VIDEO: Israël presenteert supersonische raket “Rampage”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in IDF, Israël. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Israël presenteert supersonische raket “Rampage”

 1. boorzalf zegt:

  Klasse!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. VarAway zegt:

  Ik denk dat de Mullahs in Iran zich minder ” sterk ” zullen voelen en niet zo lekker zullen slapen.
  Dat krijg je als je flinke en steeds maar haat taal staat te kreten t.o.v. Israel.
  In de hele regio, m.u.v. Rusland, is er geen land met zo veel slag kracht als Israel.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Israel is proportioneel veel krachtiger dan Rusland anders waren ze al lang onderlopen geweest gezien de luie aard van van ambtenaren wereldwijd in het bijzonder, uitzonderingen daargelaten, en mensen in het algemeen. De haat vanuit de islam is namelijk buitenproportioneel t.o.v. het vermeende misdrijf: het Joodse volk accepteerde Mohammed niet als hun profeet, net zoals zij Jezus niet als hun profeet zien, alhoewel Christenen hier nooit een punt van maken. Hoe kan één van beiden een profeet zijn van een gedachtenwereld die veel langer bestaat dan de oudste aspirant-profeet? Zo’n profeet kan niets toevoegen aan het Jodendom, die zou alleen kunnen afbreken, wat ook was gebeurt met het Jodendom was Mohammed daarvan een profeet geworden. Zie zijn eigen islam: leeft op haat. De haat is zelfs zo sterk dat regeringschefs van over de hele wereld een houtsnijdende aanpak van deze agressieve ideologie schuwen, terwijl ze voluit gaan als men denkt een tegenstander in het cachot te kunnen doen verdwijnen. De eis van Mohammed getuigde bovendien van een gebrek aan respect voor de duidelijke anciënniteit van het Jodendom. Vanaf het hele begin is de eis van respect voor de islam dus al een eenzijdige geweest. Aanhangers van de islam weten dus überhaupt niet hoe respect in de mond genomen zouden worden als hen dat niet op een niet-islamitische manier bijgebracht is. Dat staat weer gelijk met uittreding, dus is geen moslim die de inhoud van het woord pretendeert te kennen een moslim. Allemaal Kaffir en daar heeft de islam een leuke straf voor: de doodstraf. Volgens de islam moeten alle moslims die het woord respect pretenderen te kennen dus ritueel zelfmoord plegen.

   Ware het niet dat de islam een lijmmiddel bedacht heeft voor veel van de vele tegenstrijdigheden in de islam: Taqiyya, het misleiden van niet-moslims om de opmars van de islam niet te stuiten. Dus het achterwege laten van kleur-bekenning. Als de islam kleur zou bekennen, namelijk, zouden de vele sympathisanten die het heeft namelijk razendsnel afnemen en dat vond men geen gezonde kweekvijver. De islam wil eerst genoeg islamieten kweken, de aanwezigheid van sympathisanten vergemakkelijkt die overstap, voordat een roep gedaan wordt op moslims om de ware islam te belijden.

   Geliked door 1 persoon

 3. abouneenee zegt:

  Volgende Nobelprijs voor Israel…

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  Israel wordt gedwongen ,ze worden door niemand in nood geholpen,en laten zich niet meer zonder slag of stoot afslachten, gelijk hebben ze .

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Nu testen op de Iraanse kerncentrales en de Republikeinse Garde

  Geliked door 3 people

 6. jungleelephant zegt:

  Top!

  Geliked door 2 people

 7. Astrid zegt:

  Zo’n raket zou bijvoorbeeld heel mooi in kunnen slaan op een grote, lelijke zwarte bloksteen te Mekka en vol op het hoofd van een Iraanse geestelijk in de war zijnde ouwe baardlul die zijn onderdanen onder de duim houdt met rare geloofspraatjes, kromzwaarden en een kledingpolitie. Alle methodes en middelen om de islam en diens dicators en geloofsslaven naar hun walh-allah te sturen, verwelkom ik

  Geliked door 2 people

 8. Nemesis zegt:

  Rampage, leuke naam voor een raket met die kracht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s