FOTO

Screenshot_259

“GEEN RADICAALISLAMITISCHE RAPPERS IN HET ´BATACLAN´!”

Gisteren, 14 juni, hebben leden van de groepering “Génération Identitaire” voor de zaal waar 90 Fransen werden vermoord door de islamitische aanslag van 13 november 2015, geprotesteerd middels een spandoek: “Dat concert van Medine gaat niet door, let op onze woorden”…

Door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Identitaire Beweging, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTO

 1. Armani zegt:

  Het zou toch schandalig zijn dat een radicale salafistische islamitische rapper daar zou mogen optreden, waar zijn vrienden 90 onschuldige burgers op beestachtige wijze hebben vermoord in plaats daarvan zou je dat Allah Akbar Kankergezwel het land uit moeten trappen

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Gelukkig zijn er ook nog mensen die wel hun hersens gebruiken !
  Jammer genoeg zijn die wel heel zeldzaam geworden .

  Geliked door 3 people

 3. Sabeltant zegt:

  Die rapper komt zogenaamd om muziek te maken….
  In werkelijkheid is het de bedoeling dat zal hij alle moslims zal laten zien dat ze schijten op het westen.
  Hij zal als held binnen zijn gelederen onthaalt worden en WIJ worden afgeschilderd als half zachte losers.

  Hopelijk trappen ze naakt ‘m met pek en veren door de straten van Parijs terug naar de negorij waar hij vandaan komt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Ik heb hier trouwens ook twee berichten over radicale moslimleiders die talloze hier op E. J .Bron vast als muziek in de oren zullen klinken! Lees maar eens:

  Dode bij ongeluk op A16 op 9 juni is oud-imam Abdullah Haselhoef, onderzoek wie aan het spookrijden was

  De man die zaterdagnacht (19 juni 2018) is overleden door een zwaar ongeluk op de A16, is de oud-imam Abdullah Haselhoef. Het ongeluk bij Breda werd volgens de politie vermoedelijk veroorzaakt door een Litouwse spookrijder. Of Haselhoef zelf de spookrijder was, wordt nog onderzocht.

  Abdullah Haselhoef kreeg nationale bekendheid na de aanslagen van 11 september 2001 die hij diep van binnen vast hartelijk toejuichte! Toen verscheen hij regelmatig in de media als een “gematigde” woordvoerder van de moslimgemeenschap.
  De in Suriname geboren Haselhoef werd later een zeer omstreden figuur. Hoewel hij de titel imam voerde, bleek hij hiervoor geen opleiding genoten te hebben. Haselhoef had eerder gezegd wel geschoold te zijn als imam. In 2007 trad hij terug als NMR-voorzitter.

  Ook kreeg hij veel kritiek na uitspraken dat homo’s (en ongetwijfeld ook andere autochtoonse “ongelovigen”!) de doodstraf verdienen. Haselhoef bood later excuses aan voor de uitlatingen. Ook kreeg de man 20 maanden celstraf opgelegd omdat hij voor miljoenen gefraudeerd had met toeslagen voor kinderopvang.

  Volgens de NOS zou Haselhoef om het leven zijn gekomen bij het auto-ongeluk dat zaterdagnacht op de A16 bij Breda plaatsvond. Bij het ongeval, dat gebeurde rond halfvier, waren meerdere voertuigen betrokken. Wijkagent Richard Konings noemde het ‘zeer heftig’ hoewel velen vats dolblij zijn dat Nederland een haatzaaiende moslimfiguur voorgoed kwijt is!.
  Naast Haselhoef is er een tweede chauffeur om het leven gekomen bij het auto-ongeluk op de A16. Een aantal andere voertuigen raakte beschadigd omdat die bestuurders niet op tijd konden uitwijken.

  Meest gezochte Pakistaanse talibanleider gedood

  Mullah Fazlullah, een zeer gehate leider van de Taliban, werd om het leven gebracht door een Amerikaans-Afghaanse luchtaanval. Hij beval onder meer de aanslag op activiste Malala Yousafzai.
  De dood van de Fazlullah is bevestigd door Afghanistan en de NAVO. De Pakistaanse regering was niet bereikbaar voor commentaar.
  ‘Mullah Fazlullah, leider van de Pakistaanse taliban, is gedood door een gezamenlijke luchtoperatie in de oosterse Afghaanse provincie Kunar, tegen de Pakistaanse grens’, zegt een woordvoerder van het Afghaanse ministerie van Defensie. Hij voegde eraan toe dat de aanval donderdag plaatsvond om negen uur plaatselijke tijd.

  Mullah Fazlullah was de meest gezochte militant van de Pakistaanse taliban. Hij stond bekend om het bloedbad in een school in Peshawar in 2014, waar 132 kinderen het leven lieten. Ook zit hij naar alle waarschijnlijkheid achter de aanslag op de “afvallige” moslima Malala Yousafzai in 2012, de Afghaanse vrouwenrechtenactiviste en laureaat van de Nobelprijs voor de Vrede.
  In maart hadden de Verenigde Staten nog vijf miljoen dollar veil voor cruciale informatie over Fazlullah.

  Het is een hele verademing dat deze twee vreselijke moslimleiders zo vreselijk aan hun einde kwamen! en naar ik hoop volgen er nog veel meer, gelijk aan het islamtuig dat de aanslagen in Parijs pleegden in 2015 en laat dat concert met die rapper Médine gewoon NIET doorgaan!

  Like

 5. Marc zegt:

  Het is jammer dat nu wel de politie volledig op wacht zal staan. Want anders was dit dé gelegenheid geweest dat schorem met gelijke munt terug te betalen.

  Like

 6. Merel zegt:

  Die theater directeur heeft toch geen greintje gevoel in zijn lijf, die moeten ze er op aanspreken.
  Sluiten dat theater voor goed, het spookt er

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  “Blanken zijn demonen, varkens zonder enige moraal,
  Deze witte varkens gaan ver, geef me een pistool.
  Ik haat blanken sinds Rodney King, ik moet een karabijn hebben.
  Deze witte varkens gaan ver, geef me een pistool, ik zal voor één pedofiel minder zorgen.
  De blanken vermoorden de besten onder ons zonder na te denken.
  Blanken zijn duivels, zij vermoorden Afrikanen”.
  ( angle dáttaque – Medine )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s