Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie of wat zijn de AfD-aanhangers? En waarom is hun partij zo succesvol? Voor links-liberale journalisten en politici schijnt dit een raadsel te zijn. Dat toont aan hoe wereldvreemd ze zijn geworden.

Die Freie Welt

De mainstream media en politici van de oude partijen hebben zichzelf voor de gek gehouden. Enerzijds hebben ze welk vooroordeel dan ook gebruikt om andersdenkenden in een rechtse hoek te duwen en als “rechts-populisten” te belasteren. Anderzijds hebben ze zichzelf van de mogelijkheid beroofd om de nieuwe volksbewegingen te begrijpen – net zoals de Franse adel, die niet begreep wat de revolutionairen van 1789 eigenlijk wilden.

En nu moeten er onderzoeken worden gemaakt om bijvoorbeeld de AfD-aanhangers te “begrijpen” (zie het artikel in de “Welt”). Wat zijn dat voor mensen?, vragen de wereldvreemde linkse academici, journalisten en politici zich af. Hoe kan het dat deze partij zo succesvol is?

De eerste verrassing: het gaat bij de AfD-aanhangers helemaal niet om achterop geraakte sociale verliezers, zoals zij altijd werden neergezet. In werkelijkheid “weerspiegelen zij een doorsnede van de samenleving”, stelt men vast. Was er iets anders te verwachten van een volksbeweging?

Deels werd zelfs vastgesteld dat AfD-aanhangers gemiddeld goed opgeleid zijn en goed verdienen. Ook dat is geen verrassing. Want wie veel belasting betaalt, wil ook weten wat er met het geld gedaan wordt. Links-groene studenten/studentes hebben deze zorgen niet.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, onwetendheid, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Linkse mensen snappen niet hoe de wereld, de (menselijk) natuur en zijzelf in elkaar steken totdat zij boven de 40 jaar zijn, dan gaat het lampje branden en bevinden zij zich toevallig ‘ineens’ in raden van bestuur van multinationals.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  OFF Topic, aanslag met auto in Rusland:
  [video src="https://video.twimg.com/ext_tw_video/1008041473340837889/pu/vid/656x360/MGH-gv1y-DNUJvrG.mp4" /]

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Onbegrijpelijk zijn die AfD aanhangers ,begrijpen die dan de verrijking niet , die Mutti Merkel aan Duitsland gegeven heeft. Ze zijn erg ondankbaar ,het zijn racisten en ze zijn totaal onverdraagzaam tegenover die arme getraumatiseerde in nood verkerende “fluchtelingen” die enkel maar op zoek zijn naar liefde , veiligheid begrip en een gelukkig bestaan Toegegeven ….er waren een paar incidenten , verkrachtingen en moorden maar dat is een habbekrats een niemandalleke als we bedenken dat uw bomma’s en bompa’s zes miljoen joden ,vrouwen ,kinderen , mannen van alle leeftijden vermoord hebben Dan gaat het AfD janken omwille van een paar asiel-uitschuivers .Meer veiligheid kan er enkel komen als het merendeel van onze Duitse burgers regelmatig met een bidmatje onder hun arm een moskee bezoeken .Verkrachtingen worden raar of zelden als Duitse vrouwen zich hullen in een boerka of nikab Als dat allemaal geen verrijking is

  Like

 4. Jan zegt:

  Journalisten zien de vermoorde Joodse Susanna als nevenschade en niet waard om je druk over te maken. Waar gehakt wordt vallen spaanders en op de weg naar de heilstaat dienen offers gebracht te worden, is hun motto en dus begrijpen de journalisten niet dat ‘het volk’ de vreedzame samenleving niet wil waarin alle mensen broeders van elkaar zijn.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Lees voor Duitsland: Nederland.
  Lees voor AfD: PVV.
  En de cirkel is rond.
  malsion@orange.fr

  Like

 6. Guardiaangel zegt:

  Donald Trump kraakt Duitsland als een nootje.
  Merkel weet niet eens dat de misdaad is toegenomen door immigranten, zij wil ook niets weten over de dagelijkse verkrachtingen…..tot haar eigen kop gaat rollen.
  Duitsland is met zijn eigen bevolking zware verliezen gaan lijden en nu staan de burgers op omdat ze Merkel uit kotsen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s