Verzet tegen de islamisering van Europa!

Screenshot_182

(Door: “Balkanske priče”)

De meeste mensen weten niet wat de islam is, wat Sharia is, wat de Koran is, wat moskeeën eigenlijk zijn, wat islamisering is en hoe de islam andere landen verovert (alle media zijn onder controle van linkse communistische partijen/landverraders). En vanwege deze onwetendheid hebben we nog steeds problemen met linkse communistische partijen, islamitische terreur, geweld, ongecontroleerde migratie, parallelle samenlevingen en islamisering. In mijn laatste artikelen probeer ik dat zo kort mogelijk allemaal uit te leggen en deze onwetende mensen te informeren, in de hoop een burgeroorlog te voorkomen. En het zou goed zijn als dit artikel wordt vertaald in verschillende talen en aan iedereen wordt verspreid! Het grootste gevaar voor de islam is de waarheid! Pim Fortuyn, Theo van Gogh, Filip Dewinter, Geert Wilders, Tommy Robinson en vele anderen werden gedood of leven op geheime locaties vanwege het spreken van de waarheid over de islam en de islamisering van Europa!…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, nieuw fascisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Verzet tegen de islamisering van Europa!

 1. Hovawart zegt:

  De waarheid achter de Euro-politiek komt nooit aan het licht, als ik de eurolanden hoor kraken onder het gewicht van al die verlichting en prachtige multiculturele verbindingen, de leefbaarheid zie vervlieden, onze toekomst almaar grimmiger en vervaarlijker schijnt te moeten zijn, is de ware reden mij en vele anderen een groot mysterie…..als ik de dreiging met vergelding van Erdogannef aan Oostenrijk, (om het uitwijzen van een paar haat zaaiende geloofsgeleerden en het sluiten van enkele haathuizen waar tot radicalisering word opgeroepen), maar vervolgens de volledige stomheid aanhoor van politici, die de bedreiging van een ‘lidstaat’, een geallieerde bondgenoot, volstrekt van zich af laten glijden, geen enkele reactie……….bekruipt mij toch het donkerbruine idee dat de Turkse Dictator een dikke vinger heeft in de europese toekomst……..en zich alles al kan en mag permitteren.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Het klopt in zoverre dat Merkel zeer timide als een wezenloze bij Erdogan aan tafel zat te onderhandelen over gesloten grenzen, maar dat ze nadat Trump gekozen was als president wel een erg grote muil opentrok.

   Like

 2. paulzwueste zegt:

  Hovaward.
  Erdogan is ’n hele scherpe man.
  ’n Man die zó scherp is dat hij zich vandaag of morgen zelf in z’n rug zal snijden.
  Kijk, Erdogan heeft ’n redelijk groot land met ’n bevolking van meer dan 85.000.000 uiterst chauvinistisch gemotiveerde idioten die geen besef van realiteit hebben.
  Hij heeft ’n heel groot leger bewapend met verouderde traditionele wapens.
  Ga daar maar eens tegen vechten.
  Dàt gaat je ’n geld kosten!
  Amerika is Erdogan al heel lang kotsbeu.
  Omdat hij zich verzet tegen alles wat blank en niet gelovig is, en de grote Kalief van de hele Arabische wereld wil zijn…
  Waarom pakken ze ‘m dan niet aan, zal je zeggen.
  Nou, voorlopig is hij nog heer en meester in Turkije… en op de achtergrond roert zich Iran en ligt de situatie in Syrië gevoelig, is het daar nog ’n grote rotzooi en moeten ze ernstig rekening houden met Rusland waarmee ze mot hebben, door de erfenis ven Obama.
  Kijk, voor mij is het duidelijk, die Erdogan eindigt op ’n dag net als Khadaffie of Sadam Hoessein. Maar alléén het omverwerpen van z’n regiem door ’n oorlog kost veel te veel geld.
  Daarom hopen ze dat het Turkse volk zelf dat karwei zal opknappen.
  Tot die tijd gedogen ze zijn patserleugens.
  Maar er zal ’n moment komen dat Erdogan opgeruimd wordt.
  Er zal sowieso ’n grote oorlog in het Midden Oosten komen waardoor het probleem Erdogan zal worden opgelost, maar daar zal bijvoorbeeld Saoedi Arabië Iran in moeten vernietigen en eventueel ook Turkije aanpakken, samen met Amerika en Israël enz.
  Dan de waarheid achter de massa-immigratie.
  Wat is waarheid?
  Zelfs daarover zijn de meningen verdeeld.
  De doelstelling achter de massa-immigratie is niet belangrijk.
  We zitten met al dat islam-ongedierte en dat zal uit Europa moeten.
  De EU zal aan zichzelf ten gronde gaan, dus dàt op zich zal geen probleem zijn.
  Alleen de naweeën, zoals geen geld meer, iedereen straatarm behalve de rijken enz.
  Plus die burgeroorlog.
  Dáár moeten we mee afrekenen.

  Maar wat er achter zat is eigenlijk niet belangrijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  In Istanbul wordt de grootste moskeet van deze planeet gebouwd. In heel Turkije is een een mosketenboom gaande. De islam is booming. Niet alleen in Azië, ook in Europa, Afrika. De islam gaat het overnemen! De FUT is er uit bij de witten in Europa. Ingedut op de loungebank in de Verzorgingsmaatschappij van Sufkuttenland! De kleinkinderen gaan het beleven, het gelag betalen!

  Like

  • boorzalf zegt:

   Moeten ze ook maar in Amsterdam bouwen, zo’n groot links gebouw. Misschien dan dat de rattenoogjes van het linkse ongedierte open gaan.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Reagluurder.
   Heb je nou zelf ook niet de indruk dat ’n aantal artikelen hier en ook de meeste reacties daarop steeds weer hetzelfde verhaal vertellen?
   Zij het op ’n even andere manier.
   Kan niet anders, ik bedoel “n aantal artikelen”.
   Is op zich niks mis mee.
   Integendeel, hartstikke goed zelfs.
   Meen ik letterlijk serieus.
   Er zijn nog steeds heel veel mensen in Nederland die veel te weinig van de ware islam weten.
   Er aan voorbij leven, en door het lezen van dat zelfde artikel waarvan ik of jij zeggen ja dat weet ik al, vaak voor de eerste maal in hun bestaan geconfronteerd worden met de gruwelijke werkelijkheid…het oprukken van dat vervloekte islam-ongedierte.
   Maar waarom ik even contact met je opneem om je op het volgende te wijzen is het volgende…: Denk jij nou echt dat jij je medelezers en -kameraden hier een dienst bewijst door ze te vertellen dat de fut er uit is bij de witten en de kinderen en kleinkinderen het gelag zullen gaan betalen.
   Ik begrijp wat je bedoelt, maar ik heb de indruk dat jij niet begrijpt wat je aan het doen bent.
   Als je wilt wil ik je wel vertellen wat de gevolgen zijn van dit, ik noem het maar
   doemdenken.
   In wezen gooi je er nu al het bijltje er bij neer, waardoor….juist ja, JUIST het bestaan en geluk van je kinderen en die kleinkinderen die je noemde bij voorbaat vernietigd of ernstig beschadigt wordt.

   Daarom, wees ’n kerel, wees ’n vent.
   We blijven tegengas geven, en als het zo ver is kan jij net zo goed ’n trekker overhalen of ’n pin ergens uithalen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 11 juni 2018 om 16:59

    We blijven tegengas geven

    Het zou zo mooi zijn als we daar eens wat resultaten van te zien kregen.
    Voorlopig zie ik alleen maar een versnelde islamisering en verhoogde belastingen.

    Nou mag jij je van mij natuurlijk best zelf kietelen, want als je jezelf niet kietelt, lach je nooit.

    Geliked door 1 persoon

 4. Alex Delarge zegt:

  Zijn naam ontbreekt in het lijstje.Wat een vooruitziende blik.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Janmaat zeije?
   Lijkt me ’n goeie vent.
   Waar woonttie eigenlijk.
   Ik zou graag eens contact met ‘m op willen nemen.
   Anders bel ik Fortuyn wel even.

   Like

 5. Elisah zegt:

  https://klapuitdeschool.nl/openbare-basisschool-est/
  Zo worden schoolkinderen zonder medeweten van ouders naar moskeeën gevoerd
  De Openbare Basisschool Est neemt leerlingen mee naar de moskee – en weigert openlijk om ouders op voorhand in te lichten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-10/watch-chaos-erupts-tommy-robinson-protest-police-chased-down-street-1000s-rage

  Watch As Chaos Erupts At Tommy Robinson Protest; Police Chased Down Street As 1000s Rage

  Kijk hoe chaotisch het wordt bij het protest voorTommy Robinson; de politie achtervolgde de protesterenden door de hoofdstraat als duizenden in woede uitbarsten.

  Drie video’s

  Geliked door 2 people

 7. Elisah zegt:


  Londoom, de multiculturele nacht -en dagmerrie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/06/macron-is-losing-control-over-islam-dominated-no-go-areas-in-france-asks-public-for-help/
  Macron is losing control over Islam-dominated no-go areas in France, asks public for help
  France’s President Emmanuel Macron admitted that France has lost the battle against drug trafficking within the growing number of no-go zones in the country.

  Like

 9. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/06/viktor-orban-we-do-not-want-to-be-mixed-with-others-we-are-fine-the-way-we-are-now/
  Viktor Orban: “We do not want to be mixed with others, we are fine the way we are now”
  Population transfer is under way in Europe, partly to help speculators like US financier George Soros make money by “destroying” the continent, Hungary’s Prime Minister, Viktor Orban, said on Friday.

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb respect voor professor Bill Warner:
  ” Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers, in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de Islam! ”
  Je kunt je geen voorstelling maken wat 270.000.000 levende mensen die vermoord zijn betekent.
  En toch.
  Ik las onlangs wat de islam in India, Pakistan, Afghanistan en omringende landen heeft aangericht in vorige eeuwen. Dat is ontstellend (bloedstollend en beestachtig) en ondanks mijn respect voor prof. Warner vermoed ik dat zijn schatting enkele keren verveelvoudigd moet worden om aan het echte aantal slachtoffers te komen. We spreken dan niet over miljoenen maar over miljarden mensen van vlees en bloed die op gruwelijke wijze door de islam zijn vermoord. Hoogste tijd dat we de rollen om gaan draaien. We zullen ons westerse burgermansfatsoen af moeten leggen voor de noodzakelijke afrekening.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s