Alweer! Asielzoeker verkracht vrouw in Freiburg op beestachtige wijze

Screenshot_224.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de moord op Susanna F.

Slechts enkele dagen na de verkrachting van en de moord op Susanna (14) kwam het in het Duitse Freiburg alweer tot een verkrachting door een 23-jarige Syrische “asielzoeker”. De vermoedelijke dader kon gearresteerd worden, omdat hij een rugzak op de plaats delict vergat, waarin zich persoonlijke documenten bevonden. Het slachtoffer is 25 jaar oud.

Blick

Opnieuw een asielverkrachting

Zaterdagmorgen meldde de vrouw zich telefonisch bij de politie en schetste de verkrachting in het Colombipark in Freiburg. ´s Middags kon de politie een 23-jarige man arresteren – hij wordt er dringend van verdacht de misdaad te hebben gepleegd. Bij de vermoedelijke dader gaat het om een “asielzoeker” uit Syrië. Hij zit in voorarrest en heeft zich tot nu toe nog niet uitgelaten over de beschuldigingen.

Slachtoffer verzette zich heftig

De vermoedelijke dader vluchtte gewoon weg van de plaats delict – maar liet daar zijn rugzak liggen. Daarin bevonden zich persoonlijke documenten, waarmee de politieagenten de vermeende dader snel konden opsporen.

Zoals het slachtoffer schetst, werd ze door twee mannen aangesproken, van wie eentje haar volgde het park in en haar daarna verkrachtte. Het lukte haar door haar felle verzet snel de autoriteiten te informeren. De 23-jarige acuut verdachte is Syrisch staatsburger en woont in het district Breisgau-Hochschwarzwald.

Meerdere asielmisdaden in Freiburg

Al in 2016 choqueerde een brute verkrachting Freiburg. Destijds verkrachtte de veroordeelde dader, een Afghaanse “asielzoeker”, zijn slachtoffer Maria Ladenburger, om haar daarna te vermoorden. De 19-jarige kwam van een studentenfeestje en was op weg terug naar huis. Haar levenloze lichaam werd in een rivierbedding gevonden.

Verleden week nog kwam het tot een vreselijke misdaad, die nu door een “asielzoeker” uit Irak werd bekend. De 14-jarige Susanna F. werd verkracht en vermoord. Een tweede verdachte, een 35-jarige Turk, werd weer vrijgelaten. Hij kon volgens mediaberichten als alibi “een intensieve chat met een kennis aantonen”.

Susanna: “asielzoeker” bekende vreselijke misdaad

Susanna´s stoffelijk overschot werd na een dagenlange zoektocht donderdag gevonden. De hoofddader Ali Bashar, die de vreselijke misdaad al bekend heeft, bevond zich eerst op de vlucht voor de Duitse justitie. Hij verdween met zijn familie naar Irak. Enkele dagen geleden werd hij daar gearresteerd en uitgeleverd aan de Duitse autoriteiten – hij zit nu in voorarrest.

In Irak dreigt voor hem de doodstraf

Volgens mediaberichten wilde de Duitse staat geen verzoek indienen om de 20-jarige Irakees in zijn vaderland te berechten. Want in Irak zou voor de vermoedelijke dader de doodstraf dreigen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Alweer! Asielzoeker verkracht vrouw in Freiburg op beestachtige wijze

 1. fleckie zegt:

  Als er niet ‘dreiging’ van uitgaat dat verkrachters behoorlijk gestraft worden, …..door openbare bekend making, gaat dat tuig gewoon grinikkend verder,( tenzij gewoon chemische castratie- dredging) ? ( daar moeten ZIJ. dan ook maar tegen kunnen).

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  De doodstraf is in dit soort gevallen het enige vonnis dat dient om een gerechtelijk vonnis uit te vaardigen.
  Als we het daar over eens zijn kunnen we nog even beraadslagen over de manier waarop…

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   De vonnissen in Duitsland, als ze al voor de rechtbank verschijnen, zijn een lachertje, beter ggezegd een belediging voor de Duitsers zelf. Meestal vrijspraak of een idioot taakstrafje, of voorwaardelijk, omdat ze verward, psychisch niet in orde zijn. De Duitse gebruiken niet kennen en geen Duits spreken en daarom niet geschikt zijn om in de gevangenis te verblijven, is zo zielig.

   Liked by 1 persoon

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Was er maar eens één meisje dat een vuurwapen had…

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Hoe meer verkrachtingen, hoe beter. Het moeten er minstens 500 per dag worden.
  Misschien dat de linkse ‘deugmensjes’ dan gaan inzien dat al die lievuh mohammedaanse ‘vluchtelingen’ in de Noordzee gedumpt dienen te worden.

  Ik zou het helemaal niet erg vinden als Merkels mohammedaanse lievelingen haar darmen eruit zouden takelen en haar tegelijkertijd levend zouden villen.

  Liked by 2 people

 5. willie zegt:

  ”Want in Irak zou voor de vermoedelijke dader de doodstraf dreigen.”
  EN WAT DAN NOG ????????? Dat die stomme moffen m gewoon een kogel door zn lelijke kop schieten. Man toch , wat kan hen dat schelen dat die smeerlap in Irak een kopje kleiner zou gemaakt worden ?? Ik zou met plezier het zwaard hanteren

  Liked by 4 people

 6. Bezorgde burger zegt:

  En na deze nog een verkrachtingszaak: een 13 jarig meisje is door een groep jongens onderweg van het zwembad in het bos meegenomen en meerdere malen verkracht. De ‘jongens’ hebben de daad gefilmd. Tja volgens Merkel was de angst voor criminaliteit onder ‘vluchtelingen’ allemaal rechtste propaganda toch?
  Bron: https://www.krone.at/1722219

  Liked by 4 people

  • Nemesis zegt:

   Beste mede reageerders, verkrachtingen, messtekerijen, berovingen en kopschoppen todat de dood of levenslange invaliditeit gebeuren in Duitsland iedere dag aan de lopende band. Al deze gevallen halen nog niet eens het plaatselijke sufferdje, gezwijge dan de MSM en de politie heeft opdracht niets te doen of alleen maar als er teveel publiek het gezien heeft of er van afweet.

   Like

 7. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Begrijp ik het nou goed? De Duitse staat wilde geen verzoek om berechting in zijn thuisland Irak vragen omdat dat monster anders de doodstraf had gekregen? Achterlijk dat is het, de doodstraf is in dit geval de enige passende straf.

  Liked by 4 people

  • Nemesis zegt:

   <heb je goed begrepen, daarom hoeven die illegalenook niet uitgezet omdat ze beweren dat ze in hun thuisland de doodstraf wacht.
   Wat ik dus niet begrijp wat de Turken/koerden plotseling bezielt, dat stuk vuil zo snel terug te sturen naar Duitsland. Normaal leveren die niemand uit en bestaat er ook geen uitleveringsverdrag tussen Turkije en Duitsland.

   Like

 8. abouneenee zegt:

  Dit is dan eindelijk het einde van de open grenzen en de linkse naive houding ten opzichte van de gelukszoekers. Toch?

  Like

 9. Steven zegt:

  Dit gaat het vuurtje alleen maar MEER aanwakkeren… kan niet wachten totdat de pleuris overal uitbreekt…

  Liked by 1 persoon

 10. Cleo zegt:

  Dweilen met de kraan open! Wanneer krijgen wij in Nederland eindelijk ook eens een politiek leider MET visie die ONZE grenzen sluit voor dit ongedierte?

  Liked by 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/12/video-birmingham-eu-importneger-probeert-blanke-man-te-onthoofden-met-enorme-machete/
  Video) Birmingham – EU-importneger probeert blanke man te onthoofden met enorme machete

  Like

 12. Wachteres zegt:

  https://tpook.nl/2018/06/12/links-duitsland-demonstreert-tegen-herdenking-door-irakees-afgeslacht-meisje-14-want-racisme/

  Links Duitsland demonstreert tegen herdenking voor door Irakees afgeslacht meisje (14), want ‘racisme’

  Wierd Duk
  ‏Geverifieerd account @wierdduk

  Wierd Duk heeft geretweet Dora zwitschert

  Het kan altijd weer erger: links demonstreert in Duitsland TEGEN een herdenkingsbijeenkomst voor de vermoorde, 14-jarige joodse Susanna ‘want racisme’:

  Wierd Duk heeft toegevoegd,

  Dora zwitschert
  ‏ @DoraGezwitscher

  In #Mainz haben gestern Anhänger von Linkspartei, Grüner Jugend und #Antifa lautstark gegen eine Trauerkundgebung für die getötete jüdische Schülerin #Susanna demonstriert.

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   Nou ja, in ieder geval hebben ze van Mainz geen Vietnam gemaakt (tot nu toe dan) zoals SAntifa beloofd had.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 12 juni 2018 om 23:29

   Zo zie je maar weer dat het altijd nóg idioter kan met die linkse masochisten.
   Dat wijf Roth verbrak met haar verrotte, respectloze, linkse smoel toch ook al die ene minuut stilte voor een door een asielparasiet afgemaakt meisje?
   Om de eigen blanke bevolking dient men niet te treuren.
   Als het om een mohammedaan gaat, is het uiteraard een ander verhaal.

   Wat een zieke wereld…

   Like

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Hangen met dat tuig en alle familie leden het land uit.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Bij 9 uur tijdsverschil komt het waarschijnlijk ist later aan, maar ter info, zijn 8 familieleden zijn met hem meegereisd terug naar huis, maar niet met hem terug gekomen. Nog niet. Zo, ben je ook weer op de hoogte door deze, waarvoor je me uitgescholden hebt. Ik ben af en toe best wel aardig hoor 😀

   Like

 14. Blaffertje zegt:

  In Irak zou hij de doodstraf krijgen?
  Nou en?
  Opgeruimd staat netjes.
  Nu kan hij nog jaren vertroeteld worden in Duitsland op kosten van de burger en de nabestaanden van het slachtoffer betalen daar ook nog eens aan mee.
  Daar zullen ze blij mee zijn, of anders wat.

  Liked by 3 people

 15. Willem zegt:

  Zou dat nazi zwijn Merkel het doorhebben wat zij aangericht heeft?

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Ja natuurlijk heeft dat Merkelmonster dat door. Ze is immers niet gek alleen gewetenloos eigenlijk denk ik is zij het voorbeeld van een psychopaat.

   Like

 16. Nicela zegt:

  lees ik dat goed dat de dader hier bericht en aan de vreet gehouden wordt omndat hij anders de doodstraf krijgt??? ik zou zeggen haal de paarden uit de stal en gelijk vierendelen!!!!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  In Irak wacht hem de doodstraf ??? Nou en ?? Rot dat stuk vuil het land uit eens een verkrachter altijd een verkrachter ! De regeringen in West Europa hebben allemaal bloed van onschuldige burgers aan hun handen ! Hoe lang blijven we dit nog pikken ??? Hoeveel doden moeten er eerst vallen ??? 3? 4? 10? 100? 10.000? of nog meer ??

  Like

 18. A Ruygrok zegt:

  Nou ja.., zij zien onze meiden nou 1x als hoerachtige goddeloze gebruikspoppen.., volgen nog wel een X.. aantal gevallen…
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 19. Elisah zegt:


  Nee maar…

  Like

 20. Marijke zegt:

  Terug sturen naar Irak die gek! De doodstraf is prima voor hem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s