AD-lezer (D66) bewijst: zo islamofiel is geïndoctrineerd zombie-Nederland (D66)

Screenshot_261

(Door: Bert Brussen)

‘Het is daarom tijd voor een meer inclusieve samenleving’

“Het ‘multiculturele drama’ werd benoemd en het thema ging in de politiek de boventoon voeren. De discussie veroorzaakte in belangrijke mate de negatieve houding jegens de islam in Nederland. Nederlandse moslims, vaak gevoelig en trots, trokken zich de harde toon in het debat, de discriminatie en de scheve blikken op straat sterk aan.

We kunnen er dan beter samen het beste van maken. Het is daarom tijd voor een meer inclusieve samenleving. En met een duidelijke spreiding van moslims over de samenleving, via woonbeleid, gemengde scholen en werk.

Daarom ligt hier voor alle Nederlanders een schone taak: geef onze moslims weer het gevoel hier welkom te zijn. Toon interesse, vraag hoe ze de ramadan ervaren. Organiseer samen een iftar-maaltijd in de buurt. Nodig ze uit voor een kerstdiner.

Wens ze komend weekend ‘Eid Mubarak’, ofwel ‘vrolijk Suikerfeest’. Kortzichtige burgers zien dit als een knieval voor de islam. De wijzeren zien dat dit het juiste recept is voor wie meer goed geïntegreerde moslims wil.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op AD-lezer (D66) bewijst: zo islamofiel is geïndoctrineerd zombie-Nederland (D66)

 1. hslot4 zegt:

  Jahoor no problemo ik wens ze wel een Schijt Mubarak

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Moslims, gevoelig en trots.
   Jazeker, schop ze maar eens keihard tussen hun kloten, daar waar ze het meest gevoelig zijn.
   En wat die trots betreft.
   Waar hebben we het over?
   Waar moet dat vervloekte klotevolk trots op zijn?
   Alles wat ze gebruiken en of consumeren hebben wij voor ze bedacht, ontworpen en gefabriceerd.
   Niks kunnen ze.
   Als je ze nodig zou hebben, (waarvoor kan ik niet bedenken) liggen ze op straat voor de deur de auto te pijpen.

   Weg met dat totaal nutteloos en levensgevaarlijk tuig met ’n IQ van 60, dat onze doodsvijand is, ons aan de bedelstaf brengt en onze kinderen misbruikt.!!!

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Yep!! 😆

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Je moet toch wel zwaar gestort zijn als je op die minkukels van D66 stemt, dat bij elkaar geraapte zooitje huichelaars !

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  Wens ze komend weekend ‘Eid Mubarak’, ofwel ‘vrolijk Suikerfeest’. Kortzichtige burgers zien dit als een knieval voor de islam. De wijzeren zien dat dit het juiste recept is voor wie meer goed geïntegreerde moslims wil.

  Uitspraak van een gek die zichzelf tot de ‘wijzeren’ rekent.
  En aangezien ik NIET gek ben, ga ík niet kruipen voor en slijmen bij de mohammedaan.
  Moge de mohammedanen – ‘allah’ zij met hen 👿 – met z’n allen in een gierput zakken!
  Ik wíl helemaal niet ‘meer goed geïntegreerde moslims’.
  Trouwens: mohammedanen komen niet hier om te integreren, maar om te veroveren en te onderwerpen.
  Maar dat weet bovengenoemde gek natuurlijk niet. In ieder geval wíl ze het niet weten.

  Ik wil lekker roomblanke, eigen soortgenoten zien, gekleed in fleurige jurkjes e.d. en geen in (zwarte) lompen gehulde mohammedanen! Ik haat de islam, de meest ernstige vorm van dwangneurose. Die smerige ideologie verpest mijn leven.

  ‘Suikerfeest’! Wat zullen die mohammedanen vet worden. En ze hébben zich elke nacht tijdens de ram-me-dan al zo volgevreten. Alsof ze zo’n geweldige prestatie hebben geleverd.

  Alleen de tekst is van mij hoor, helaas kan ik niet zo geweldig tekenen.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/23/cartoon-154/

  Geliked door 5 people

 4. fleckie zegt:

  Op de West Deutsche Rundfunk,(WDR) verscheen op teletekst no.106, dd.15.6.’18… ..’REUL warnt vor salafistischen FRAUEN’………’CDU und FDP im LANDTAG wollen harter gegen den SALAFISMUS vorgehen. Am Freitag haben die beiden Fraktionen die Landesregierung aufgefordert,einde gesamtstrategie gegen den SALAFISMUS auszuarbeiten. Innenminister Herbert Reul(CDU) begrusste den Vorstoss. ………..In den Blick nehmen soll die Landesregierung besonders die steigende ZAHL ..SALAFISTISCHER FRAUEN — rund 360 zahlen. die Behorden derzeit in NRW. Sie seien eine ” herausragende PROBLEMGRUPPE”. Eine GEFAHR gehe AUCH. von den KINDERN in salafistischen FAMILIEN aus<<<<<<<

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Tistochwat zegt:
  15 juni 2018 om 19:06:

  Ik wil lekkere roomblanke, eigen soortgenoten zien, gekleed in fleurige jurkjes e.d. en geen in (zwarte) lompen gehulde mohammedanen!

  Ik ook! Om lekker mee te stoeien op een kleedje voor de open haard! 😛

  Geliked door 2 people

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Daarom ligt hier voor alle Nederlanders een schone taak: geef onze moslims weer het gevoel hier welkom te zijn.”

  Wéér? We hebben ze één keer het gevoel gegeven hier welkom te zijn en daar hebben ze sindsdien misbruik van gemaakt. En een ezel stoot zich in ’t gemeen…

  Nu zijn “onze” moslims hier niet langer welkom. Onze moslims? Welke gek heeft dat bedacht? Opdonderstralen…!!! Kan me niet schelen waarheen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 7. fleckie zegt:

  WDR teletekst dd.15.6.2018, no. 109. ……..’Erneute Razzia nach Rizin-Fund in Koln’……………
  Nach dem Fund von hochgiftigem …RIZIN…in einem Hochhaus in Koln hat die Polizei am Freitag mehrere leerstehende Wohnungen in dem Gebaude durchsucht. Auch Experten des Robert-Koch-Instituts waren beteiligt. Bei der Durchsuchung wurden keine weiteren Giftstoffe gefunden…………..Am Dienstag war ein TUNESIER (29) festgenommen worden,der in seiner Wohnung RIZIN. hergestellt haben soll. Ermittlungen zufolge besass er einen Schlussel ,der zu. zehn Wohnungen passt. Unklar ist, ob er das Gift bei einem moglichen Anschlag einsetzen wollte’.<<<<<<

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Nou, met een aanslag met dat spul hadden wel honderd doden kunnen vallen las ik ergens. Hij had ricine in grote hoeveelheden op het internet gekocht; dat doe je niet “zomaar”. Daar zit zeker de planning van een aanslag achter.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Ze kunnen de AD-lezers beter iets anders voorschotelen dan die D666 lulkoek.
  Waarom lees je het volgende niet in NL-kranten??????????????????
  * * *
  Maheeda, Irakees Jezidies meisje werd op 10-jarige leeftijd op de slavenmarkt verkocht.
  Ze werd met geweld tot de islam bekeerd, verkracht, geslagen met elektrische kabels.

  Vierentwintig Iraakse kinderen, Oosterse christenen en Yezidi’s, slachtoffers van de Islamitische Staat, nemen een week lang deel aan een therapeutische behandeling op het recreatie-eiland Jablines-Annet (Seine-et-Marne), Frankrijk.

  Onder hen, Maheeda, een Yazidische-tiener.
  Het meisje werd meerdere keren door verkocht.
  Maheeda heeft geen ouders of zussen meer.
  Het was in augustus 2014 dat haar lot werd bepaald toen ISIS-troepen doorbraken in Sinjar, een stad in het noordwesten van Irak, het Mekka van de Yezidi-religie.

  Een gemeenschap die onderhevig was aan de systematische vernietiging door Daesh-strijders. Mannen werden afgeslacht, vrouwen en kinderen gescheiden en verkocht.

  “Maheeda en haar moeder belandden in een fitnesscentrum in Tal Afar.
  Dit was veranderd in een slavenmarkt.
  Ze waren naakt, in een kooi, ‘zegt Elise Boghossian bescheiden, haar ogen afgewend en met zachte stem.

  Maheeda is 10 jaar oud als ze gescheiden
  wordt van haar moeder, die ze zal nooit meer
  zal zien.
  Het meisje zal meerdere keren worden verkocht.
  Ze verandert van eigenaar van een ARABIER, een Irakees dan een Syriër.
  Ze zal worden verkracht, geslagen, verminkt.

  Ze moest zich bekeren tot de islam. Ze moest soera’s uit de Koran reciteren, anders werd ze met elektrische kabels geslagen. ”

  LE PARISIEN
  http://m.leparisien.fr/jablines-77450/victime-de-daech-maheeda-14-ans-reapprend-a-faire-confiance-aux-adultes-14-06-2018-7771437.php

  Like

 9. fleckie zegt:

  WDR 15.6.’18..teletekst no. 171: ….’..RIZIN. EINE. TODLICHE. BIOWAFFE’. …….1. EIN PFLANZENGIFT: Die Aufname von extrem giftigem RIZIN kann laut Robert-Koch-Institut und fachmagazin “-ARZTEBLATT” bereits in niedrigsten Konzentrationen todlich wirken. Das Mittel sei leicht erhaltlich.,werde aus dem bohnenformigen Samen des Wunderbaums ( RICINUS COMMUNIS) gewonnen. …….RICINUS-OL: Das bekannte Rizinusol wird aus den Samen der Pflanze kalt gepresst. I’m Gegensatz zu den Samen ist es aber u gifting. Der Rizingehalt in den Samen des Wunderbaums liegt bij etwa 1 bis 5% des PROTEINGEHALTS.<<<<<<>>>>>>fleckie: wordt de daar mee de’GOUDEN. REGEN’ struik soms bedoeld( met ‘trossen GELE bloemen, in het begin, daarna dan .zaadvorming, ( bonen, gevaarlijk voor kinderen.) <<<<<<<

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Een sympathiek en irenisch streven, waar iedereen die de islam NIET kent zonder meer achter zou kunnen staan. Maar voor wie de islam WEL kent, en dus niet zo naief is, kan dit niets anders zijn dan het aan de borst koesteren van een adder.

  West Europese jongemannen als Nagi ter Haar en vele anderen als hij zijn gevormd door een onbezorgd leventje in vrede en welvaart. En daarom gaan zij in hun zwakte en decadentie uit van de goedheid, maar ook van eenzelfde zwakheid en slapheid, bij anderen.
  Zij zien de vijand niet, want zij onderkennen de slechte bedoelingen van anderen niet. Of zij weigeren dit gewoon te accepteren, omdat anders hun hele irenische en optimistische wereldbeeld in elkaar stort. En iedereen die hun wereldbeeld betwist wordt door hen als buiten de menselijkheid gekwalificeerd, en daarmee dus wel als de vijand beschouwd.
  Simpelweg omdat zij buiten de realiteit wensen te leven; als een hertog Prospero in Edgar Allen Poe’s ”The mask of the Red Death”

  Like

 11. Dan maar een “kortzichtige burger”.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  /,Nog een categorie linksche correctheid zijn de Nederlandse radiozenders, daar werd uitbundig gerefereerd aan het “geweldige” suikerschransen, een 3-daags feest van verbroedering en saamhorigheid………..kots.

  Het ontbreken van het besef dat een moslim de westerse muziek als onrein en Amerikaanse duivelsmuziek vind, en derhalve nooit naar de Nederlandse zenders luistert, ontgaat niet enkel de plaatjesdraaiers maar de gehele omroepwereld, een moslim kijkt en luistert naar islamitische en buitenlandse omroepen…..dus poogt men een onbereikbare doelgroep te paaien, wederom een kleine tegenvaller voor de kijk&luistersubsidieslurpers.
  Keep up the good work, boys.

  Like

 13. Frans Brassens zegt:

  De topper in dit stuk onwetendheid was voor mij het zinnetje:
  “Nodig ze uit voor een kerstdiner.”

  Like

 14. Willem zegt:

  Nee nee nee naar de hell ermee! Fuck met die Baal aanbidders o ja tegenwoordig
  heet het Allah toch!
  No surender vecht voor je eigen land en heilige landen en het bloed die onze voorvaderen
  er voor hebben gegeven.

  Like

 15. Wakkerejoost zegt:

  Een bad met zuur lijkt me wel geschikt, en zo ken ik er nog wel een paar verzinnen als oplossing.
  Weg met de mohammedanen.En voor al die linkse, die kunnen we altijd nog aan de medische weten schap geven.Zijn ze met ons ook van plan, een gek moet je met gelijke munt terug betalen.
  Tis even een zwarte bladzij in de geschiedenis maar onvermijdelijk daarna zingt het vogeltje en
  schijnt de zon weer.Geen andere keus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s