Immigratie kost Zweden € 350 miljard

Screenshot_203

(Vertaling: E.J. Bron)

Per Gudmundsson schrijft dat de netto kosten van een gemiddelde vluchteling hoger zijn dan verwacht. Gudmundsson baseert zijn mening op een financieel rapport, dat begin vorige week door de Zweedse onderzoeksinstelling ESO werd gepubliceerd.

Mitteleuropa

Volgens Gudmundsson zijn enkele groepen immigranten op grond van integratieproblemen en arbeidskosten nog duurder. Daarom zijn de kosten van een vluchteling of asielzoeker hoger dan de tot nu toe gedacht, € 291.000,- per persoon gedurende hun leven. “De daadwerkelijke kosten zijn hoger, omdat directe kosten niet berkekend werden, bijvoorbeeld de kosten van gesubsidieerd werk”, zegt hij.

De immigrantenbevolking van Zweden is van 690.000 in het jaar 2015 naar 830.000 in het jaar 2017 toegenomen. Het rapport van ESO zegt dat “vluchtelingen, die nu binnenkomen, gemiddeld 58,3 jaar in Zweden moeten leven”. In die jaren gaat men er van uit dat een asielzoeker met een gemiddeld integratiepotentieel gemiddelde kosten van gemiddeld € 7.184,- per jaar veroorzaakt voor de openbare financiën van Zweden.

“Wanneer je € 7.184,- per vluchteling vermenigvuldigt met 58,3 (gemiddelde tijd van leven), bedragen de kosten per vluchteling gedurende hun leven in Zweden € 418.827,- Als we dit vermenigvuldigen met het totaal aantal vluchtelingen, dan krijgen we de totale kosten voor alle vluchtelingen gedurende hun leven: € 418.827,- x 830.000 = € 347 miljard, of 3.580 miljard Zweedse Kronen.

Volgens het rapport gaat het om de groep die onlangs binnengekomen is. Het is onduidelijk of dit aanzienlijk varieert. Gudmundsson zegt dat dit een inefficiënt gebruik is van financiële middelen. Geld, dat in de thuislanden van de vluchtelingen een veel groter effect gehad zou kunnen hebben.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Immigratie kost Zweden € 350 miljard

 1. BigLJohn zegt:

  Het eindresultaat van al dat geld pompen in de islam is; Kop eraf, stomme Zweed ! Maar ach, waar maken we ons druk om, zij zijn immers het achterlijkste volk van west Europa !

  Geliked door 3 people

 2. Petra DeBoer zegt:

  Nu nog de kosten erbij wat die lui kapot maken en aansprakelijkheidsverzekeringen moeten uitkeren aan geleden schade of door de staat vernieuwd moet worden, medische kosten omdat ze onschuldige Zweden aanvallen met messen e.d.. Daarnaast alle andere kosten die het gevolg zijn van het binnenlaten van zoveel vluchtelingen. Inzet politie, inzet terreurspecialisten, het Merkel lego, en noem maar op.

  Volgens een Zweedse politieke leider is er eigenlijk al een burger oorlog gaande in Zweden.
  https://voiceofeurope.com/2018/06/swedish-political-leader-what-you-read-about-sweden-in-alternative-media-is-true-we-are-in-a-low-intensive-civil-war/

  Like

 3. King Arthur zegt:

  Aantal artikelen terug las ik ook iets over kosten in NL, daar ging men uit van 1 miljoen per crimigrant. Ik denk persoonlijk dat het bedrag wat een parasiet gedurende zijn hele leven kost hoger is.
  Die gasten komen binnen als 25 jarige (gemiddeld) en worden 80, dat is dus 45 jaar bijstand, gratizzzz huur, gratizzz ziektenkosten en gratizzz elektriciteit.
  Bijstand min. = 1000,00 / maand
  Huur = 500,00 / maand
  Ziektenkosten = 400,00 / maand
  Energie = 200,00 / maand
  Bijkomende Kosten*) = 400,00 / maand
  ===================================
  Opgeteld = 2500,00 / maand = 30.000,00 / jaar x 45 jaar t/m 70 = 1,35 miljoen.
  Daarbij komt nog eens 15 jaar gratizzzzzzz AOW bij tegen 25.000,00/jaar = 1,75 miljoen
  *) Kosten politie en criminaliteit en alle “vrijstellingen” van belasting
  En die hollanders maar werken tot hun voorlopig 70e
  Blijkbaar ligt er niemand wakker van hoe we gigantisch genaaid worden door de roverheid.

  Bij de Zweden zal het minimaal dezelfde orde van grootte zijn.
  Heel fijn zo’n door debiele feministes geleide roverheid.
  Die leipe mutsen zijn knettergek daar.

  Geliked door 2 people

 4. leefbarbaar zegt:

  De echte schade komt nog. De onveiligheid, het verslechteren van het onderwijs, misbruik en fraude, wat alles onbetaalbaar maakt. Drugshandel. Witwassen en export van geld. Zweden willen deugen en moslims hebben; veel plezier ermee.

  Geliked door 2 people

 5. Claudia M. zegt:

  Er komt toch een moment dat het uitpersen der mensch een keertje ophoudt en dan? Dat moment komt al nader dan men kan denken, de poen is namelijk al geruime tijd gewoon op en zij maar mooi weer spelen. Er is er natuurlijk niet eentje die dit “heugelijke” feit met ons wil delen…

  We gaan niet naar de kloten, we liggen al geruime tijd in de goot!

  Like

 6. Qvic zegt:

  Dit hebben we mede te danken aan vrouwen in de top van de politiek, want veel vrouwen in de politiek laten zich toch leiden door hun moederinstinct en hierdoor komen zij veel meer op voor minderheden (als of het hun kinderen zijn, die beschermd moeten worden). Hoe zieliger deze minderheden zich manifesteren in de maatschappij, hoe meer aandacht en subsidies aan deze minderheden gegeven wordt door de vrouwelijke politici. Dat dit tegen het democratische stelsel in gaat, waar de meerderheid de doorslag zou moet geven, hebben zij geen boodschap aan. Want zodra zij een minderheid de stempel ” zielig ” hebben gegeven, gaan alle geldkranen open voor deze minderheden en krijgen deze minderheden overal een podium in de media. Zodat uiteindelijk die minderheden meer macht hebben gekregen, boven de meerderheid. Daar nu de islam en de Roma’s de beste zijn in het zielig doen, krijgen deze minderheden het meest voor elkaar bij de vrouwelijke bestuurders. Als we onze (Europese) geschiedenis gaan bestuderen, dan blijkt dat vrouwen in de politiek veel milder zijn tegen buitenlanders, dan tegen hun eigen mannelijke landgenoten. Dit fenomeen zie het duidelijkst in Zweden.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Zou niet weten waar ze dat zogenaamde moederinstict dan vandaan halen. Noem mij maar de vrouwen in de top van de politiek die kinderen hebben en kom me nu niet met von der Leyen, dat is de uitzondering, die heeft er zes en die van het setje P&P, ook 5 of 6.

   Like

 7. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/06/german-far-left-party-wants-open-borders-and-calls-the-right-a-breeding-ground-for-fascism/
  German far-left party wants open borders and calls the right a ‘breeding ground for fascism
  Die Linke, a German far-left party called on congress for open borders and legal escape routes for refugees, DW news reports.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Wie betaalt die kwaadaardige dwaasheid nadat de belastingbetaler tot aan zijn beenmerg is kaalgeplukt?
  Kan de mohammedaanse ‘vluchteling’ dan opeens wél voor zichzelf zorgen?

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  De islamieten zijn als een kankergezwel, West Europa in inmiddels terminaal, nu is het wachten op het overlijden, wat in dit tempo niet lang meer op zich laat wachten, want de meerderheid van het volk slaapt verder .

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Het gaat Zweden nog veel meer kosten want er komt geen muziekfestival meer in Bråvalla, te gevaarlijk met al die verkrachtende moslims

  Swedish Bråvalla Music Festival Permanently Cancelled After Wave of Sex Attacks

  Last year, the festival saw at least 11 sex attacks, three of which led to arrests; the year before, nearly 40 young girls complained of being sexually harassed or abused by men often described as “foreign”.

  One victim, 17-year-old Alexandra Larsson, described her attackers saying: “They were probably immigrants. I hate to say it. But it is the truth.”

  ?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Flondon%2F2018%2F06%2F21%2Fswedish-bravalla-music-festival-shuts-down-good-following-wave-sex-attacks-previous-years%2F

  http://www.breitbart.com/london/2018/06/21/swedish-bravalla-music-festival-shuts-down-good-following-wave-sex-attacks-previous-years/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s