DENK op z’n (s)malst: Öztürk, de “zedenmeester”

Screenshot_240

(Door: Theresa Geissler)

Dat was tóch even lachen op de vroege morgen: om het videootje, dat bij ons hier op de site binnen rolde. Eerste gedachte uiteraard: wat denkt zo’n Öztürk (zijn er eigenlijk al Kamervragen gesteld over zijn baard? Lijkt me in dit geval nogal relevant) híer nu mee te bereiken? Declareer-gedrag aan de kaak stellen? ‘Gemene zaak’ tussen twee DENK- vijandig gezinde partijen aan de kaak stellen? (want volgens DENK is duidelijk niet alleen de PVV, maar de hele Tweede Kamer haar vijandig gezind en “hoed U dan voor heimelijk gesmede complotten”!)

Belangenverstrengeling aan de kaak stellen, die dan mogelijk zelfs van erótische aard zou zijn, want: twee personen van verschillende kunne, die zómaar nachtelijke ritjes in één auto ondernemen, zónder tegenwoordigheid van een derde, oh gruwel! In het land van de Grote Erdoğan zou het kúnnen noch mógen, immers? Dus dan dient men in zijn functie van ‘lange arm ván’, in afwachting van de definitieve overname van dit góddeloze land, weigerachtig om zich te onderwerpen aan Allah’s – Mohammed´s- én Erdoğan´s Wil, toch minstens even de puntjes op de i te…..

Zullen we maar even stoppen met deze flauwekul? Baardaap Öztürk is aan het muggenziften, wat-ie waarschijnlijk nog donders goed beséft óók: z’n vorige stunt, die van het ‘Xenofoben-eiland’, was achteraf, zoals hij zelf heeft toegegeven, een ordinaire poging tot jénnen van de tegenstander en omdat-ie kennelijk de smaak te pakken heeft en zo gauw niets anders deugdelijks weet te verzinnen, grijpt hij dít maar aan, zijnde het enige wat er momenteel in zijn onzindelijk brein kwam opborrelen. Geniaal bepaald, temeer daar het stóm toevallig ook nog om íets andere redenen in zijn kraam te pas komt:

Want ga maar na: natúúrlijk bekijkt DENK álle overige Kamerleden van álle overige partijen met achterdocht en wrevel – wat haar betreft, hoorden die er allemaal inmiddels al niet eens meer te zítten – maar het is, zelfs onuitgesproken, zo klaar als een klontje dat hij nú, ook al is het maar voor de jén, in één klap de twee individuen bij de kladden “denk”t te hebben, aan wie hij uitgerekend de grootste schurft heeft: wat betreft Bosma, de PVV’er, is de reden daarvoor zonder meer al duidelijk, en wat betreft Arib… óók, intussen:

Allereerst heeft hij, Öztürk, noch Kuzu-de-weerwolf, noch Fazarkan, ooit kunnen verbergen dat ze Arib onwaardig achten als Kamervoorzitter. Dat hád nog toegeschreven kunnen worden aan de chronisch sluimerende animositeit tussen Turken en Marokkanen (wat daaraan ook ten grondslag mag liggen; ík snap daar persoonlijk het fijne niet van), maar aangezien ze toch ook Fazarkan binnen hun gelederen hebben toegelaten, lijkt dat weer minder steekhoudend. Dús is de voor de hand liggende conclusie dat ze haar als Kamervoorzitter niet kunnen accepteren omdat ze VROUW is. Nu, wij allen beseffen dat de PVV haar in genoemde positie eveneens liever ziet gaan als komen, maar dan toch om ándere redenen; zeker niet om déze. Daarnaast beschikt de PVV tevens over het westerse gevoel voor ‘fair play’ om zich, zij het knarsentandend, neer te leggen bij de situatie zoals die nu eenmaal ís, iets, wat de DENK-drammers allerminst onder de knie hebben. Feit is dat Arib, vanaf het ogenblik dat déze rel-trol onder de politieke partijen zijn opwachting heeft gemaakt in de Tweede Kamer, onophoudelijk door dit gedrocht is geschoffeerd, zonder dat het zelfs een póging heeft gedaan om zijn verachting voor deze Kamervoorzitter te verbergen! En aangezien DENK voorgeeft te stáán voor álle (lees: alle NIEUWE) ‘Nederlanders’, kan de aanleiding daarvoor, zoals gezegd, er maar één zijn. (Arib zal, bij de aanvaarding van haar voorzitterschap, aanvankelijk wel gedacht hebben aan de PVV de grootste dobber te krijgen, maar het werd DENK. Enfin….)

En nu meent Öztürk dus, met dit volgende geniepige ‘proefballonnetje’, in één klap díe twee figuren in de tang te hebben die hem, elk om zijn eigen specifieke redenen, in de Kamer het meest een doorn in het oog zijn! Nu ja, te snappen valt dat op zichzelf alleszins: wie zou zóiets uitgesproken infantiels nu níet snappen? Over transparantie gesproken, Öztürk: JIJ bent hier transparant bezig. Zó transparant dat je contouren er werktuigelijk van vervagen en je gaandeweg geheel oplost in het luchtledige, zielige stakker! Dit is niet eens meer iets om ons over op te winden: ik wed zelfs dat het complete parlement – minus DENK, dat spreekt – hierom in een deuk ligt! Benieuwd wat je volgende stunt is: ga je dan misschien Gerard Spong betichten van “vertrouwelijke” omgang met (ahem) “minister” Kajsa Ollongren in het kader van één groot homo/lesbo- complot om alles, wat in (Nieuw)Nederland hetero en gericht op de voortplanting is, om zeep te helpen? Ik zie je er best voor aan, zielenpoot!

In plaats van een ‘Xenofoben-boot’ moesten we liever maar eens een ánder soort boot charteren: een ‘Narrenschiff’ zogezegd. Om daarop alle buitensporige gekken in te schepen die dit land “rijk” is, van doorgedraaide “Nieuwe Nederlanders”, zoals heel DENK plus aanhang, tot blonde, blauwogige nep-ministers, die het liefste met kopvodden om in Iran knievallen maken voor ayatollahs! Zou dát niet iets zijn? Wat “denk” je? En dan via de Rode Zee richting Saoedi-Arabië… Of whatever: hoofdzaak is dat we voorgoed van jullie verlost raken: Even lachen kan geen kwaad, maar het moet niet eeuwig duren.

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", demoniseren, Islam, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op DENK op z’n (s)malst: Öztürk, de “zedenmeester”

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Ik heb een tijdje terug nog een discussie gehad met die andere malloot bij TPO en mag bij deze gerust zeggen dat ook hij niet de allerslimste is.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zoals ik ook al schreef “We hebben vaak gelachen maar het is nu genoeg geweest…”

   Weg met die zak met vuil.
   Graag bij de achterdeur.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Zowel Peppie als Kokkie zijn beide foutlinxen; betrapt bij het verzwijgen van inkomsten, neveninkomsten en deels betrokken bij duistere vastgoedtransacties.
  Totaal ongeschikt om iemand anders de maat te nemen.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Ergerdogan dreigt weer eens

  Like

 4. dolphin zegt:

  typisch de aloude ongefundeerde wraakzucht en rancune van dit soort gastjes , ben ik nog iets vergeten ? minderwaardigheidscomplexje nog misschien ?

  Like

 5. Selçuk -Pappa-Rözzi- Öztürk wordt al uitstekend neergezet door Marcel van Roosmalen
  http://www.dagelijksestandaard.nl/?p=205165

  Geliked door 1 persoon

 6. ed zegt:

  Hersenen met de inhoud van een garnaal,stampvoeten als een kleuter meer zit er niet in ergens is het goed mis gegaan met de sprookjesboek volgers.

  Like

 7. Wolf zegt:

  Turken horen niet in de 2e kamer !!! Ze moeten het land uit. Nederlanders zitten ook niet in dat Turken parlement of hoe dat daar in dat stinkende land ook mag heten. Alle turken moeten gerepatrieerd worden . Dat had al vanaf 1970 gemoeten. Dankzij onze linkse goedmensjes zitten wij hier met dat gajes in de 2e kamer en hun stemvee in ons eens zo schone Nederland . er moet een grote ‘SCHOONMAAK’ komen! En zeer binnenkort als het aan ONS ligt.

  Like

  • Renrew zegt:

   welnu wolf ik ben van mening dat je een individu niet moet verwarren met een volk of natie … je opmerkingen snijden dan ook geen hout .. sterker nog, je beroerde betoog raakt kant nog wal .. gelukkig 🙂 .. in deze dien je op de man te spelen en niet op de bal .. volgende keer ‘gewoon’ eerst even nadenken oké?

   Like

 8. Jan zegt:

  Denk-ongedierte

  Video – Sjoerd Sjoerdsma (D66) en Selçuk Öztürk (DENK) maken elkaar uit voor ‘hooligan’ tijdens ISIS-debat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s