Gaza: oorzaak en gevolg

Screenshot_176

(Door: Awi Cohen)

U hoort het weer geregeld van diverse mainstream media: Israël ‘blokkeert’ de Gazastrook en houdt de inwoners ‘gevangen’. Beide beweringen zijn echter niet waar.

Vooral RTL nieuws maakt het bont, bijvoorbeeld met een filmpje waarbij de situatie in Gaza uitsluitend belicht wordt vanuit het gezichtspunt van de moslimfundamentalistische terreurorganisatie Hamas. Dit doet RTL zonder ook enige kritische kanttekening, zelfs niet bij de waanzinnige bewering van een Hamas woordvoerder dat Hamas zou willen dat het conflict “vreedzaam wordt opgelost”. Hamas stelt telkens weer dat Israël vernietigd moet worden. Hoe ziet RTL dat vreedzaam gebeuren?

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Desinformatie, establishment, Gazastrook, gezond realisme, Hamas, Israël, Israël-vijandigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gaza: oorzaak en gevolg

 1. Haksteeg Anton zegt:

  RTL is het nieuwe communisme aleen nog beroerder dan het oude was.

  Like

 2. peter zegt:

  RTL ,de zender komt uit Luxemburg ,Juncker komt daar ook vandaan ,en die is weer dikke mik met Soros ,kortom allemaal een maffiakliek .

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  RTL = NOS = EU propaganda kanaal

  Like

 4. Nemesis zegt:

  RTL zou dat natuurlijk wel kunnen berichten. Het zijn net als de andere MSM gewoon een stelletje vuige opstokers, die dat ontzetten leuk vinden om te stoken, en de grootste lol hebben als het escaleert, maar die,als het erop aan komt in hun broek poepen in 7 kleuren voor angst en maken dat ze snel in veiligheid vluchten. (sorry, het laatste deel van de zin loppt niet lekker, komt omdat ik vannacht geen seconde geslapen heb, denk ik. Moet maar even gaan crashen :D)

  Like

 5. Jan zegt:

  Nickki Haley over het morele failliet van de Verenigde Nazi’s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s