een gekende “doortrapper” met als hoogtepunt het afslachten van 90 mensen

  Like

 10. Wijze van Zion zegt:

  Het mohammedanisme is als een hond, als die ergens gepist heeft is het gelijk zijn territorium….

  Like

 11. Jesus is King of kings (JOHN 3:16) zegt:

  Hij zit nu nog even op zijn zielige troontje! Hij wordt straks samen met zijn satan aanbiddende broeders geworpen in de Hell!!! Hij wil daar gaan rappen (niets nutten) om dezelfde reden ze Jeruzalem ook over willen nemen. Hun zielige vlaggetje planten. Dat voelt voor die hellehonden als overwinning. Ik kan niet wachten op de Grote dag dat Jezus (Yahshua ) Christus een einde maakt aan deze plaag.

  Like

  • dutchess43 zegt:

   Als je wacht tot Jezus een einde maakt aan de mossel-plaag, kun je lang, langer, langst wachten ! Jezus komt echt niet meer. Wij zullen zèlf een einde moeten maken aan de mossel-terreur.

   Like

 12. bozeoudeman zegt:

  Zie de documentaire Eagles of Death Metal Discuss Paris Terror Attacks waarin bandleden vertellen over wat zij zagen en wat er gebeurde.

  Like

 13. Pingback: FOTO | E.J. Bron

 14. Jan zegt:

  Allah gehaktbar-schreeuwend kopsvod in La Seyne-sur-Mer (Toulon) steekt verkoper met mes in ogen en ander in borst

  A knife-wielding woman, who attacked people in southern France, has been arrested by the local police, the AFP news agency reported Sunday.

  The incident occurred at 10:30 a.m. local time in a supermarket in the French town of La Seyne-sur-Mer. According to witnesses, the woman, who reportedly wore a black dress and shouted “Allahu Akbar” during the attack, managed to injure a shopper and a cashier. The cashier was hit in the eyes, while the shopper sustained a chest injury.

  https://sputniknews.com/europe/201806171065488440-france-woman-attack/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s