Frans Timmermans (PvdA) maakt EU-lidstaten bang: nu compromis opvang vluchtelingen of anders. . .

Screenshot_222

Guy Verhofstadt (heeft zelf natuurlijk asielzoekers in buitenhuisje opgevangen) wil Europese Raad voor rechter slepen

De lidstaten van de Europese Unie moeten eindelijk een compromis sluiten over de omgang met migranten en asielzoekers. Die oproep deed Frans Timmermans. vicevoorzitter van de Europese Commissie, dinsdag in het Europees Parlement. Veel Europarlementariërs hekelden het gebrek aan daadkracht en politieke wil bij de EU-leiders om tot een eerlijke verdeling te komen.

Post online

“De kwestie rond het door Italië geweigerde schip met ruim zeshonderd Afrikaanse vluchtelingen toont maar weer eens de noodzaak dat Europa een solidair asielsysteem moet opzetten”, zei Timmermans. De regeringsleiders hebben zich herhaaldelijk voorgenomen knopen door te hakken over de hervorming van de zogeheten Dublin-verordening, die nu bepaalt dat asiel moet worden aangevraagd in het eerste land van aankomst. De discussie daarover zit al lange tijd muurvast.

“We kunnen een besluit niet eindeloos uitstellen”, aldus Timmermans. “We hebben nog drie weken om echte vooruitgang te boeken”, blikte hij vooruit naar de volgende EU-top. De gevoeligheid in sommige lidstaten over deze “delicate” kwestie moet wel worden erkend, verwees de Nederlander naar de onwil van landen als Polen en Hongarije om asielzoekers op te nemen.

Guy Verhofstadt van de liberale fractie sprak van een al jaren durend schandaal, met tragedie na tragedie als gevolg. “De Middellandse Zee is het grootste kerkhof van Europa.” De Belgische oud-premier opperde de Europese Raad voor de rechter te slepen omdat de regeringsleiders niet optreden.

Het parlement nam afgelopen november een voorstel aan om ‘Dublin’ meer solidair te maken. Voorzitter Tajani wil dat de Europese leiders op basis hiervan overeenstemming bereiken. “Juni is de laatste kans.”

Bron:
https://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Frans Timmermans (PvdA) maakt EU-lidstaten bang: nu compromis opvang vluchtelingen of anders. . .

 1. Cathja zegt:

  Kan de snotneus Timmermans nu eindelijk eens stoppen met zijn dreigementen richting de lidstaten? Welk recht heeft hij om te dreigen en ons de duimschroeven aan te draaien?
  De ‘vluchtelingen’ die hij ons wil opdringen ZIJN geen vluchtelingen. En waar ter wereld neemt men zomaar wildvreemden in zijn land op, en verzorgt die tot in de puntjes, terwijl de eigen bevolking als oud vuil weg mag rotten?
  Want dit is de brutaliteit van Timmermans, dat onbeduidende PvdA-mannetje, wat zichzelf via zijn ellebogen heeft ‘opgewerkt’ tot wat hij nu denkt te zijn.
  Walgelijk type mens. Onbetrouwbaar tot op het bot. Een landverrader tot en met. Zijn straf mag hij niet ontlopen!

  Liked by 3 people

  • Elisah zegt:

   https://voiceofeurope.com/2018/06/non-western-asylum-seekers-to-cost-dutch-society-billions-study-shows/

   Non-western asylum seekers to cost Dutch society billions, study shows
   In contrast to what was told, migrants are far from economically beneficial for society. Research by mathematician Jan van Beek shows that admitting non-western asylum seekers into the country, results in high net costs for Dutch society, WNL reports.

   If we make a conservative estimate we can say 85% are non-western, which means that 111,350 non-western migrants received asylum in the Netherlands.

   By multiplying this number by the estimated amounts of Van Beek we land into billions of euros. For example 250,000 (per migrant) x 111,350 is already more than 27 billion.

   By taking Van Beek’s one million per migrant as an estimate we land at 108 billion euros of costs for non-western migrants in the Netherlands during their lifetimes.

   Like

 2. King Arthur zegt:

  Helemaal ongezien de zwarte vlektyfus met die idioot van een timmerfranzzzz.

  https://fenixx.org/2018/06/12/ngo-schip-aquarius-dobbert-nog-steeds-voor-de-kust-van-italie/

  Liked by 2 people

 3. Jan zegt:

  Hij lijkt er op

  Liked by 2 people

 4. Petra DeBoer zegt:

  Paniekvoetbal van Timmermans want dat de EU valt is niet meer te keren. De burgers willen geen socialistische EU heilstaat, en die Dublin verordening is door Merkel persoonlijk om zeep gebracht en functioneerde daarvoor goed. Wegwezen Timmermans en het liefst in de gevangenis.

  Liked by 2 people

 5. Heniusz zegt:

  Dat dat zootje politiek correcte nitwits nog steeds niet doorgeeft dat de gemiddelde €U burger helemaal niet op die crimigranten en parasieten zit te wachten geeft toch wel te denken over de mate van hersencapaciteit daar. Laat die klaplopers dan maar bij Timmerfrans en consorten intrekken, ik heb er geen werk voor.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Kan men (ook) uitzoeken of de zich boven ons gestelden een in bijvoorbeeld . ,kuststreken een ‘
  vakantiewoning, met ruime inhoud bezitten, zoals bijvoorbeeld. o.a. Westenschouwen, die alleen in warme seizoen bezet.. zijn? vanwege HUN tolerantie kunnen er dan tijdens afwezigheid zo lang asielparasieten in gehuisvest worden,( na hun (ocharme!) …..’ontberingen!’! …….te beginnen vanzelfsprekend bij. Timmermans, en voor de rest het alfabet afwerkend, ( ‘uitpluizend’!), naar andere …’gegadigden’!

  Like

 7. fleckie zegt:

  Het grootste kerkhof van Europa,…….: daar kiezen ze toch helemaal zelf voor, ! het is altijd een risico in een boot stappen en maar varen naar den vreemde!

  Liked by 1 persoon

 8. boorzalf zegt:

  Omdat opnieuw een Duitse leider Europa naar de ondergang voert, wordt Merkel –tot haar grote woede- inmiddels ook in Polen rechtstreeks met Hitler vergeleken (magazine Wprost). Op de linker afbeelding zijn op de achtergrond twee hoge Nazi’s vervangen door Merkels partners-in-crime EC-president Jean-Claude Juncker en EP-president Martin Schulz.

  Liked by 3 people

 9. Tistochwat zegt:

  TIMMERFRANS! VERROTTAND! 😡

  Neem die mohammedaanse parasieten zélf in huis, joh, stelletje huichelaars! En jij, Timmermans, ouwe bebrilde kobold met je badmuts, moet eindelijk je bek eens gaan houden! (excusez les mots, mes amis)

  Ik ben net de hond van Pavlov als ik die namen lees. Dan móét ik gewoon onderstaande links plaatsen:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-2/

  Like

 10. Jade zegt:

  Neem er zelf eens 10 in huis Frans…
  Kan je zelf eens ervaren hoe fijn dat is.

  Liked by 2 people

 11. Bezorgde burger zegt:

  Reactie? Zie verkrachtingszaken in Dld vandaag. Ik was afgelopen weekend in Oost Europa. Een grote stad, geen hoofddoek te zien en de mensen waren ontspannen en super vriendelijk. Heerlijk gewoon! Groot gelijk Oost Europa, bega alsjeblieft niet dezelfde fout!!!!!

  Liked by 4 people

 12. Steven zegt:

  Overeenstemming: NIKS meer opnemen. PUNT!

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Guy verhofstadt: “De Middellandse Zee is het grootste kerkhof van Europa”.

  Hij sprak van een al jaren durend schandaal, met tragedie na tragedie als gevolg.

  Waar zouden deze tragedies het gevolg van zijn, meneer Verhofstadt?

  Misschien van open grenzen en roepen dat iedereen welkom is?

  Wordt het geen tijd dat de EU haar hand in eigen boezem steekt en erkent dat zij volledig schuldig is aan het grootste kerkhof van Europa???

  Liked by 3 people

 14. Elisah zegt:

  Ondertussen in Amstelveen
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/we-are-here-niet-weg-te-krijgen-uit-amstelveen/
  Was leuk geweest maar het mocht niet baten…We Are Here kan nog even in Amstelveen blijven zitten. De gemeente start de trage procedure om ze eruit te knikkeren. Aldus het Parool.

  Like

 15. abouneenee zegt:

  Merkel had niet moeten roeptoeteren dat ‘we’ als in EU, want niet alleen Duitsland heeft er last van, het wel aankunnen. Deze en andere ondoordachte provocaties hebben de omvolkingsstroom op gang gebracht, en het Oost-Duitse duivelsgebroed vind het allemaal maar prachtig.

  Drop alle uitvreters in de huizen van mensen die voor deze ongeregeldheden gestemd hebben en laat ze niet in contact komen met mensen die op partijen zoals de PVV hebben gestemd.

  Nu vallen de schellen bij velen van de ogen, maar toen ik verkondigde dat ik op Wilders zou stemmen liepen de meelopers op z’n minst spottend te doen. Links bestaat uit zelfmoordterroristen, misschien niet met conventionele wapens, maar die hebben de socialisten ook niet nodig om een ooit vreedzame landen te slopen.

  Liked by 1 persoon

 16. bigljohn zegt:

  Of anders….Echt een uitspraak van de E.U. Maffiosi Timmermans. De PvdA die in Nederland is afgebrand, gaat via Brussel ons leven opnieuw verwoesten. Net zolang drammen en dreigen totdat compaan Rutte besluit dat ook Nederland de nodige extra – immigranten – moet gaan opnemen !

  Liked by 2 people

 17. Kees zegt:

  Alleen push backs zullen helpen, hou die mensen bij de Middellandse Zee weg. En hoe dan verder, nog meer hulp? Hoeveel miljard is er sinds de 2e Wereldoorlog naar Afrika gegaan en wat heeft het opgebracht?

  Liked by 3 people

 18. Jules Vismale zegt:

  Lees hierbij maar eens hoe erg dit stuk EU-tuig van een Frans Timmermans en zijn akelige EU_vriendjes gaan met hun vluchtelingenbeleid:

  EU: vluchtelingen weigeren is gewoon ‘egoïsme’ en ‘gebrek aan solidariteit’

  Aquarius, het schip van Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée, werd (terecht!) geweigerd door zowel Italië als Malta. Dit laat akelige en wereldvreemde types als Frans Timmermans en Guy Verhofstadt natuurlijk huilen (zij huilen vast en zeker krokodillentranen want ik kan me haast niet voorstellen dat die twee opeens zoveel medelijden hebben met al die “vluchtelingen” en hen gewoon uit eigenbelang in Europa willen dumpen en zeker NIET in hun achtertuintje!) als geen ander!

  ‘Egoïsme’ en ‘gebrek aan solidariteit’ (is er ooit aan de inwoners van de EU-landen gevraagd of zij met al die moslims, asielzoekers en vluchtelingen wilden worden opgezadeld? Dezen werden hen gewoon in de strot geduwd, gelijk naar een vrouwelijke koekoek die haar eieren in andermans nest deponeert!) noemen ze het!
  Een schip met meer dan 600 vluchtelingen weigeren terwijl je de huidige opgevangen vluchtelingen niet eens aan kan is ‘egoïsme’ maar massaal deze kant uitkomen en verwachten dat Europa (ons werelddeel is echter allang geen peperkoekhuisje of Luilekkerland meer waar buitenstaanders verwachten dat ze hier gratis kunnen gaan eten, snoepen, drinken, feestvieren en luieren!) je gouden bergen gaat geven is dat blijkbaar niet.
  Spanje sprong dit keer bij om even goedkoop goed te scoren bij de juiste EU mannetjes en het nam de vluchtelingen op. Dit gebeurt echter steeds minder (wij in Europa worden hier al tijden namelijk horendol van dit soort parasieten!) en dat vinden ze niet zo leuk daar in Brussel!

  Het probleem ligt hem natuurlijk in de Dublin-verordening. Hierin staat dat de vluchteling moet worden opgevangen in het land waar hij als eerste aankomt. Flink zuur voor Griekenland en Italië (zij liggen met Spanje en Frankrijk aan de Middellandse Zee en zijn zo gemakkelijk te bereiken voor deze vluchtelingen!) die met zo’n regel flink de klos zijn. Er is dan ook steeds minder sympathie voor de regeling en ook steeds meer verzet.
  Frans Timmermans denkt dat hekken en muren bouwen de vluchtelingenstroom niet tegen gaat houden, maar ondanks zijn achternaam is hij helaas geen bouwvakker en dus geen expert op het gebied van hekken en muren. Timmerfrans wil natuurlijk keihard deugen en iedere vluchteling opleiden tot hersenchirurg (waar wil hij zelfs het geld daarvoor vandaan halen? Bij de kaboutertjes of soms aan een geldboom?) maar de rest van Europa voelt daar steeds minder voor.

  Verhofstadt wil graag Europese centra in Afrikaanse landen om ze daar te registreren en te helpen. Denemarken wil ze concentreren op een onaantrekkelijke plek in Europa en Frans Timmermans wil graag een oplossing voor (laat die vluchtelingen anders maar met hun allen bij Timmermans en Verhofstadt in huis gaan wonen en daar de hele boel afbreken!) waarom de mensen vluchten, want daar zijn wij ook verantwoordelijk voor of zo…
  Sebastian Kurz, premier van Oostenrijk, hoopt op een revolutie rondom migratieproblematiek maar dat is vast niet het soort revolutie waar ons Fransje zo op hoopt!

  Deze revolutie zal hierdoor een soort Europese Revolutie worden waarin de verschillende bevolkingsgroepen en politici elkaar zo vreselijk gaan bevechten waardoor de gehele EU zal wegzinken tot in de hel toe!

  Like

 19. Mary zegt:

  “De Middellandse zee is het grootste kerkhof van Europa” ja dan had je ze niet uit moeten nodigen om te gaan zwemmen met je EU vernietigingsclub en momenteel zit De Bilderberg club waaronder Rutte en Alex samen met een afgevaardigde van het Vaticaan etc. in Turijn met hoog op de agenda “populisme” en “migratie”, t’ zit hun dus kennelijk ook dwars…….

  Like

 20. Johan zegt:

  Stuur Fransje eens een email :

  frans-timmermans-contact@ec.europa.eu

  Like

 21. kampersrene zegt:

  en politieke wil bij de EU-leiders om tot een eerlijke verdeling te komen….Het aantal verkrachtingen en moorden moet eerlijk verdeeld worden anders voelen de lidstaten zich benadeeld

  Like

 22. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/06/hungary-as-long-as-europes-security-depends-exclusively-on-the-good-will-of-turkey-its-borders-will-remain-defenseless/#.Wx-9qDykt8o.twitter
  Hungary: As long as Europe’s security depends exclusively on the good will of Turkey, its borders will remain defenseless

  Like

 23. Thoth zegt:

  Ook Rutte hoor, zie NOS teletekst (105) :

  **************************************************
  Rutte slaat pro-Europese toon aan

  Premier Rutte heeft zichzelf in een
  toespraak tot het Europees Parlement in
  Straatsburg een Europese bekeerling
  genoemd.Hij zei dat zijn gedachten over
  de EU zijn veranderd toen Nederland
  voorzitter van de EU was.

  Hij merkte dat Europese oplossingen,
  zoals de vluchtelingendeal,ook voor
  Nederland voordelig kunnen zijn.En na
  het neerhalen van de MH17 zag hij wat
  internationale solidariteit is en wat
  politieke druk kan betekenen.

  Rutte zei dat de EU-landen elkaar nodig
  hebben en eenheid moeten uitstralen.
  Daarin moeten wel keuzes worden gemaakt
  en “wat we doen,moeten we goed doen”.

  *************************************************

  Ik denk dat’ie nu een baan bij de EU wil stabiliseren. Bij de volgende verkiezing is het exit met Rutte.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  De links mens, wat hun ogen zien verzieken hun daden !

  Like

 25. kraftavilqa zegt:

  De kwestie rond het door Italië geweigerde schip met ruim zeshonderd Afrikaanse vluchtelingen toont maar weer eens de noodzaak dat Europa eindelijk eens werk moet maken van z’n kustverdediging in plaats van dat marineschepen als taxi’s worden ingezet zou men zo’n invasieboot zodra deze in de territoriale wateren komt naar de kabeljauwkelder moeten jagen. En natuurlijk moet er geen drenkeling meer opgevist worden. Zo simpel kan het zijn. Europeanen zijn niet schuldig aan de ellende der nikkertjes evenmin is het de plicht der Europeanen de nikkertjes een luilekkerleventje te bezorgen.Hooguit zijn (West)Europeanen schuldig aan hun eigen ellende door structureel te stemmen op partijen die het wegmetonsisme voorstaan.Diegenen die wel op verstandige wijze van hun kiesrecht gebruik maken worden op geheel dictacratische wijze genegeerd en gedemoniseerd.

  Like

 26. keesb13 zegt:

  Het beste lijkt mij om de Afrikaanse bevolking alvast (virtueel dus) te verdelen over de lidstaten, per vierkante kilometer en af te spreken hoveel tijd er nog is om dit gestalte te geven. De vliegtuigindustrie zal daarbij welvaren, evenals de bouw, er moeten scholen gebouwd worden enz. enz.
  Ik geef het op, het is wachten op ……… tja, waarop, waar kan ik heen? Zeker niet naar Belgie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s