Merkel is duizendmaal “geraakt” (maar er gebeurt niets)

Screenshot_169

Hoogverraad aan het Duitse volk. De terreurkanselier baadt in het bloed van Duitse burgers!

(Vertaling: E.J. Bron)

Angela Merkel heeft zich gemeld in de zaak van de vermoorde Susanna Feldman. Nee. Merkel verontschuldigt zich niet bij de moeder voor het feit dat haar politieke handelen de gruwelijke dood van haar dochter mogelijk maakte. Merkel merkte “aan de rand van de G7-top” alleen maar op dat ook zij door de afschuwelijke moord geraakt zou zijn.

journalistenwatch

“Deze afschuwelijke moord heeft heel Duitsland en ook mij geraakt”, aldus de Bondskanselier volgens de “Bild-Zeitung” zogenaamd zichtbaar getroffen. De familie van het meisje zou “ongelooflijk leed” zijn overkomen, aldus de vrouw, die deze hele waanzin pas mogelijk maakte, zonder enige zelfkritiek verder. Onvermijdelijk voegde Merkel daar nog haar frase: “Wij lijden met de familie mee” aan toe.

Het zou goed zijn dat de vermoedelijke dader gepakt zou zijn en naar Duitsland teruggebracht zou worden, aldus Merkel (opdat hij hier in ieder geval asiel krijgt). Als je nu denkt dat er geen stijging meer mogelijk is van de gevoelloosheid van deze vrouw, dan vergis je je ook hier. Want de bondskanselier zegt: “De afschuwelijke misdaad zou een opdracht zijn om de integratie zeer serieus te nemen, waarden duidelijk te maken en zich gezamenlijk aan wetten te houden”. “Gezamenlijk aan de wetten te houden!” En deze zin komt uitgerekend uit de mond van die politica, die als geen enkele andere politicus in de Bondsrepubliek Duitsland voor haar wetten heeft gebroken. “Meer zou ze er niet over kunnen zeggen”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Merkel is duizendmaal “geraakt” (maar er gebeurt niets)

 1. koosv8 zegt:

  Zijn er ook DUITSERS die de regels net als Mormel Merkel aan hun laars lappen? Want dan zou zij toch binnen afzienbare tijd van het toneel verdwenen moeten zijn……toch.?

  Geliked door 2 people

 2. Tanya zegt:

  “PSYCHOPAAT” noemt men deze soort mensen.

  Geliked door 7 people

 3. flo zegt:

  Smerig vuil kreng, zou mooi zijn als ze net zo aan haar eind komt als het voze Ceausescu paar destijds….

  Geliked door 7 people

 4. koddebeier zegt:

  Ellendig wijf !

  Geliked door 4 people

 5. R.van Hagen zegt:

  Al eeuwen wil de islam Europa veroveren, soms lukt het een stuk in te lijven, (Spanje- Balkanlanden- Tsjechië en omringende landen) de wreedheden waar dat mee gepaard ging gaat ons voorstellingsvermogen te boven. Zoals nu de kinderen concentratiekampen moeten bezichtigen
  zou ik tegen alle Parlementariërs van de gehele EU willen dat zij eens geschiedenis lessen moeten lezen.

  Geliked door 5 people

 6. Thom zegt:

  Ze zegt dat deze zaak aantoont hoe belangrijk het is dat de asielcomedianten integreren. Ze moet zeggen: “Die lui horen hier niet thuis”. Ze blijft zich verdedigen en doorgaan met haar fatale politiek.

  Geliked door 3 people

 7. droevige mof zegt:

  Kun je Merkel overtroeven? Ja, dat is wat mevrouw Venny Lang kan doen. Ze is lid van de regionale raad van de CDA (Christen-Democratische Werknemers, niet te verwarren met de Nederlandse CDA), een belangenvertegenwoordiging binnen de CDU in Noord-Rijnland-Westfalen.
  Op haar website reageert ze op de zin: “Als de grens in 2015 was gesloten zou Susanne nog steeds leven.” met een argument dat de hele gutmenschen ideologie samenvat.

  Hoe wist je dat? Misschien was ze door een auto overreden of zou iemand anders haar hebben vermoord. Of iemand gewelddadig is of niet, heeft niets te maken met hun afkomst of religie.
  En het sluiten van de grenzen is laf en schendt alle christelijke principes.”

  Ondertussen is deze christelijke wijsheid snel van hun website verwijderd. Maar het web vergeet niets.
  https://www.journalistenwatch.com/2018/06/09/cda-landesvorstand-waere/

  Geliked door 3 people

 8. Elisah zegt:

  Was ze maar letterlijk duizend maal geraakt…?

  Geliked door 4 people

 9. Cathja zegt:

  Je moet deze schijnheilige woorden (leugens) maar uit je mond durven te persen! Het zou beter zijn als ze voor altijd haar mond zou houden.
  Betere integratie? Hoe haalt ze het in haar hoofd om zoiets te zeggen? Moslims zullen niet integreren, want dat weigeren ze. WIJ zullen op termijn hun ondergeschikten zijn, en dat weet Merkel zeer goed. Alles wat ze zegt berust op misleiding en leugens, en bovendien voelt ze geen enkele schaamte vanwege de alsmaar voortdurende aanslagen en misdrijven, gepleegd door degenen die op uitnodiging van Merkel zelf in Europa zijn neergestreken.

  De enige weg is de weg TERUG. De islam hoorde nooit bij Europa en zal nooit deel uit mogen maken van Europa. Wij moeten ze niet, en zullen ons met hand en tand moeten verweren tegen die brutale islamieten.
  Ja, ik weet het, dat zal niet gemakkelijk zijn. Maar moeten we ons dan maar willoos overgeven aan de islam?

  Geliked door 4 people

 10. Eigen volk eerst zegt:

  Merkel is een gewetenloos monster.

  Geliked door 6 people

 11. Jean zegt:

  Dat smerig onbetrouwbaar wijf heeft mij leren haten iets wat ik voorheen nooit gekend heb.

  Geliked door 5 people

  • Marja zegt:

   Heb ik precies hetzelfde. Ik wist van mezelf niet dat ik zoveel haat in mij had. Maar dat heb ik ook heel erg met Rutte. Eigenlijk nog erger want hij hoeft niet te doen wat Merkel zegt. Kijk maar naar de leiders in de Oostblok landen, Polen, Oostenrijk en hopelijk zet Italie ook door. Ik kan die kerel echt wel schieten! Ik loop zelfs weg als ik hem per ongeluk op de tv zie. Ik haat die man!

   Geliked door 2 people

 12. Tistochwat zegt:

  Ik zou het helemaal niet erg vinden als ze een autoband om haar nek kreeg, gek hè?
  En als dat gebeurt, zou ik heel graag vooraan staan.
  Of nog beter: vooraan zitten op de tribune.

  Het zal ^ &^%$#@!@#$% je dochter maar zijn die door een schurftige mohammedaan wordt vermoord, mogelijk gemaakt door de kwaadaardige strapatsen van die smerige zeug.

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   @ Tistochwat (10 juni 2018 om 15:33)

   Dames en Heren.

   Wat zien ik nou toch op deze mooie foto ???
   Kent deze terreurkanselier het beleid van de EU niet ???
   Plastic wegwerpvorken zijn toch verboden geworden ???
   Of geldt dat alleen maar voor de gewone varkens ???

   Geliked door 1 persoon

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het wordt de hoogste tijd, dat deze gevoelloze terreurkanselier zelf eens een goeie beurt krijgt van een stel losgeslagen migranten.

  Geliked door 2 people

 14. GT zegt:

  wachten op de aanslag op Merkel, dit kan niet uitblijven dit is niet meer normaal ze leverd de autochtone burger gewoon uit, nu Moffen waar zijn jullie!

  Geliked door 1 persoon

 15. Yvonne zegt:

  Wij lijden met de familie mee, ze zal dat verdriet van die mensen nooit ervaren omdat dit gewetenloze stuk vreten gelukkig geen kinderen op deze planeet heeft gezet
  En dat die moordenaar terug is gebracht naar Duitsland waanzinnig
  Krijgt zeker een taakstraf van 2 dagen,had hem daar in een cel laten weg rotten,nu kan de duitser nog voor de kosten van die smerige kerel betalen,vlucht er 1 uit Duitsland met zijn familie en dan halen ze hem terug

  Geliked door 2 people

 16. Wachteres zegt:

  Merkel wordt echt wel 24/7 bewaakt!

  Geliked door 2 people

 17. Marja zegt:

  Klerewijf! Het eerste woord dat in mij op komt!

  Geliked door 1 persoon

 18. Haksteeg Anton zegt:

  Ja alle “lelijke” woorden zijn op dat mens van toepassing en nog steeds zijn er Duitsers die dat gedrocht steunen zoals Nederland die Rutte blijft steunen de grafgraver van de laatste drie kabinetten. Zgn. politici die Europa naar de bliksem hebben geholpen.

  Geliked door 1 persoon

 19. kampersrene zegt:

  Het lijkt inderdaad dat zij enkele malen geraakt werd , maar je moet beter mikken en tussen de ogen….Het is de wens van mij en vele “nadenkers” met profetische gave

  Like

 20. Jan zegt:

  Deutschland, ein Alptraum

  Velbert NRW: Acht Jugendliche missbrauchen eine 13-Jährige, während sie alles mit dem Handy aufnehmen!

  Nach weiteren beteiligten Jugendlichen werde intensiv gefahndet. Die tatverdächtigen Schüler zwischen 14 und 16 Jahren stammen nach Angaben der Staatsanwaltschaft aus Bulgarien.
  Zwei Jugendliche vergewaltigten das Mädchen

  In einem Waldstück am Velberter Parkbad wurde die 13-jährige Schülerin von mindestens acht Jugendlichen im Alter von 14 bis 16 Jahren missbraucht. Zwei Jungen sollen das Mädchen vergewaltigt haben, während die anderen zusahen.
  Tat mit dem Handy gefilmt
  ….
  https://www1.wdr.de/nachrichten/rheinland/schwere-vergewaltigung-velbert-100.amp

  Like

 21. Jan zegt:

  Duitsland wordt niet geïslamiseerd: gymnasium koopt burkini’s voor sharmutas

  ++ Burkinis statt deutscher Werte: Gymnasium in NRW brät halale Extrawurst für integrationsunwillige Muslima ++

  Burkinis für alle! Das Pestalozzi-Gymnasium in Herne zeigt, dass Integration vollkommen überbewertet wird. Die einzigen, die sich anzupassen haben, sind nicht etwa die Muslime, sondern gefälligst die Deutschen.

  Schulleiter Volker Gößling erklärt die Anschaffung der Gewänder aus einer Notlage heraus. Der Schwimmunterricht ist Pflicht laut Lehrplan, dennoch hatten viele muslimische Schülerinnen ihn in der Vergangenheit verweigert. Damit soll nun Schluss sein. 20 Burkinis im Wert von 400 Euro wurden gekauft, teils bezahlt aus einem schulinternen Spendenlauf für Flüchtlinge, sowie bezuschusst durch Fördermittel von Stadt und Land.
  ….
  https://nl-nl.facebook.com/alternativefuerde/photos/a.542889462408064.1073741828.540404695989874/1909373995759597/?type=3

  Like

 22. Jan zegt:

  Merkel heeft nog eens 2 doden op haar geweten: vrouw met haar ongeboren kind dood gereden
  https://www.bild.de/regional/berlin/unfaelle-mit-todesfolge/totgefahrene-johanna-war-schwanger-55942412.bild.html

  Merkel echter:

  Like

 23. Jan zegt:

  Gottfried Curio, AfD, maakt Gurkensalat van Merkel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s