Merkel´s dagen zijn geteld

Screenshot_30

Merkel´s vernietigende veldtocht.

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Ook al gold het quasi als bijna als zeker dat dit waarschijnlijk Merkel´s laatste ambtsperiode als Bondskanselier zal zijn, toch lijkt haar politieke vertrek waarschijnlijk sneller dan verwacht plaats te vinden.

Contra magazine

Eigenlijk zou Bondskanselier Merkel enkele jaren geleden haar hoed al hebben moeten nemen. De economische en financiële crisis (en daarmee ook de EU-schuldencrisis) vanaf 2008 heeft ze net zo verprutst als daarna vanaf 2015 de migratiecrisis. Zwijgen, uitzitten en bij al haar eigen foutieve beslissingen dan “dat is nu eenmaal zo” zeggen, functioneert op den duur niet.

Binnen de fractie van de CDU/CSU gist het daarom al lange tijd. Ook daarom, omdat juist Merkel´s politiek de AfD sterk maakte en zich liet ontwikkelen tot een serieus te nemen rechts-conservatieve politieke kracht. Open, naar buiten toe, oefent men zich weliswaar nog enigszins in terughoudendheid, maar steeds vaker komt fluisterend de eis naar voren dat Merkel eindelijk haar hoed zou moeten nemen en het werk aan iemand zou moeten overlaten die weet van aanpakken.

Vooral echter lijkt ze zelf niet meer te willen, gewoon genoeg te hebben van het hele theater. Dan is het de vraag wat er eerder gebeurt: haar “vrijwillige” aftreden of een partijinterne “putsch”? Het eerste is het meest waarschijnlijk. Ze zal om “persoonlijke redenen” of “gezondheidsredenen” afscheid nemen. Wellicht zelfs nog dit jaar.

De “vesting Merkel” werd murw gebeukt. Door de kiezers, delen van haar partij en nog veelmeer door de zusterpartij CSU, die per slot van rekening nog een verkiezing te wachten staat, waarbij de AfD haar onder omstandigheden nog een bittere nederlaag kan bezorgen. En als het om Beieren gaat, zal men desnoods ook de koningin vermoorden als deze alleen nog maar gevoeld wordt als blok aan het been.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Merkel. Bookmark de permalink .

37 reacties op Merkel´s dagen zijn geteld

 1. Steven zegt:

  Daarna krijgen ze vast WEER zo’n Duitsland vernietiger. Die zet de ONDERGANG gewoon voort!

  Geliked door 3 people

 2. Marc zegt:

  Wat zal dat een opluchting zijn. Dat mens is echt knetter, maar dan ook helemaal knettergek.

  Helaas is zij niet de enige in die staat: vele politici om haar heen zijn zo mogelijk nog gekker. Gaan die het stokje van haar overnemen, zoals te doen gebruikelijk? Of gaat er in Duitsland nu echt wat veranderen?

  Geliked door 2 people

  • J.C. zegt:

   Ze is niet knettergek, maar een dienares van satan oftewel een stanist. Zij moet van soros europa kaput machen en dat doet ze met haar volle verstand. Je zou het als een straf van God kunnen zien omdat europa Hem heeft vergeten.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Het zal een interessante casus worden als Merkel, Erdogannef en het komische duo Juncker/timmermans/Verhofstadt van hun stoeltje zullen vallen, de waarheid over de leugens zal aantonen dat Europa als een zeepbel uit elkaar zal spatten, met alle gevolgen.
  Het is ook niet vreemd dat de moslims in de EU zich al aan het voorbereiden/bewapenen zijn om de dreigende anarchie tenvolle te kunnen benutten om hun ideologie door te voeren en zelfs met AK en kapmes te verdedigen, waarbij opgemerkt mag worden dat de originele bevolking van de EU zich volledig in slaap heeft laten sussen door de politiek.
  Het uitblijven van alternatieven bij het naderende uiteenvallen van de EU, of een rampenplan, laat het onvermogen van onze bestuurders blijken, hoe je het ook wendt of keert het word een spannende zomer.

  Geliked door 3 people

  • ReaGluurder zegt:

   Weleens gelezen dat er in Nederland, niet alleen in de grote steden maar ook in de kleinere, 1000en wapens voorhanden zijn! Wie heeft al dat wapentuig in huis, denkt u! Hoogstwaarschijnlijk ook nog van ONZE CENTJES aangeschaft! Op een presenteerblaadje aangereikt door de Laffe Lullo’s van Het Binnenhof. Gottegot wat een Zooi is het geworden. ‘Merkel muss weg!!’ (Rutte Timmermans Drunckert Gaytje … weg er mee! Ze hebben W-Eu verkloot!)

   Geliked door 4 people

   • Lucie zegt:

    Ja daarover heb ik ook al een paar keer gelezen.
    Dat wordt straks de hel op aarde als dat verrijkte gespuis hun opdracht krijgen.
    Met dank aan dat addergebroed uit Brussel,Berlijn en vooral niet vergeten,Den Haag.

    Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Reagluurder 17 juni 2018 om 12:53 En zo is het Reagluurder. De politie (die er volgens mij weet van heeft) gaat niet in de moskeeën op zoek naar wapens, maar wel bij de Nederlander thuis, als hij een houten nep pistooltje in huis heeft. Compleet met mobiele eenheid die de deur van zijn huis er uit rammen, en met 6 man naar binnen stormen om die o zo zware crimineel eens eventjes met veel machtsvertoon in te rekenen !

    Geliked door 2 people

 4. “Dat Merkel eindelijk haar hoed zou moeten nemen en het werk aan iemand zou moeten overlaten die weet van aanpakken.” Iemand die van aanpakken weet, een nieuw politiek figuur die alles weet terug te draaien wat Merkel en haar coalitiegenoten bewust hebben gecreëerd, dat is een totaal onmogelijke politieke opgave mijns inziens. De diepe groeven die deze beoogde migratie tsunami teweeg heeft gebracht in de Duitse samenleving en het volk in twee kampen heeft gedeeld is net zoals Oost en West-Duitsland van weleer . Er zal nog veel water door de Spree moeten vloeien voordat het Duitse volk op een lijn zit en afgestemd is op de nieuwe frequentie van saamhorigheid.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Trouwens, ik heb Merkel nog nooit met ’n hoed gezien.
   De Italiaanse toestanden waar meneer Steiner kennelijk van droomt zijn voorlopig nog onmogelijk in Duitsland, en niet omdat de Duitser zich zogenaamd schuldig voelt en z’n eigen vernietiging zou willen…”
   Ja, je hoort zoveel onzin.
   De Duitser voelt zich helemaal niet schuldig.
   De Duitser is een gewoon mens die óók van WOII heeft gehoord.
   En hij zou z’n eigen vernietiging willen omdat ze 73 jaar geleden de oorlog hebben verloren?
   Waanzin.
   De Duitser is een buitengewoon gedisciplineerd mens dat braaf op zijn “gevestigde ” partijen blijft stemmen, net als in Nederland gebeurd.
   Het zijn die landsverraderlijke Duitse politici die de rotzooi hebben veroorzaakt, niet de brave Duitser die ’n normaal leven wil.
   Die verzinnen de schuld van Duitsland en de zelfmoord van het Duitse volk.
   Het moet gewoon nog veel erger worden in Duitsland, dan pas zal de Duitser zich gaan verzetten.
   Dáár is het wachten op, want als de pleuris in Duitsland uitbreekt zal dat voor héél Europa het einde van de automatische islamisering en omvolking betekenen.

   Like

   • Paul decennia lang hebben deze knurftige politici meestal in het geheim gewerkt aan dit project, Merkel zet de puntjes op de i.

    Wat u altijd wilde weten over de ‘EU te Brussel’ – Maar niemand u durfde te vertellen!

    Dit boek vertelt een verhaal, waar vele lezers, om duidelijke redenen, in eerste instantie bezwaren tegen hadden. Met als argument dat als de diepgaande historische informatie, die in dit boek is vastgelegd, waar zou zijn. Zij er vanzelfsprekend eerder over gehoord zouden hebben.

    Met dit in gedachten menen wij, als schrijvers, de verantwoordelijkheid te hebben de lezers aan te moedigen niet alleen dit boek te lezen, maar ook de bronnen en documentatie te bestuderen, die onder aan de bladzijden worden gegeven.

    Bijna driekwart eeuw lang werd de wereld verteld, dat de Tweede Wereldoorlog (WO II) werd veroorzaakt door een krankzinnige (geesteszieke heet dat tegenwoordig), Adolf Hitler en zijn aanhang van racisten, de Nazi’s. De feiten zijn, dat WO II een veroveringsoorlog was ten gunste van het chemie, olie en farmaceutisch kartel. Met als doel bezit te krijgen over de miljarden dollar-afzetmarkt op de zich ontwikkelende terreinen van gepatenteerde chemische producten.

    Lees hier verder… >>> http://old.relay-of-life.org/nl/chapter.html

    Hele klus om dit nog even te consumeren.

    Groet

    Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Waren het maar haar uren

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Kunnen we echt van deze vrouw af?
  Wir schaffen das.
  Bijna moeiteloos. Het systeem valt vanzelf uiteen.
  Maar wat komt er daarna?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Merkel zal nooit uit zichzelf aftreden.
   Zij weet als geen ander dat de stapels aanklachten tegen haar als criminele volksverrader,
   klaar liggen, en dat tientallen advocaten in de startblokken staan.
   Merkel is een verloren figuur die in staat is om zelfmoord te plegen als het zo ver is.

   Like

   • Klaas Dijkstra zegt:

    Onder welke steen leef jij?
    Geloof je werkelijk wat je hier als reactie plaatst?
    Drrrrrrreeeeeeaaaammmmm verder!!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ha die Klaas..
    Ik woon niet onder ’n steen zoals jij.
    Jij vraagt mij onder welke steen ik zou wonen… dat betekent dat jij in mij een soortgenoot denkt ontdekt te hebben.
    Ik moet ik je teleurstellen.
    Verder, ik geloof niks van wat ik hier schrijf.
    Ik weet het namelijk allemaal zéker.
    Nou jij weer.
    Maar waar wil jij eigenlijk naar toe?
    Ik begrijp werkelijk helemaal niks van je hysterische reactie….
    Laat weten waardoor je zo gefrustreerd bent.

    Like

 7. Jean zegt:

  Please, Plaese, laat het snel “laatste uren” worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hoe eerder de gevoelloze Krengela oprot deste beter het is.
  Wat heeft ze eigenlijk wel goed gedaan ???
  Ze heeft Duitsland en Euroapa naar de rand van de afgrond gebracht.
  Wir werden es besser schaffen ohne ihr !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  Welke banken , in welke landen, hebben baat bij de door corruptie weggesluisde kapitalen, eventueel op ‘ doodgewone’ banknummers gestort? ( m.a.w. Komt weer in andere landen, bijvoorbeeld. ZWITSERLAND? Luxembourg? …Kaaimanseilanden? ETC, eventueel in de roulatie??!!

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Wat mij betreft mag ze ook opgehangen worden voor hoogverraad aan het Duitse volk. De honderden miljarden schade die zij Duitsland in de maag gesplist heeft door de kunstmatig opgeroepen overrompelde afzichtelijke immigranten verovering en zege intocht alleen is al rede genoeg. Maar dat is niet alles ook de niet noodzakelijke energie wende genomen op grond van valse politieke voorwendselen zal Duitsland financieel vijftig jaar terug gooien in de tijd en dan nog te zwijgen van de arrogante uitverkoop van Duitsland aan Brussel. In het verleden zijn politiek leiders voor minder op het schavot beland.

  Geliked door 2 people

 11. Thom zegt:

  Of ze nou weggaat of blijft maakt niks meer uit. De miljoen “uitgenodigden” zitten binnen en gaan niet meer terug. Hetzelfde geldt voor Groot-Brittannië. De door Blair binnengehaalde grooming-gangs worden beschermd door de Britse politiek en justitie.
  Tommy Robinson is veroordeeld wegens het filmen van de “groomers” bij de rechtszaal. hetzelfde heeft de sikh Mohan Singh gedaan, maar hem wordt geen str0breed in de weg gelegd.
  In deze video zie je Mohan Singh buiten de rechtszaal zijn openbaare rapportage:

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Logisch dat deze Sikh zijn gang kan gaan.

   Deze Sikh aanspreken is not done omdat de elite en hun aanhangers bang zijn voor racist uitgemaakt te worden.

   Dit is hetzelfde zieke anti racisme dat de Sikh vrijuit laat gaan en Tommy Robinson in het gevang deed belanden.

   Groter voorbeeld van een zieke samenleving is nauwelijks voorstelbaar.

   Like

 12. Nemesis zegt:

  Het artikel van de heer Steiner over Merkel is verbazingwekkend vriendelijk geschreven. Of haar dagen werkelijk geteld zijn valt nog te bezien, ze is namelijk nog niet klaar met dat wat ze van plan is/was. Vrijwillig aftreden om de genoemde redenen is de vraag, evenals een putsch door de partij. Ze was namelijk niet van plan de vertrauensvraag te stellen zo liet ze eerder weten.
  Zo maar zonder meer van het toneel te verdwijnen gaat moeilijk worden door alles wat ze in alleengang gedaan of juist niet gedaan heeft.
  Het land in zijn geheel staat economisch gezien aan de rand van de afgrond door haar beslissingen.
  Ze heeft werkelijk alle, maar dan ook alle wetten en afspraken gebroken. Heeft de grenzen wagenwijd open gegooid en nog steeds. Al de miljarden opgebracht door de belastingbetaler moeten alleen worden gebruikt voor de legaal of illegaal aanwezige en nog voor die gaan komen worden gebruikt.
  Geen enkele eurocent voor beter onderwijs of renovatie van de op instorten staande scholen, geen geld voor wegen en bruggen, geen geld voor de talloze werkeloten buiten hun schuld, die niet alleen hun baan verloren maar ook het dak boven hun hoofd, geen 2 cent per maand extra voor de gepensioneerden, die van wat ze kriigen voor meer dan 40 dienstjaren niet rond kunnen komen, geen huur, gas en elektra kunnen betalen. De Duitse AOW potten zijn voor de zoveelste keer leeggeroofd en de rente is al om meer dan 42% gekort.
  Men moet volgens haar maar leven met de misdaden die de migranten de mensen dag voor dag aandoen, dat is nu eenmaal hun cultuur. Politie. OM en rechters hebben de opdracht gekregen deze migranten met zijden handschoenen te behandelen. Op dit ogenblik is de totale censuur ingegaan. Een verkeerd woord en je zit in de gevangenis. De MSM hebben de opdracht met geen woord over de misdaden te schrijven, ook niet over welke ellendige wetten en besluiten men heeft genomen, helemaal niks.
  En zo kan ik zeker nog twee of drie bladzijdes volschrijven.

  Geliked door 5 people

  • Nemesis zegt:

   Was nog niet klaar met mijn reactie. Deze vrouw, dit mens behoort voor een tribunaal/rechtbank voor al die zaken die ze gedaan heeft en veroordeelt. Daar in de BRD de doodstraf niet meer is (hoewel de EU er wel in voorziet. Staat ergens een regel nr. …. in kleine lettertjes ergens onderaan in hun wetboek, wat wijn in NL niet wilden) is een levenslange gevangenisstraf op water en brood en absoluut geen luxe wel terecht. Maar dan ook echt levenslang zonde genade.
   We zullen het horen en zien waar het heengaat.

   Geliked door 4 people

 13. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/angela-merkel-wil-europese-top-over-migratie-de-top-waarin-het-anti-immigratiebeleid-zal-zegevieren/

  Angela Merkel wil Europese top over migratie: de top waarin het anti-immigratiebeleid zal zegevieren
  Er is een breuk aan het ontstaan binnen de aloude coalitie tussen de Beierse CSU en Merkel’s CDU. De christendemocraten hebben andere ideeën over migratie en Afrikaanse ‘vluchtelingen’. In Beieren komen de verkiezingen er aan en de CSU wil geen zetels verliezen aan de rechtse Alternative für Deutschland. Dit betekent een diepe kabinetscrisis. Merkel wil zo snel mogelijk een Europese top om de ideeën over de vluchtelingencrisis te bespreken, maar ze zal van de koude kermis thuiskomen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/17/us-talkstar-merkel-hoort-wegens-oorlogsmisdaden-voor-een-internationaal-tribunaal-te-verschijnen/

  US-Talkstar: “Merkel hoort wegens oorlogsmisdaden voor een internationaal tribunaal te verschijnen”
  Dit zegt Michael Savage, Amerikaanse talkshowhost met een marktaandeel van 27,4 procent.

  Geliked door 1 persoon

 15. jungleelephant zegt:

  Hoe eerder dat spook vertrekt hoe liever!

  Like

 16. Merkel de vleesgeworden crypto-communistische NWO-Hoer zal de geschiedenis ingaan en zal Hitlers zijn 3e rijk en het nationaal socialisme doen verbleken.

  De Duitsers hebben lak aan minister van binnenlandse Zaken Thomas de Maizière en zijn burgerbeschermingprogramma, om dit zo deftig te noemen. 61% van de Duitsers zal geen voorraden aanleggen. Mocht het werkelijk tot een noodsituatie komen, dan zullen ze vermoedelijk nog naar de supermarkt rennen en vechten om de laatste levensmiddelen. >>>> https://ejbron.wordpress.com/2016/08/26/de-duitsers-willen-geen-water-en-ook-geen-levensmiddelen-bunkeren/

  Ideale wapens voor het zaaien van dood en verderf. Semi-automatische pistolen, een automatisch geweer van klein kaliber en een jachtgeweer verdwenen eerder deze maand van een Amerikaanse legerbasis in de Duitse stad Stuttgart. Dat meldt de nieuwswebsite van het Amerikaanse leger, Stars and Stripes. >>>http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/600151/wapens-gestolen-van-amerikaanse-legerbasis-in-duitsland-door-wie.html

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Ok, ze vertrekt, maar wat dan. Europa is onherstelbaar vernietigd.

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  Merkels dagen zijn geteld. Werkelijk ? Die van Rutte zijn al jaren geleden geteld, maar hij duikt telkens weer op gelijk een spookverschijning. Niemand moet hem, maar toch; Rutte 1, Rutte 2, Rutte 3, en zo het er nu naar uitziet Rutte 4. Als Merkel toch mocht vertrekken, gaat zij alleen maar weg als zij weet dat er een andere CDU/CSU rotzak haar destructieve beleid gaat voortzetten !

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Menig parlementariër kan niets, zoals blijkt, want aan adviseurs werd afgelopen jaar €146,2 miljoen uitgegeven

  Kompetenzarmut der GroKo kommt Bürger teuer zu stehen

  Manche Parlamentarier können nichts, wissen nichts und doch bekleiden sie Ämter und Posten, von denen sie keinerlei Ahnung haben. Am Ende des Tages müssen es exorbitant teure Berater richten.
  … Die Bundesregierung hat im letzten Jahr 146,2 Millionen Euro für die Dienste externer Berater ausgegeben. Fast drängt sich der Verdacht auf, dass die Abgeordneten seither unwissender geworden sind, denn im Vergleich zu 2016 mussten satte 45,1 Millionen Euro mehr aufgewendet werden, um Ahnungslosigkeit und Nichtwissen stilgerecht zu kaschieren.

  Geen verschil met de nullen in Den Haag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s