Volksfeest in Saarbrücken afgezegd – Duitse traditie wordt wegens de angst voor islamitisch terrorisme verdrongen

Screenshot_253

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer volksfeesten in de openbare ruimte worden moeten op grond van nauwelijks te financieren veiligheidsmaatregelen afgezegd worden, Duitse traditie en cultuur worden wegens de angst voor islamitisch terrorisme verdrongen. In Saarbrücken gaat dat dit jaar bijvoorbeeld om het Nauwieser Fest, ook vele andere steden en stadsdelen moeten hun traditionele volksfeesten steeds vaker afzeggen. Reden: de veiligheidsvoorschriften zijn tegen de achtergrond van de talrijke islamitische terreuraanslagen van de afgelopen jaren veel scherper geworden.

Duits - Zuerst

Van blokkades van toegangswegen via talrijke vergaderingen met de politie en de afdeling Burgerzaken, de eisen zijn talrijk, zodat de veiligheidskosten deels vertienvoudigd zijn. Zo moet er bijvoorbeeld een van het elektriciteitsnet onafhankelijke microfoon bij het podium gereed staan om bij stroomuitval nog meldingen te kunnen doen. De politie wijkt na een succesvolle bepaling van het risico vaak “geen millimeter” van de gestelde eisen af, zoals een organisator verklaarde. Behalve het gebrek aan vrijwillige medewerkers en gestegen personeelskosten is dit mede een van de redenen waarom veel traditionele feesten van het evenementenprogramma verdwijnen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Volksfeest in Saarbrücken afgezegd – Duitse traditie wordt wegens de angst voor islamitisch terrorisme verdrongen

 1. Flo zegt:

  Betonblokken tekort .Gaat lekker Rutte ,met je vriendin Merkel .

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Er zal helemaal niets meer kunnen in Duitsland.
   Duitsland zal volkomen aan zichzelf ten gronde gaan.
   Hoog tijd voor nieuwe revolutionaire ontwikkelingen!!!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Jij begrijpt het helemáál Nemesis.
    Je kunt zeggen wat je wilt, en dat doen wij dus ook, maar we blijven altijd positief.
    Dat is zó belangrijk.
    Want wat moet je anders.
    Zo is het, en trouwens.
    Die hele islam is ’n voorbijgaande zaak.
    Wij weten het.

    Nu die anderen nog.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een eerste stap zou kunnen zijn om een toegangsverbod voor moslims bij dit soort evenementen in te stellen.

  Geliked door 1 persoon

  • J. Vulkanoloog zegt:

   Dan moeten ze wel altijd herkenbaar zijn en bovendien geregistreerd staan als dusdanig, wil je dat kunnen controleren. Ik ben ervoor, maar ja, kom er maar in met de godwin. Als wij onszelf willen redden (en onze cultuur etc.) dan moeten we met zeer onorthodoxe maatregelen komen. Het had anders gekund, maar dat wilden de Heeren XVII niet. Niet goedschiks, dan maar …

   Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Zo moet er bijvoorbeeld een van het elektriciteitsnet onafhankelijke microfoon bij het podium gereed staan om bij stroomuitval nog meldingen te kunnen doen. ”

  Een paar pliesiemänner met megafoons is geen optie?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Er kan niet vaak genoeg omgeroepen worden dat Merkel de schuld van alles heeft en vernietigd moet worden.
   Meer hoeft het Duitse volk niet te weten.

   Dit zal voldoende zijn.
   Waar zijn de Duitse Staanders en de Duitse Herders…?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik heb nog wat Jack Russels in de aanbieding die speciaal zijn afgericht op het zogenaamde tussen de benen bijten van vrouwen in roze broekpakken

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Mag er ook gebruik gemaakt worden van niet-geïsoleerde draad bij het aansluiten van die generatoren?
   Ik persoonlijk heb daar hele goeie ervaringen mee in mijn tijd toen ik nog actief was, als het ware.
   Je krijgt zulke positieve effecten als je de pluspool eenmaal te pakken hebt.
   En we werken met 330 V omdat het vaak regent.
   Het publiek gaat bij dat soort gelegenheden helemaal uit z’n dak.
   Zie jij ze maar weer van elkaar los te maken want iedereen grijpt mekaar vast.

   Je ziet het voor je.

   Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  En zo verdwijnt op een simpele manier de volkscultuur

  Like

 5. Armani zegt:

  Voor dat Islamitische analfabetische Tuig dat Adolfina Merkel massaal binnenhaalt ten koste van de minst draagkrachtige Eigen bevolking ??:

  Like

 6. Sharon zegt:

  typhus EU, de omvolking is in volle gang, ik denk dat de EU moslim gebied MOET worden omdat de EU uit grootheidswaanzin Turkye erbij wil met 5 a 10 jaar

  Geliked door 4 people

 7. C.Onsequent zegt:

  De islam is de inhoud van mijn beerput nog niet waard, fuck op met je mongolengezever! deruit met die stinkerds en grenzen dicht.

  Geliked door 2 people

 8. Blaffertje zegt:

  Natuurlijk, ik had niet anders verwacht.
  Slap zootje.

  Feestvieren moeten ze en zodra er zo’n rat mot begint te maken, afknallen, niks geen halve maatregelen of feesten afzeggen.

  Geliked door 2 people

 9. Hendrik zegt:

  Alle moslims uit Europa, ze horen hier niet, ze willen zich niet aanpassen. Opgelazerd met die geitenneukers

  Geliked door 2 people

 10. Astrid zegt:

  Rapefugees of apefugees, d’ruit met dat planetaire vuilnis! Waarom niet een verordening ‘verboden voor moslims’ en dan strenge controles houden? Wij mogen ook niet naar Mekka en in de buurt van die zwarte kudtsteen komen. Oprotten met dat tuig, mijn geduld raakt op.

  Geliked door 2 people

 11. Willem Sterk zegt:

  En dat terwijl de oplossing eenvoudig is en voor de hand ligt, maar helaas en als Merkel weg, dit is toch haar laatste periode, 2023, is het de viering van het ottomaanse rijk. Ben benieuwd wat erdogan dan gaat doen.

  Like

 12. Henk Elbers zegt:

  Op de betonblokken die in mijn stad geplaatst werden om terroristische aanslagen te beletten, kleef ik etiketten met opvallende kleur, die ik met mijn printer afdruk. Daarop staat: “Dank u, mevrouw Merkel”. Ik heb er al meer dan 100 gekleefd. Het doet de mensen nadenken, hopelijk.

  Like

 13. 1234 zegt:

  De echte reden is dat de elite de Europese cultuur wil laten verdwijnen, de moslims zijn slechts het gereedschap om dat te kunnen bewerkstelligen.

  Geliked door 3 people

 14. Wolf zegt:

  LAFFE moffen!

  Like

  • 1234 zegt:

   Als Hitler de oorlog had gewonnen hadden we er nu veel beter voor gestaan zowel financieel als cultureel. Decennia lang hebben we het de Duitsers kwalijk genomen terwijl ze vochten tegen het kwaad (Rothschild bankiers), dus verwacht nu niks meer want de strijd is al lang gestreden.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ja hoor… alleen een beetje jammer (nevenschade vermoedelijk . . .) dat daarbij 6 miljoen Joden werden vermoord. Maar ach, wat maakt het uit,
    het zijn maar Joden, toch!? Bedoelt u dat wellicht?

    Webmaster

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Ik denk dat je een beetje héél erg abuis bent 1234.
    Dit wat nu gebeurt is eigenlijk de natte droom van Hitler.
    Een volk binnen halen wat een nog grotere hekel heeft aan Joden dan dat hij had en wat niet alleen Joden dood wenst maar jou en mij ook als wij ons niet bekeren.
    Rothshild, Krups, IG farben, Rockefeller hebben WWII gefinancieerd.
    Dus denk niet dat Hitler vocht tegen DÁT kwaad, dat waren zijn partners in crime.

    Like

 15. Elisah zegt:

  Ondankbare asieleisers hangen duitse valg op met het woord FUCK erop…

  https://www.wochenblatt.de/polizei/straubing/artikel/245222/beschmierte-deutschlandfahne-aus-dem-fenster-des-asylbewerberheims-gehaengt
  Beschmierte Deutschlandfahne aus dem Fenster des Asylbewerberheims gehängt
  Aus einem Fenster des staatlichen Asylbewerberheims in Straubing ist eine mit einem Schimpfwort verunstaltete Deutschlandfahne gehängt worden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Elisah 15 juni 2018 om 15:44

   Ik zou het helemaal niet erg vinden als iemand een kogel door de koppen van die ondankbare hellehonden zou jagen! 👿

   Like

 16. Jan zegt:

  Groene Uli Sckerl in de Landdag van Baden-Würtenberg: Dode en verkrachte vrouwen horen bij multikulti Duitsland en dus komt er geen minuut stilte


  …man dürfe nicht Politik auf dem Rücken der Opfer machen, sondern für die Opfer. Die AfD missbrauche das Thema, um die Gesellschaft zu spalten. „Instrumentalisierungsversuche“ müssten abgelehnt werden.
  ….
  https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.landtag-in-baden-wuerttemberg-afd-scheitert-mit-antrag-fuer-schweigeminute.0fb2efb7-862e-4548-b906-7c018ae12f2d.html

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk niet dat deze specifieke uitspraak door de Duitsers vergeten zal worden.
   Je hoort het de Aanklager voorlezen.
   Meestal worden dat soort vonnissen die volgen op dit soort uitspraken, dan ook al de volgende morgen om 5.00 uur uitgevoerd.

   Like

 17. J. Vulkanoloog zegt:

  Ondertussen werden in diverse Duitse steden openluchtiftars gehouden… Het eigene heeft geen plaats meer en wordt rücksichtlos geofferd voor de ideologie van de ‘vrede’. Zie ook de massale mohammedanistische openluchtbijeenkomsten in het VK, Frankrijk etc. etc. etc. Allemaal mogelijk, en bescherming door de politie en veiligheidsdiensten gegarandeerd. Maar als wij een feestje willen vieren, dan zijn wij maar zelf verantwoordelijk voor de veiligheid… Het is Kafka puur.
  De beveligingskosten zouden op conto moeten komen van de Bondsoverheid, die deze waanzinnige invasie heeft toegestaan. Maar ja, de meeste Duitsers blijven nog altijd CDU, SPD, die Grünen of die Linke stemmen. AfD krijgt het nooit voor elkaar, de rest zal altijd gaan samenklitten teneinde AfD buiten het bestuur te houden (en dus de mohammedanisering op peil te houden). In NL dezelfde situatie. In die zin hebben we de ondergang aan onszelf te danken, ons volk wil niet meer (bestaan) en is almaar bezig met zich te ontkennen, zichzelf te verwijten en zelfkastijden en zichzelf te haten. Geen wonder dat nieuwkomers slechte aansluiting vinden, wie wil daar nou bijhoren?
  Wat een contrast is Israël dan, met een volk dat vindt dat het er mag zijn, dat trots op zichzelf is en voor zichzelf wil strijden. Dit is waarschijnlijk ook de reden voor de Israëlhaat van de afgelopen decennia. Het Westen verloochent zichzelf voortdurend en ziet daarin een deugd. Trots en eer voor je afkomst passen niet in het beeld van zelfverloochening en zelfhaat, uiteraard.
  We gaan dit nog vaker en meer zien, het verdwijnen van feesten en herdenkingen, eigen culturele vanzelfsprekendheden, eigen taal (ten koste van het Engels en Arabisch/Turks)…. Maar we doen het zelf. Teveel van ‘ons’ blijven D66, GL, VVD e.d. stemmen, blijven op vakantie gaan naar Turkije of Tunesië (lekker goedkoop), blijven NOS/RTL etc. kijken en NRC/VK/Parool etc. lezen (zijn echt wel betrouwbaar, schrijven heus niet zomaar iets), blijven producten kopen uit mohammedanistische landen (ik wil gewoon sperziebonen eten) en afrekenen bij een gehoofddoekte (daar is de kortste rij). Totaal geen principes meer, alles maar voor het gemak en comfort.
  Er zijn mijns inziens slechts twee wegen, die van de totale onderwerping aan het mohammedanisme (en dus verdere mohammedanisering van onze samenlevingen tot een situatie van het mohammedanistische Midden-Oosten van nu met percentages mohammedanisten van 98-99%) of die van een burgeroorlog. Want wie in verzet komt en met maatregelen komt die mohammedanisering moeten stoppen en tegengaan, zullen veel tegenstand kunnen verwachten, zowel politiek als ook militair/met geweld (links heeft geweld nooit geschuwd, het is immers voor ‘de goede zaak’). Ergo, burgeroorlog. Mohammedanisten hebben zich allang klaar gemaakt, getuige de enkele invallen in moskeeën die als wapenopslag dienden. Zij zullen zich aan de zijde van de socialisten scharen, die al hebben laten zien dat ze de mohammedanisten als hun bondgenoten zien.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s