PAUPERS…

Screenshot_171

(Door: “Driek”)

Kent ge het heimwee-achtige gevoel naar de tijd van vroeger? Toen de avond-koelte met lentegeuren door-ademt het groene lover en het geboomte deed trillen? Men zich buiten veilig voelde en geen angst koesterde van je portemonnee beroofd te worden? Toen geen zwarte parasiterende figuren uit Afrika ons het leven vergalden met brutaal geschreeuw? Hoofddoeken nog niet het straatbeeld ontsierden? In het voertuig mijner verbeelding doorleef ik soms dien vredige tijd van weleer. Toen den steden met hun schone bezienswaardigheden nog veilig begaanbaar en berovingen zeldzaam waren. Doch door dien misdadig inhumane lieden in Den Haag en Brussel, die zonder ook maar enige patriottische gedachte slechts uit zijn op macht en eigen gewin, is mijn idealisme van vroeger inmiddels vervlogen.

Door het lichtzinnig stemgedrag van menig burger worden wij geofferd op het altaar van politieke misdadigers. Jean-Claude Juncker, Frans Timmermans en hun meedogenloze clubgenoten in het Kwaad, geschaard om rijk gedekte tafels, verkwisten ons belastinggeld en verkwanselen onze Vaderlandse Driekleur, gelijk Judas Jezus verraadde voor een handvol zilverlingen. Zij eigenen zich gunsten toe waar anderen met taaie volharding tientallen jaren naar hebben gestreefd. Langzaamaan drijven zij ons in de grauw stinkende modderstroom van armoe en nooddruft. Nederland is aan het verpauperen. Uitheemse uitgeprocedeerde criminelen hebben hier het Aards Paradijs gevonden en zullen niet goedschiks dit Paradijs verlaten.

Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, straks slaan in steden en dorpen de vlammen wild en woest, geen spuitgasten en geweerschoten die het helse vuur der volksopstand kunnen bedwingen. Het volk, vernederd en uitgebuit, van de hoogste tot de laagste, zal in den maalstroom van geweld worden meegesleurd. Het zal de strijdbijl heffen tegen het machtige gajes in Den Haag en Brussel dat gans ons leven ruïneert. Misschien, ja, heel misschien, zullen zij geschokt zijn van hun wandaden. Doch het bedrogen en uitgebuite volk kent dan geen enkel mededogen. Voor deze uitbuiters en volksverraders is geen vergiffenis. De gang naar het schavot en doodkist is kort.

Geert Wilders, onvermoeibaar verzetsstrijder, één der weinige politici die zich distantieert van een barbaarse ideologie, die de Joods–christelijke levensbeschouwing, welke ons omhoog gestuwd heeft naar welvaart en beschaving, verdedigt, blijft met pen en woord strijden voor onze vrijheid. Wij mogen hem daarvoor best dankbaar zijn.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Geert Wilders, Graaien, Illegalen, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op PAUPERS…

 1. Thom zegt:

  De jeugd is volledig geïndoctrineerd door Links. Ze bezoeken met de klas salafistische moskeeën en bidden daar zelfs. De jeugd eet teveel verkeerde dingen, roken, gebruiken drugs, sporten te weinig, zitten hele dagen voor de computer of te gamen en hebben aanleg voor obesitas. Nee zolang we het van onze jongeren moeten hebben is Nederland verloren. De ouderen willen misschien wel maar zijn versleten. Het is voorbij of Trump moet Europa zo hard gaan afknijpen, dat er wel een opstand uit moet breken.

  Geliked door 2 people

 2. hslot4 zegt:

  Weet je nog vroeggah toen je de sleutels in je auto kon laten zitten je kratje bier buiten kon laten staan en de deur van je huis niet op slot hoefde als je even naar de winkel ging .
  Weet je nog die tijd toen de enigste immigrant de chinees op de hoek was waar je een fantastische maaltijd kon halen op zondag en je altijd vriendelijk te woord werd gestaan .
  Weet je nog die tijd dat bromsnor je hielp als je hulp nodig had en je niet als een complete facist geld uit je tas klopte en zelf de grootste crimineel en dief was.
  Weet je nog de tijd dat je werkte en trots was op wat je deed voor de samenleving en niet kompleet uitgekleed werd als slaaf .
  Tjah vervlogen tijden

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Uw bedankt beste Driek voor het helder verwoorden van onze gedachten en gevoelens maar zolang Rutte in het torentje zit wordt het alleen maar slechter, die man praat veel maar hij doet niets terwijl hij veel nalaat b.v. de grenzen dicht en de instroom stoppen en als dat niet mag van de EU moeten we er uit we gaan toch ons hele bestaan niet ophangen aan de kapstok die EU heet?

  Geliked door 1 persoon

 4. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Noch sitzt Ihr da oben, ihr feige Gestalten,
  vom Feinde bezahlt und dem Volke zum Spott;
  doch einst wird wieder Gerechtichkeit walten,
  dann richtet das Volk und dann gnade Euch Gott.
  Theodor Koerner

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Dit gedicht zou overal in Duitsland moeten worden aangeplakt.

   In heel Europa trouwens, desnoods vertaald in het Engels.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Theodor_K%C3%B6rner_(tekstdichter)

   Like

   • Henk.V zegt:

    Inderdaad, met dit oude Duitse gedicht, dat helaas weer gruwelijk actueel is geworden moet iedereen kennis maken, want het moet tot iedere burger doodringen dat degenen die menen voor ons en over ons te beslissen hoe onze toekomst eruit moet zien, schuldig zijn aan het hoogst mogelijke verraad jegens het eigen volk.
    Wij zullen niet meer bestaan als volk, niet meer over een vaderlands thuis beschikken,. Onze banden met ons verleden zullen worden doorgesneden en daarmee het besef wie wij als volk waren en wat onze glorierijke voorgeschiedenis was.
    Wij zullen worden overgeleverd aan lieden die NIETS gemeen hebben met ons en van ons zal worden verwacht dat wij ons zullen neerleggen bij de suprematie van de ideologie die .zij aanhangen.
    Zelfbenoemde heersers in Brussel willen in hun megalomane machtsdrift ons dit alles aandoen, uit naam van een betere wereld waarover zij fantaseren…
    Voor dit hoogmoedige tuig moet het doek definitief vallen, als wij nog in vrijheid en zelfbeschikking willen leven.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Martien Pennings heeft het gedicht ook al overgenomen [Ik had het doorgestuurd].

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Het volk, vernederd en uitgebuit, van de hoogste tot de laagste, zal in den maalstroom van geweld worden meegesleurd. Het zal de strijdbijl heffen tegen het machtige gajes in Den Haag en Brussel dat gans ons leven ruïneert.

  Dat zal pas gebeuren als de kalveren op het ijs dansen, Driek.
  ‘We hebben het nog veel te goed,’ hoor ik regelmatig om me heen als ik het probleem aankaart.
  ‘We kunnen nog best een stukje opschuiven voor die arme mensen (= asielparasieten).’

  Intussen gaan de Haagse en Brusselse plunderaars gewoon door.

  Eigenlijk valt er niets te lachen…

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Jesse Klaver bezoekt wekelijks een schoolkantine van een basisschool om een gesprek aan te gaan met leerkrachten ouders en hoe kan het anders ook kinderen.

  Wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

  Hij zoekt gewone mensen zegt hij, hoe hautain wil je het hebben.

  https://www.trouw.nl/democratie/jesse-klaver-trekt-van-kantine-naar-kantine-op-zoek-naar-gewone-mensen-~a2ff4abe/

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Elke zichzelf respecterende Nederlander zou eens een paar dagen terug moeten gaan naar een kleine stad of dorp in het oosten van Nederland, de jeugdjaren weer beleven zoals in de 70er jaren nog gebruikelijk was.
  Het leven normaal genieten, met aardige mensen die een proatje willen moake, (een praatje maken klinkt zo onschuldig, maar Nederlanders verleren de normale omgangsvormen, vooral in niet-westerse buurten en wijken, waar iemand aankijken al een belediging schijnt te zijn, of een uitnodiging om je geaardheid in vraag te stellen……..).
  Maar gewoon tussen mensen als u en ik, met een leven als dat van u en ik. Het was een vredige dag, in een stadje of dorpje die u niet kent. Men zat lekker op een terrasje, was aan het kuieren, ging naar een bluesconcert. De bevolking in het oosten heeft nog relatief weinig omgang met de islamistische cultuur-verrijking, en leeft nog in een vriendschappelijke en tolerante samenleving,…..waar men het touwtje nog uut de brievenbus kan laten hangen, zoals in het betoog van Terlouw over zijn onbevangen en zorgeloze jeugdjaren, toen de Islam slechts nog een PLO-sjaaltje om de nek van de onderwijzer was………Hoe wreed en harteloos kan het lot wezen, met het hart op de juiste plek ten onder gaan aan onze moraal……medelijden is een wreed fenomeen.

  Geliked door 3 people

  • Maar ook daar sijpelt steeds meer licht getint tot donker genetisch afval tussendoor.

   Like

  • Sommige zaken kun je beter niet aan de grote klok hangen. Zodra “ze” dit weten, komen ze er op af.
   Vroeger wees ik mensen hier ook op. Het is heerlijk, alsof je terug in de tijd gaat. Soms kan ik wel janken als ik in een oud dorpje kom waar het nog net als in de jaren 80 is. Jeugdherinneringen komen terug…

   Ik heb twee bekeerlingen als collega gehad. Vreselijk, maar altijd zeer geinteresseerd in dit soort zaken. Maar niet op de manier zoals jij en ik. Maar op de manier van ” ow, dan moeten we daat meer van ons naartoe sturen”

   Sindsdien hou ik mijn bek. De geheime plekjes in dit land hou ik voor mijzelf. Zolang het nog kan.

   Like

  • Elisabeth zegt:

   Naar zo’n klein dorpje ben ik vorig jaar verhuisd. Heerlijk toeven hier. Van de winter met die sneeuwbuien kwamen hier de jongeren mijn voor en achterpad sneeuwvrij maken. Hier heb je ook heel veel leuke gezamenlijke bezigheden. BBQ, paasvuren, optocht, versieren van de straten met feestdagen, etc etc.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Het nadeel is dat de mensen daar denken dat ‘het allemaal nog wel meevalt’.

   Ik woon ook in zo’n dorp, waar de mensen en bloc op Merkel stemmen.

   Like

 8. Aegolius cs zegt:

  De EU wil ons het “industrieel dagelijks brood” aanbieden, onderwijl in strijd met de menselijke geloofsopvatting….. Economie (is herverdeling van de welvaart) heeft hierboven voorrang, mits men de doelstelling begrijpt.

  Het heeft wat nevenwerkingen, zo zullen de beleidsmakers denken over de arbeider (politieke stemmers) die ze moeten verheffen?

  Het walgelijke voorbeeld als Duitse voorbeeld over arbeiders in gezond het arbeidsproces kunnen te laten vervolgen:

  http://pcgladiator.blogspot.com/2009/06/aachen-health-factory.html

  Een mensengarage versus industriële staalindustrie……..
  Nee, het is geen onvoltooid bouwplan.

  Like

 9. Marja zegt:

  Nog heel vaak denk ik met weemoed aan die tijd. Ik was nog jong maar ik weet het nog goed. Wat een mooie tijd was dat! Net nog bij mijn dochter, die in het huis woont waar mijn ouders en ik vroeger woonden, vertelde ik dat ik vroeger midden in de nacht in mijn eentje naar huis ging. Van Utrecht naar Vreeswijk. Ik moest over een lange slecht verlichte weg zonder huizen. Dat kon toen nog gewoon. Inmiddels is het daar helemaal volgebouwd. Zelfs nu zou ik daar ‘s nachts niet willen zijn.
  En toch….. iets in mij blijft zeggen dat er een tijd komt dat al die slechte mensen die ons dit aan doen berecht zullen worden. Je ziet de omslag in Europa. Steeds meer landen keren zich tegen die parasieten en het beleid van de EU. Eens zal het weer anders worden, maar het wordt nooit meer zoals het was.

  Geliked door 1 persoon

 10. Haksteeg Anton zegt:

  Ik heb het verloren land in 1996 verlaten omdat het in Rotterdam duidelijk werd wie daar de baas werd en dienovereenkomstig zou gaan “regeren”. Dat het zo slecht zou zijn als het heden is heb ik niet verwacht het zijn niet alleen de grote steden maar het is ook in de dorpen waar het vergeven raakt van moslims met hun “eisen”. Het lijkt erop alsof de tijd van Alva weer terugkeert. Wel Nederland maak U klaar kijk naar Zweden en Engeland ie landen zijn al “verislamiseerd”. Laat dus uw jonge dochters niet meer op straat spelen want U hebt met uw stem dit tuig binnen gehaald. U kies de politici die deze moorden (laten) bedrijven door een “volk” dat niets met onze cultuur te maken heeft. Het zijn zandluizen met het gedrag van schorpioenen.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Wel erg als je je land, of anderzijds het land van je ouders, als zodanig moet aanduiden “verloren land”.
   De filmpjes die ik van die krijsende, allah-hakkelbar tierende menigte moslim nieuwe [niet] “Nederlanders”zag toen zij hoorden dan de Barbeque van Pegida in Rotterdam niet doorging, schrok ik wel van.
   Wist niet het isal zo erg………..

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Die dag kan niet snel genoeg komen !

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Die neger lijkt mij niet een vriendelijke buurman die steeds bereid is voor een gezellig babbeltje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s