Vrouw verlaat de islam – haar zoons willen haar vermoorden

Screenshot_180

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In het Australische Melbourne moet de 40-jarige “Nadja” zichzelf voor haar eigen zoons in veiligheid brengen. Ze hebben gezworen hun moeder en hun zus te doden. Hun misdaad: ze hebben de islam afgezworen. Een doodvonnis in de “Religie van de Vrede”.

journalistenwatch

Gedurende haar tijd als moslima zou ze zich als een “beest” en een “slavin” hebben gevoeld, vertelt de vrouw. Als teenager zou ze verliefd zijn geworden op een moslim, hals over kop met hem getrouwd en tot de islam bekeerd zijn. De dagelijkse gebeden, wassingen en het lezen van de koran zouden een voortdurende strijd voor haar geweest zijn.

“Mijn kinderen gaven me een deel van het eten van hun borden en dat was oké, omdat ik als westers, blank en als niet-moslim gold”, omschrijft ze die tijd. Maar toen zou ze de toenemende antiwesterse gevoelens in haar familie hebben waargenomen en haar man zou ermee zijn begonnen naar andere vrouwen te kijken. Op dat moment zou zij zijn beginnen te twijfelen aan het islamitische geloof. Toen volgde de scheiding. Zij en haar dochter Allewea keerden zich van de islam af, wat zwaarwegende gevolgen had.

“Voor mijn zoons betekent het een eer om iemand te doden die de islam verlaat. Omdat ik fat gedaan heb, beteken ik helemaal niets meer voor hen, ook al ben ik hun moeder”, aldus de ex-moslima tegenover “A Current Affair”.

In oktober verleden jaar kwamen haar beide oudste zoons bij haar thuis, waar ze met haar nieuwe man woonde, sloegen hem brutaal in elkaar en dreigden de beide vrouwen te vermoorden.

“Ze schreeuwden, we zullen jullie doden! We willen jullie dood zien”, vertelt Nadja. De beide mannen sloegen op de vlucht toen de politie kwam. De politie vond bij een daaropvolgende huiszoeking meerdere geweren, bericht de Australische nieuwszender “9news”.

Nadja en haar teenager dochter Allewea wonen nu verstopt onder bescherming van een organisatie die zich bezighoudt met de slachtoffers van huiselijk geweld. Ze hoopt een voorbeeld voor andere vrouwen te kunnen zijn: “Misschien zijn er immers ook andere islamitische vrouwen die opstaan en zeggen – Hé, ik ben een menselijk wezen en geen dier – en misschien krijgen ook zij de kans om vrij te zijn”, wil de 40-jarige graag.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op Vrouw verlaat de islam – haar zoons willen haar vermoorden

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Het fokken van genetisch afval in de vorm van bastaarden des vijands is het noodlot tarten, dan vraag je erom. Ik lig er geen moment wakker van dat ze op de dodenlijst staat. Dit had ze van te voren kunnen weten.

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Zo kun je zien wat die islam-indoctrinatie met 1/2 Westerse kinderen doet.
  Ik neem aan dat zij, de ex-vrouw, Australische was getrouwd met een arab-muslim.?
  Hoelang zullen vrouwen nog die fout maken ? ?
  ////
  Zelfs als ze al in een Westers land wonen dat nog niet door de islam wordt overheerst, blijven ze hun ingeboren, achterlijke islam denkbeelden trouw:
  * * *
  AUSTRALIË: Een moeder uit een gezin zegt “bye-bye” tegen de Islam [ en vlucht ! ], haar zonen zoeken haar om haar te kunnen DODEN.
  Een moeder van drie kinderen die de islam vaarwel
  heeft gezegt is gevlucht, omdat haar twee zonen haar willen doden.
  Nadia, 40 jaar oud, die haar achternaam niet wil laten zien, is zo bang voor haar leven dat ze zich in een beschermde woonomgeving in Melbourne verstopt , gevlucht samen
  met haar 18-jarige dochter.
  Ze vertelde over haar ervaring met de religie van de [vreugde en Vrede ! ] en haar angst dat haar zoons haar zullen vinden in een schokkend interview.

  VIDEO
  [video src="http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/06/05/4078401980136011856/640x360_MP4_4078401980136011856.mp4" /]
  BRON:
  http://www.fdesouche.com/1020131-australie-une-mere-de-famille-quitte-lislam-ses-deux-fils-chercheraient-a-la-tuer#
  en
  http://www.dailymail.co.uk/news/

  Het is een “eer” voor een moslim om een andere moslim die zich van de Islam afkeert, te doden………………..

  Geliked door 2 people

 3. King Arthur zegt:

  Dan vraag ik mij meteen af: “wat is dat toch dat gedoe met gigantisch naive westerse meiden die ineens met een booslim aan de haal gaan”. Worden die kinderen niet opgevoed thuis tegen dit soort ongedierte?? Tja en helaas nu de rest van haar leven op de blaren zitten en onderduiken, plastische chirugie of het land verlaten. K heb met haar te doen en blijkbaar komt het verstand pas met de jaren.

  Geliked door 2 people

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Moet je maar niet aanpappen met een mohammedaan.

  Geliked door 3 people

 6. Yvonne zegt:

  Je kan nu wel de vrouw veroordelen om op een moslim verliefd te worden maar als tiener hebben sommigen ook fouten gemaakt
  Je eigen latere moordenaars baren dat is een grote fout geweest, wel dapper om het geloof van de vrede te verlaten, maar die zonen weten haar vrees ik uiteindelijk wel te vinden

  Geliked door 3 people

  • willie zegt:

   @Yvonne:maar als tiener hebben sommigen ook fouten gemaakt Mag je wel zeggen, kijk maar naar onze huidige jonge meiden, die doen niks anders dan met zulk uitschot aan te pappen, en dan maar verschieten als ze een mes in hun lijf krijgen
   Tegen dat uitschot is er maar 1 remedie : een .45 door hun lelijke kop

   Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  Slachtoffers van … ‘huiselijk geweld’. Dus niet van de … islam?

  Laat dat een voorbeeld zijn voor hen die zeggen dat het een religie van vrede is: zelfs je eigen kinderen willen je dood!

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Wanneer wordt deze misdadige doctrine eindelijk verboden ????

  Geliked door 1 persoon

 9. Williaan zegt:

  De islam blijkt een criminele organisatie. De niet moslims zijn vogelvrij en mogen worden geliquideerd of doodgemarteld in naam van hun “god van liefde”.

  Geliked door 1 persoon

 10. annah zegt:

  als je zo bang bent waarom geeft ze dan toestemming om haar foto te openbaren … neem aan dat die foto niet zonder toestemming geplaatst kan worden …. op die manier herkent iedereen haar

  Geliked door 1 persoon

 11. dondorp zegt:

  meteen indien mogelijk het land uit zetten

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Anders kan allaah haar hordes niet bij elkaar houden.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Altijd die negatieve reacties op onze moslimbroedsels ….Zou het niet kunnen dat zij mama willen beschermen tegen die vreselijke wil om de Islam vaarwel te zeggen Dat is toch onaanvaarbaar tegen Allah en zijn groooote profeet zeggen ” kust mijn kont” .Die jongens die mama willen vermoorden zouden dat doen uit liefde

  Like

 14. Jan zegt:

  Vraag voor linksvolk: Tot welk ras behoort zij nu, nu zij het islamitische ras heeft verlaten?

  Like

 15. Republikein zegt:

  Karma?

  Like

 16. Jan zegt:

  Hoe Australië al in de greep is van de islam vanwege socialistische lafbekken en een vies agentje, (moslim?) werkt er aan mee

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s