SCHEEFPRAAT (2)

Screenshot_5

(Door: Petra de Geus)

De islamiseringsmachine draait op volle toeren. De Ramadan is afgelopen en de score kan worden opgemaakt. Terwijl de politie volop heeft geiftard, was er weer een nieuwe moord in Duitsland. Maar eindelijk lijkt Merkel’s positie te gaan wankelen. Italië is zich aan het heroriënteren over de massa-immigratie en wij krijgen een cartoon-wedstrijd. Tommy is overgeplaatst, dat is zorgwekkend.

Zoals eerder vermeld, heeft de Franse filosoof Bruckner opgemerkt dat (islamitisch) fanatisme niet alleen met kogels gedood kan worden, omdat het ook gaat om een gevecht tussen ideeën. En dat gevecht begint met de zaken bij de naam te noemen. “Wie zich meester maakt van de woorden, heerst over onze geest en kan de leugen in het hart van de taal onderbrengen”. Twee weken geleden heb ik stilgestaan bij de woorden “No-Go-Zone” en “parallelsamenleving”. De conclusie was dat het versluierende begrippen zijn. Ze suggereren een wederkerigheid die er niet is, het is apartheid – het zijn symptomen van bezetting.

Vandaag wil ik stilstaan bij een ander veel gebruikt begrip: de “vluchtelingencrisis”. In het jaar 622 migreerde Mohamed met zijn volgelingen van Mekka naar Yatrib (nu Medina). Deze migratie is in de islam zo belangrijk dat zij wordt gezien als het begin van de islamitische jaartelling. De hidjra of emigratie is een van de vele manieren waarop de islam zich verspreidt en gegeven het feit dat zij het begin van zijn jaartelling aan geeft, een heel belangrijke. De islam is namelijk niet zo maar een religie, het gaat om het verspreiden van zijn basiswaarden, te weten: verovering, uitbuiting, knechting en tot slaaf maken. In Medina woonden toen Joden en niet-islamitische Arabieren. Na de migratie duurt het niet lang voordat de strijd met Mohamed er los breekt.

In 2015 is er “plotseling” een “vluchtelingencrisis” in Europa. Is het een vluchtelingencrisis of is ook hier weer sprake van versluierend taalgebruik, zoals bij de No-Go-Zones en de parallelle samenlevingen?

De “Syrische vluchtelingen” komen met tienduizenden binnen, bezetten min of meer het station in Boedapest en vanuit de chaos roept Merkel dat iedereen veilig naar Duitsland kan komen. Dat is haar variant van “Orde uit chaos”. Aan de Duitse grenzen worden de “vluchtelingen” met applaus verwelkomd.

Een aantal dingen viel hierbij op. Allereerst het straatbeeld. De “vluchtelingen” bleken voornamelijk te bestaan uit jonge mannen, gemiddeld zo tussen de 18 en 30 jaar. Het idee van weg vluchtende mensen met kinderen en oma’s op oude boerenkarren was totaal afwezig. Het tweede dat opviel, was dat het niet echt alleen om Syriërs ging. Hoewel de media steevast van Syriërs berichtten, bleek al snel uit interviews dat de mensen uit een hele brede geografische regio kwamen, eigenlijk van Gambia tot Pakistan. Een derde ding dat opviel, en dat mij als zeer “on-Duits” voorkwam, was dat de “vluchtelingen” hun paspoorten hadden weggegooid en ongeregistreerd tot Duitsland werden toegelaten. Dat heb ik wel eens anders gezien. Een vierde punt dat vreemd was, was dat ondanks deze observaties, die voor iedereen waarneembaar waren, de media het maar steeds over “Syrische vluchtelingen” bleven hebben. Een vijfde punt, dat daar mee samenhangt, is het gegeven dat deze mensen door zes of meer veilige landen waren getrokken, dus hoe waren ze nu als vluchteling te definiëren? Ze waren door Turkije, Griekenland, Servië, Bosnië, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk getrokken voordat ze in Duitsland aankwamen. Een ander punt, dat pas later duidelijk werd, was dat het eigenlijk steeds om islamitische personen ging. Dus: waarom gingen ze niet naar veel dichterbij gelegen islamitische broederlanden? Waarom zes veilige landen doortrekken naar een gebied dat zowel geografisch als cultureel veraf ligt?

En er is meer. De Duitse overheid blijkt in landen als Afghanistan en Irak actief reclame gemaakt te hebben om naar Duitsland te komen. En welke afspraken heeft EUROMED met de islamitische landen gemaakt, die niet in de krant komen? Tussen het afval dat de “vluchtelingen” achterlaten, blijken zich reisgidsen te bevinden met adressen waar men zich in de gastlanden bij migratievriendelijke advocaten en instellingen kan melden. De NGO’s, die zeggen “vluchtelingen” uit zee te redden, blijken actief de Libische 12 mijlzone in te gaan en contact te onderhouden met mensensmokkelaars.

Met andere woorden; er werd door de regering en de media een fake verhaal opgehouden over “Syrische vluchtelingen”, die met superlatieven werden omschreven, zoals apothekers uit Aleppo, waardevoller dan goud, kansenparels … In feite ging het om islamitische gelukzoekers uit Afrika en het Midden-Oosten. Maar dat niet alleen. Het ging voornamelijk om jonge mannen in de soldatenleeftijd. Deze massa-immigratie uit 2015 was niets anders dan een hidjra, een islamitische veroveringsimmigratie om de islamitische waarden van verovering, islamisering, knechting en tot slaaf maken in Europa te vestigen. En deze hidjra wordt door onze elites blijkbaar gewenst en door hun media gefaciliteerd.

Een andere joke is de zogenaamde gezinshereniging. Als een “vluchteling” een verblijfstatus krijgt, mag hij zijn familie over laten komen. In het Merkeliaanse Duitsland ziet men er ook niet tegen op de polygamie daarmee te verwelkomen, want “ies koeltoer”. Bekend is een verhaal van een Syriër die in 2016 zijn verblijf status kreeg en toen zijn 4 vrouwen en 23 kinderen over mocht laten komen. En voor allen is een uitkering aangevraagd. De immigratiepolitiek lijkt niet enkel een islamisering voor te staan, maar ook een financieel bankroet van de gastlanden.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de boterzachte aanpak van terugkerende ISIS- strijders. Hoewel er in het Midden-Oosten tegen ISIS werd gevochten en deze als vijand werd gepresenteerd, blijkt het zijn van een vijand in West-Europa geen enkele repercussie te hebben en worden deze figuren, die vaak de gruwelijkste misdaden hebben gepleegd, met uitkeringen en ingerichte huizen welkom geheten. Zo worden geharde strijders met gevechtservaring West- Europa binnengelaten. Er is documentatie van “vluchtelingen” die in Duitsland een verblijfstatus hebben gekregen en daarna gelijk door gingen naar Frankrijk om mee te vechten in de zeer gewelddadige rellen die ook niet in de kranten werden beschreven.

De immigratiestrategie is een bekend gegeven vanuit de islam, zoals gezegd, Mohamed begon er al mee. Nu is Europa aan de beurt. Wie wil weten hoe de toekomst er uitziet, kan naar trends kijken. Twee belangrijke trends zijn de trends van mensen en van kapitaal. Als een land wordt binnengevallen door mensen die een invasie plegen op de sociale voorzieningen en de culturele waarden, dan weet je dat het daarmee snel zal zijn afgelopen. Want een massa-immigratie van behoeftigen en een sociaal voorzieningsstelsel zijn niet lang te combineren, dat is ideologische schizofrenie. Daarnaast vertrokken in Duitsland in 2015 1000 miljonairs. In 2016 vertrokken er 4000. In het kort: de armen komen en de rijken gaan. In Frankrijk is het niet anders. Ook de Joden verlaten Frankrijk. En het kapitaal, de bedrijven? BMW investeert in Hongarije – Toyota en Mercedes investeren in Polen. Er lijkt een nieuwe Drang nach Osten plaats te vinden.

Het aantal moslims in West-Europa is onbekend, omdat onze catastrofale leiders het verzamelen van gegevens in de weg staan. Maar laten we het percentage eens op 10% stellen. Volgens Ley, de bekende Oostenrijkse politicoloog, is het zo dat als een maatschappij zelf te weinig nakomelingen heeft en er is sprake van immigratie, dat die immigrantengroep zich dan elke tien jaar verdubbelt. Dat betekent in 2028: 20% moslims. Dat betekent in 2038: 40% moslims. In dit scenario zullen heel kort na 2038 de Europese landen vallen.

Samengevat: evenals de No-Go-Zone en de parallelle samenleving is ook het begrip “vluchteling” een versluierend begrip. Het doet een appèl op onze humaniteit, maar is een pure leugen. De massa-immigratie is een Trojaans paard en net als met Mohammed in de 7e eeuw zal het niet lang duren voor er geweld uit breekt. De autochtonen zullen worden onderdrukt en net als destijds voor de keuze komen te staan om zelf te emigreren, zich tot de islam te bekeren of om zich te laten onthoofden.

Leve een Vrij Nederland!

Door:
Petra de Geus (juni 2018)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op SCHEEFPRAAT (2)

 1. Ijzer67 zegt:

  Zeer juist geschreven .wat ik eigenlijk mis is saamhorigheid in deze strijd . Er zijn heel veel Nederlanders die fel tegen dat soort uitwassen zijn . En toch zijn we slecht verenigd. Neem.nu die krakers .als er een goede organisatie zou zijn had je ze zo uit die huizen kunnen schoppen . Rond 4 uur in de morgen met paar mensen . Van hun bed lichten en naakt de straat opgeschopt . Net zo iets als die gasten in Dokkum deden .dat moet veel vaker gebeuren . Dan laten we onze tanden zien .En tot hier en verder niet .

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   IJzer.
   0.3 Uur lijkt me nòg beter omdat aangenomen wordt dat de diepslaap om 0.3 uur zijn diepste punt heeft bereikt.
   Maar dit terzijde.
   Overigens wil ik dit nog aan dat “naakt de straat opschoppen” toevoegen:

   Leg ’n niet te ontlopen fijn maar niet tè fijne hoeveelheid, gestampte glasscherven voor de deur…

   Like

  • bertje zegt:

   moslims, koran .moskee minaretten kaaba en islam? je hoort niet anders toch. En laat dat nou precies de bedoeling zijn. verdeel en heers maar wie verdelen en heersen dan? onze politici veroorzaken dit en u kijkt met scheve ogen naar de buurvrouw met haar hoofddoekje. misschien heeft ze wel een kalasnikov in huis. het zijn de politici die dit zeer doelbewust organiseren en opstoken. Politici? Het zijn leugenaars van het ergste soort. En ze komen er ook nog mee weg zoals de heer Demmink, Rutte, Pechtold merkel Macron en ik kan er nog veel meer noemen, Wat maakt het uit u heeft toch een stem en uw mening telt mee. Het maakt niet uit wat of wie u kiest..is slechts de illusie dat u wat in te brengen hebt .U houd slechts het systeem in stand . Zonde van je tijd .. en heers…..tja steeds meer vrijheid word je ontnomen. Van cashgeld afschaffen tot een camera op iedere straathoek. een sleepwetje en je ziet waar we nu zijn. een controle maatschappij…. wel veilig natuurlijk(denken we). En dit komt allemaal door de Russen. Die zijn goed man met computers. En we leefde nog lang en gelukkig. Ooit kust een kikker u wakker en weet u weer waar u weer waar u bent. precies..In de Elfeling

   Like

 2. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/15/koranscholen-creeren-zweden-vijandelijke-scholieren-ik-luister-niet-naar-jou-omdat-je-wit-bent/
  Koranscholen creëren Zweden-vijandelijke scholieren: “Ik luister niet naar jou omdat je wit bent”
  – Het is gebeurd dat scholieren de leraren die geen moslimachtergrond hebben, tegenspreken door te zeggen: “Ik luister niet naar jou omdat je wit bent” of “Je bent geen moslim, waarom zou ik naar jou luisteren?” Dit gebeurt in alle leeftijdsgroepen, van zesjarigen tot dertienjarigen, zegt hij tegen SVT.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kijk.
   Hierop moet de leraar reageren door de van glasscherven en spijkers voorziene “Pedagogische Knots”, te gebruiken.
   En wel op de ontblootte ruggengraat van de leerling.

   Die daartoe door twee Christelijke medeleerlingen zal worden vastgehouden.

   Like

 3. Qvic zegt:

  Maar het is inmiddels zou erg, dat je er niet openlijk over mag spreken. Want dan wordt je uitgesloten en beticht van racist of iets dergelijks door je eigen landgenoten, collega’s en vrienden. Dan blijkt dat veel Nederlanders het NSB gen te hebben. Heulen met de vijand totdat zij er zelf slachtoffer van worden en de rest daarvoor met alle gemak hebben verraden, puur uit eigen gewin.

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Je reinste oikofobie van progressief Europa.
  De zelfhaat jegens je eigen cultuur, geschiedenis, normen en waarden en vrijheid.

  Iemand mag mij eens uitleggen hoe men in de toekomst de 80+ gendervarianten kan rijmen met de islam doctrine.
  Iemand mag mij eens uitleggen hoe men democratische westerse vrijheden kan combineren met de islam.
  Iemand mag mij eens uitleggen hoe men dacht dat men de tweede, derde en vierde kans van criminelen kan projecteren op de islam en haar sharia.
  Iemand mag mij eens uitleggen hoe men de vrijheid van meningsuiting denkt te gaan invullen bij de islam.
  Westers leven en denken staan haaks op de islam, onmogelijk die tot één homogene massa te mengen.
  Er zal dus een heterogeen Europa ontstaan met veel polarisatie en die zal zorgen voor veel ellende, burgeroorlogen en aanslagen.
  Het begin daarvan zitten wij middenin.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Loep zuiver betoog. Het valt niet te ontkennen dat de cultuur moslim en de “gematigde” moslim uiteindelijk de krachten zullen zijn die Europa naar de slachtbank begeleiden. De radicale moslim doet er helemaal niet toe en heeft hooguit voor het moment een intimiderende functie en een wegen effenende functie. De echte stoomwals die Europa zoals we dat hebben gekend plet schuilt in de massa cultuur moslims.

  Wat zij de naïeve goedmens ook al weer?

  Goh mijn islamitisch buurman is de vriendelijkheid zelve.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Weer een goed stuk!! Zal helaas nimmer in de ‘de bladen’ komen. Wel mis ik in deze een niet geheel onbelangrijk schepsel; de futloze ongeïnteresseerde domme Kaaskop, Mof etc. Mocht er een opleving zijn bij deze Onnozelen van Geest, dan gaat het om de nieuwste phone, tattoo, regenboogkapsel, HHB, BZV etc etc. Dat de toekomst van hun kleinkinderen, landje, weleens een hele donkere kan zijn, komt niet in ze op. Was een tijd terug bij jonge ouders ‘in goede doen’ en goede opleidingen (uni) in Friesland. Waren totaal niet ongerust over de toekomst van hun kroost. Nou ja, misschien over de pensioenen later. Toen ik de islam als groot gevaar noemde, was onbegrip mijn deel. Ik heb gelukkig geen direct nageslacht. Maak mij dan ook meer druk om de dieren, de natuur. En genieten van al het schoons van Onze Voorvaderen.

  Like

 7. Willem Sterk zegt:

  Uitstekend artikel Petra.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Gisteravond toch nog een leuk momentje gehad.
  Zat met mijn dochter naast mij onderweg naar haar appartementje in Z.
  Wij hoorden op de radio iemand met een grafstem verkondigen dat Marokko tegen Iran had verloren. ”Yes!!”, zei mijn dochter enthousiast.
  En toen de nieuwslezer er aan toevoegde dat ze een eigen verliezend doelpunt hadden gescoord barstten wij beiden in schaterlachen uit.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Dit moet aan de binnenkant van Rutte’s hoofd worden gespijkerd !

  Like

 10. BM Fidel zegt:

  Ook “gelukzoekers” is een misleidende term. Het gaat hier om lieden die hun eigen land in de steek laten voor een gespreid bedje in goedgelovig Europa. Landverraders dus, het laagste van het laagste volk.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Voordat de politiek en het merendeel van het volk dat inziet is het te laat !

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Petra de Geus.

  Hartelijk dank voor je waardevolle artikel!
  Wat ik zo leuk vind is dat je aandacht geeft aan de verderfelijke propaganda van links die in belangrijke mate gebruik maakt van ’n sluipende verkrachting van de oorspronkelijke Nederlandse taal en daardoor inderdaad “de leugen in het hart van de taal integreert…”
  Daarom herhaal ik het hier weer opnieuw.
  Zogenaamde “nieuwe Nederlandse woorden” die gebruikt worden door de propagandamachine van links en uit twee bestaande woorden bestaan zijn geen onafhankelijke, dus objectieve Nederlandse woorden.
  Het zijn nieuwe standaard-begrippen die als “normaal” moeten worden ingevoerd in onze taal zodat iedereen ze kritiekloos zal accepteren.
  Begrippen die uitsluitend een idee kunnen geven waar het om gaat, en niet op een pure zuivere manier zullen beschrijven wat de gebruiker bedoeld.
  “Omschrijven”, dus niet “beschrijven”.
  Dat is hun lading, en de doelstelling is “’n begrip” te verankeren in ons onbewustzijn en dit zonder enige gedetailleerde kritische nuance.
  De blanke Nederlander wordt daardoor onmerkbaar gehersenspoeld zonder dat hij/zij enige notie heeft waar het over gaat.
  De voorbeelden die Petra aanhaalt zijn: “Parallelsamenleving”, “No-Go-Zone”, “Vluchtelingencrisis”,
  “Gezinshereniging” en “Verblijfsstatus”.

  Wij kunnen daar onze ijzersterke universele “Dobberneger” tegenover stellen.

  Like

 13. Elisah zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2018/06/16/watch-group-of-asylum-seekers-attack-german-police-during-attempt-to-relocate-migrant/
  Watch: Group of Asylum Seekers Attack German Police During Attempt To Relocate Migrant
  A group of between a dozen and twenty asylum seekers armed with various weapons launched an attack on police officers attempting to move a 20-year-old Liberian to another facility.

  Like

 14. Pilgrim zegt:

  Maar wat is nu de titel van dit artikel?

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Als ik de zeer grote hoeveelheden mohamedanen bij elkaar zie en op de grond kruipen om allah onderdanig te zijn en daarbij ook nog allerlei [nog] niet moslim zijnde burgers mee zie doen, dan moet je haast wel geloven het is een verloren zaak..
  * * *
  GRENOBLE, Frankrijk: 15.000 moslims bidden gezamenlijk voor de “l’Aïd-el-Fitr”.

  De moslims in Fr vieren “l’Aïd-el-Fitr”, het feest aan ’t end van de ramadan.
  In Grenoble kwamen 15.000 mensen tesamen in Alpexpo voor een gebed en een klein “hapje”.
  Er waren verscheidene hoogwaardigheids-personen aanwezig, waaronder een Bisschop en een Rabbijn.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Record gebroken, 140.000 musulmannen doen mee aan de viering van “Aïd” in Birmingham, England.
  More than 140,000 Muslims gather at ‘Europe’s largest Eid celebration’ in Birmingham as millions of around the world celebrate the end of Ramadan

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5847239/Millions-Muslims-world-celebrate-Eid-al-Fitr-break-fasts-end-Ramadan.html

  Like

 17. A Ruygrok zegt:

  Nou ja..,we hebben de God van de Bijbel een trap gegeven.., en nu krijgen we mo en all.., ja dat krijg je ervan als je enige levensdoelen materialisme en nihilisme zijn.., dan ben je niet meer weerbaar.
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 18. Pingback: E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s