Italië weigert boot met ruim 600 migranten

Screenshot_191

ROME – Italië weigert een boot met ruim zeshonderd immigranten toe te laten in een van zijn havens. De regering in Rome heeft Malta gevraagd de immigranten op te nemen. Malta heeft het verzoek van de hand gewezen en gezegd dat het niets te maken heeft met de operatie waarbij honderden vluchtelingen uit zee zijn gered.

De Telegraaf

Volgens Italiaanse media heet het schip dat niet in Italië mag aanmeren Aquarius. Hulporganisaties zouden 629 immigranten aan boord van het schip hebben genomen bij meerdere “reddingsoperaties”. Aan boord zijn volgens de hulporganisatie SOS Méditerranée zeker 120 minderjarigen.

In Italië hebben de rechts-populistische Lega en de radicale Vijfsterrenbeweging onlangs een regeringscoalitie gevormd. Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) heeft zijn kiezers beloofd immigratie te beperken.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Linkse Kerk, Malta, NGO, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Italië weigert boot met ruim 600 migranten

 1. Cathja zegt:

  Als je ‘vluchtelingen’ uit zee redt, breng ze dan weer terug naar waar ze vandaan zijn gekomen!
  Dat is ook een manier van redden.
  Verschillende landen binnen Europa hebben er inmiddels meer dan genoeg van. ‘Hulporganisaties’ moeten eindelijk eens inzien dat hun ‘hulp’ aan deze zogenaamde vluchtelingen Europeanen in groot gevaar kunnen brengen.
  Deze ‘hulp’ moet daarom direct stoppen!

  Geliked door 1 persoon

  • Dewevoga zegt:

   Gisteren de herdenking gezien van de deportatie van de joodse kinderen uit kamp Vught. In 1999 werd nog gezegd nooit meer. Nu 19 jaar later doen de overheden gezamenlijk als EU het weer. Men deporteert weer mensen. Als ik op zee gered zou worden wilde ik naar huis en niet naar een of ander opvangkamp. Het verschil tussen toen en nu onschuldigen werden toen gedeporteerd en vermoord en nu worden ze binnen gehaald om te moorden.

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Goed zo, stoppen met NGO-taxidiensten, gaat als een lopend vuurtje de wereld rond via de smartphone en dan stopt het hopelijk vanzelf.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Italie en Malta hebben helemaal gelijk, deze “migranten” moeten fijntjes in eigen land blijven, niet weigeren betekend een directe uitnodiging voor miljoenen andere uitvreters.

  Geliked door 1 persoon

 4. Petra DeBoer zegt:

  Ik had het al gelezen bij de Telegraaf en vind het top dat deze boot niet aan mag meren in Italië.
  Laat dat zich rond spreken zodat niemand meer op een bootje de Middellandse zee op gaat. Daarnaast word het tijd dat de verdienmodellen van de linkse NGO’s worden opgeheven.

  Geliked door 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk, dit is goed nieuws. Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  De Aquarius is een schip van Dokters Zonder Grenzen dat onophoudelijk patrouilleert en de asielcomedianten oppikt en naar Italië brengt. Malta wil ze niet hebben en Italië ook niet meer. Ze moeten ze gewoon niet aan laten meren en hun handel terug laten brengen waar ze vandaan komen. Diegenen die de oversteek wagen moeten weten dat ze niet meer aan kunnen meren. Nou zullen de goedmensen met “Mutti en Timmermans ” voorop wel heftig protesteren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Italië heeft groot gelijk. En Malta ook. Laat die boot maar aanmeren in een Noord-Afrikaanse haven. Daar horen die zielepoten immers thuis.
  Die hulporganisaties moeten die “drenkelingen” niet naar Europa brengen, maar terug brengen naar waar ze vandaan komen. En dat is precies aan de andere kant van de plas. Zo simpel is het !!!
  Gewoon een stuk of wat van die boten van SOS Méditerranée terugsturen en het vluchtelingenprobleem lost zichzelf op. Ontmoedigingsbeleid heet dat.

  Like

 8. alwine kerkhof zegt:

  En nu vol houden.

  Geliked door 2 people

 9. Jade zegt:

  Vaar ze terug naar Afrika…
  We don`t want them!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een afgang voor LINKS Nederland. De meest ervaren extreem-linkse debater verslagen door Joost Eerdmans.
  Ik stel me zo voor dat in de VARA-spelonken in Hilversum een gehuil van woede opgegaan zal zijn. Eerdmans heeft het linkse gekonkel keurig bloot gelegd. 10 wethouders in Rotterdam. Belachelijk en smijten met belastinggeld. Dat kunnen deze partijen niet aan hun kiezers uitleggen.
  Het is ook de vraag of een dergelijk college de rit uit zal kunnen zitten. Schande voor een wereldstad als Rotterdam. Wat zullen ze in Hilversum een spijt hebben dat ze Eerdmans uitgenodigd hebben voor Buitenhof.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Als ze zouden aanspoelen op het strand zijn ze welkom in Italie

  Like

 12. Steven zegt:

  …En morgen halen ze er weer 600 op..en overmorgen nog eens 600..en de dag erna weer 600…
  Geloof mij maar dat ze alle 600 nog niet eens NATTE teentjes hebben gekregen maar gewoon worden uitgenodigd door Europa om de boel te komen verzieken!

  Geliked door 1 persoon

 13. leefbarbaar zegt:

  Mooi gebaar van Italië, maar het Vierde Rijk zal ze wel opnemen. Goedschiks of kwaadschiks.

  Geliked door 1 persoon

 14. fleckie zegt:

  Er moet toch na te gaan zijn: WIE dergelijke schepen chartert( huurt) om ‘schipbreukelingen??!’ ( ( als ze zo genoemd mogen worden?!) ), …’uit zee …te…redden’?!…………………..( als het er op
  aan komt , belastingdienst , of lastigegevallen worden ( via ‘bedrijven’ die 🍪 cookies plaatsen, hun advertenties opdringen, weet men toch ook e.e.a. aan de weet te komen ……van de LEZER,…….ook als men er NIET. van gediend is!

  Like

 15. bedonderde burger zegt:

  Wie geeft deze veelal door Soros of andere schatrijke schurken gefinancierde ‘hulporganisaties’ het recht om Europa te blijven overspoelen met veelal gepeupel uit Afrika en islam landen. Wanneer worden deze criminele organisaties eens juridisch aangepakt, ontmanteld en verantwoordelijk gesteld voor alle ellende, waaronder de tientallen of honderden verkrachtingen en moorden die zij op hun geweten hebben. Als je een ding teveel zegt over islam heb je meteen een proces aan je broek terwijl land verraderlijk tuig als J de Mol jr onbeperkt kan doorgaan met ook verkrachters en moordenaars Europa binnen te sluizen omdat meneer blijkbaar een probleem heeft met schatrijk zijn, ga dan in therapie lul.

  Like

 16. Thoth zegt:

  IslAmsterdam kunnen ze opnemen. Daar zitten de linkse machthebbers. Ze hebben zelfs al een centrum voor ongedocumenteerden migranten…

  Like

 17. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/10/kostprijs-migratie-1-asielmigrant-kost-overheid-1-miljoen-euro/

  Kostprijs migratie: “1 asielmigrant kost overheid 1 miljoen euro”
  “Je kunt gewoon een sommetje maken wat mensen over hun hele leven bijdragen aan de schatkist, en wat ze ontvangen aan uitkeringen en pensioenen.”

  Dus een bootje dat veel meer dan 629 miljoen euro gaat kosten, want de familie komt natuurlijk nog na, dat bedrag kan dus zeker met minimaal 4 vermenigvuldigd worden.

  Like

 18. Eric zegt:

  Wat mij betreft mag dat schip op zee blijven dobberen. En vooral die ‘ontwikkelingshelpers’ annex mensensmokkelaars mogen door de haaien opgevreten worden.

  Geliked door 1 persoon

 19. Janszn zegt:

  Ik hoop dat Italië het heel druk gaat krijgen met dit soort “reddingsacties”. Frontex beschikt ook over veel schepen, die uitsluitend “reddingswerk” verrichten. Noord-Afrika is veilig, terug allemaal.
  Zonder harde maatregelen blijft deze wond etteren.

  Like

 20. Williaan zegt:

  Dergelijke hulporganisaties zijn een groot gevaar voor de westerse samenleving.
  Zij moeten aangeklaagd worden voor illegaal vluchtelingen de grens over te brengen.
  Het is mensensmokkel onder de noemer van drenkelingen/schipbreukelingen redden.
  Zij veroorzaken de toenemende stroom illegalen, en zij derhalve ernstig medeschuldig aan de onontkoombare wantoestanden in de opvang van de illegalen. De Gutmensch is veranderd in een naïef en onkritisch en dom figuur.

  Like

 21. Franco zegt:

  Breaking news:

  ”Al largo della Libia la Sea Watch 3 carica altri 800 immigrati. Ma il Viminale è già pronto a bloccarla: “Ora basta”

  Uit de kust van Libie vaart de Sea Watch 3 met meer dan 800 ”vluchtelingen” aan boord. Maar de Italiaanse regering is bezig ook di schip tegen te houden ”Nu is het genoeg”!!

  Prachtig, dit Duitse schip Sea Watch 3 onder Nederlandse vlag!! probeert weer meer dan 800 sub-saharische Afrikanen te lozen in Italie. Merkel, de EU en iedereen en zijn moer bemoeien zich er nu ook mee en zijn woedend op Italie. Prachtig dit. Hopelijk laat Salvini echt zijn tanden zien, anders is Italie totaal verloren.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Was er ooit een musical van gemaakt, het tijdperk van de Waterman.

  Wiki schrijft:

  Omtrent het begin van onze jaartelling stond het lentepunt aan het einde van de Vissen en het begin van de Ram en daarna bevond het zich in de Vissen. Op dit moment bevindt het zich op de grens tussen Vissen en Waterman. De eerstvolgende twee millennia zal het zich in de Waterman bevinden. The age of Aquarius zou volgens sommige astrologen gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal. De nieuwe cultuur van de Waterman zou samenhangen met scheppende individualiteit. Waterman heerst traditioneel over elektriciteit, computers, luchtvaart, democratie, vrijheid, humaniteit, idealisten, modernisering, astrologie, zenuwaandoeningen, rebellen en opstand, waardoor op elk van deze gebieden veranderingen te verwachten zouden zijn. Andere trefwoorden en ideeën in verband met Waterman zijn non-conformiteit, filantropie, waarachtigheid, doorzettingsvermogen, menselijkheid en besluiteloosheid. Vaak beschouwen astrologen het optreden van veel van deze ontwikkelingen gedurende de laatste eeuwen als een indicatie van de nabijheid van het Watermantijdperk.

  Een tijd van veel liefde en vrede, en veel mensen worden nooit volwassen.
  Ikzelf ook niet, blijf altijd een kwajongen.
  Hav’ pies man.

  Like

 23. hendrik zegt:

  Breng ze naar een duitse haven, b.v. Hamburg. Hier worden ze met open armen ontvangen zonder enige controle. Laar de hulporganisaties meereizen. Die redden zich heel goed met vluchtelingen.

  Like

 24. Cleo zegt:

  Direct terugloodsen die nep-vluchtelingen! Vanuit ieder Afrikaans of Midden-Oosters land kun je ook de andere kant op ‘vluchten’: naar Zuidelijk Afrikaanse landen, naar Saudi Arabië, naar India,
  Rusland, naar China… maar daar staan alleen geen gratis voorzieningen klaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s