Trump en Kim Jong-un willen overeenkomst ondertekenen

Screenshot_213

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse machthebber Kim Jong-un zijn het met elkaar eens geworden over een schriftelijke overeenkomst. Deze zou binnenkort ondertekend worden, zei Trump vandaag na een gezamenlijke lunch met Kim in Singapore. De ontmoeting zou beter zijn verlopen dan iemand ooit had kunnen verwachten, aldus Trump.

journalistenwatch

Over de inhoud van het document zei de Amerikaanse president eerst niets. Kort na 09.00 uur plaatselijke tijd (03.00 uur Nederlandse tijd) hadden Trump en Kim tijdens een historische ontmoeting elkaar twaalf seconden de hand gegeven, terwijl op de achtergrond Noord-Koreaanse en Amerikaanse vlaggen stonden opgesteld. Kim zei dat er veel hindernissen zouden zijn geweest op weg naar deze ontmoeting, maar dat ze allemaal overwonnen zouden zijn.

Trump zei dat de VS en Noord-Korea een uitstekende relatie zouden hebben, daaraan zou hij niet wijfelen. Na een persoonlijk gesprek werd de topontmoeting in grotere kring voortgezet, waaraan behalve de beide staatschefs o.a. ook de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, deelnam.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Noord-Korea, VS. Bookmark de permalink .

27 reacties op Trump en Kim Jong-un willen overeenkomst ondertekenen

  • paulzwueste zegt:

   Klopt helemaal Jan.
   Dat wat Trump NU gerealiseerd heeft is 100 op zich waardeloze Nobelprijzen voor de vrede waard.
   Obama ontving er een 14 dagen na zijn ambtsaanvaarding!!!
   Dan weet je genoeg!!!
   Die vervloekte linkse wereld realiseert zich niet wat voor een onschatbaar waardevol geschenk Trump de Wereld heeft gegeven.
   Noord-Korea was in staat zichzelf te vernietigen en daardoor waardig en trots te sterven.
   Dàt heeft Trump begrepen en verhinderd.
   Het westen reageert koeltjes met de nodige kritiek!
   Om uit je vel te springen.

   Maar Trump gaat gewoon door…

   Liked by 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Had de zwarte halfgod (die de moslimbroeders in het zadel hielp) van links dit gepresteerd danste het hoernaille nu op alle stoelen en tafels.

    Liked by 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Inhuldiging Obama januari 2009.
    Bekendmaking Nobelprijs oktober 2009.
    M.a.w. er zaten negen maanden tussen, geen veertien dagen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Eric zegt:

   Kijk, en dan wordt er door de mondiale leugenpers steeds weer beweerd dan Trump onvoorspelbaar zou zijn. Die man beweert al twintig jaar hetzelfde en als president handelt hij ernaar. Dit in tegenstelling tot de zich steeds in bochten wringende politici van het establishment. Hun voorspelbaarheid is dat je er gif op kan nemen dat ze op een dag hun kiesvee zullen verraden. Wanneer, dat weet je niet op voorhand, maar dat ze eens het omgekeerde zullen doen van wat ze beloofd hebben: dat is een mathematische zekerheid.

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Köhler.
    Na 4 dagen werd bekend gemaakt dat hij de prijs kreeg.
    Na 9 maanden werd hij uitgereikt.
    Waarom denk je…?
    Jij houdt alles bij, dus dat moet je weten….

    Like

 1. Cathja zegt:

  Wie had dit ooit kunnen denken? Trump doet de wereld opnieuw versteld staan! Wat hij in korte tijd voor elkaar gekregen heeft, is nog geen andere president ooit gelukt!

  Hopelijk draagt deze ontmoeting bij tot meer vrede en minder oorlogsdreiging in de wereld.
  Hoe reageren wereldwijd de Trump-bashers nu….?

  Liked by 3 people

 2. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/inkt-van-trumps-verdrag-met-noord-korea-is-nog-niet-droog-of-zeurclown-pechtold-heeft-al-wat-te-mekkeren/

  Inkt van Trumps verdrag met Noord-Korea is nog niet droog, of zeurclown Pechtold heeft al wat te mekkeren
  Ja hoor. Nog nauwelijks is bekend wat het zojuist getekende verdrag tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten inhoudt, maar nu al huilt Alexander Pechtold tranen met tuiten. Mark Rutte moet het allemaal maar even komen uitleggen, vindt de D66-clown.

  Liked by 4 people

 3. De Europese landen van de EU mogen wel oppassen zelf niet in een isolement terecht te komen. Trump heeft ze in Canada zo’n beetje gezegd dat ze de rambam kunnen krijgen om daarna naar Singapore te vliegen voor deze historische mijlpaal en ondertussen zetten Rusland en China grote stappen naar een innige economische en strategische samenwerking.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-11/pepe-escobar-putin-xi-top-g61

  Nu Rusland tot vijand verklaard is en de betrekkingen met Amerika onder Trump gaandeweg verslechteren heeft Europa straks weinig vrienden meer over.
  De enige overgebleven “vrienden” zijn eigenlijk Turkije, een paar Noord-Afrikaanse landen (Magreb) en oliestaatjes als Oman. En aangezien we worden overspoeld met kansloze analfabeten uit vooral Noord-Afrika en het MO, heeft Europa zich op een glibberig pad begeven, dat wel eens zou kunnen uitlopen in culturele zelfmoord.

  En daar zitten de ongekozen machtswellustelingen dan in Brussel en Straatsburg. Geïsoleerd en machteloos en ondertussen worden hun/onze landen ondermijnd door onvrede en islamitische expansie.

  Liked by 4 people

 4. Webmaster, mijn reactie zit weer in de spambak. Het gebeurt altijd als ik een reactie van meer dan 3 regels plaats. Er is ook iets vreemds met het delen op Twitter. Als ik op het twittericoontje klik krijg ik meestal een leeg pop-upvenster. Dat klik ik dan weg en klik nog een keer op het twittericoon. Ik krijg dan weer een leeg pop-upvenster met alleen het woord “doorgaan”. Pas als ik daarop klik krijg ik de te tweeten tekst.
  Hebben anderen daar ook last van?

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Wat er ook van mag komen: Trump is verder gekomen dan na 50 jaar US regering. Overigens dat zeer nadrukkelijk in het belang van de V.S. veiligheid.

  Like

 6. Jan zegt:

  De eerste droplul heeft zich al gemeld, blaaskaak Ben Shapiro

  Shapiro, inclusief gekmakende neusklank

  Like

 7. Sharon zegt:

  Hulde aan Trump , hij heeft het prima aangepakt.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Maarre… hoe zit het nu met dat verplichte janken en huilen, zoals gebruikelijk bij de bevolking in communistische heilstaten?

  Like

  • BM Fidel zegt:

   Dat wordt verplicht juichen en vreugdetranen, zoals gebruikelijk in communistische heilstaten.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BM Fidel 13 juni 2018 om 09:18

    Ik bedoelde eigenlijk:

    Maarre… hoe zit het nu met dat verplichte janken en lachen, zoals gebruikelijk bij de bevolking in communistische heilstaten?

    Like

 9. Mary zegt:

  Dat Pechtold het heeft over “vrienden” van Trump in het westen is lachwekkend, de anti Trump brigade, waaronder zeker Rutte en Co, was toch wel diep teleurgesteld toen Trump werd gekozen door de Amerikanen, tja de deep state Clinton/Obama, EU kliek zag de bui al hangen, een streep door de rekening voor de EU, VN, klimaat onzin etc.etc., hij was dus de vijand en zo werd hij ook bejegend door het Europese EU gajes, daar heeft hij dikke lak aan en dat is zeer vermakelijk. Dat nu blijkt dat Trump gewoon doet wat hij zegt en ook nog eens echte bruggen kan bouwen is voor het linkse gajes onverteerbaar, de EUSSR club, welke de vijand van zijn eigen volk is, werd ook meermalen door hem duidelijk voor een ieder op de plek gezet en b.v. het Poolse volk door hem toegesproken om zich te verzetten tegen die EU club om een, door hen georganiseerde, Islamitische hel te voorkomen. De slangenkuil/EU NWO club is zeker geen vriend van Trump, dat zullen mensen zijn zoals Netanyahu van Israel, Orban van Hongarije of Salvini van Italie etc. maar zeker geen Rutte en Co., Merkel, of Juncker die de USSR uit het verleden overtreffen door de totale Europese bevolking door de Islam uit te willen laten roeien.

  Liked by 2 people

 10. Horatius zegt:

  Donald Trump is zeker geen diplomaat maar weet meer voor elkaar te krijgen dan zijn voorganger Obama, het idool van de gehele Linkse kerk.
  De grenzen dicht voor militante moslims en economische vluchtelingen uit Mexico en nu het begin van een zekere ontspanning tussen Noord- en Zuid-Korea.

  Wat zou een ideale overeenkomst kunnen zijn?
  Het stapsgewijs terugtrekken van de Amerikaanse troepen in Zuid-Korea binnen een tijdsbestek van 5 jaar.
  Het stapsgewijs opheffen van de economische sancties binnen 1 jaar.

  In ruil daarvoor een vernietiging van het atoomwapenarsenaal van Noord-Korea met een controle van een internationale commissie met verregaande bevoegdheden.
  Dit gehele proces zou 5 jaren kunnen duren met een sterke afbouw binnen 1 jaar.

  Intussen zouden er regelmatige ontmoetingen moeten plaatsvinden tussen delegaties van beide landen die uiteindelijk het ultieme doel hebben een hereniging van Noord- en Zuid-Korea tot één Staat.

  Met Oost- en West-Duitsland is dit gelukt. Wat enkele jaren van te voren nog voor onmogelijk werd gehouden, dus waarom zou dit scenario hier niet kunnen plaatsvinden?

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Pechtold vertrouwt Trump niet

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Trump leidt Amerika als ’n groot bedrijf en behandeld de EU als ’n concurrent die nodig failliet moet worden verklaard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s