Ontmaskerende bekentenis: Macron geeft nederlaag tegen drugshandel en immigrantenwijken toe

Screenshot_210

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat klinkt als een brevet van onvermogen: de Franse president Macron gaf nu in een toespraak voor 600 gasten uit economie en politiek toe dat Frankrijk de slag tegen de drugshandel en het toenemende verval in de inmiddels 1500 “sensibele wijken” met een groot aandeel moslims verloren zou hebben. Hij riep de plaatselijke burgemeesters ertoe op om zelf – samen met de bevolking – geschikte oplossingen te vinden.

Duits - Zuerst

Veel burgemeesters voelen zich door Macron´s toespraak voor het hoofd gestoten. De voorstellen van de president zijn ver verwijderd van de ambitieuze strategie voor de “sensibele zones”, die de voormalige minister Jean-Louis Borloo daarvoor in opdracht van Macron opstelde en publiceerde.

In plaats daarvan kaatst Macron de bal nu terug: niet hij, maar zijn voorgangers zouden de huidige problemen veroorzaakt hebben. Alle van bovenaf opgelegde oplossingen zouden gefaald hebben, dus zouden nieuwe oplossingsbeginselen nu van “onderen” moeten komen. Macron eiste een “algemene mobilisatie” van de bevolking en riep op tot een “samenleving van waakzaamheid”. Tot 2020 zouden er bovendien in 60 “sensibele wijken” 1300 extra politieagenten komen. Bovendien kan in het vervolg iedere burger problemen kunnen melden op een centrale website. Dat zou geen verklikkercentrum zijn, maar noodzakelijk voor de samenhang van de samenleving.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islamisering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ontmaskerende bekentenis: Macron geeft nederlaag tegen drugshandel en immigrantenwijken toe

 1. Joshua zegt:

  Deze eurofiele ellendelingen weten wel een land naar de knoppen te helpen maar oplossen van problemen ho maar.
  Nu wordt de bevolking gevraagd om oplossingen te zoeken, misschien een mooi moment dat mensen die tegen isalm of waanzinnigen eu iets ondernemen direct opgepak kunnen worden.?

  Liked by 1 persoon

 2. Elena zegt:

  off topic.

  Teken de petitie !!!

  https://klapuitdeschool.nl/

  • Wist u dat Nederlandse schoolkinderen op excursies moeten ‘bidden’ in de moskee?

  • Wist u dat kinderen daar leren naar Mekka te buigen?

  • Wist u dat ze daarbij leren de woorden Allah Akbar te zeggen, de woorden die dagelijks gebruikt worden door terroristen als zij hun bloedige misdaden plegen?

  • Wist u dat de overheid erop toeziet dat deze excursies naar de moskee gehouden worden, terwijl de ouders niets gevraagd wordt?

  Samen kunnen we dit schandaal stoppen. Nederland is een christelijke natie en geen islamitisch kalifaat.

  Liked by 4 people

  • Jan zegt:

   Kinderen zouden scheten moeten laten en massaal op het tapijt moeten kotsen

   Liked by 2 people

  • Steven zegt:

   Gewoon je kinderen niet naar die opgedrongen onzin sturen.
   Laat ze eerst maar eens beginnen met het ‘integreren’ van al dat gespuis waar wij volgens de overheid de KONT van moeten kussen!!

   Liked by 3 people

  • Heniusz zegt:

   Hoort tot “Kerndoel 38” , heeft iets met “diversiteit” te maken, maar op de een of andere manier schiet het bezoek aan katholieke kerk of joodse synagoge er eigenlijk steevast bij in. Waarschijnlijk om onze mossel koters niet op de XL teentjes te trappen. Kotsbeu dat politiek correcte gezeik.

   Liked by 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    We weten toch dat die Macron ’n ingehuurde acteur uit de Soros-klasse is!
    Wie had ooit van enen zekeren “Macron” geheurd?
    Niemand… en toch was “het” (onzijdig bijvoeglijk naamwoord) 6 maanden later de alleenheerser over héél La France!
    En dit ondanks het feit dat onze duur betaalde medewerker Geheim Agent: “Delamontagne” zelf, zou zorgen dat Macron géén burgemeester van Frankrijk zou worden.
    Zo zien we weer wat we aan die ingehuurde Nederlandse immigranten hebben.
    Niets.
    Ze spreken ’n aardig mondje Frans.

    Voor ons tenminste, maar als het op Macron aankomt zijn ze nergens.

    Like

 3. Tanya zegt:

  Als het tegen de islam is teken ik elke petitie.

  Liked by 3 people

 4. Jan zegt:

  Hij riep de plaatselijke burgemeesters ertoe op om zelf – samen met de bevolking – geschikte oplossingen te vinden.

  Ik weet niet meer welk flutregering dat ook deed (Rutte 1, 2 of 3) in Nederland, een maand lang rondtoeren en aan de burgers vragen wat hun wensen waren, een maand lang niks doen en nog een vette uitkering krijgen ook.

  Liked by 4 people

 5. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Als je toch zo gewetenloos bent….een mega probleem creëren door ongecontroleerd en zonder limiet die mohammedanen binnen te laten stromen en dan over de gigantische problemen die dit veroorzaakt te zeggen weet je wat los dat lekker zelf op,bevolking. Oh ja haast geboden want we gaan natuurlijk wel door met de import van deze mensen. Het is ziek!

  Liked by 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, sinds 14 mei 2017 de 40-jarige machthebber van het “grote” Frankrijk, zou het klusje wel eens even klaren. Nu staat hij midden in de arena en weet niet hoe hij de stier bij de hoorns moet pakken. Hij zegt tegen het publiek, dat zij het varkentje zelf maar moeten wassen.

  Oei, oei, oei !!! Wat een afgang !!! Een groter bewijs van onvermogen kan deze oedipus niet afgeven. Babyface heeft wel een grote mond, maar de kippenek is niet opgewassen voor voor zijn taak. Het broekmanneke is nog niet droog achter zijn oren. Pas op, dadelijk plast hij ook nog van de schrik in zijn broek.

  Mamma, mamma, help !!! Ze luisteren niet !!! Ze doen het toch !!!
  Mamma, help, help, help !!! Mamma !!! Snik, snik, snik !!!

  Liked by 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  GEWELDDADIGHEDEN: “Als de Middelbare School aan de [ Vogelaar / Kracht / Pracht ] _Wijk, grenst”.

  In Seine-Saint-Denis zijn gewelddadige incidenten aan de orde van de dag.
  Agressieve daden in – of rond scholen e.d. blijven zeldzaam volgens de Franse krant “Le Monde !”.
  Sinds het begin van het nieuwe schooljaar in januari, heeft een reeks incidenten in de buurt van scholen de woede van leraren opgewekt.
  Het brengt angst bij gezinnen en angst bij scholieren.
  In Seine-Saint-Denis waren de middelbare scholen Suger en Paul-Eluard in Saint-Denis het slachtoffer van brandstichting en schade aan apparatuur
  Op de Utrillo M.O- School in Stains werd een 17-jarige scholier op 12 maart met met een hamer aangevallen.
  Een paar weken later waren scholieren en leraren op hun beurt het slachtoffer van agressie.

  Ten slotte viel op 28 mei een groep individuen gewapend met honkbalknuppels, rotjes en traangas het Sisley College in L’Ile-Saint-Denis aan, op zoek naar een scholier, die al eens eerder was aangevallen, volgens zijn leraren.
  Dit gebeurde tijdens een schoolreisje twee weken eerder.

  De opeenstapeling van deze ernstige feiten geeft aan dat het probleem in Seine-Saint-Denis plotseling flink is toegenomen.

  Maar het geweld dat het leven van middelbare scholieren schijnt te gaan beheersen, is een terugkerend verschijnsel overal in ons land.
  LE MONDE
  https://www.lemonde.fr/societe/article/2018/06/09/quand-le-quartier-deborde-au-college-et-au-lycee_5312111_3224.html

  Liked by 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Als ik een licht-getinte zie, en laten we eerlijk zijn de licht-getinten komen het meeste voor, Gaan mijn haren recht overeind staan en spelen mijn vingers liefkozend en geruststellend met het vlijmscherpe klapmes dat ik altijd bij mij heb als ik de deur in het slot trek….

   tegenwoordig…

   Liked by 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  De staat van beleg afkondigen alvorens deze wijsneus aan de galg te hangen, klieven of vierendelen is een optie, de speeltjes zijn legio.

  Liked by 1 persoon

 9. ReaGluurder zegt:

  Net binnen; ‘Opnieuw twee panden beschoten in centrum Delft’. Dit wordt alleen maar erger! In de steden zit veel wapenTuig! Woonhuizen komen ook nog aan de beurt! De Hele Zaak is verkloot!

  Liked by 2 people

 10. hendrikush zegt:

  Schandelijk; er is een probleem, je bent leider met de bijbehorende machtsmiddelen en je verklaart je onbekwaam om leiding te geven aan een oplossing. Dit is het failliet van een staat.
  Je geloofwaardigheid is voor eeuwig aangetast en je zult merken dat niemand je nog serieus neemt. Flapdrol.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Macron is geen leider.
   Hij komt uit dezelfde school als Obama.
   Sterk in het neerzetten van ’n bepaalde sfeer.
   Maar alles wat hij doet huldigt slechts één doel, en dat is de ondergang van Frankrijk waar hij rijkeljjk voor betaald wordt door Soros.
   Trudeau, Macron, Clinton, Obama, Merkel, May.
   Het zijn namen van heersers over vooraanstaande rijke imperialistische westerse staten die handelen in opdracht van de rijkste machthebbers, en toch zullen ze vallen als graan voor de dorsers.

   Like

 11. Mary zegt:

  De Fransen hebben voor de zoveelste socialistische NWO/EU idioot gekozen inplaats voor Marie le Pen die had de oplossing wel geweten………

  Like

  • King Arthur zegt:

   Het gaat er niet om op wie je stemt, maar wie de stemmen telt en daar is de boel in Frankrijk enorm belazerd door de elite. Mensen kregen ongeldige (gescheurde) stembiljetten thuis gestuurd. Hoe denk je dat de vvd-ratten aan 33 zetels komen (33 = de hoogste vrijmetselaar graad), zal toch niet zomaar zijn toch?????

   Liked by 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:
 13. Hovawart zegt:

  Het is in de grote steden in Europa niet beter, zwervende huurlingen die van een maandelijks EU-soldij leven, beetje rondhangen en slapen op straat, zuipen,blowen en snuiven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s