MOSLIMS (zgn. “Palestijnen”) VERHINDEREN interland tussen vice-wereldkampioen Argentinië en Israël

Screenshot_181

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Palestijnen stuurden doodsbedreigingen aan spelers nationaal elftal van Argentinië

Vorige week zaterdag zou Argentinië in Jeruzalem zijn laatste oefenwedstrijd spelen voor het wereldkampioenschap voetbal. Maar nu heeft de vice-wereldkampioen de wedstrijd afgelast. Daarvoor waren er heftige Palestijnse protesten geweest. Argentinië zegde nu de vriendschappelijke wedstrijd in Jeruzalem af.

Michael Mannheimer Blog

Zover zijn we al! Wanneer had je zoiets; dat een fanatieke religieuze groep een voetbalwedstrijd tussen ingezetenen van overwegend NIET-ISLAMITISCHE naties door middel van bedreiging met geweld kan verhinderen? Op welke aardbol leven wij intussen?

Wat zich in Israël afspeelde, is een zoveelste voorbeeld van dodelijke appeasement-politiek tegenover terroristische bedreigingen: want nu, na het afzeggen van Argentinië om in Jeruzalem tegen Israël te spelen, heeft niet het verstand, maar weer eens alleen het terrorisme getriomfeerd.

“Ze hebben uiteindelijk het juiste gedaan”, zei de Argentijnse nationale voorhoedespeler Gonzalo Higuain dinsdag tegen de tv-zender ESPN en bevestigde daarmee voor het eerst berichten over de afgelasting. “Gezondheid en verstand gaan voor”, aldus Higuain.

(Bron)

Over de globale onbewustheid van het gevaar van appeasend gedrag

Dat laat zien dat deze Zuid-Amerikaanse voetballer, zoals waarschijnlijk de meeste mensen in Latijns-Amerika, van het dodelijke gevaar dat van de islam uitgaat geen benul heeft. En geen benul van de uitwerkingen van het appeasende (“sussende”) gedrag tegenover terroristen. Appeasement tegenover gewelddadige ideologen, of dit nu van seculiere of van religieuze aard is – want wederzijdse terreur is de enige taal die terroristen begrijpen – heeft nog nooit in de geschiedenis conflicten verminderd, maar ze integendeel aangescherpt. Omdat appeasement van gewelddadige ideologieën steeds wordt beschouwd als zwakheid van de tegenstander.

Vraag: Waarom zijn er eigenlijk geen vliegtuigkapingen van Israëlische vliegtuigen meer? En waarom worden Israëli’s door de verschillende islamitische terreur-organisaties niet als gijzelaars genomen?

Antwoord: Omdat deze organisaties weten dat Israël zich niet laat chanteren. Dat het zich ook niet laat chanteren tot de prijs van het verlies van 300 passagiers – of het verlies van Israëlische gijzelaars. Maar dat Israël alles zal doen, en ook in het verleden alles heeft gedaan, om de verantwoordelijken voor deze terroristische daad zonder erbarmen te liquideren.

Zo werden bijna alle verantwoordelijken achter het Olympische bloedbad 1972 in München geliquideerd door de Mossad. Allemaal – zonder uitzondering. En alle verantwoordelijken achter vroegere kapingen van Israëlische verkeersvliegtuigen werden eveneens geliquideerd. Eveneens zonder uitzondering.

De conclusie is duidelijk. Geen moslim waagt het meer Israël op deze manier schade te berokkenen of te chanteren. Uit louter doodsangst een aanslag tegen Israëlische burgers niet te kunnen overleven.

Want wederzijdse terreur is de enige taal die terroristen begrijpen. De taal van het appeasement is echter de taal, die terroristen aanzet tot verdere terreur

Appeasers, aldus Winston Churchill, zijn die mensen die de krokodil voeren, in de hoop de laatsten te zijn die door hem worden opgevreten”.

Daarmee sloeg Churchill (weinigen weten, dat hij in 1953 de Nobelprijs voor Literatuur ontving voor zijn politieke en historische werken, die in een uniek taalgebruik waren opgesteld) de spijker op de kop.

Hij was altijd al tegen iedere vorm van appeasement – en was een uitgesproken tegenstander van de politiek van Chamberlain, die hij vanwege diens tegemoetkomendheid tegenover Hitler bij de Verdragen van München in 1938 verantwoordelijk maakte voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog (tegenwoordig weten wij dat de oorlog tegen Duitsland van de kant van Engeland allang was gepland en dat Churchill Hitler in de Poolse valkuil liet trappen, die hij van tevoren zorgzaam had opgebouwd – ik zal daarover in eigen artikelen nog nader berichten).

In elk geval is de afgelasting van de wedstrijd in Jeruzalem een nieuwe triomf voor het islamitisch terrorisme

En de afgelasting toont aan dat het islamitisch terrorisme geen grenzen kent: Het is ubiquitair. (het adjectief ubiquitair is afkomstig uit het Latijn, waarin “ubique”zoveel betekent als “overal”. In het Duitse spraakgebruik staat het voor “alomtegenwoordig” of “overal verbreid”)

Het islamitisch terrorisme spaart geen enkel terrein: niet in de politiek, niet in de kunst, niet in het privéleven, niet in de sport. En het is allang globaal.

Dat de gezamenlijke linkse media zich over deze afgelasting stiekem verheugen, hoeft verder geen betoog. Want zij zijn, naast de islam, de gevaarlijkste Israël-haters van het ogenblik: Jodenhaters, die hierin in de traditie van het nationaalsocialisme staan (wat ze in strijd met de waarheid hun politieke tegenstanders verwijten), het alleen anders benoemen: ze noemen het “antizionisme”. Dat zich achter het antizionisme evenwel in werkelijkheid het linkse antisemitisme verbergt, dat wist Joschka Fischer al in een van zijn heldere momenten:

“Voor mij was het duidelijk dat antizionisme uiteindelijk niets anders was dan antisemitisme en hoe elk antisemitisme eindigde in moord op Joodse mensen.” (Joschka Fischer, voormalig Duits minister van Buitenlandse Zaken)

WEERSTA VANAF HET BEGIN!

Deze oproep gaat terug op het Latijnse “principiis obsta” van de Romeinse dichter Ovidus. De Romeinen wisten 2000 jaar geleden al dat een conflict, als het niet meteen bij zijn eerste tekenen de kop wordt ingedrukt, zich kan uitbreiden tot een oncontroleerbare uitgestrekte brand.

Laten wij dus het begin bestrijden! (ook als het daarvoor al bijna te laat is). Anders zal de islam ervoor zorgen dat de vrijheidslievende volkeren en naties zeer snel aan hun einde zullen komen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op MOSLIMS (zgn. “Palestijnen”) VERHINDEREN interland tussen vice-wereldkampioen Argentinië en Israël

 1. Cenep zegt:

  Precies!
  Beginnen!

  Like

 2. Marc zegt:

  Met name Messi en zijn gezin werd met de dood bedreigd!

  Like

  • Thom zegt:

   Je kunt mooi praten, maar als je als katholiek land als Argentinië, waar islam nog amper voorkomt te maken krijgt met doodsbedreigingen aan Messi en zijn gezin, dan snap ik wel dat ze denken: “Geef mijn portie maar aan Fikkie”. Als Messi een politiek orgaan was geweest hadden ze moeten spelen, maar Messi is een privépersoon en is geen politiek instituut, dus begrijpen doe ik het wel.

   Like

 3. Williaan zegt:

  Het doel van de islam is wereldwijd iedereen en alles te bedreigen en zal nooit stoppen.

  Like

 4. VarAway zegt:

  Dank Mw. Geissler, voor de vertaling in MOOI Nederlands…

  Nou kan ik mij vergissen, maar ik meende echt dat ALLE gijzelnemers van Muenchen zijn geliquideerd….En dat is maar goed ook.

  Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:

  Je wordt toch schijtziek van die palestijnen, heel die gaza plat gooien met fosforbommen zijn ze gelijk gecremeerd.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Een dapper volk dat om zijn mensen geeft.

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Dat voetjebal is niks want saai, de wedstrijd duurt 90 minuten en dan over en sluiten, Duitsland heeft gewonnen.
  Nee, dan atletiek.
  Zat ik gisteren met een half oog naar de diamondleague te koekeloeren zie ik een Rus een afstand winnen in een nieuw Turks record.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s