Julius Malema

Screenshot_237

EFF leider Julius Malema doet een uitspraak waarvan ik als geëmigreerde blanke een beetje van achter mijn oren krab.

Hij zegt dat het in hem nog niet is opgekomen om blanke mensen te vermoorden. Maar als de toestand in Zuid-Afrika zo blijft al hij is, dan zal hij een revolutie ontketenen waarbij blanke mensen vermoord gaan worden.

Dit is weeral een stap dichterbij wat wij al enkele jaren verwachten. De “zwarte” krijgt hier niks van de grond door corruptie en andere oneerlijke praktijken. Apartheid is nu omgekeerd, de blanke wordt nu onderdrukt. Als er iets verkeerd loopt, is het na 25 jaar nog steeds de schuld van de Apartheid.

Onder ons blanke mensen is het al lang bekend dat er plannen zijn om op zekere nacht een slachtpartij te laten uitbreken om de blanke uit te roeien door de “zwarte” gemeenschap.

Door:
“L3ON”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Barbarisme, Genocide, Rotzakken, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

12 reacties op Julius Malema

 1. Jan zegt:

  Nazi-uitschot

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Super eng die vent en ik begrijp niet dat er niet ingegrepen word want die man wil uiteindelijk een genocide op blanken. Zijn opmerking dat hij niet opgeroepen heeft om blanken te vermoorden “at least for now” stelt me namelijk niet gerust.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nu, dat is echt niet helemaal waar. Er bestaan genoeg video’s waarop Malema, toen als jeugdleider te zien is en springend en dandend luidkeels “kill the boer” zingt. Hoe zouden jullie dat dan noemen? Voor mij is het dus gewoon een oproep de blanken te vermoorden.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Dit gebeurt er nu eenmaal als je dergelijke types met het IQ van een kikkererwt, die zich het leven lang hebben gedacht dat zij op wat voor manier dan ook zijn achtergesteld, en dat zijn er doorgaans velen, een podium geeft. Opvallend vaak is het dat types als Sylvana Simons of Juultje met z’n geile baret te lang in de zon lijken te hebben gezeten. Op sites als nu.nl worden commentaren onder aan artikel over “reljongeren” verwijderd door de redactie als alleen al de suggestie gewekt wordt dat het handelt om voorbeeldige burgers van Marokkaanse komaf en beperkt daarmee de vrijheid van meningsuiting of zelfs het benoemen van feiten. Als het roomblanke jongeren zouden zijn weet links niet hoe gauw ze dat moet laten doorschemeren in of laten blijken met een foto bij het artikel.

   Like

 3. abouneenee zegt:

  Hij kijkt ook wel serieus… beetje jammer dan weer van die nichtenbaret.

  Like

 4. King Arthur zegt:

  Swarte gemeenschappen zijn superieur in het uitroeien van ongewapende medemensen, kijk maar naar de Hutuus en de Toetsies. Dus ik vrees het ergste voor Z.A. en daarna hebben ze niet meer te vreten en zijn ze zielig, moeten wij weer voor vreten zorgen??
  Trouwens, we importeren momenteel miljoenen van die lamlendige Afrikaanse moordenaars in Europa, dussssss maak je borst maar nat.
  https://fenixx.org/2018/06/12/ngo-schip-aquarius-dobbert-nog-steeds-voor-de-kust-van-italie/

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Blanken eruit, zwarten er in, corruptie, slopen en kaalvreten, niet werken aan de toekomst… binnen 3 jaar is Zuid Afrika failliet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Alle blanken daar weghalen (bevrijden dus), hekken of muren eromheen en laat ze elkaar maar hebben. Ze komen binnen de kortste keren wel weer smeken om blanke weldoeners… wat een zooitje daar… Van hogerop worden in het midden oosten en in Afrika enorme crisissituaties gecreëerd zodat de wereld in chaos wordt gestort. Want alles wat vlucht wordt in Europa opgevangen. Waar ook een culturen clash ontstaat. Uit die puinhopen willen ze orde scheppen. De Bijbel beschreef deze eindtijd. (John 3 : 16 ) Jesus (Yahshua) is coming soon!

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Een voorproefje voor ons land?
  Straks gaan de mohammedanen met het kromzwaard serieus jihad voeren tegen de kafirs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s