Rome knutselt aan nieuwe buitenlandse politiek: Salvini ziet Italië aan de zijde van Rusland

Screenshot_254

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe Italiaanse regering legt ook wat betreft de buitenlandse politiek opmerkelijke accenten. Voor de nieuwe vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, chef van de rechtse Lega, Matteo Salvini (foto), is Rusland een fundamentele bondgenoot in de antiterreur strijd, waarmee ter bescherming van de Europese beschaving tegen extremisten samengewerkt dient te worden.

Duits - Zuerst

“Rusland is onze fundamentele bondgenoot tegen het terrorisme. Wij Europeanen moeten met president Vladimir Poetin samenwerken om onze civilisatie tegen aanvallen door radicaalislamitische terroristen te beschermen”, zei Matte Salvini in een interview met de Russische krant “Izvestia”.

Daarvoor werd al bericht dat Italië ook bereid zou zijn om te praten over de status van de Krim. Salvini sloot niet uit dat Rome een veto tegen de verlenging van de EU-sancties zou gebruiken, die na de toetreding van de Krim tot de Russische Federatie tegen Moskou werden opgelegd.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, EUSSR, gezond realisme, Islam, Italië, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Rome knutselt aan nieuwe buitenlandse politiek: Salvini ziet Italië aan de zijde van Rusland

 1. Sharon zegt:

  Gewelidig Italie, die zien tenminste in dat als je in die Klote EU blijft je hele land vertiefd wordt door de profiteurs die hier alleen maar komen voor een beter leven op kosten van de werkende bevolking. Jup btw van 6 naar 9 provent , doorwerken tot je 70e alles voor de import !!

  Liked by 3 people

 2. Flo zegt:

  Waarom je inlaten met een achterlijk wijf dat heel europa wil ondermijnen met het binnen halen van miljoenen Gelukszoekers ,Rusland heeft in de oorlog de Duitsers op de knieen geholpen ,samen met Amerika ,daar zouden meer landen dankbaarheid voor moeten tonen ,vrijheid is niet alleen zaken doen en veel geld vergaren .

  Liked by 1 persoon

 3. Alphons Mantel zegt:

  de Krim was altijd Russisch

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Eindelijk iemand die het snapt.
  Zou Nederland ook moeten doen.

  Like

 5. Eric zegt:

  Dit heb ik altijd al gezegd: niet Rusland is de vijand, wel de islam. Zolang de islam Europa bedreigt is een zeer goede verstandhouding met Rusland aangewezen. Met zijn tweeën versla je het monster gemakkelijker dan alleen. En iemand als Poetin weet van aanpakken, dit in tegenstelling tot dat zootje Brusselse pestlijders.

  Like

 6. Thea de vroom zegt:

  De Krim was niet altijd Russisch. Het was vroeger Turks. De Russen hebben wel om de Krim 100 jaar oorlog gevoerd tegen de Turken. De Russen hebben de oorlog gewonnen. Dus de Krim is van Rusland en niet van de Oekraine.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Respect voor Salvini en zijn doordachte plannen om Rusland te betrekken bij de strijd tegen moslim-extremisten.
  Waarom moeten we de Russen boycotten vanwege De Krim? Waar bemoeit Europa (Brussel) zich eigenlijk mee? Waarom horen we vanuit Brussel nooit kritiek richting Turkije, wat het noordelijk deel van Cyprus al zeer lang bezet houdt?
  Hypocriet tot op het bot!

  Opheffen, die sancties tegen de Russen!

  Liked by 2 people

 8. paulzwueste zegt:

  Made in Italië.
  Laat ze maar schuiven.
  Het gaat eindelijk de bijzonder goede kant op!

  Like

 9. Mary zegt:

  Lijkt me heel verstandig, wat er van terechtkomt als je met de EU meegaat weet Italie nu wel, een en al ramp vanaf het begin af aan, Rusland is zeker een goede bondgenoot tot afgrijzen van de duistere EU club en de rest van de NWO kliek.

  Like

 10. Wolf zegt:

  Italië maar ook Oostenrijk ,Polen, Hongarije en de andere Visegrad landen zullen pal achterItalié gaan staan. Wat zal timmerfrans ,drankorgel Junker en Pinoccio de linkse liegende ruttekop lekker boos worden hierom, HEERLIJK!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s