FOTOSHOPPER Guy Verhofstadt

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER Guy Verhofstadt

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ik mis Macron, Rutte, Merkel, Timmermans en Juncker nog als celmaten.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Heeft Gaytje een aantal hitsige Cultuurverrijkers weer rustig gekregen?! Drunckert, ‘Ooz Franske’, Trutte, zullen nu wel voor droogzoenen gaan!

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het waanzinnige Europese Project, een gesloten afdeling in Brussel vol met waanzinnigen, en de zotste stond van voor, maar nu terecht in de isoleer, hopelijk zijn er meerdere cellen in het complex waar de eurofielen met zware medicatie tot bezinning kunnen komen.
  De illusie leeft echter bij deze patiënten dat zij hun visie (waanideeën) kunnen opleggen aan anderen, in een waanzinnige poging om hun imaginaire wereld te kunnen creëren.
  Een aantoonbaar gevaar voor de samenleving en de eigen veiligheid, meestal met een ‘minderheidscomplex’.

  Like

 4. Om dit soort fotoshoppers daar lacht deze liberale smeerlap om, hij is niet van zijn plan af te krijgen mijns inziens.

  Like

 5. T.Troubadour zegt:

  Zelfde als guy goebbels

  Like

 6. Jean zegt:

  Een betonnen cel van 1,5 op 1,5 meter is nog teveel luxe voor dergelijke misdadiger.

  Like

 7. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Is dat bij hem thuis in Gent of op zijn vakantieadres in Umbria?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Eindelijk waar hij en de rest van het EU zooitje hoort ! jammer dat het niet waar is !

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Dit is het moment waarop men de celdeur opent om Verhofstadt te halen voor zijn dodelijke injectie.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het schuim staat zo te zien op z’n lippen, de eurofiele driftkikker!
  Ik zou wel raad weten met deze smeerlap!
  Om te beginnen op het schavot aan de schandpaal op een groot plein, waar plaats is voor een flinke tribune voor het publiek.
  En dan lekker veel jeukpoeder in de kraag van zijn dwangbuis strooien! 👿

  Ik ben weer getriggerd door de rotkop van die grootgraaier met z’n grote bek: 😡

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-2/

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Moeten jullie trouwens maar eens lezen hoe die paranoïde EU-idiooot van een Verhofstadt constant al zijn tegenstanders afkraakt en zij thans eigenlijk gaan terugslaan! Lees en oordeel:

  Brexit-activisten hebben schoon genoeg van leugenachtige Guy Verhofstadt en zij willen hem achter de tralies krijgen!

  Nadat Guy Verhofstadt deze week beweerde dat de Brexit-campagne onder één hoedje heeft gespeeld met de Russen (die vent lijkt Jozef Stalin wel die alles en iedereen wantrouwde die het niet met hem eens was!) is de maat vol voor de anti-EU-activisten van Leave.EU. Ze willen nu dat de Belgische europarlementariër Guy Verhofstadt achter slot en grendel verdwijnt en desnoods zo snel mogelijk!

  Dat de leider van de liberalen in het europarlement – Guy Verhofstadt – steeds idioter wordt, is een proces dat we met onze eigen ogen kunnen aanschouwen. Zo suggereerde de Belg (zijn hele grijze brein is helaas zo door en door verrot en zijn hart nog harder dan een platgereden en door de zon bruingebakken pad!) eerder deze week dat hij een soort Avengers-superheldenclub wilde oprichten met allerlei eurofiele regeringsleiders, om te vechten tegen de grote boze Orbán en zijn “alt-rightvrienden”. Toe maar! Waar haalt hij zulk soort superhelden eigenlijk vandaan?
  Maar Verhofstadt ging natuurlijk ook verder door in een andere tweet te suggereren dat Europa is geïnfiltreerd door Russische spionnen:

  “Europa heeft een vijfde colonne in haar gelederen: Poetins cheerleaders die Europa en de liberale democratie van binnenuit willen vernietigen: Le Pen, Wilders, Farage, Orbán, Kaczynski en Salvini gebruiken Kremlingeld en inlichtingen. Zoals Farage’s vriend Arron Banks, die onder één hoedje speelde met de Russen om de Brexit te regelen.” Denkt hij soms dat deze mensen Adolf Hitler zijn die ook twee jaar land door de Russen van miljoenen tonnen grondstoffen werd voorzien in de periode 1939-1941?
  Dit verregaande aantijgingen tegen allerlei eurosceptici gaat Brexit-organisatie Leave.EU veel te ver. De Britse club gaat nu dus actie ondernemen tegen Verhofstadt, (dat werd hoog tijd!) met als doel hem achter de tralies te krijgen. Ze zijn de hashtag #lockhimup begonnen en vragen mensen hen te helpen “Euro-bemoeial Guy Verhofstadt opgesloten te krijgen”. Ze schrijven:

  “If Mr Verhofstadt still thinks he’s above the law, then he’s going to get a shock. If he doesn’t remove the baseless lies that he’s put out on social media, he could soon find himself on the wrong side of a European Arrest Warrant. Oh, the irony.
  The EU’s agenda is very clear: Run a relentless, defamatory smear campaign to discredit key Brexit figures and, ultimately, reverse the result of the referendum. Why? Because they don’t actually care about you, about your vote, about democracy.”

  De eerste door advocaten ondertekende brieven (hopelijk wordt zoiets ook op E. J .Bron geplaatst en zo ja dan zal ik dat deze keer onmiddellijk ondertekenen!) zijn al verstuurd om die EU-klootzak van een Verhofstadt te bewegen te stoppen met zijn leugencampagne tegen alle Brexit-voorstanders.
  Als hij z’n “Russische cheerleader”-tweet niet verwijderd, worden die ongetwijfeld geüpgrade naar aangiftes, aanklachten en strafeisen. Leave.EU schrijft helemaal klaar te zijn met de “Brusselse elite die boven de wet denkt te kunnen staan”, en ze voegen nu de daad bij het woord.

  Verhofstadt kan maar beter op z’n eurofiele tellen passen, dus. En het is te hopen dat hij desnoods gewoon in een Belgische cel wordt gesmeten met een gestreept boevenpak aan, een maskertje voor zijn ogen, een ijzeren ring aan zijn voeten met een ketting eraan en met een zware kogel! Daarbij zijn de gevangenissen in België, Engeland, Frankrijk en Rusland een ware nachtmerrie voor wie daarin belandt en godzijdank GEEN luxe hotels zoals in Nederland!

  Like

 12. Jan zegt:

  Verhofstadt: Orban wil Europa verwoesten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s