ONS FRANSJE…

Screenshot_7

(Door: “Driek”)

Het was een zwaar bewolkte dag toen Franciscus Cornelis Gerardus Maria (Frans) Timmermans op 6 mei 1961 te Maastricht het levenslicht aanschouwde. Wij weten niet of zijn geboorte gepaard ging met een bijzonder voorval. Het verhaal dat op dien dag de vogel Phoenix met een takje in de snavel driemaal rond de wieg van de boreling zou hebben gevlogen, verwijs ik naar het rijk der fabelen. Wel weten wij uit overlevering dat ons Fransje alreeds in zijn wieg verstaanbare klanken uitstootte die menig kraambezoeker in verbijstering bracht. Logisch dat hij al in zijn zuigeling-jaren werd gezien als een heel bijzonder kind. Amper één jaar oud bracht hij zijn opvoeders in verbazing door in verscheidene talen zijn verlangens kenbaar te maken. Ook toen al gaf hij blijk van een onverzettelijke wil zijn zin door te drijven. Kwajongensstreken waren hem vreemd. Het liefst zat hij gebogen boven een moeilijk boek. Het was buiten twijfel een zeer bijzonder kind.

Zijn niet geringe opleiding en buitengewoon hoge intelligentie deden hem opwaarts stuwen naar den hogere regionen van de Macht, alwaar hij nu als een Opperkoning de dienst uitmaakt en Europa stapsgewijs ten ondergang voert. Timmermans doet mij enigszins denken aan Dr. Arthur Seyss-Inquart (1892 – 1946), eveneens een intelligent man met onmiskenbare talenten, die bijna vijf jaar lang de verantwoordelijkheid heeft gedragen voor het Duitse bewind over bezet Nederland. Doch zijn hoge intelligentie heeft hem niet immuun gemaakt voor de massale waanzin van het Derde Rijk. Integendeel. Hij, een zeer belezen man, vaak verdiept in culturele bespiegelingen, bekeek met onverholen bewondering het cynische misdadigerbedrijf in Berlijn.

Terug naar ons Fransje. Geschat vermogen € 4.3 miljoen. Geschat gewicht 110 kilo. Inkomen € 360.000,- per jaar. Welaan, spitse lezer van “E.J. Bron”, niet mis, zult ge misschien denken, voor deze praalhans met obesitas, die met zijn waanideeën den Europese burger meesleurt in den grauwe draaikolk van armoe en nooddruft. Zijn mede-gabber in het Kwaad, Jean-Claude Juncker, en den overige leden van het Brusselse Maffioso Syndicaat, die hun koude ogen eerder richten op de aardse genietingen die den rijkdom hun schenkt, dan op het welzijn der uitgebuite burgers, schromen niet den profeet Mohammed te promoten als Grote Verlosser die Europa straks de Eeuwige Zaligheid brengt.

Edoch, zoals het aloude spreekwoord zegt: “Al dien praatjes verlossen niet den dorst”. Dezen ijdele lieden, onbezorgd levend achter een hoge muur, niet voelend de kille wind der armoe, noch horend de schrille kreet der nooddruftige burger, vormen zij stap voor stap ons continent om tot een geïslamiseerd Eurabië. Een ieder die dat poogt te verijdelen, wordt met harde maatregelen aangepakt. Hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk dat een intelligent man zoals ons Fransje een onbarmhartige woestijnprofeet omarmt – een profeet die alreeds veertienhonderd jaar zijn volgelingen beveelt het zwaard voor ongelovigen te hanteren, vrouwen kwelt en onderdrukt, Joden en christenen vervolgt – tot zo’n obscure gedachte komt. Het is gewoon niet te bevatten.

Screenshot_2

Het bevattingsvermogen van de grote massa is maar heel beperkt, het begrip klein, vergeetachtigheid daarentegen groot. (Hitler, Mein Kampf).

Vroeger werden lieden als Frans Timmermans onder toezicht geplaatst, zodat zij anderen geen kwaad konden berokkenen. Doch in deze krankzinnige tijd, waarin Nederland wordt geïndoctrineerd met het virus van de Antichrist, honderdduizenden gelukszoekers uit Afrika ons polderland onveilig maken, wij een islamitische Universiteit hebben waar pubermeisjes kunnen promoveren op kolderieke onderwerpen, is ons land verworden tot een open inrichting. Lezer, mijn heftige verontwaardiging over al dat onrecht dreigt mijn toch altijd zo kalm gemoed te overvleugelen. Mijn bloeddruk stijgt wederom tot gevaarlijke hoogte. Ik moet het daarom hier bij laten.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op ONS FRANSJE…

 1. kampersrene zegt:

  Mooie foto van Franske vlak na zijn geboorte Het was al een ” groote” jongen maar met laag knuffelgehalte , een echt vervelend jong met een grote mond en moest altijd zijn gelijk krijgen Hij dulde geen tegenstanders .Hij had geen oren naar goede raad , dus een geschikte kandidaat voor de EU

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Voor ’n paar miljoen héél Europa verraden toont de ongelofelijke gewetenloosheid en ontstellende primitiviteit van Timmermans.
   Timmermans is niets en niemand meer als hij weg zal zijn bij die vervloekte EU, die dit soort criminelen zo goedkoop inkoopt om ze meer dan 300.000.000 mensen te laten vernietigen.

   Die vervloekte EU moet zo snel mogelijk totaal vernietigt worden!

   Like

 2. flo zegt:

  Wederom een prachtig stuk, hoe triest en verschrikkelijk het ook is helaas….
  Kleine correctie: het gewicht van dit vieze vette limburgse hoop stront ligt zeker ruim boven de 110……

  Like

 3. Jan van Groningen zegt:

  Dit is op Jan van Groningen herblogden reageerde:
  Busje komt zo …opbergen en sleutel aub weggooien

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Ik voel met u mee beste Dries, ik word ook benauwd van de onkunde en de waanzin van bestuurders die het verdommen om zelf na te denken. Die bereidt zijn om een heel land aan de bedelstaf te brengen omdat ze blijkbaar denken dat het Groningse gas het enige is terwijl de omringende landen overgaan op gas omdat dat het schoonste is wat op het moment bereikbaar is en omdat er voor honderden jaren gas is en plenty tijd om naar werkbare alternatieven te zoeken.

  Liked by 1 persoon

 5. Kees van Kesteren zegt:

  Kort samengevat; op 6 mei 1961 werd te Maastricht één van de grootste “HUFTERS” geboren die Nederland kent!

  Liked by 1 persoon

 6. ReaGluurder zegt:

  ‘Zaterdagochtend overval op huis darter Raymond van Barneveld’ Bij ‘Ooz Franske’ zal dit niet gebeuren. Heeft OP ONZE KOSTEN een flink hek met vette beveiliging laten bouwen! Zit niet in trein/bus, tuftrond in gepantserde auto’s met chauffeurke! Vieze Patjakker!

  Liked by 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Waarde Driek,
  langzamerhand begin je voor mij te behoren tot de groep van Geert Wilders, Martien Pennings, Pat Condell, wijlen Hans Jansen, etc. Mensen die weten, die op de hoogte zijn van het kwaad en ons erover blijven informeren. Hulde aan hen en aan u.
  Edoch… ik vrees met groten vreze dat het alles te laat is. Alea iacta est. Zolang de Arabische islammelingen op de olieplas zitten en de westerse wereld ermee chanteren, zal redding uitblijven. Zeker zolang de “ferme jongens, stoere knapen” in Den Haag nog niet van zessen klaar zijn. Zolang ze flinke taal uitslaan, als het maar geen verband houdt met de islam, ze het probleem niet durven benoemen en de mensen die het wèl durven (en ook dóen) demoniseren, zolang zijn wij aan de duivel (lees: de islam) overgeleverd.
  Een gezegende dag, Driek. Maar ik vraag me af wie die dag moet zegenen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/francken-illegale-migratie-moet-stoppen-want-dit-loopt-echt-fout-af-voor-iedereen~ab55353f/
  Francken: “Illegale migratie moet stoppen, want dit loopt echt fout af voor iedereen”
  Theo Francken wil zo snel mogelijk een einde maken aan de instroom van illegale vluchtelingen, maar is niet gekant tegen de opname van meer “echte” vluchtelingen. Dat zei hij tijdens een debat met Bob Pleysier, oud-directeur van Fedasil, en Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad, in ‘De Afspraak op vrijdag’. In die krant gaat Francken nog een stapje verder. “Wie naar Europa komt, verliest het recht op asiel”, stelt hij voor.

  Liked by 1 persoon

 9. bertje zegt:

  Driek dit is echt geniaal geschreven . Was er ooit niet een Koreaanse leider die hetzelfde overkwam? Toen hij geboren werd verscheen er een dubbele regenboog en een ster. Hij kon lopen na na drie weken en praten na 8 weken. Toen hij 3 jaar oud was speelde hij piano en de muziek was het beste wat ooit gemaakt was. Ook scheen het dat deze man zo perfect was dat hij zelfs geen ontlasting had. Hebben we het hier over dezelfde persoon of haal ik nou dingen doorelkaar? Zelf denk ik dat u iemand anders bedoeld die steeds beroemder word. Bericht staat nog steeds op msn. Geen idee of ik de link mag plaatsen maar daar is de moderator voor. https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/fotos/de-vreemdste-feiten-over-kim-jong-il-en-kim-jong-un/ss-AAbuZvp#image=1 .Nogmaals Driek..wat een geniaal stukje zeg.. compliment.

  Like

 10. Qvic zegt:

  Mensen die een talen knobbel hebben en makkelijk uit een boekje kunnen leren, zijn niet zo intelligent als vaak wel wordt beweerd. Dat zij een hogere opleidingen hebben gevolgd, zegt ook niets over hun intelligentie, het zegt meer over dat zij goede volgers zijn. Want zij interpreteren dat wat in de boeken staat de enige waarheden zijn op de wereld. Deze mensen kunnen theoretisch alles aan, maar in de praktijk maken zij meestal er een puinhoop van. Omdat zij dan zelf moeten nadenken en beredeneren van hoe en wat en op lange termijn moeten gaan denken, wat zij nooit hebben geleerd of van nature in zich hebben. In de linkse politiek houdt iedereen elkaar de hand boven het hoofd en verdelen zij de lucratieve baantjes onder elkaar. Daar het ook bekent is dat incapabele politici vaak verbannen worden naar Brussel, waar zij hun incapabiliteit kunnen bot vieren in de EU. Daar is Frans Timmermans geen uitzondering op. Dus zijn persoonlijke intelligentie is maar zeer beperkt, al wordt hij door de media de hoogte in geprezen met zijn zogenaamde intelligentie.

  Liked by 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Een schilderij van Jheronimus Bosch, dat is onze dagelijkse realiteit geworden, bedankt Frans.

  Liked by 1 persoon

 12. Petra DeBoer zegt:

  De cultuur marxist Frans Timmermans is er inderdaad erg goed in zijn zin door te drukken. In 2010 heeft hij een half jaar niet gewerkt (op onze kosten) omdat hij de portefeuille Buitenland niet had gekregen bij de PvdA. Eng mens die Timmermans en stort ons burgers van de EU in ellende en verderf.

  https://nos.nl/artikel/2150253-timmermans-deed-een-half-jaar-niks.html

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Hij aanschouwde op 6 mei 1961 te Maastricht het levenslicht , waarschijnlijk hebben ze toen de nageboorte aangekleed en het kindje met het badwater weggegooid !

  Like

 14. Willem zegt:

  Branden in de hel met deze verrader en ruggetuffer/strontstamper met zijn maatje Juncker.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Zo jammer dat hij niet gestikt is in zijn baby-tuigje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s