MISDADIGE DOORDRAMMERS…

Screenshot_229

(Door: “Driek”)

Wat zijn die volgelingen van de profeet Mohammed toch ongelooflijk sluw en misdadig. Walgelijke en gevaarlijke doordrammers zijn het. Wijl onze politici dagelijks verkondigen dat ons land liberaal moet zijn en open moet staan voor alle culturen, worden kinderen op scholen openlijk geïndoctrineerd met het afgrijselijke islamvirus dat zich als een voortwoekerend levensgevaarlijk gezwel uitzaait. Schoolkinderen moeten op excursie bidden in de moskee met hun gezicht naar Mekka onder leiding van een imam. Daarbij moeten dien onschuldige zieltjes leren de woorden Allah Akbar te zeggen. Dezelfde woorden die dagelijks gebruikt worden door terroristen als zij hun bloedige misdaden begaan tegen ongelovigen.

Wij, spitse lezers van “E.J. Bron”, weten maar al te goed dat de islam verboden en moskeeën afgebroken moeten worden. Het liefs met ingang van vandaag en anders morgen. Ik hoef hier niets te vertellen over deze zogenaamde religie die niets anders is dan een kwaadaardige ideologie met als doel de wereldheerschappij te verwerven. En om dien heerschappij te verwerven, schuwen deze perverse zandhazen geen enkel geweld. Wist U dat de overheid erop toeziet dat deze excursies naar de moskee gehouden worden zonder dat de ouders iets wordt gevraagd? Intussen zijn dezen smerige achterbakse islamiseringspraktijken wijd verbreid zonder dat onze bewindslieden ingrijpen. Die wuiven het weg en staan zoals altijd weer stompzinnig te lachen.

Edoch, de Nederlandsche cultuur is niet gevestigd op de achterlijke geschriften van Mohammed, die openlijk predikt dat seks met onvolgroeide meisjes is toegestaan, dat vrouwen ondergeschikt en bij overtreding geslagen of gestenigd moeten worden – doch onze cultuur is gevestigd op een Joods–christelijk gedachtegoed dat predikt onze naaste lief te hebben. Dat scholen aan deze barbaarse praktijken meedoen, is een groot schandaal. Scholen zijn geen indoctrinatieplaatsen van de islam.

En ik vraag mij af, lezer, hebben die onderwijzers na hun volbrachte dagtaak nimmer een blik in den koran geworpen? Je stuit dan toch op verschrikkelijke passages welke je bloeddruk tot ongekende hoogte doen opstuwen? Het Mein Kampf van Adolf Hitler is verboden wegens de haat tegen het Jodendom, doch de koran is veel en veel erger! Het is gewoon afschuwwekkend!

“O Jullie die geloven! Neemt niet de Joden en christenen tot vriend. Zij zijn als vrienden van elkaar. En wie van jullie hen als vriend neemt, behoort ongetwijfeld tot hen. Voorwaar, Allah leidt het onrechtvaardige volk niet.” (Koran, soera 5:51)

Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, dood dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol. (Koran, soera 9:5, het zgn. “Zwaardvers”)

 Screenshot_228
Onthoofding van andersdenkenden – 2018

Dat zijn toch een verschrikkelijke teksten? Daar slaap je toch niet rustig op? Ik vind het niet normaal dat zulke tekst in Nederland door imams worden gepredikt en uitgedragen uit een zogenaamd religieus boek dat in Nederland te koop is en waarvan bij het lezen je het angstzweet uitbreekt. Of zijn die onderwijzers gewoon dom en interesseert het ze niet wat ze aanrichten in die kinderhoofdjes? Ik spreek er hier schande van dat zoiets in een beschaafd land wordt toegestaan.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, socialisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op MISDADIGE DOORDRAMMERS…

 1. alwine kerkhof zegt:

  Moet je andersom eens proberen, moslims in christelijke kerken.

  Geliked door 3 people

 2. Jules Vismale zegt:

  Dat nog te bedenken dat veel van de ontevreden moslims graag respect van de autochtonen hier in Nederland en Europa wilden terwijl een lezer op 11 juni 2018 in de Telegraaf schreef dat veel Nederlanders hen aanvankelijk hier gastvrij in huis haalden, begrip en tolerantie naar hen toonden en zelfs asielzoekerscentra’s en moskeeën voor hen bouwden!
  In veel gevallen werd daar niet eens door de allochtonen en moslims om gevraagd, gelijk aan het idiote (en godzijdank mislukte!) plan van de linkse bestuurders in Arnhem om in 2004 smalbossen, kunstmatige bossen bestaande uit fruitbomen, aan te gaan leggen! Door de talloze woedende reacties daarop in de kranten (een lezer stelde toen zelfs voor om anders in Nederland kokosnoten- en bananenplantages, olijfboomgaarden, dadelpalmen en sinaasappelboomgaarden aan te gaan leggen!) ging dit plan NIET door al is het zelfs nog te hopen dat een potentiële bouw van een moskee in het Openluchtmuseum in Arnhem evenmin doorgaat!
  Helaas zijn er genoeg godsdienstige, verderfelijke, gestoorde, bemoeizuchtige, verliefde of slavendrijvende figuren die anderen hun vrijheid afpikken in de hoop dezen anderen tot zonde te bewegen, een baan, hobby of een huwelijk op te dringen of zich zelfs met deze personen te gaan verrijken. Als dat echter niet lukt slaat hierna de haat van de opdringers tegen hun slachtoffers om in haat en willen zij dezen hierna zelfs doden!
  En zoals ik ooit in een bepaald geschiedenisboek las had Lodewijk XVII (1785-1795), de Dauphin die zo tragisch omkwam in de vreselijke revolutie die Frankrijk inde 18de eeuw teisterde, op een stel knopen in een jas gelezen dat je beter in vrijheid kunt leven dan in slavernij of anders zult sterven!

  Geliked door 4 people

  • Franco zegt:

   Sorry, maar smalbossen zegt niemand wat, SMULbossen des te meer!! En dan alleen voor de allochtoon, in deze alleen voor de Islamiet!

   Geliked door 1 persoon

   • bertje zegt:

    ik snap het probleem niet. als we met ons allemaal bekeren tot de islam is het probleem toch opgelost? dan is er toch de vrede die iedereen wenst. dan trek ik een witte jurk aan en lijk ik ook op een arts. zonder praktijk natuurlijk want je denkt toch niet dat ik ga werken. zoek een mooie vrouw op die mijn huishouden doet maar ineens zie ik ze allemaal in gekke gewaden. je moet met 1 van hun trouwen en in de slaapkamer doet ze dat kleed uit. en dan …heb ik weer. gelukkig kan het licht nog uit. maar er heerst wel vrede. zo simpel is het.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Was een foutje van me, sorry, want ik bedoelde inderdaad smulbossen!

    Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Bovenstaande foto is idd bij het misdadige af! Je reinste Kindermishandeling! Dit zou ik mijn eigen kinderen, die ik gelukkig niet heb, nooit toestaan! Maar bijna alles is geoorloofd, wordt uit de kast getrokken, om De Omvolking / De Verrijking tot een succes (proberen) te maken! Walgelijk!

  Geliked door 2 people

 4. kampersrene zegt:

  Het begin van een langdurende cursus ….eerst leren bidden a la moslim , kont omhoog en er ene laten vliegen om Allah te eren…later …ongelovigen zijn varkens en apen , en vooral Joden , zijn de grootste vijanden van de Islam , waarom ? daar kwam geen zinnig antwoord op .Het doden van ongelovigen stuit op een totaal onbegrip van de Europese gastlanden , die hun laten vreten , huisvesting en leefloon geven , op kosten van den brave bio inwoner …..maar dat is de wil van Allah en zijn wil is wet … staat boven de geldige wetten van het gastland. Vrouwen die overspel plegen of ervan verdacht worden , mogen gestenigd worden maar enkel met stenen waarvan de grote wordt beschreven in de koran dergelijke onbegrijpelijke middeleeuwse toestanden , Voor kinderen is het maar een spel , maar het kan zware gevolgen krijgen Dan te bedenken hoe dat Timmermans gedoe nog meer van dat achterlijk tuig in Europa wil pompen.Inderdaad “zalig zijn de armen van geest” Ook de Paus , dat hij de koran kuste ,ik zag dat op foto , niet te geloven !! , hij had beter mijn achterwerk gekust , dat is meer waard dan heel die koran

  Geliked door 4 people

 5. hans zegt:

  Niet boos worden en doen alsof je voor de eerste keer er achter komt komt dat Sinterklaas niet bestaat, maar uitzoeken wie deze opdracht uitzet tot en met!
  Deze dan benaderen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Ze zouden op scholen beter de kinderen vertellen hoe het vroeger was en nu ,grafieken met criminaliteit ,werkende buitenlanders , uitkeringstrekkers ,hoeveel het de gemeenschap jaarlijks kost ,het aantal gevallen van geweld en verkrachtingen , drugsverkoop , vrouwenhandel ,laten zien .Gaat het om criminaliteit ,staan ze op de eerste plaats ,maar daar hoor je die linkse leraren ,en ambtenaren niet over .Vroeger ging vader werken ,en moeder zorgde voor de huishouding ,nu moet moeder ook 40 uur aan het werk ,anders kunnen ze niet rondkomen ,ze zouden zich eens moeten afvragen waarom de verzekering ,en belasting zoveel geld willen .

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   En de ‘kindjes! Zelf’ een bepaald soort speelgoed niet gekocht kan worden, omdat er via de belastingen moet betaald worden ten bate van diegenen die de ‘kindjes’ in hun …’gebedshuizen’ ( vallen) ) willen lokken.

   Like

 7. fleckie zegt:

  Artikel lezende kan men zich…WEER… afvragen in HOEVERRE de. SLUWE MOSLEMS
  AL. GEINFILTRERD. …zijn …op…BELANGRIJKE POSTEN!.. dus. HOGER…NIVEAU, , terwijl men hier nog…MEDEDOGEN…toonde, waren. ZIJ al bezig MET , de boel te. ‘ONDERMINEN’!<<<<<<<

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   De imam zegt aan het eind van het filmpje: “Tot volgende week.”
   Dit was dus een klas die heel slim het islamitische geloof in wordt geloodst. Deze kinderen vertellen dat ook weer aan andere kinderen en de moslims zijn dus gewoon bezig de nederlandse jeugd op de basisscholen te ronselen.
   Er zijn er altijd een paar waarbij dat walgelijke gedoe als iets positiefs blijft hangen.
   Kotsmisselijk wordt ik ervan.

   Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Wat “leren” die arme kinderen hier nu van?
   Kunnen de juffen die dit tolereren niet acuut worden ontslagen?

   Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Je reinste KINDERMISHANDELING in Sufkuttenlandje!!

   Geliked door 1 persoon

  • GT zegt:

   Wat is dit voor een smerige vertoning staan die onderwijzers te filmen stelletje smeerlappen. Ik snap werkelijk niet dat ouders dit toestaan wat een huichelarij en ohh wat heb ik medelijden met deze kinderen om hun onschuld te misbruiken.
   Ze laten zich gewoon indoctrineren, deze smerige haat ideologie op te laten dringen.
   En wat zij die baard aap, tot volgende week ohh ohh Nederland en consorten het zal jullie opbreken. Ook hier de verantwoordelijken in kaart brengen op Internet bronnen AUB.

   Geliked door 2 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   Wat een zielige, goedkope onderneming. Ze hadden toch op zijn minst deze kinderen een hoofddoekje kunnen verstrekken. Nu werd er nog lacherig gedaan. Met een hoofddoekje zouden de meisjes meer respect voor deze gebedsrituelen gehad hebben.
   Voor deze moslims een gemiste kans.
   malsion@orange.fr

   Like

 8. bedonderde burger zegt:

  We leven in Nazi Duitsland opnieuw, de SA (de voorloper van de Antifa nu) trok door de straten en joeg iedere gewone Duitser de schrik op het lijf tot die ook lid werd van de Nazi partij, of zich zoet in huis terugtrok en net deed alsof er niets aan de hand was.Zo trekken nu islamieten en zwarte Afrikanen door de straten en jagen de Europeanen de schrik op het lijf tot ze ook islamiet worden, of eveneens zich in hun ‘veilige’ huisjes terugtrekken. Het aantal ‘bekeerlingen’ zal met het stijgen van moorddadige terreur toenemen. Dat is bijna het enige dat een individu kan doen om zich te beschermen in een tijd dat er geen bescherming van de kant van de overheid komt. Begrijpelijk als je weet dat de politiek, dus ook het leger en de politie, volledig geïnfiltreerd en op de hand is van de indringers. Dit niet perse uit lafheid maar eerder uit hebzucht. Zolang er internationaal geen echt leider opstaat die doet wat hij moet doen, de kop van de gifslang eraf slaan, zullen we onder terreur gebukt blijven. Het is niet te veronderstellen dat het moordlustig tuig, inclusief de fascistische Antifa brigades, alle Europeanen kunnen uitroeien, dus er komt een dag dat er teruggevochten gaat worden. Ik vrees dat ik die dag niet meer zal meemaken, maar komen zal die. Laten degenen die dan nog in leven zijn niet opnieuw dezelfde fout begaan. Heb geen mededogen met tuig dat zelf nooit mededogen heeft getoond met anderen. Knoop ze allemaal op, al dat verraderstuig uit de politiek, uit de media, uit de academische wereld en uit het bedrijfsleven, allemaal, die schuldig zijn aan wat vandaag speelt en de hel die door hen gecreëerd er nog zal gaan aankomen. Laat bij wijze van spreken aan iedere lantaarnpaal een van de vele landverraders hangen, daarmee bedoel ik die meute die momenteel uit geldzucht voornamelijk die indringende massa moordenaars de hand boven het hoofd houdt en eigen volk trapt, onderdrukt, opsluit en laat uitroeien. Ik bedoel niet die mensen die straks, omdat ze als eenlingen geen verzet kunnen plegen, uit lijfbehoud buigen voor de terroristen. Ik bedoel hen die dit hebben aangericht, de Obamas, de Clintons, De Merkels, de Sorossen, dat stinkende tuig, dat uit grenzeloze hebzucht door de eeuwen heen de wereld naar bloedbaden heeft geleid! Bloedbaden, die net als nu, door gewone mensen niet tegen te houden zijn, vooral omdat dit soort tuig veel mensen met hun leugenpraatjes weten te bedriegen om hen zo voor hun karretje te spannen. Gewone mensen die vaak niet kunnen nadenken. Maakt men weer de fout om weer het tuig dat nu de wereld op de rand van totale vernietiging brengt op termijn de maatschappij weer in te laten dan zal uiteindelijk dat tuig weer opnieuw met hun laffe gedrag beginnen. Het is net als met die gestoorde moordenaar die Anne Faber als ding heeft verkracht en vermoordt, als die straks vrij komt doet hij het weer. Dit soort heeft hun recht als mens verspeeld. Een oog voor een oog en een tand voor een tand moet opgang krijgen voor dit soort gewetenloze psychopaten! Hij heeft gemoord dus hij dient met zijn leven te betalen. Van mijn part in de gevangenis, zonder ooit een kans op vrijlating te verkrijgen. Punt. Door het krankzinnige slappe happen systeem dat heerst zullen de slachtoffers van verkrachters en moordenaars altijd de echte slachtoffers blijven, levenslang hebben die terwijl de moordenaar, die geen recht meer heeft op leven, alweer een nieuwe moord mag plegen. Waarin ligt hier gerechtigheid? De dader wordt zielig gevonden, de doden zijn dood en niet de moordenaar maar de nabestaanden krijgen van dit soort rechters in dit slappe juridische systeem levenslang. De beuk moet erin, dat slappe geouwehoer van druiloren die zelf nooit ets hebben meegemaakt, zoals de debiel Van Agt indertijd, hebben met hun ‘taakstraffenbeleid’ genoeg ellende aangericht. Maar dat is weer een ander verhaal. We moeten een ander soort bestuur, meer direct bestuur krijgen, als we niet nog langer door fascisten, technocraten, bureaucraten en andersoortige idioten richting slachthuizen willen worden geleid. Wie durft?

  Geliked door 2 people

 9. Kees van Kesteren zegt:

  Niet zeiken toetsenbord plempers!

  Doen jullie er dan wat aan? Gaan jullie je kinderen ten koste van alles verbieden om niet naar zo’n islamitisch openbaar toilet van Allah te gaan? ECHT niet……..

  TIP!! Als er ooit weer gestemd moet worden, gewoon het kruisje op dezelfde plaats als voorheen. Dat is wel zo makkelijk en kost jullie tenslotte geen enkele moeite!

  En maar kankeren, daar zijn ze zo goed in………
  Onze HELDEN..!!

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Men stuurde zijn kinderen naar een openbare school juist omdat daar geen godsdienstlessen e.d. werden gegeven. De wetgever die dit toestaat en zelfs nog laat afdwingen door het onderwijzend personeel, deugt voor geen meter. Dus moet de wetgever het verbieden.
  Als men godsdienstles wil gstuurt men de kinderen maar naar de desbetreffende particuliere school waar de godsdient van hun keuze in het onderrichtsysteem staat.
  En ik ben het ermee eens dat dit soort van indoctrinatie kindermishandeling is.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Linkse leerkrachten die kinderen dit aandoen zijn misselijke achterbakse vuilnisbakken !!

  Geliked door 1 persoon

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Misdadig is het juiste woord
  voor steeds weer onbestrafte moord
  voor de haatgedragen rituelen
  andersdenkenden gewoon te kelen
  in “opdracht” van een valse god
  kijk niet langer weg…verwerp dit lot !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 13. Goed artikel. Alleen die foto doet me walgen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Willem Sterk zegt:

  Het belangrijkste is inderdaad uitzoeken wie dit heeft bedacht en hoe en wie dit uitvoert met toestemming van wie. De betreffende personen moeten dit maar eens gaan uitleggen, en public, op tv.

  Like

 15. Elisah zegt:

  Over doordrammen gesproken…dit is toch schunnig
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/voorstel-lpf-eindhoven-voor-behoud-straatnaam-witte-de-with-verworpen-wordt-naam-van-turkse-piraat-barbaros/
  Voorstel LPF Eindhoven voor behoud straatnaam ‘Witte de With’ verworpen, wordt naam van Turkse piraat ‘Barbaros’
  De straatnaam wordt vervangen voor de naam “Barbaros” een Turkse piraat die dood en verderf heeft gezaaid in Europa in de zestiende eeuw…

  Like

 16. Jean zegt:

  Ik zou zeggen, als zo een aap in vodden met zijn gat in de hoogte ligt dan wil dat zeggen: “steek er een bommetje in met een lang lontje, steek dat lontje aan en maak dat je wegkomt, opgeruimd staat netjes” wij willen die vuiligheid niet in onze westerse seculiere samenleving en zeker die islamitische smeerlapperij niet.
  Nooit of te nimmer zullen wij die zwijnerij tolereren noch respecteren in ONZE samenleving, als het politiek gespuis weigert op te ruimen dan zijn wij verplicht het zelf te doen ter bescherming van onze kinderen, vrouwen en gemeenschap.
  Hondenpoep op straat is vuiligheid maar die vuiligheid uit die grote zandbak is echte smeerlapperij.

  Like

 17. ReaGluurder zegt:

  Niet te geloven, dit zijn cijfers van de prov. Groningen met 500.000 inwoners. Hoeveel MILJARDEN zijn er voor de rest van dit Sufkuttenlandje dan nodig! Wat dacht u waar deze MILJOENEN vooral naar toegaan!! Maar dat mogen wij natuurlijk weer niet weten!! Wat een Qudtland!
  http://www.dvhn.nl/groningen/Groningen-geeft-n%C3%B3g-meer-uit-aan-jeugdzorg-en-stuurt-brandbrief-23272618.html

  Like

 18. Jan zegt:

  De EU-hypocrieten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s