Ik beschuldig!

Screenshot_216

(Door: “bozeoudeman”)

De zich links en progressief noemende narren zijn door hun absolute ‘wetenschap’ dat zij gelijk hebben te bekrompen om ook maar iets vanuit het perspectief van anderen te willen bekijken. Mooi voorbeeld hiervan is mevrouw Meulenbelt, die lijkt te vinden dat de hoofddoek juist een teken van emancipatie, van vrijheid en van feminisme is.

Tja, vanuit haar egoïstisch oogpunt, om als westerse vrouw nu nog in vrijheid te kunnen kiezen voor het wel of niet dragen van die hoofddoek, kan dit standpunt wellicht als correct worden gezien, maar hoe zit het met bijvoorbeeld vrouwen in een andere, niet westerse situatie. Vrouwen die binnen de islam wel degelijk, zij het niet direct dan wel indirect, tot die hoofddoek veroordeeld zijn.

Heeft mevrouw Meulenbelt ooit gehoord over de vele vrouwen in Iran, om een voorbeeld te noemen, die toch echt geen vrijheid hebben om die hoofddoek af te werpen als ze dat wensen. Het dit door Meulenbelt gewoonweg negeren om zo te voorkomen te moeten toegeven mis te kleunen, is dan jammer voor al die vrouwen die er binnen de islam duidelijk anders over denken dan een decadente, zeer bekrompen denkende trut in Nederland.

En precies zoals dit decadente denken de hoofddoekdiscussie vervuilt, zo wordt de discussie over migratie dat ook. Emotionele prietpraat in de pers zorgt er onder andere voor dat de stroom migranten die door, weer enkel die onnadenkende decadente prietpraat van westerlingen, nog meer en in nog grotere getale de weg naar de Afrikaanse kust gaan zoeken om daar, dus grotendeels veroorzaakt door de prietpraat van die westerlingen, in handen van asielpiraten te vallen.

De schuld van veel van de ellende die deze migranten hierna ondervinden, ligt dus direct en zeker indirect bij dit soort narren, die blijven weigeren de hand eens in eigen boezem te steken en eens in te zien dat zij met hun bekrompenheid in ieder geval indirect de schuld dragen aan de dood van veel van die migranten.

Zoals Merkel en Obama als hoofddaders hiervan kunnen worden aangemerkt en op termijn als dusdanig te boek zullen komen te staan. Helaas willen gestoorde goedmenschen nooit de schuld bij zichzelf zoeken en eerder dienovereenkomstig doorgaan om corrupte politici en misdadige miljardairs, die de motor achter deze volksverhuizingen zijn, via mensensmokkel nog rijker te laten worden dan deze schooiers al zijn.

Het grootste deel van de migranten dat hier aankomt zal hier niet vinden wat hij dacht, het geld ligt namelijk niet op straat. En werk zal zwaar en er slechts mondjesmaat voor hen zijn, waardoor de stap naar criminaliteit begrijpelijk is, omdat nu eenmaal iedereen moet eten. Dit lijkt mij logisch en begrijpelijk, maar niet voor de zich links en progressief noemende narren die in hun bubbel van goedheid willen blijven ronddarren. Ook de economische ondergang van heel Europa, en de wereld, ligt dus op hun schouders.

Hoe langer deze idioten in hun gelijk blijven geloven, des te meer slachtoffers er zullen vallen. Daarom blijf ik dat zogenaamd links en progressief beschuldigen van genocide die zij aan het plegen is, ofwel die zij aan het voorbereiden is door haar tomeloze arrogante domheid. Door niet zelfstandig te willen denken en zich vervolgens los te maken van de vele corrupte politici en de misdadige en gewetenloze miljardairs zoals het demonisch gedrocht Soros.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Ik beschuldig!

 1. koddebeier zegt:

  De mening van Mvr. Meulenbelt telt niet, want tussen haar oren is het helemaal leeg !!!

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  In Italië zijn de stemmers eindelijk verstandig geworden.
  Binnenkort geen invaders meer op hun kusten…….

  Geliked door 7 people

 3. ronjaspers zegt:

  Waarom proberen normale mensen dat linkse nageboorte en menselijk afval te begrijpen.Psychologen hebben onderzoek gedaan bij het linkse tuig; diagnose geestelijk gestoord.Links tuig zijn nazi,s (want socialisten) fascisten,racisten (want anti blank) landverraders,agressief gewelddadig,destructief en suicidaal.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je hebt helemaal gelijk Ron.
   Ik heb de indruk dat al die intellectuelen zelf ook allemaal gestoord-links zijn.
   Ach eigenlijk iedereen die kan nadenken.
   Dat betekend dus dat iedereen gestoord is, en jawel.
   Alléén Wilders natuurlijk niet.
   Dat is de enige westerse dictator die helemaal zuiver is en blijft.
   Geen greintje fraude, net als Poetin.
   Want ’n dictator die z’n zakken vult, maar óók de zakken van het volk weet te vullen, is voor mij een volkomen onschuldig mens die uitsluitend doet waar hij voor op die plek zit.
   Ik schrijf met opzet geen zij want ik heb een natuurlijke afkeer van vrouwelijke dictators.
   Vroeger moesten ze ’n borst afzetten om beter te kunnen mikken met pijl en boog…
   Tegenwoordig kennen we dat niet meer.
   Integendeel.
   De rechterborst wordt nog eens met ’n extra lading siliconen opgevuld.
   Vandaar dat ik voornamelijk van rechts (voor de kijker links) toegrijp in het gewoel op verjaardagen, als ze met ’n schaal hapjes langskomen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Alphons Mantel zegt:

  de laatste hoop op behoud van Europa vormt oost-Europa

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Och madame Meulembelt trek het U niet aan wat die bozeoudeman allemaal uitkraamt .Vergeet vooral niet uw medicatie voor het slapengaan dan zul je bij het ontwaken veel beter voelen en geen onzin uitkramen . Om alle vrouwen een plaats te geven in de maatschappij waarin ze allemaal “gelijk”zijn moeten ze een boerka of nikab dragen, heb je daar al eens aan gedacht ?

  Like

 6. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/dit-kan-gewoon-in-nederland-terreurfans-zwaaien-in-downtown-den-haag-vrolijk-met-hezbollah-vlaggen/
  Dit kan gewoon in Nederland: terreurfans zwaaien in downtown Den Haag vrolijk met Hezbollah-vlaggen
  Nederland terreurland. Dat is natuurlijk een schromelijke overdrijving van de werkelijkheid, maar wie ziet hoe je straffeloos kan rondstappen met symbolen van allerlei radicale terroristische organisaties zou haast wél dat idee krijgen.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Met dat soort van vlaggen mag dat ook gewoon straffeloos, want mossel dus goed. Maar probeer voor de grap eens met een “rijzende zon” of een “hakenkruis” te zwaaien…. Wedden dat er dan wel wat meer zwaait?

   Like

 7. Bezorgde burger zegt:

  Kan het misschien zo zijn dat de politiek en ambtenarij totaal geen raskvlak meer heeft met de echte samenleving?
  Deze mensen leven compleet in hun eigen belevingswereld, hoeven nooit verantwoording af te leggen eneen corrigerende werking bestaat niet.
  Omdat ze zo ver van de realiteit staan is elk project bij voorbaat mislukt en hoe hoger in de hiarchie des te hoogmoediger en naïever de bestuurder. Zie de EU waar een stelletje zelfingenomen nietsnutte, die in eigen land de verkiezingsdrempel nog niet kunnen halen, doet alsof heel Europa aan hun voeten ligt.
  Daarom zijn de beelden van de G7 top ook zo mooi, waar Trump duidelijk laat blijken dat hij deze mensen absoluut niet serieus nermt!

  Like

 8. Carthago zegt:

  Tokkie Anja bommenbelt.Lid van de familie vuilnisbelt.

  Like

 9. Johan de derde zegt:

  Hebben die gestoorde linkse wijven nou niet door dat ze zichzelf voor- lul achterlijk paal debiel etc etc zetten.
  Denken die moslims nu echt die “vrouw” komt voor ons op, welnee zij is een van de eerste die een beurt krijgt. Maarja het kan zomaar zijn dat zij daar naar verlangt begrijpelijk met zo een kop.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Ondertussen in Groningen, waar de “vluchteling” gekoesterd wordt!
  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/195208/Studentes-belaagd-door-kinderen-en-jongeren-in-stad-Groningen

  Like

  • Heniusz zegt:

   Ook uit het begeleidende artikel: “Er moet natuurlijk altijd aangifte worden gedaan” . Komediant van het jaar 2018 deze persoon, aangifte doen, als het al niet ontmoedigd wordt, wordt er volgens niets mee gedaan want minderjarig. Komt natuurlijk gerust een keer een moment dat deze “verrijkers” een paar verrijkende klappen krijgen en dan is zoals gebruikelijk Leiden weer in last want discriminatie….

   Like

 11. Thom zegt:

  Och bozeoudeman maak je toch niet druk om aandachtshoeren als Anja Meulenbelt.
  Als je je over elke linkse gek druk moet maken dan eindig je zwaar overspannen op een gesloten afdeling, want er is geen sprake van een handjevol maar een landjevol.
  Carbiet mag je ze niet geven, maar dat zouden ze vrijwillig moeten eten.

  Like

 12. droevige mof zegt:

  Waarom vindt de politieke linkerzijde de islam zo sympathiek zelfs als hij gelijkheid, emancipatie en atheisme vertrapt?
  Het antwoord is simpel: De islam is een middel om een doel te bereiken. Het doel is het behoud en de uitbreiding van de macht. Ik neem aan dat mevrouw Meulenbelt dat weet, omdat ze niet dom is. En dat ze zich niet schaamt om rond te lopen in een belachelijk carnavalskostuum, dat weten we al heel lang. (Voor de jongere generatie: Hun meest beroemde boek heet “De schaamte voorbij”)
  De rekening werkt echter niet.De islam kan niet gefunctionaliseerd worden. Alle linkse islamitische regimes hebben tot nu toe gefaald.

  Like

 13. Jean zegt:

  Waanzin en idioterie kom je hoofdzakelijk tegen bij linkse rode én groene ratten.
  In de Boerenbond hebben ze daar iets voor om er snel vanaf te geraken…

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Linksche beterweters die liever sterven dan hun ongelijk toegeven, de wereld zit er vol mee…….vooral de EU.

  (de symptomen zijn vergelijkbaar met het erfelijk-bepaalde Eurofilie, en het schijnt besmettelijk te zijn, vooral bij de hoger-opgeleiden).

  Like

 15. Hovawart zegt:

  “Linksche beterweters die liever sterven dan hun ongelijk toegeven”, daar trekt ook de vergelijking en overeenkomst met de moslims, mohamedanen en islamieten……

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Weer een 15-jarig meisje vermoord in Duitsland. Haar lichaam was helemaal onder de steekwonden. De politie is op zoek naar een Noord-Afrikaan

  https://www.bild.de/regional/duesseldorf/duesseldorf-aktuell/frau-in-viersener-park-getoetet-augenzeuge-spricht-in-bild-55972096.bild.html

  Like

  • Thom zegt:

   De dader heeft zich gemeld. Het schijnt een 17 jarige Bulgaar te zijn, waarschijnlijk dus geen moslim? Het is niet bekend of de dader bevriend was met het slachtoffer.
   Wellicht gaat het over twee Roma’s?

   Geliked door 1 persoon

 17. delamontagne zegt:

  Een “Verstandelijk-gehancicapt” meisje uit Luik, België, wordt verkracht door een Asieligert, die haar anticonceptiemiddelen afpakt.
  Hij bezwagert haar express, omdat hij denkt eerder verblijfsvergunning te krijgen.
  BRON:
  http://www.dhnet.be/actu/faits/il-viole-une-handicapee-pour-regulariser-son-sejour-5b1d69ac5532a2968864d642

  Like

 18. Bob Fleumer zegt:

  Waarom zou je mensen accepteren die in hun gebruiksaanwijzing hebben staan dat alle anderen dood moeten? Dan ben je toch gek?

  Like

 19. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  one flew…

  Like

 20. fleckie zegt:

  In het blad ‘Vorsten’ van September…2001!! Komt al de naam …George Soros …voor:… onder de ‘titel’ …Prins Johan Friso heeft vriendin’…….De Rijksvoorlichtingendienst heeft bevestigd dat prins Johan Friso een vriendin heeft. ” Mabel Wisse Smit be hoort tot de nauwe vriendenkring van de Prins”, aldus de RVD . Het is te prematuur om over een Verloving te spreken. Mabel is een goede vriendin van princes Laurentien .Bij het huwelijk van Prins Constatijn met Laurentien Brinkhorst was Johan Friso getuige. ; Mabel behoorde met Willem – Alexander en Carlos tot het bruidspersoneel.Mabel Wisse Smit(33) studeerde politocologie in Amsterdam, werkte bij de VN
  en is directeur van de Open Society Foundation, een stichting van de Hongaars-Amerikaanse filantroop …..GEORGE. SOROS…… De stichting beijvert zich voor democratic en mensenrechten in Zuid-Oost Europa. …..Johan Friso bijna (33) woont en werkt in LONDEN bij de bank…….
  Goldman-Sachs. <<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 21. paulzwueste zegt:

  Ja, het moest eerst héél erg worden in Italië voordat het brave Italiaanse volk over stag ging en revolutionair werd.
  Of dat OOIT zo in Nederland zal gebeuren is maar helemaal de vraag.
  De Nederlanders geloven zo sterk in hun eigen anti-revolutionaire-principes dat in hun belevingswereld geen enkele politicus onbetrouwbaar, frauduleus, crimineel, machtsbelust en ’n landverrader kan zijn.
  En als dat wèl zo is… mag je er nog niks aan doen.
  Dan moet je gewoon wachten op de volgende verkiezingen…
  Hahahahahahha!
  Ja natuurlijk.
  Die volgende verkiezingen…
  Waarbij de “Gevestigde Partijen” in achterkamertjes de ene verkiezingsuitslag met de andere vergelijken… en de beste voor zichzelf houden.
  Rutte is NU al bezig om zijn vierde ambtstermijn als MP voor te bereiden!
  Het is niet het volk dat kiest.
  Het zijn de politici die uitmaken wie en wat er met de uitslag gebeurd…
  En als ze noodgedwongen ’n politicus toch ’n aantal zetels moeten toebedelen, wurgen zij hem daarna met ’n 100% cordon-sanitaire!!!

  Tel uit je winst met je “DEMOCRATIE”…
  Geef mij maar ’n echte ouderwetse dictator.
  Zoals Wilders!!!
  Ik meen het.

  Geliked door 3 people

 22. Ildiko zegt:

  Ah die hersenloze trut, met haar domme doek, en haar stupide hersenloze immigranten, eigenlijk BEZETTERS !

  Like

 23. Eva110 zegt:

  Als ik zo iets zie zou ik maar wat graag het kastje met het rode knopje even vasthouden, zodat we snel en zonder veel toestanden van dit soort idioten verlost zijn.

  Geliked door 2 people

 24. kampersrene zegt:

  Dat is geen fotoschopper Dat is een recente foto van madam Meulenbelt met bommengordel. Zij wil haar solidariteit betogen met de missionarissen die de ware godsdienst komen verkondigen Zij maakt ook het V-teken Die overwinning hangt af van een gedongen opname in een gesloten psychiatrische instelling voor Timmermans , Verhofstadt , Junckers , De ploeg van DENK Meulenbelt werd intussen reeds opgenomen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s