Op dit moment zijn er 80.000 “migranten” vanuit Griekenland op weg naar West- en Midden-Europa

Screenshot_173

(Door: Richard Schmitt – Vertaling: E.J. Bron)

“Nee, we laten ons zeker niet verrassen. En er zal niemand door gewuifd worden”, kondigde de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, (Herbert Kickl (FPÖ), de tot nu toe grootste grensbewakingsoefening met tot 1000 politieagenten en soldaten voor de 25e juni in Spielfeld aan. Volgens uitspraken van de politieleidingen van de Balkan-landen zouden er op dit moment 80.000 “migranten” onderweg zijn vanuit Griekenland naar West- en Midden-Europa.

Kronen Zeitung

Dat er geen enorme stijging van de mensensmokkel op de Balkan-route vast te stellen zou zijn, zou gewoon niet kloppen, countert minister van Binnenlandse Zaken op de beschuldiging van de oppositie. En generaal Franz Lang, de directeur van de Oostenrijkse recherche, levert daartoe in een achtergrondgesprek de nieuwste informatie van een veiligheidsconferentie van de Balkan-landen en Oostenrijk van afgelopen donderdag: “In totaal willen er op dit moment ongeveer 80.000 mensen via deze route naar West- en Midden-Europa.”

In Albanië, aldus Lang, zou “de situatie kritiek” zijn, multinationale bendes smokkelaars zorgen voor een toename van de migratie met tot 110%. Net zo dramatisch is de situatie in Bosnië.

“Op deze ´moskeeroute´ ziet de politie vooral jonge mannelijke individuen. Velen van hen gelden als ´terrorist-fighter´”, zegt generaal Lang. En heel langzaam kan er in de Balkan-landen een duidelijk betere grensbewaking – ook met de ondersteuning van Oostenrijk – worden opgebouwd.

“We moeten er ook op voorbereid zijn dat bij een plotselinge grote migratiestroom de grensbewakingsmaatregelen in deze bevriende landen niets meer helpen”, verklaart minister van Binnenlandse Zaken Kickl over de voor eind juni geplande grote oefening aan de Oostenrijkse grens in Spielfeld. Kickl: “We laten daarmee ook zien dat we het serieus menen. Er zal met ons geen sprake zijn van een registratie en een door wuiven zonder een echte afweerhouding.”

“Het probleem is met de zin ´Wir schaffen das´ begonnen”

De minister van Binnenlandse Zaken gaat ook in op de door de vorige regering vaak genoemde “niet fraaie taferelen” in het geval van een grensblokkade: “We brengen zeer zeker niet de eigen situatie tot ontspanning wanneer we de mensen gewoon doorlaten. En onze politieagenten zullen zo dichtbij de Sloveense grens staan dat iedere asielaanvraag daar een zaak voor de Slovenen zal zijn.” En Kickl had ook kritiek op de Duitse bondskanselier: “Het hele probleem is immers met de zin ´Wir schaffen das´ begonnen.”

Tijdens de oefening in Spielfeld zullen op 25 juni een deel van de nieuwe grensbewakingsgroep “Puma” evenals agenten van de mobiele eenheid en eenheden van het Oostenrijkse leger de grensblokkade trainen. In totaal zullen er 600 tot 1000 man aan meedoen.

Bron:
www.krone.at
Door: Richard Schmitt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Balkan, christendemocraten, FPÖ, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk, Slovenië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Op dit moment zijn er 80.000 “migranten” vanuit Griekenland op weg naar West- en Midden-Europa

 1. jungleelephant zegt:

  Dat u het maar weet!Maar blijf gerust lekker op de bank zitten hoor!Grrrrrrrrrrr!

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Snel èn zeker worden de Oostblok-landen, plus Oostenrijk, in staat van paraatheid gebracht om de horden islam-parasieten te stoppen en rechtsomkeert te laten maken.
  Ik ben er absoluut zeker van dat er te zijner tijd ook van de vuurwapens gebruik zal worden gemaakt.
  Dat kan niet anders.
  De situatie zal zich steeds meer verharden.
  Dat de EU dan geen enkele gezag zal overhouden behoeft geen betoog…

  Het gaat dus snel de goede kant op…

  Geliked door 2 people

  • jungleelephant zegt:

   En daar heb ik,na al die jaren ellende,totaal geen moeite mee!

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Al die jaren…
    Decennia lang…
    Ons nationaliteitsbesef stelselmatig beschadigt: “Nederlanders hebben géén identiteit”.(Plaathoer maxima!) .
    Overspoeld met buitenlands tuig.
    Armer en armer geworden.
    Steeds langer werken.
    Pensioenleeftijd al drie en een half jaar later.
    Alles duurder, belastingen hoger en hoger.
    Onze authenticiteit vervaagd en vertrapt.
    Geen zelfbeschikkingsrecht meer, de EU is Big Brother.

    Maar als de nood het hoogste is….
    Is de redding nabij.
    We zijn niet alléén!

    Like

 3. Yvonne zegt:

  Ach we gaan de geschiedenis boeken in dat Europa door Frau Merkel met de stomste zin Wie schaffen das compleet naar de kloten is geholpen en hoe deze waanzin gaat aflopen kunnen we in dat zelfde boek lezen

  Geliked door 2 people

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Kom op Merkel ,zou men armoe lijden om 80.000 mondjes meer, pak ze binnen en regel de gezinshereniging, denk aan de verrijking van Duitsland Tussen die 80000 zitten zonder twijfel een paar die kunnen lezen en schrijven…..en je bent weer een stapje dichter bij de Nobelprijs van de Vrede

  Like

  • kampersrene zegt:

   en…..met een beetje geluk komen er nog 600 bij , die worden geweigerd door die rechtse egoisten ,die geen benul hebben wat “naastenliefde” betekend .Die denken alleen maar aan het welzijn van hun volk…..schande !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s