Taakstrafje voor kopschopper agent

Screenshot_9

Hier krijg je dus een taakstraf voor . . .

ROTTERDAM – Een man die tijdens de rellen rond het Turkse consulaat in Rotterdam een agent tegen zijn hoofd schopte, heeft een taakstrafje gekregen van 180 uur. De 37-jarige Gokhan C. uit Schiedam trapte keihard op het hoofd van een gestruikelde ME’er. Daardoor vloog de helm van de agent af en liep het slachtoffer een hersenschudding op. „Het was een wonder dat er niet meer letsel was”, aldus het Openbaar Ministerie.

De Telegraaf

Tegen Gokhan was een celstraf van zeven maanden geëist, maar door de uitspraak hoeft hij de cel niet in. Wel moet C. de agent 400 euro schadevergoeding betalen.

Vier andere mannen die meededen aan de urenlange rellen kregen ook taakstrafjes.

De rechtbank besloot het op taakstraffen te houden, ’omdat het geweld van de menigte op afstand bleef. Er werd niet gevochten met de ME’ers’.

Ook de reclassering was ’positief’ over de situatie van de verdachten. Ze hebben werk, een eigen bedrijf of volgen een studie. Ook waren ze nog nooit eerder vervolgd.

De ongeregeldheden ontstonden na een massale bijeenkomst bij het Turkse consulaat, waar op de avond van 11 maart 2017 de Turkse minister van Familiezaken Fatma Kaya wilde spreken. Toen de autoriteiten dit verboden, werd de sfeer grimmig en ontstonden rellen die tot diep in de nacht duurden.

In de Tweede Kamer is al meerdere malen geroepen dat geweld tegen agenten ’veel harder bestraft moet worden’. Die roep blijkt nog niet echt bij rechters te zijn aangekomen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Taakstrafje voor kopschopper agent

 1. Statler & Waldorf zegt:

  En voor het gooien van een bierflesje met benzine tegen een moskeet mag je vier jaar brommen.

  Liked by 1 persoon

 2. Nemesis zegt:

  Maar als een agent noodgedrongen geweld moet gebruiken of zelfs schieten waarbij de tegenstander gedood wordt, wordt agent veroordeeld met alle gevolgen van dien.

  https://www.telegraaf.nl/video/2177215/nieuw-plan-aparte-status-voor-schietende-agent

  Liked by 1 persoon

 3. VarAway zegt:

  De buurman van Senator Paul in de VS heeft 30 jaar cel gekregen!
  Deze man, een arts, werd erg kwaad over tuinafval dat Paul regelmatig
  bij zijn buurman deponeerde.
  Sloeg Paul met een paar gebroken ribben het ziekenhuis in.
  30 Jaar brommen…..
  Maar als je een theelichtje naar de gouden koets smijt, krijg je 6? 8 ? maanden cel!
  Die turk had ook een theelicht strsf moeten krijgen van deze D66 ” Rechter “!

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Jahaa als je tegenwoordig gestolen telefoons verkoopt heb je aanzien want je hebt een bedrijf .
  LMFAO !

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  De enige goede reactie van deze gekopschopte agent was geweest om dit stuk ellende een kogel door zijn kop te jennen.

  Like

 6. King Arthur zegt:

  Als het maar geen autochtoon is, want dan 6 maanden voorarrest en boete van duizenden pleuro’s.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Gokhan C.”

  Laat me eens raden: een Turk? Dan is het logisch.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/13/zweedse-politica-verkrachting-door-migranten-is-niet-zo-erg/

  Zweedse politica: Verkrachting door migranten is niet zo erg

  Barbro Sörman, politica van de Zweedse linkse partij, heeft gesuggereerd dat het “erger” is wanneer Zweedse mannen vrouwen verkrachten, dan wanneer immigranten dat doen.

  “De Zweedse mannen die verkrachten doen het ondanks de groeiende gendergelijkheid. Zij maken een actieve keuze. Het is nog erger imo [naar mijn mening],” tweette Sörman.

  Sörman, een zelfverklaard socialiste en een feminist, reageerde op wat zij beweerde dat er in de media te veel aandacht wordt besteed aan het feit dat de meeste verkrachtingen in Zweden worden gepleegd door immigranten.

  Ze legde uit dat Zweedse mannen worden opgevoed in een samenleving die gelooft in gendergelijkheid en daarom aan hogere normen moet worden gehouden dan migranten, die afkomstig zijn uit culturen waar vrouwen worden behandeld als tweederangsburgers.

  Like

  • kim zegt:

   Hoe verrassend.. Feministisch schoolvoorbeeld nummer 1: Zweden. “mannen hebben vrouwen vrijheid gegeven en nu kiezen vrouwen wie die vrijheid weer van ze gaat afnemen” So be it.

   Like

 9. Heniusz zegt:

  Zo ver voor het “harder straffen”…. Taakstrafjes, man o man, daar liggen ze echt wakker van. Als die pannenkoeken dan zo graag naar een Turkse minister willen luisteren, moeten ze dat dan ook maar gaan doen… in Turkije!

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  Gevalletje klasse justitie of nu beter sharia justitie
  Gevangenisstraffen voor ‘relschoppers’ Geldermalsen
  juni 2016

  Vier mannen die betrokken waren bij de rellen in Geldermalsen zijn maandagochtend veroordeeld tot gevangenisstraffen. De rellen braken in december uit bij een demonstratie tegen de komst van een asielzoekerscentrum.

  Twee verdachten van 53 en 22 jaar oud kregen een celstraf van zes maanden, waarvan twee maanden voorwaardelijk, en een proeftijd van twee jaar. Een derde verdachte kreeg zes maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Ook hij heeft een proeftijd van twee jaar.

  De vierde gevangenisstraf is voor een 20-jarige verdachte; hij krijgt twee maanden cel, waarvan één voorwaardelijk en een proeftijd van drie jaar.

  De vijfde verdachte is tot een werkstraf van honderd uur veroordeeld. Twee van de verdachten moeten naast hun straf een schadevergoeding betalen aan twee agenten.

  De rechtbank sprak maandag van “een sfeer van geweld en intimidatie” en berechtte de vijf personen die volgens justitie het grootste aandeel hadden in de ongeregeldheden.

  De rechtbank gaf bovendien aan dat ze geen aanleiding zag om te veronderstellen dat de politie buitenproportioneel geweld gebruikte of zelf aanleiding gaf voor het geweld. Daarop hadden enkele verdachten zich beroepen.

  Het verstoren van een raadsvergadering noemt de rechtbank een schending van de democratische rechtsstaat. Drie van de vijf verdachten zijn daarvoor veroordeeld. “Dit raakt de fundamenten van de rechtsstaat.”

  Relschoppers Geldermalsen veroordeeld, Turken die erop los rammen, islamieten die verkrachten en moorden, Marokkanen die hele buurten terroriseren? Meneer de kromspraaksprekende rechter leg het verschil eens uit?

  Liked by 1 persoon

 11. A Ruygrok zegt:

  Wat een verachterlijk rechtssysteem hebben wij toch in dit land.., enige tijd terug las ik een interview met 1 of andere rechtsgeleerde bobo die beweerde dat Wilders een ” bedreiging ” voor de rechtstaat betekende…, nou die” rechtstaat ” is zonder Wilders al zo verziekt.., een Ebola patiënt blaakt nog van gezondheid daar mee vergeleken.., toen ik een joch was stond bijv. Een Holleeder al voor de rechtbank voor misdaden.., en nu ben ik 3x zo oud als sinterklaas en staat die 0 nog steeds voor de rechtbank.., en zo kan je eindeloos doorgaan.., dan ben je als rechtstaat toch door en door verrot en totaal failliet..,
  A. Ruygrok, Monster.

  Liked by 1 persoon

 12. Eva110 zegt:

  Sorry hoor, maar ik kan er niet mee zitten, als ik die slijmballen bij de iftar populair zie doen en de kruiperige manier waarop ze tegen dit ondersoort praten is vragen om getrapt te worden.
  Zouden ze dan niet begrepen hebben dat ze gewoon als gekke henkies worden bekeken en vernederd?
  Het gehele justitiele apparaat moet inmiddels op de schop, rechters worden vervangen, managers en leidinggevenden vervangen en de politie uitzoeken en opleiden tot gezagsdragers die daartoe ook de mogelijkheid en bevoegdheid hebben om te schieten of te taseren wanneer dat nodig is.
  Ze zijn hier zo gek op Amerika, laat ze daar maar eens geen kijken wat een politieagent is en doet en met welke instelling die mensen daar hun werk doen, kun je hiernog iets van leren.

  Like

 13. T.Troubadour zegt:

  Wat had je anders verwacht van die linkse kliek,vooringenomen rechters

  Like

 14. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Waarop wachten de Nederlanders om die rechters tegen hun kop te trappen, voor een taakstrafje moet je dat niet laten…

  Liked by 1 persoon

 15. Williaan zegt:

  Wie wil nou agent worden, het tuig krijgt een taak strafje en de agent, die het bloed onder de nagels is gehaald, wordt zwaar gestraft. De hogeremachten lijden aan een schuldsyndroom

  Like

 16. ruud zegt:

  Het zal voor de politie een verademing zijn als zij niet meer vervolgd worden voor geweld, dit is echt een gevalletje van onze tijd komt wel.
  Van D66 word ik altijd misselijk.

  Like

 17. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Als de demonstrant een blanke Nederlander zou zijn geweest en de ME’er van Turkse afkomst, hoe had de straf dan uitgepakt?

  Like

 18. keesb13 zegt:

  Het zijn in hun omgeving beste mensen.
  Remember Kosovo.

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  Een schop tegen het hoofd is poging tot dood slag/schop en dient als zodanig bestraft te worden.
  Dubbel bestraft omdat het een agent in functie was.
  Het gegeven strafje lijkt nergens op!

  Like

 20. koddebeier zegt:

  D66 pruts rechters !

  Like

 21. Ijzer67 zegt:

  Zo die herken ik komt goed uit. Dankje voor de foto

  Like

 22. Marc zegt:

  We wachten op de liquidatie van wat nog rest van de rechtsstaat!

  Like

 23. Steven zegt:

  Zou het ook een taakstrafje zijn geweest als de dader Jan Pietersen was geweest?

  Like

 24. Cleo zegt:

  Weer zo’n goed geïntegreerd inteelt-baksel….

  Like

 25. willie zegt:

  Als ik die agent geweest was , ik zou dat crapuul weten te vinden, moet er nog een tekeningetje bij ?? Wraak is een gerecht dat het liefst IJSKOUD opgediend wordt , (Cosa Nostra gezegde)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s