Trump en Kim Jong-un willen overeenkomst ondertekenen

Screenshot_213

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse machthebber Kim Jong-un zijn het met elkaar eens geworden over een schriftelijke overeenkomst. Deze zou binnenkort ondertekend worden, zei Trump vandaag na een gezamenlijke lunch met Kim in Singapore. De ontmoeting zou beter zijn verlopen dan iemand ooit had kunnen verwachten, aldus Trump.

journalistenwatch

Over de inhoud van het document zei de Amerikaanse president eerst niets. Kort na 09.00 uur plaatselijke tijd (03.00 uur Nederlandse tijd) hadden Trump en Kim tijdens een historische ontmoeting elkaar twaalf seconden de hand gegeven, terwijl op de achtergrond Noord-Koreaanse en Amerikaanse vlaggen stonden opgesteld. Kim zei dat er veel hindernissen zouden zijn geweest op weg naar deze ontmoeting, maar dat ze allemaal overwonnen zouden zijn.

Trump zei dat de VS en Noord-Korea een uitstekende relatie zouden hebben, daaraan zou hij niet wijfelen. Na een persoonlijk gesprek werd de topontmoeting in grotere kring voortgezet, waaraan behalve de beide staatschefs o.a. ook de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, deelnam.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Noord-Korea, VS. Bookmark de permalink .

36 reacties op Trump en Kim Jong-un willen overeenkomst ondertekenen

  • paulzwueste zegt:

   Klopt helemaal Jan.
   Dat wat Trump NU gerealiseerd heeft is 100 op zich waardeloze Nobelprijzen voor de vrede waard.
   Obama ontving er een 14 dagen na zijn ambtsaanvaarding!!!
   Dan weet je genoeg!!!
   Die vervloekte linkse wereld realiseert zich niet wat voor een onschatbaar waardevol geschenk Trump de Wereld heeft gegeven.
   Noord-Korea was in staat zichzelf te vernietigen en daardoor waardig en trots te sterven.
   Dàt heeft Trump begrepen en verhinderd.
   Het westen reageert koeltjes met de nodige kritiek!
   Om uit je vel te springen.

   Maar Trump gaat gewoon door…

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Had de zwarte halfgod (die de moslimbroeders in het zadel hielp) van links dit gepresteerd danste het hoernaille nu op alle stoelen en tafels.

    Geliked door 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Inhuldiging Obama januari 2009.
    Bekendmaking Nobelprijs oktober 2009.
    M.a.w. er zaten negen maanden tussen, geen veertien dagen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Eric zegt:

   Kijk, en dan wordt er door de mondiale leugenpers steeds weer beweerd dan Trump onvoorspelbaar zou zijn. Die man beweert al twintig jaar hetzelfde en als president handelt hij ernaar. Dit in tegenstelling tot de zich steeds in bochten wringende politici van het establishment. Hun voorspelbaarheid is dat je er gif op kan nemen dat ze op een dag hun kiesvee zullen verraden. Wanneer, dat weet je niet op voorhand, maar dat ze eens het omgekeerde zullen doen van wat ze beloofd hebben: dat is een mathematische zekerheid.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Köhler.
    Na 4 dagen werd bekend gemaakt dat hij de prijs kreeg.
    Na 9 maanden werd hij uitgereikt.
    Waarom denk je…?
    Jij houdt alles bij, dus dat moet je weten….

    Like

 1. Cathja zegt:

  Wie had dit ooit kunnen denken? Trump doet de wereld opnieuw versteld staan! Wat hij in korte tijd voor elkaar gekregen heeft, is nog geen andere president ooit gelukt!

  Hopelijk draagt deze ontmoeting bij tot meer vrede en minder oorlogsdreiging in de wereld.
  Hoe reageren wereldwijd de Trump-bashers nu….?

  Geliked door 3 people

 2. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/inkt-van-trumps-verdrag-met-noord-korea-is-nog-niet-droog-of-zeurclown-pechtold-heeft-al-wat-te-mekkeren/

  Inkt van Trumps verdrag met Noord-Korea is nog niet droog, of zeurclown Pechtold heeft al wat te mekkeren
  Ja hoor. Nog nauwelijks is bekend wat het zojuist getekende verdrag tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten inhoudt, maar nu al huilt Alexander Pechtold tranen met tuiten. Mark Rutte moet het allemaal maar even komen uitleggen, vindt de D66-clown.

  Geliked door 4 people

 3. De Europese landen van de EU mogen wel oppassen zelf niet in een isolement terecht te komen. Trump heeft ze in Canada zo’n beetje gezegd dat ze de rambam kunnen krijgen om daarna naar Singapore te vliegen voor deze historische mijlpaal en ondertussen zetten Rusland en China grote stappen naar een innige economische en strategische samenwerking.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-11/pepe-escobar-putin-xi-top-g61

  Nu Rusland tot vijand verklaard is en de betrekkingen met Amerika onder Trump gaandeweg verslechteren heeft Europa straks weinig vrienden meer over.
  De enige overgebleven “vrienden” zijn eigenlijk Turkije, een paar Noord-Afrikaanse landen (Magreb) en oliestaatjes als Oman. En aangezien we worden overspoeld met kansloze analfabeten uit vooral Noord-Afrika en het MO, heeft Europa zich op een glibberig pad begeven, dat wel eens zou kunnen uitlopen in culturele zelfmoord.

  En daar zitten de ongekozen machtswellustelingen dan in Brussel en Straatsburg. Geïsoleerd en machteloos en ondertussen worden hun/onze landen ondermijnd door onvrede en islamitische expansie.

  Geliked door 4 people

 4. Webmaster, mijn reactie zit weer in de spambak. Het gebeurt altijd als ik een reactie van meer dan 3 regels plaats. Er is ook iets vreemds met het delen op Twitter. Als ik op het twittericoontje klik krijg ik meestal een leeg pop-upvenster. Dat klik ik dan weg en klik nog een keer op het twittericoon. Ik krijg dan weer een leeg pop-upvenster met alleen het woord “doorgaan”. Pas als ik daarop klik krijg ik de te tweeten tekst.
  Hebben anderen daar ook last van?

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Wat er ook van mag komen: Trump is verder gekomen dan na 50 jaar US regering. Overigens dat zeer nadrukkelijk in het belang van de V.S. veiligheid.

  Like

 6. Jan zegt:

  De eerste droplul heeft zich al gemeld, blaaskaak Ben Shapiro

  Shapiro, inclusief gekmakende neusklank

  Like

 7. Sharon zegt:

  Hulde aan Trump , hij heeft het prima aangepakt.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Maarre… hoe zit het nu met dat verplichte janken en huilen, zoals gebruikelijk bij de bevolking in communistische heilstaten?

  Like

  • BM Fidel zegt:

   Dat wordt verplicht juichen en vreugdetranen, zoals gebruikelijk in communistische heilstaten.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BM Fidel 13 juni 2018 om 09:18

    Ik bedoelde eigenlijk:

    Maarre… hoe zit het nu met dat verplichte janken en lachen, zoals gebruikelijk bij de bevolking in communistische heilstaten?

    Like

 9. Mary zegt:

  Dat Pechtold het heeft over “vrienden” van Trump in het westen is lachwekkend, de anti Trump brigade, waaronder zeker Rutte en Co, was toch wel diep teleurgesteld toen Trump werd gekozen door de Amerikanen, tja de deep state Clinton/Obama, EU kliek zag de bui al hangen, een streep door de rekening voor de EU, VN, klimaat onzin etc.etc., hij was dus de vijand en zo werd hij ook bejegend door het Europese EU gajes, daar heeft hij dikke lak aan en dat is zeer vermakelijk. Dat nu blijkt dat Trump gewoon doet wat hij zegt en ook nog eens echte bruggen kan bouwen is voor het linkse gajes onverteerbaar, de EUSSR club, welke de vijand van zijn eigen volk is, werd ook meermalen door hem duidelijk voor een ieder op de plek gezet en b.v. het Poolse volk door hem toegesproken om zich te verzetten tegen die EU club om een, door hen georganiseerde, Islamitische hel te voorkomen. De slangenkuil/EU NWO club is zeker geen vriend van Trump, dat zullen mensen zijn zoals Netanyahu van Israel, Orban van Hongarije of Salvini van Italie etc. maar zeker geen Rutte en Co., Merkel, of Juncker die de USSR uit het verleden overtreffen door de totale Europese bevolking door de Islam uit te willen laten roeien.

  Geliked door 2 people

 10. Horatius zegt:

  Donald Trump is zeker geen diplomaat maar weet meer voor elkaar te krijgen dan zijn voorganger Obama, het idool van de gehele Linkse kerk.
  De grenzen dicht voor militante moslims en economische vluchtelingen uit Mexico en nu het begin van een zekere ontspanning tussen Noord- en Zuid-Korea.

  Wat zou een ideale overeenkomst kunnen zijn?
  Het stapsgewijs terugtrekken van de Amerikaanse troepen in Zuid-Korea binnen een tijdsbestek van 5 jaar.
  Het stapsgewijs opheffen van de economische sancties binnen 1 jaar.

  In ruil daarvoor een vernietiging van het atoomwapenarsenaal van Noord-Korea met een controle van een internationale commissie met verregaande bevoegdheden.
  Dit gehele proces zou 5 jaren kunnen duren met een sterke afbouw binnen 1 jaar.

  Intussen zouden er regelmatige ontmoetingen moeten plaatsvinden tussen delegaties van beide landen die uiteindelijk het ultieme doel hebben een hereniging van Noord- en Zuid-Korea tot één Staat.

  Met Oost- en West-Duitsland is dit gelukt. Wat enkele jaren van te voren nog voor onmogelijk werd gehouden, dus waarom zou dit scenario hier niet kunnen plaatsvinden?

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Pechtold vertrouwt Trump niet

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Trump leidt Amerika als ’n groot bedrijf en behandeld de EU als ’n concurrent die nodig failliet moet worden verklaard.

  Like

 13. fleckie zegt:

  Voorwoord van MEINDERT STELLING, advocaat, ,voorzitter van TRIBUNAAL voor de Vrede,( advocaten etc. ‘TEGEN. KERNWAPENS’ ………… …” PROCESNIEUWS ,116, juli 2018…
  ‘ We maken bijzondere tijden mee, met een Amerikaanse president die er een geheel eigen stijl van diplomatiek bedrijven op nahoudt. We zagen eerst dat hij Noord-Korea met een nucleaire verwoesting dreigde en dictator Kim Jong- UN in beledigende termen aanduidde. Vervolgens streefde Trump naar een topoverleg met die dictator. Dat overleg werd aangekondigd,er werden alvast gedenkpenningen geslagen, het overleg werd afgezegd, en uiteindelijk werd bekendgemaakt dat het gesprek tussen beide regeringsleiders toch doorging. En dit allemaal in een paar weken tijd. Tussendoor zag Trump ook nog kans historie te schrijven door zijn instemming met de slotverklaring v.d. bijeenkomst v.d. G7, na zijn vroegtijdig vertrek op zaterdag 9 juni, alsnog in te trekken. Dat deed hij op weg naar huis, door middel van een Twitterbericht vanuit zijn vliegtuig, de Air Force 1. Een diplomatieke nieuwigheid van ongekend niveau.
  Inmiddels heeft op 12 juni het topoverleg tussen Trump en Kim Jong-UN in Singapore plaatsgevonden. Het heeft een verklaring opgeleverd. waaronder beiden hun handtekening hebben gezet. Deze keer heeft Trump niet vanuit de Air Force 1 getwitterd dat hij zijn instemming met de verklaring alsnog terugtrok. We moeten dus maar aannemen dat Trump zich nu wel aan zijn gegeven woord gebonden acht. Dat is voor deze Amerikaanse president dan ook weer een nieuwigheid . Maar wat zijn gegeven woord precies inhoudt,is allerminst duidelijk.
  Op 14 juni kwam al tot uiting dat de meningen van de gesprekspartners uiteenliepen. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Pompeo gaf uitdrukkelijk te kennen dat er van opheffing van de Amerikaanse sancties tegen. Noord-Korea geen sprake zou zijn voordat alle kernwapens uit Noord-Korea zouden zijn verdwenen. Daarmee werden noord-Koreaanse verklaringen tegengesproken. De slotverklaring van 12 juni kan. dan ook slechts
  als een verklaring van goede bedoelingen worden gezien. Er staan geen concrete. doelen in die op een. vastgestelde tijd dienen te zijn bereikt. Maar een verklaring van goede bedoelingen
  is uiteraard een stuk beter dan het over en weer uiten van beledigingen en bedreigingen. Dat is toch een lichtpuntje. Een tweede lichtpuntje is dat Trump, na zijn eenzijdige beeindiging v.d.Iran-overeenkomst,niet zelfstandig kan besluiten tot gebruik van militair geweld tegen IRAN.
  Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft unaniem uitgesproken dat geen enkele wet de machtiging inhoudt voor het gebruik van de. strijdkrachten tegen. IRAN.. Die verklaring werd tot uitdrukking gebracht door middel van een amendement op de defensiebegroting voor het jaar. 2019. Die unanieme verklaring is uniek in de Amerikaanse politiek,die diep verdeeld is langs de partijlijnen. Tot slot een positief te waarderen politieke activiteit. in eigen land. De Tweede Kamer heeft op 15 mei een motie aanvaard inzake. de. afschaffing van kernwapens. De regering. Is gevraagd een strategie. te formuleren. voor de bevordering van wereldwijde nucleaire ontwapening. De Kamer zou nog voor het zomerreces daarover bericht willen ontvangen. Dat maakt nieuwsgierig. ‘ MEINDERT Stelling is voorzitter v.Tribunaal voor de Vrede’. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 14. fleckie zegt:

  ‘VAN DE REDACTIE van. ‘TRIBUNAAL VOOR. DE. VREDE, : PROCESNIEUWS 116, juli 2018.
  In het Voorwoord van De gevaren v.d.verspreiding van kernwapens uitgave v.h,Nederlands Komitee tegen verspreiding van KERNWAPENS 1966( prijs 75 ct) is het Komitee van mening dat de poging machtsevenwichten te bereiken. tussen de mogendheden. door middel van massa-vernietigingswapens. EEN. van de grootste gevaren is, die het voortbestaan v.d.mensheid bedreigen. (…) Het Komitee acht daarom het tegengaan v.d.verspreiding van kernwapens een zaak van de allerhoogste prioriteit. In het kader v.d. NUCLEAR DIPLOMACY Crash Course (PAX) bezoeken 52 jaar later jonge studenten de UN PREPARATORY COMMITTEE for The 2020 NUCLEAR Non-Proliferation Treaty Review Conference (23 Aprl – 4 mei 2018., Palais des Nations, Geneve) Hun meest in het oog sprekende ervaring: ” We merkten dat het voor ons, eenmaal overtuigd van de serieuze tekortkomingen van NUCLAIRE retoriek en logica,zeer moeilijk werd om in te zien waarom er nog landen zijn die denken dat deze illegitieme massavernietigingswapens te kunnen verdedigen.”. Op 7 juli 2017 werd door. 122 landen het. verdrag Verbod. van. Kernwapens (TPNW) aangenomen. 40 landen, voornamelijk landen in het bezit van kernwapens en landen die dit bezit ondersteunen, deden niet mee. aan dit overleg. Nederland, wel aanwezig ( Koenders) stemde als enig land tegen. Het Vedrag verbiedt de ontwikkeling, het bezit, het testen en het dreigen met gebruik van kernwapens. Inmiddels hebben 10 landen ( CUBA, Guyana, VATICAANSTAD, MEXICO, …..PALESTINA… , Thailand, Venezuela, Palau, Oostenrijk, Vietnam) het Verdrag geratificiteetd. Ratificicatie van 50 landen is nodig om het Verdrag een wettelijk karakter te geven. Doorgaan dus met deze strijd. PROCESNIEUWS houdt u op de hoogte. Harry van. VELSEN is eindredacteur van. PROCESNIEUWS *~*~*~*~*~*~*~. FLECKIE: GOSH, ik wist tot nu toe NIET: , dat er …EEN. PALESTINA. BESTOND! … Maar ja, hoe STOND+ STAAT. PAX CHRISTI. tegenover. ISRAEL?!!!*~*~*~*~*~*~*~. https://ejbron.wordpress.com/2018/06/29/topdirigent-weigert-interview-huys-na-gelach-over-aanslag/

  Like

 15. fleckie zegt:

  In PROCESNIEUWS, 116′ juli 2018, ( blad van advocaten etc. tegen kernwapens) …
  ‘WAT DAN? ALS EEN KERNBOM VALT. …….Hierom zijn we beter af. zonder kernwapens. Persbericht: Vandaag krijgt ICAN ( de internationale campagne tot Afschaffing van Kernwapens) de Nobelprijs voor de Vrede. En terecht. Jarenlang streed deze organisatie voor een kernwapenverbod.En dat kwam er. Heel belangrijk in een tijd waarin de nucleaire spanningen in de wereld voortdurend oplopen. Want de gevolgen van een kernaanval zijn niet te overzien. Hier zijn vier redenen waarom.
  1. Kernwapens maken geen onderscheid. Bij een kernexplosie komen hitte, schokgolven en straling vrij waardoor mensen in de wijde omgeving onmenselijk lijden en sterven.Door de kracht en omvang v.d.explosie kan er totaal geen onderscheid worden gemaakt tussen militaire doelen en burgerobjecten.
  2. De gevolgen blijven jarenlang merkbaar. Een kernaanval treft ook toekomstige generaties. In 1945 raakten 2 atoombommen HIROSHIMA. en. Nagasaki. ..Meer dan 70 jaar later worstelen nog dagelijks. 390.000 mensen met de nasleep van die aanvallen,bijvoorbeeld door kanker en. genetische mutaties. Let wel: de kernwapens van vandaag de dag zijn tot duizend keer sterker dan deze atoombommen.
  3. Hulpverlening is vrijwel onmogelijk. Door straling en beschadigde infrastructuur kunnen zelfs ervaren hulporganisaties als het Rode Kruis weinig doen na een kernaanval. Het overweldigende aantal slachtoffers maakt dit alleen maar erger. Daardoor staan overlevenden er lange tijd alleen voor en komen velen alsnog om.
  4. De rest van de wereld blijft niet buten schot. Ook bij een ” kleine “. kernoorlog hebben de explosies gevolgen voor de hele wereld. Gigantische hoeveelheden roet komen in de dampkring terecht. Daardoor komt minder zonlicht aan op aarde. Dat betekent dat temperaturen flink dalen, oogsten mislukken, mensen. massaal op de vlucht slaan en. miljarden omkomen van de honger.
  ……………NEDERLAND. STEMT. TEGEN. KERNWAPENVERBOD.
  85% van de Nederlanders vindt dat de Nederlandse overheid een internationaal verbod op kernwapens moet tekenen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Rode Kruis. Op 7 juli 2017′ zetten 122 landen een historische stap richting een kernwapenvrije wereld, door VOOR. zo’n verbod te stemmen. Nederland, ook aanwezig, stemde als enige tegen. Het Rode Kruis roept de Nederlandse overheid op om. elke. betrokkenheid bij. kernwapens voor eens en altijd te beeindigen. Waarom heeft het Rode Kruis een mening over kernwapens? …….Het Rode Kruis is altijd neutraal. Het standpunt over kernwapens is dan ook geen politiek standpunt. Met dit standpunt neemt het Rode Kruis het nadrukkelijk op voor de mogelijke slachtoffers van een kernwapen. De gevolgen voor hen zijn ZO groot dat een verbod op deze nucleaire wapens echt nodig is. Het Japanse Rode Kruis ervaart dit nog dagelijks in haar ziekenhuizen.
  http://www.rodekruis.nl/nieuwsbericht/kernwapens- nooit- antwoord/ 08-12-17 *~+~*~*~*~*~*~

  Like

 16. fleckie zegt:

  ‘ Samenstelling’ : Hein vd Kroon: …’LASTPOST’…….’ uit column Rob de wijk: ‘ De grote vraag is wat. Hoj. Kim wil(…) Zowel Zuid Korea als Amerika zal het nu wel uit hun hoofd laten om Noord-Korea binnen. te. vallen. Kernwapens verschaffen Kim een onderhandelingspolsitie die een pauper als Noord- Korea anders nooit had gehad. Zo ontstaat zicht o een vredesakkoord waarop sinds. het eind v.d.KOTEAANSE oorlog wordt. gehoopt. Vervolgens komt ook een niet aanvalsverdrag met de ver.Staten in zicht. TROUW! 27-04-2018. *~*~*~*~*~*~*~
  GROOTSTE . ZONNEPARK. TER. WERELD : In. SAOUDI- ARABIE moet het grootste zonnepanelen – project in de wereld worden aangelegd. Kosten 200 miljard dollar, medegefinancierd door het Japanse technologie concern Softbank. (…) . Het zonnepark moet tot 100.000 arbeispdsplaatsen leiden en een enorme besparing op de energiekosten voor Saoudi-Arabie , dat nu nog vooral energie opwekt met olie. TROUW 29.3.2018*~*~*~*~*~*~*~
  ABP. stapt uit. TABAK. en. KERNWAPENS.
  Pensioenfonds ABP. doet geen investeringen meer in tabak en kernwapens(…). binnen een jaar moeten de betreffende beleggingen die een waarde van 3.3 miljard euro vertegenwoordigen, zijn verkocht. Op basis van veranderingen in. de. samenleving, ook internationaal, is besloten strengere criteria te gaan hanteren (…). TROUW 12.01.2018. *~*~*~*~*~*~*~
  Fleckie: even DOORDENKEND op DIT. GEBIED: oppassen dat DIT BEDRAG…NIET. IN. DE. KLAUWEN. VAN. RARASITAIRE-AASGIEREN. TERECHT. KOMT! ( zelf invullen, mag ook!!!)*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 17. fleckie zegt:

  ‘ NUCLEAR. WEAPONSS. BAN. MONITOR’ …….NORWEGIAN PEOPLE’S AID. Mei 2018.Monitor Verdrag Verbod. Van. Kernwapens.
  Op 24 januari 1946 nam de Algemene Vergadering v.d. Verenigde Naties een resolutie aan over de ‘eliminatie van nationale atoombewapening en alle andere massavernietigingswapens’.
  Op 7 juli 2017 werd door 122 landen, het Verdrag Verbod van Kernwapens(TPNW) aangenomen. 40 landen, voornamelijk landen in het bezit van kernwapens en landen die dit bezit ondersteunen deden niet. mee aan dit overleg. Nederland wel, ( Koenders) stemde als enig land tegen. Het verdrag verbiedt de ontwikkeling ,het bezit, het testen en. het ( dreigen met) gebruik van kernwapens.
  Inmiddels hebben 10 landen ( CUBA,Guyana,VATICAANSTAD,MEXICO, Palestina. Thailand, Venezuela,Palau, Oostenrijk, Vietnam) het Verdrag geratificeerd. Ratificatie van 50 landen is nodig om het Verdrag een wettelijk karakter te geven.
  Het Verdrag verbiedt het volgende: Het ontwikkelen,testen,produceren,vervaardigen,verkrijgen,bezitten of opslaan van kernwapens of andere kernexplosieapparaten. Het overdragen aan wie dan ook van kernwapens of kernexplosieapparaten of controle hebben over zulke wapens en apparaten: Het ontvangen en controleren van kernwapens of kernexplosieapparaten; Het gebruik of. dreiging met gebruik van kernwapens of kernexplosieapparaten . Het ondersteunen,aanmoedigen of beinvloeden van anderen bij enige activiteit die door het Verdrag verboden is: Het verzoeken of ontvangen van ondersteuning van anderen bij enige activiteit die door het Verdrag verboden is: Het toestaan van plaatsen,installeren of inzetten van kernwapens. of kernexplosieapparaten. in. iemands gebied of enige plaats onder. iemands. jurisdictie. of. controle.
  Het bezit en daarmee mogelijk gebruik van kernwapens is een voortdurend,onacceptabel risico voor mensen en ecosystemen. Op welke wijze dan ook ingezet, is het gebruik in strijd met internationaal humanitair recht. Vertrouwen op kernwapens. en kernwapens gebruiken. als afschrikking verhoogt het risico op gebruik , ongevallen en. Oorlog.
  De kernwapenlanden en de landen die het bezit van kernwapens ondersteunen dienen hun verantwoordelijkheid voor dit risico te erkennen. De regimes van deze landen zouden moeten verzekeren dat zij, in welke omstandigheden dan ook afzien van de inzet van kernwapens en ontwapenen van kernwapens als hoogste prioriteit nastreven. Kernwapenvrije landen zouden ondubbelzinnig oppositie moeten voeren tegen kernwapens en helpen het taboe op kernwapens te versterken. ‘ NUCLEAR WEAPONS BAN MONITOR’ in PROCESNIEUWS 116, juli 2018.
  *~*~*~*~*~*~*~ fleckie: in Nederland , zijn in VOLKEL , Amerikaanse kernkoppen opgeslagen? Zouden ‘gemoderniseerd’ worden?*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 18. fleckie zegt:

  KAMERVRAGEN. OVER. KERNWAPENBELEID. BZDOC- 1797711236-59.
  *~*~*~*~*~*~*~ Fleckie: DIT. artikel plaatsen, op internet, is m.i . NIET zo ‘geschikt’?!?)( aanbevelenswaardig)?!

  Like

 19. Jan zegt:

  Satellietbeelden tonen dat N-Korea raketbasis ontmantelt

  Satellite images indicate North Korea has begun dismantling key facilities at a site used to develop engines for ballistic missiles, in a first step toward fulfilling a pledge made to US President Donald Trump at a June summit, a Washington-based think tank said on Monday.

  The images from July 20 showed work had been carried out at the Sohae Satellite Launching Station to dismantle a building used to assemble space-launch vehicles and a nearby rocket engine test stand used to develop liquid-fuel engines for ballistic missiles and space-launch vehicles, the 38 North think tank said.

  https://www.jpost.com/Breaking-News/Images-indicate-NKorea-dismantling-facilities-at-test-site-563239?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 20. Jan zegt:

  N- en Z-Korea ontmoeten elkaar op voormalig slagveld Arrowhead

  #SouthKorea and #NorthKorea started their joint effort following the military agreement signed at #Pyongyang by starting work on a road through #DMZ in the #Cheorwon area. pic.twitter.com/bSjTD582g7

  — Strategic News (@StrategicNews1) November 22, 2018

  Like

 21. Jan zegt:

  Die ondertekening gaat voorlopig niet door, Kimmie ligt in croma

  North Korean Leader Kim Jong Un in Coma – Tyrant’s Sister Set to Take Control of Regime
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/north-korean-leader-kim-jong-un-coma-tyrants-sister-set-take-control-regime/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s